Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgyhogy ha már Te nem tetted meg, én válaszolok kíváncsi kérdésedre: akkor is azt fogom mondani, hogy errõl a vezetõség tehet, és a "fradistáknak" nem akkor kellene tüntetni, mikor tõkeerõs befektetõ van a csapat mögött - legyen az zsidó vagy nem zsidó -, hanem akkor, amikor a szemük láttára tönkremegy a csapat, mert közülük néhányan elzavarták azt az embert, akivel 5-6 éven belül egy állandó BL-résztvevõ csapat lehetett volna a Fradi.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Szar Bayern, szar Bayern :)
számomra pedig az a legszánalmasabb amikor román meg szlovák "sztárok"kal telitûzdelt pénzéhes gárda fut ki a pályára..
és ezt magyaráztam, h engem akkor nem az eredmények érdekelnének. ugyis benntmaradnánk, mert a junior csapatunk is erõsebb egy pápánál..
football without ultras is nothing
mert egy rutinosnak nevezhetö van benne, aki balog
mit szólnál egy
Kemenes - Balog, Budovinszky, Tímár, - Takács, Laczkó, Nógrádi, Tõzsér - Bajevski, Horváth D. - Bartha
összeállításhoz?
Jövõre a Szûcs - Balog, Gyepes, Budovinszky, Huszti - Takács, Rósa, Lipcsei, Penksa - Bajevski, Bartha, vagy esetleg az Udvarácz - xxx, Budovinszky, Tímár, xxx - Takács, xxx, Tõzsér, xxx - Bartha, Nógrádi kezdõcsapatot látnád szívesebben a pályán?
És ha adj' Isten az elsõ lesz, vagy legalábbis ahhoz hasonló, akkor szurkolni fogsz a Fradinak vagy anyázni fogod ezeket a játékosokat?
Csak ezért mondom, hogy óvatosan anyázz...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
és ha egyvalakiben felmerül, akkor megy utána a többi is
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én csak azt mondom, hogy amíg semmi sem biztos, addig teljesen felesleges elküldeni õket a pécsába. Ha tényleg elmennek, akkor majd lehet.
Nem kéne mindenkit leárulózni szvsz, mert a lebuzizott játékosok - Lipcsei, Gyepi - közül sokan jövõre is itt fociznak majd jelen állás szerint.
amikor komoly sérüléshulláma volt, a klub megkereste, és hosszabított vele.. ez a hála.. ÁRULÓ
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
mukika: asszem beszoptad azt a tesztet 😊 sry
de legalább te is regelhetsz
//on
én hittem benne hogy még ma is megvan néhány játékosnál, de az utóbbi hetek elbizonytalanítottak
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Sajnos ez a világ már elmúlt a világon mindenhol, csak nálunk hisznek még ebben...
Lipcsei és Szûcs egyébként nyilván csak külföldre hajlandó elmenni, nem másik magyar csapathoz.
Balog, Sowunmi, Huszti szerzõdésébõl még 4 nap van hátra...
ui.:nem lehet egy gyenge csapat ha játszottak a szerb válogatottal
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
REAL MADRID FERENCVÁROS TC