Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
5 Vezetünk! Egy elõrevágott labda Zanáról Horváth Gy. elé pattant és a támadó 13 méterrõl a jobb sarokba lõtt (1-0).

Szar Bayern, szar Bayern :)

Csak a Fradi nevezését nem fogadták el
NS, 2005-07-02

Elnökségi ülést tartott ma a Magyar Labdarúgó Liga, amelyen határozat született az Arany Ászok Liga 2005/06-os idényében indulási szándékukat jelzõ csapatok nevezésérõl.

A testület döntése értelmében a 16 indulásra jogosult klub közül 15 nevezésének elfogadását javasolja a versenybizottságnak. A tizenhatodik egyesület a Ferencváros, amelyet az elnökség korábbi hiánypótlásra kötelezett.

A zöld-fehérek csütörtökig kaptak haladékot arra, hogy dokumentumokkal bizonyítsák, nincs tartozásuk a játékosok felé, és garanciát kell adniuk arra is, rendelkeznek a költségvetésük kellõ anyagi fedezetével.

A Liga arról is határozott, hogy az élvonalbeli bajnokság 2005-06-os szezonjának sorsolására jövõ pénteken kerítenek sort.

football without ultras is nothing

Rudee
Nb1.hu befejezhetné már a faszságait.
Péntek óta ez van Liga honlapján:

"Ligatanács: ketten már indulnak
Budapest, június 29., 15.50 Pénteken délig pótolhatják a hiányosságokat a csapatok.

Szerdán kora délután ülésezett a Ligatanács, melynek napirendjén az élvonalbeli csapatok nevezéseinek megtárgyalása szerepelt. Az ülés után kiderült, a Debrecen és a Tatabánya nevezésével minden rendben van, száz százalékosan megfeleltek a feltételeknek. A többi csapatot hiánypótlásra kötelezte a Ligatanács, amit péntek délig lehet megtenni, és ezek után július 4-én tárgyalják a pótlásokkal együtt a nevezéseket."

Ma másodika van.

<#szomoru1>

hmm... bõ keret.. 12 fõ <#zavart1>

várható volt...

Leandróék sikere

Sao Paulo, július 2., 16.00 A Libertadores Kupa döntõjébe jutott a Paranaense

Az Atlético Paranaense csapata bejutott a Libertadores-kupa döntõjébe, miután 2-2-es döntetlent ért el a mexikói Guadalajara otthonában az elõdöntõ visszavágóján. Az Atletico így 5-2-es összesítéssel került a fináléba, ahol az ellenfele a szintén brazil Sao Paulo lesz.
Jelenleg a Paranaensében kergeti a labdát a Ferencváros kölcsönjátékosa Leandro is, aki az országos brazil bajnoki mérkõzésen megsérült, így a mexikói mérkõzésen nem lépett pályára.

Várólistán" a Fradi

Budapest, július 2., 15.35 Nem fogadta el a zöldek nevezését az MLL elnöksége.

Ma délelõtt ülésezett a Magyar Labdarúgó Liga elnöksége, az összejövetel fõ témája az Arany Ászok Liga jövõ évi szezonját illetõ nevezés volt.
Információink szerint a Ferencváros nevezését nem fogadta el a grémium, a részletekre késõbb természetesen visszatérünk.

még ez is

<#shakehead>

gabber_saviola
Erõs Gábor

Becenév: Erõ
Született: Várpalota 1980-07-01
Állampolgárság: magyar
Súly: 72 kg
Magasság: 173 cm
Mezen szereplõ név: ERÕS
Élvonalbeli szereplés: 86 mérkõzés / 11 gól
Válogatott szereplés: 0 mérkõzés / 0 gól
Nevelõ egyesület: Várpalota
Kedvenc ital: õszilé
Kedvenc étel: tatár bifsztek
Kedvenc szín: zöld
Kedvenc hobbi: zene
Kedvenc sport: tenisz
Kedvenc zene: vegyes
Kedvenc állat: cápa

Horváth Gyula

Született: Körmend 1975-08-04
Állampolgárság: magyar
Súly: 80 kg
Magasság: 185 cm
Mezen szereplõ név: HORVÁTH GY.
Élvonalbeli szereplés: 80 mérkõzés / 21 gól
Válogatott szereplés: 0 mérkõzés / 0 gól
Nevelõ egyesület: Körmend
Kedvenc ital: rostos üdítõ
Kedvenc étel: rántott sajt
Kedvenc sport: kosárlabda
Kedvenc zene: mulatós
Kedvenc állat: kutya

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee
Próbajátékra jött, ma esti Honvéd elleni meccsen bizonyíthat.

gabber_saviola
most ez a keret (www.ftc.hu)

Kapusok Születési hely / idõ
1 Udvarácz Milán Pécs, 1967. december 09.
86 Kemenes Szabolcs Budapest, 1986. május 18.
Védõk Születési hely / idõ
24 Gyepes Gábor Budapest, 1981. június 26.
4 Keller József Nagykanizsa, 1965. szept. 25.
3 Takács Ákos Budapest, 1982. február 14.
Középpályások Születési hely / idõ
31 Béress János Budapest, 1985. szeptember 28.
27 Csepregi Richárd Budapest, 1985. július 27.
18 Laczkó Zsolt Szeged, 1986.december 18.
88 Tõzsér Dániel Szolnok, 1985. május 12.
Csatárok Születési hely / idõ
9 Aleksandar Bajevski Skopje, 1979. december 08.
15 Bartha László Komló, 1987. február 09.
8 Nógrádi Árpád Balassagyarmat, 1983. márc. 14.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nemzeti sportban:
az újpesti Grósz érkezett

Rudee
Laczkó megkapta elsõ profi szerzõdését, Tarcsa viszont a pécsiekkel készül.

mukika
kiváncsi vagyok... ma a saját szememmel láthatom a Honvéd ellen hogy mennyire vagyunk siralmas helyzetben... vagy remélem inkább azt, hogy mennyire nem.

szanics
Horváth Gyula bazmeg, a létezõ legfogalmatlanabb fostalicska...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Pénz még nincs a Fradinál

Budapest, július 1., 22.05 Erõs Gábor és Horváth Gyula a legújabb kiszemeltek.

A Ferencvárosnál június 30-án a keret többségének lejárt a szerzõdése, és egyelõre kérdéses, hogy pontossal kikkel vág neki a fõvárosi zöld-fehér gárda a következõ bajnokságnak, illetve az UEFA-kupa küzdelmeinek. Tepszics Ignácot, a klub sportigazgatóját arról kérdeztük, hogy a klub kifizette-e a játékosok felé fennálló tartozását.
- Egyelõre még nem sikerült teljesíteni feléjük a kötelezettségeinket, de remélem napokon belül megoldódik a kérdés - válaszolta szûkszavúan az elöljáró.
Elképzelhetõ egyébként, hogy a klubtól távozott labdarúgók - fõleg az idegenlégiósok - feljelentik a klubot. Kivételt képezhet - az egész szezont krónikus sérülésekkel átbajlódó - Marek Penksa, aki nem kíván magyar fórumokhoz fordulni jogorvoslatért - mivel nem bízik bennük -, hanem az UEFA-tól várná a végsõ döntést, és ha a nemzetközi szövetség kötelezné a Ferencvárost a szerzõdésben foglaltak teljesítésére, az beárnyékolhatja a klub nemzetközi kupaszereplését.
A zöld-fehér klubhoz újabb próbajátékosok érkeztek - mivel az eddigiek nem feleltek meg a szakmai stáb követelményeinek, és elküldték õket - méghozzá Pécsrõl, Erõs Gábor és Horváth Gyula személyében.

nb1.hu

hányadik határidõ volt ez már?

...

dardevil
Szóval még mindíg nincs pénz ! Ez lesújtó !

ja

pisont eég rutinos

áááááááááááááá ez még viccnek is rossz

a cigányok inkább menjenek a lokiba, odavalók

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

szanics
Majd igazolunk pár cigányválogatottat <#hehe><#hehe><#hehe>

még jó hogy elköszöntek tõlük, fõleg a rubinttól

Jöhetne már vmi konkrét erõsítés mert 6-ig nevezni kell az uefa kupába

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Rudee
sorry! bl! <#falbav> áááá uefa!

tudom hogy nem azért vannak a felkészülési meccsek, de sztem ez 1általán nem bíztató eredmény ahoz képest lehet hogy most ált össze a csapat (még most se) de ez a fehérooszokat nem fogja érdkelni... kevés lesz ez oda és nem sok meccs van még addig.... (sõt...

Rudee
BL selejtezõ? UEFA kupa.

Egyébként a felkészülési meccsek nem azért vannak, hogy szarrá verjünk mindenkit, hanem azért hogy összeálljon egy csapat. Ilyen összeállításban soha nem jáccott még a csapat, ezért is bíztató az eredmény.

hát... nem rossz???
ez a Rimaszombat! nem az újpest és nem a gyõr azok sokkal erõsebbek és mindjárt itt a bl selejtezõ, igaz ott lesz még szûcs valszeg meg lipcsei, de azért ez kevés lesz...

Rudee
Csökkentette a különbséget a Rimaszombat. Sluka szöglete után a berobbanó Hadviger senkitõl sem zavartatva 4 méterrõl a hálóba fejelt (4-2)

4-2 maradt a vége, ennyi fiatallal és új játékossal nem rossz.

4-2 a vége

Rudee
Már hárommal vezetünk. Bajevski ugratta ki remek ütemben Tõzsért, aki kapásból, a kifutó kapus mellett 14 méterrõl a bal sarokba lõtt (4-1)

mukika
"Prága, június 30., 17.35 Két évre kötelezte el magát a csatár.

Az már korábban köztudott volt, hogy a tavasszal a Fradiban nem sok vizet zavaró Robert Vagner elhagyja a zöld-fehéreket, ám eleinte úgy tûnt, hogy a DVSC-hez szerzõdik. Nos, egy gyors "városnézés" után azonban a Loki vezetõi megköszönték a cseh vitéz vizitjét, és elköszöntek tõle.
A cseh sport.cz sportportál szerint azonban nem maradt sokáig kérõ nélkül, máris lecsapott rá ugyanis a Viktoria Plzen csapata. A csatár egyelõre 2 éves szerzõdést kötött a klubbal, korábban egyébként már játszott a plzeni gárdában." - nb1.hu

sok sikert neki! a nálunk mutatott teljesítménye után, kint már csak jobb lehet...

Rudee
Szünetben 5 csere, remélem Laczkó megint lõ legalább egy gólocskát.

Rudee
Kettõvel vezetünk. Nógrádi jobboldali beadása után Gyepes fejelt közelrõl a hálóba (3-1)

Rudee
Vezetünk. Balog hatalmas bedobása után a menteni akaró Mraz saját kapuja felé csúsztatta tovább a labdát, amit a berobbanó Rósa közelrõl a hálóba fejelt (2-1)

Rudee
Egyenlítettünk. Szabadrúgáshoz jutottunk 22 méterre a kaputól. Budovinszky a sorfal fölött a jobb sarokba csavarta a labdát, a vendégek kapusa hiába vetõdött, nem tudott hárítani (1-1) <#eljen>

Rudee
Vezet a Rimaszombat. Baloldali szöglet után Pisar fejesét Udvarácz vetõdve kiütötte, a labda Purdek elé pattant, aki közelrõl az üres kapuba helyezett (0-1) <#falbav>

Rudee
Kezdõcsapat:
Udvarácz - Balog, Budovinszky, Tímár - Takács, Gyepes, Huszti, Tõzsér - Rósa, Bajevski, Nógrádi
Cserék:
Kemenes Szabolcs, Rubint Richárd, Albert Tamás, Medgyes József, Csepregi Richárd, Laczkó Zsolt

helyes!

😄DDDDDDDD

akkor is meg lesz a véleményem róluk, h ezt megtették

Rudee

Szûcs Lajos

*

Kisebb sérülés miatt hagyott ki pár edzést a Ferencváros kapusa, aki keddtõl már együtt készülhet a többiekkel.

- Mi volt a baja?
- Felelõtlen voltam, az én hibám, hogy nem tudtam normálisan edzeni. Az történt, hogy ebben a nagy melegben a kocsiban a légkondicionálót magamra állítottam, és persze a leghidegebb levegõt fújattam. Biztosan jó izzadt lehettem. A nagy hûsítésnek a vége az lett, hogy a bal oldalam teljesen begyulladt.
- Nagyon fájt a vetõdés?
- Vetõdésrõl szó sem lehetett, mert már a legkisebb mozdulattól is nagyon fájt a karom, a vállam. Nagyon kellemetlen volt. Többször elõfordult, hogy aludni sem tudtam rendesen, felébredtem a fájdalomtól.
- A csapat orvosa mit ajánlott?
- Pihenést, és több injekciót is kaptam a vállamba. Ez utóbbi sokat segített, mert kedden már nem éreztem fájdalmat, így együtt edzhettem a többiekkel.
- Használni fogja még a légkondit a kocsiban ezek után is?
- Persze, ez nagyon jó találmány, de ezután sokkal okosabb kapcsolgatom majd. Egyrészt nem állítom magamra többet, másrészt valahol azt olvastam, hogy az ideális az, ha hat-hét fokkal alacsonyabbra állítjuk, mint a külsõ hõmérséklet.
- Tehát most már újra a régi.
- Dolgozom rendületlenül, a fájdalom a múlté.
- A kérdés csak az, meddig dolgozik. Ugyanis köztudott, hogy a társaival június végéig adtak haladékot a vezetõknek, hogy fizessék ki a tartozásukat. Ha ez nem történik meg, akkor mihez kezd?
- Ez az ügy csak rám és a klubra tartozik, a nyilvánosságra nem. Tudom, mit fogok tenni, ha eljön az ideje.
- Augusztusban egy magyar All Star csapattal játszik itthon a Real Madrid. Képességei alapján akár ön is védhetne a lilák ellen.
- Erre csak azt tudom mondani, hogy nem én vagyok a kapitány, nem én fogom összeállítani ezt az együttest. Tehát fogalmam sincs, ki fog védeni a Real ellen.
(Kiss B. László)

nb1.hu

mukika
😄DDDDD!!!

eléggé, no nem baj, azóta én is szopatom a népet! 😉

Rudee
Ma a szlovák bajnokság utolsó helyezettje ellen lesz edzõmeccs.

szanics
"Ha ezek a játékosok itt maradnak, és jövõre is a Fradiban játszanak, akkor is ezt fogod mondani rájuk?" - #3485-öt.

adom h a vezetõség hibája h nincs pénz...
de a játékos meg azért játékos h jóban szarban a klubbal legyen..

nem tudom melyik kérdésedre nem válaszoltam

hát ez remek 😄
azt a szlovén csapatot épp most vertük(Kaposvár) 2-0ra egy katasztrófális meccsen 😄

Rudee
Felkészülési mérkõzésen vereséget szenvedett tartalékcsapatunk

Remélem legalább a próbajátékosok jók voltak.

Oncsi
Csakhogy itt van még az augusztus elsejétõl 11-éig meglévõ idõszak. Nos, ekkor a spanyol bajnokságban újonccsapatként 13. helyen végzõ Getafe együttes edzõtáborozik Bükön. A spanyolok elõreláthatóan három mérkõzésen lépnek pályára hazánkban, a tervek szerint a Zalaegerszeg, a Ferencváros, és a szlovén Lendva ellen. A gárdában ugyan nincsenek sztárjátékosok, egyedül a román Gheorghe Craioveanu neve csenghet ismerõsen. A robosztus csatár hazájában az Universitate Craiova színeiben lett gólkirály, még az 1994-1995-ös szezonban 27 góllal

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Oncsi
FRADI volt! FRADI van! FRADI lesz!...Jöjjenek a fiatalok a magyarok!!!és legyenek rutinos játékosaink akik vezetik a fiatalokat!!!nem kell rögtön itt siránkozni!!nincs pénz elmegy egy két kulcsjátékos,igen ez tényleg veszteség!De higyjétek el lehet hogy igy jobb...nem lesz rögtön sikerr sikere halmozva de legalább olyanok futnak ki a gyepre akik élnek halnak a klubért és játszanak!!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC