Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
Én nem a csapatot fogom szapulni, mert 19-20 éves gyerekek nem tehetnek arról, hogy egyik pillanatról a másikra nem képesek alapemberekké válni a Ferencvárosban. Ez nem az õ hibájuk, de nem is azoké, akik esetleg távoznak a csapattól.
Úgyhogy ha már Te nem tetted meg, én válaszolok kíváncsi kérdésedre: akkor is azt fogom mondani, hogy errõl a vezetõség tehet, és a "fradistáknak" nem akkor kellene tüntetni, mikor tõkeerõs befektetõ van a csapat mögött - legyen az zsidó vagy nem zsidó -, hanem akkor, amikor a szemük láttára tönkremegy a csapat, mert közülük néhányan elzavarták azt az embert, akivel 5-6 éven belül egy állandó BL-résztvevõ csapat lehetett volna a Fradi.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

persze, te már csak tudod, h mit tennék... arra viszont kiváncsi leszek, hha nekem élesz igazam, és fiatal csapat lesz jövõre, és nem jönnek mindig a meccsek, akkor te mit fogsz irogatni, és mennyire szapulod majd a kedvenc csapatodat

számomra pedig az a legszánalmasabb amikor román meg szlovák "sztárok"kal telitûzdelt pénzéhes gárda fut ki a pályára..

és ezt magyaráztam, h engem akkor nem az eredmények érdekelnének. ugyis benntmaradnánk, mert a junior csapatunk is erõsebb egy pápánál..

football without ultras is nothing

szanics
ez a Ferencváros történetének legszánalmasabb kezdõcsapata lenne, és 8-10 meccs (és 6-7 zakó) után az elsõk között lennél, aki elkezdene háborogni.......

nem ártana... jelen körülmények között ki igazolna ide? vagy ki maradna? a mai magyar fociban aki rutinos az egyben pénzéhes... és példamutató lenne azzal ha idejönne.. de nem fog

Bajevski <#idiota>
Láma!
és ebben hol az egy-két rutinos példamutato???
mert egy rutinosnak nevezhetö van benne, aki balog

elõször is, a Fradinak mindig szurkolni fogok 8kivéve ha románokkal lesz tele). És inkább lássak egy küzdeni tudó fiatal csapatot, mint egy öreg pénzéhes gárdát... És akkor nem várnám el, h most kupát nyerjünk, ne induljunk kupában, legyünk 6-7edikek. aztán majd beérnek a srácok. persze egy két rutinos és _példamutató_ ember (nem lipcsei) nem árt(ana)...

mit szólnál egy
Kemenes - Balog, Budovinszky, Tímár, - Takács, Laczkó, Nógrádi, Tõzsér - Bajevski, Horváth D. - Bartha
összeállításhoz?

hát az egy vénfasz, qrvára remélem, hogy sosenem fog õ védeni nálunk :Ð
szanics
<#mf1>

szanics
jó, akkor legyen a Kemenes, bár szerintem a Milán kezdene.

Gabber = Szanics <#hehe>
csak egy kiigazítás: a 2. csapatban se Udvarácz lenne ;9
szanics
Ez meg hülyeség úgy, ahogy van. Vukmir-ügyben például nem értettünk egyet, hogy csak a legfissebbet említsem...

szanics
Okés, csak a kérdésemre nem válaszoltál.
Jövõre a Szûcs - Balog, Gyepes, Budovinszky, Huszti - Takács, Rósa, Lipcsei, Penksa - Bajevski, Bartha, vagy esetleg az Udvarácz - xxx, Budovinszky, Tímár, xxx - Takács, xxx, Tõzsér, xxx - Bartha, Nógrádi kezdõcsapatot látnád szívesebben a pályán?

És ha adj' Isten az elsõ lesz, vagy legalábbis ahhoz hasonló, akkor szurkolni fogsz a Fradinak vagy anyázni fogod ezeket a játékosokat?
Csak ezért mondom, hogy óvatosan anyázz...

gabber_saviola
mé mi a baj? nekem elmondhatod hogy mi nyomja a lelked ...

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

<#vigyor1>

mint mindig...

az a baj, h ez egyáltalán felmerült bennük...
és ha egyvalakiben felmerül, akkor megy utána a többi is

gabber_saviola
osztom Szanicskoma véleményét

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Ha ezek a játékosok itt maradnak, és jövõre is a Fradiban játszanak, akkor is ezt fogod mondani rájuk?
Én csak azt mondom, hogy amíg semmi sem biztos, addig teljesen felesleges elküldeni õket a pécsába. Ha tényleg elmennek, akkor majd lehet.

kedvenc védõm volt a Gyepi, és oly mindegy ki adta a pénzt a hosszabbításra. Igenis álljon ki a csapata mellett, ha az is kiállt mellette. Elég sokat adott neki ez a klub, ugyanugy mint a lipcseinek és még sorolhatnám.. Rósa Dini is honnan lett válogatott fél év alatt? pénzéhes geci az összes a légiósokkal együtt. Éljenek a fiatalok! No nem a Huszti-félék!!!

szanics
Amikor hosszú sérülése volt, a Várszegi megkereste, és hosszabbított vele, nem a klub.
Nem kéne mindenkit leárulózni szvsz, mert a lebuzizott játékosok - Lipcsei, Gyepi - közül sokan jövõre is itt fociznak majd jelen állás szerint.

"Gyepes Gábor ügyében még nem hozott döntést a Magyar Labdarúgóliga átigazolási bizottsága - mint ismeretes, a védõ a testülethez fordult, hogy szabadon igazolhatóvá váljon -, ám az õ jövõjét is nagyban befolyásolhatja, ha a klub valóban rendezi adósságát."

amikor komoly sérüléshulláma volt, a klub megkereste, és hosszabított vele.. ez a hála.. ÁRULÓ

mégmielõtt vki félreérti: sajnost NEM akartam beleírni

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

//off

mukika: asszem beszoptad azt a tesztet 😊 sry
de legalább te is regelhetsz

//on

sajnos akkor amikor õ játszott, még volt FRADI-SZÍV
én hittem benne hogy még ma is megvan néhány játékosnál, de az utóbbi hetek elbizonytalanítottak

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Rudee
NBIIbe is lehetnek jó játékosok. Inkább jöjjön Õ, mint a szlovák másodosztály fele.

Szar Bayern, szar Bayern :)

igazolunk egy harmadosztályú cspatóbl?^o)
Rudee
szanics
Szerintem egyáltalán nincs igaza.
Sajnos ez a világ már elmúlt a világon mindenhol, csak nálunk hisznek még ebben...
Lipcsei és Szûcs egyébként nyilván csak külföldre hajlandó elmenni, nem másik magyar csapathoz.

Fradi-szív....
köszönjük
Nyilasinak teljesen igaza van: cikk...

Rudee
Többi csapatnál is lesznek távozók, meg mi is igazolunk még remélhetõleg. Van idõ az elsõ tétmeccsig.

szanics
Ez viszont azt jelenti, hogy max. 8. hely...

Rudee
Szerintem õk maradnak. Lipcsei, Rósa és Szûcs viszont nem véletlen hogy kimaradt.

szanics
Azért ebbõl messzemenõ következtetéseket nem kéne levonni.
Balog, Sowunmi, Huszti szerzõdésébõl még 4 nap van hátra...

Oncsi
A közelmúltban már beszámoltunk arról, hogy a Zenta Labdarúgóklub az idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. A centenárium keretében a Tisza-partiak a Szerbia és Montenegró-i válogatottal már játszottak mérkõzést, június 26-án, vasárnap pedig újabb rangos vendég érkezik a népkerti stadionba, méghozzá Magyarország egyik legpatinásabb együttese a FERENCVÁROS.
ui.:nem lehet egy gyenge csapat ha játszottak a szerb válogatottal

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

mukika
<#eljen><#eljen>

Láma!
😄DD

ténylek nem, keresem gúglin, és sehol😄 biztos valami megyei😄
Láma!
montam hogy sose tudod meg😛PP

nem lényegtelen vazze, mer érdekel😄😄:
Oncsi
lényegtelen hányadosztályu,az a lényeg hogy a fiatalok játszottak golokat löttek!!!!

😄😄
Láma!
sosem fogod megtudni😄

Oncsi
CSAK IGY TOVÁBB FIATALOK !!!