Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dardevil
ki fog gólt rúgni ?

Rudee
22 Elsõ támadásából vezetést szerzett a Vojvodina. Baloldali beadás után Jovanovic a kapufára lõtte a labdát, a kipattanót Kovacevic az üres kapuba továbbította (0-1).

Szar Bayern, szar Bayern :)

dardevil
Nagy kár, remélem a Minks ellen már játszik.

Rudee
Megin az a remek játékvezetés...<#mf3>

Zöld egy remek csellel csapta be Milutinovicot, a vendégek játékosa elcsúszott, a játékvezetõ meglepetésre a Vojvodina javára ítélt szabadrúgást.

Rudee
Szerintem még sérült.

dardevil
Lipcseit nem látom sehol !
Hol van ?

Rudee
A mieink összeállítása: Udvarácz - Bognár, Budovinszky, Tímár - Grósz, Takács, Erõs, Tõzsér - Zöld, Bajevski, Laczkó. A kispadon Kemenes, Szálkai, Csepregi, Balog, Rósa, Gyepes és Bartha foglal majd helyet.

Kaplan
Hehe 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

dardevil
Menekülés a gyõzelembe !

Kaplan
Kösz 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
A Ferencváros - Vojvodina mérkõzésig még 1 óra 33 perc van hátra.

Kaplan
Mikor kezdõdik az eddzõmeccs? 😊

mukika
na elindulok az edzõmeccsre. remélem ma már egy jobb Fradit láthatok! 😊

Rudee
Az elsõ 4 meccsbõl csak 1 lesz reggel, vannak még csodák.

Rudee
2. forduló: Honvéd-Ferencváros
3. forduló: Ferencváros-Pápa
4. forduló: Zalaegerszeg-Ferencváros

Rudee
Az elsõ fordulóban a Fehérvár lesz az ellenfél.

dardevil
Tovább "Zöldülhet" a Fradi !

Fehérvárról érkezhet az újabb próbajátékos.

Információink szerint ma újabb játékost tesztelhet a Ferencvárost, méghozzá a csapat színeihez "passzoló" Zöld Zoltánt. A futballista Fehérvárról érkezik az Üllõi útra ma délelõtt, és akár már a Vojvodina elleni edzõmeccsen is pályára léphet.
Az Üllõi úton ugyan nem kívánták megerõsíteni az információt, Fehérvárott ugyanakkor elárulták: Zöld valóban engedélyt kapott arra, hogy ma délelõtt a fõvárosba - pontosabban a Fradihoz - utazzék.

nb1.hu

Rudee
Ramore
Szerintem ez a jelenlegi Fradi keret sokkal jobb lesz, mint az elõzõ "sztár" alakulat. A fiatalok amennyiben lelkesen és tényleg akarják a gyõzelmet, akkor kellemes meglepetést is okozhatnak.
mukika
holnap 18:00 - Ferencváros-Vojvodina (felkészülési mérkõzés, Üllõi út)

Utolsó felk. meccsünk, ezután jöhet az UEFA meccs. Kiváncsi leszek a holnapi teljesítményünkre.

Antók Zoltán megfogalmazása szerint a játékos tett annyit a Matáv FC Sopronért, hogy külföldre igazolása esetén ingyen távozhasson. Misitõl megtudtuk, hogy jelenleg konkrét külföldi ajánlata nincsen, Magyarországról azonban több klub is érdeklõdik iránta. Hazai átigazolás esetén klubunk átigazolási díjat kér majd a kérõtõl. Az ügy hátterével kapcsolatosan annyit tudtunk meg, hogy a költségcsökkentés miatt Mihály szerzõdését mindenképpen módosítani kellett volna, erre azonban már nem kerülhetett sor, mert a szerzõdés közös megegyezéssel felbontásra került.

matavfcsopron.hu

football without ultras is nothing

bye <#bohoc>

A nyakamat rá tettem volna. Szegény Csaba meg szopja a fax-t

nem

egyértelmû volt 😊

dardevil
Hová szerzõdik Tóth Mihály ?

??? FTC ???

dardevil
Indulhat a bajnokságban a Ferencváros !

Feltételekkel elfogadta a Ferencváros fellebbezését a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöksége, így ha a zöld-fehérek holnap délelõtt tíz óriág bemutatják a megfelelõ dokumentumo- kat, elindulhatnak az NB I 2005-2006-os sorozatában. Ezt Ganczer Gábor, az MLSZ sajtófõnöke mondta el a Nemzeti Sport Online-nak a zánkai tanácskozás szünetében. Az FTC-t Furulyás János elnök képviselte az ülésen. A bajnokság sorsolását holnap tartják meg.

NSO, 2005-07-07 12:35

Indulhat a bajnokságban a Ferencváros ! 😊

simek fehérvárra igazol(t)

gabber_saviola
hi!

azért el tudnám képzelni Simeket zöldben.
Sowunmi ha marad elviselem, ha megy akkor nem érdekel.
Rósa-t szeretném , ha maradna.
Szûcs viszont már nem a régi .....

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Nem is kell nekünk. A fiatalok bizonyítani akarnak majd, és (remélem) továbbjutunk. A második körben már (remélem) ott lesz Szûcs, Sowunmi, Rósa,
és a sopronból visszatért Bognár Zsolt.

HAJRÁ FRADI!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Így jár aki elmegy tõlünk.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

gabber_saviola
<#eljen>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mukika
"Budapest, július 7., 10.55 Közel a klub és a játékos álláspontja.

Cissé ellen sem vallott szégyent

A Ferencváros kétszeres válogatott labdarúgója már biztosan nem lesz ott az UEFA kupa elsõ fordulójában, mert a nevezés határidejéig nem kötött szerzõdést a Ferencvárossal.
- Kedden este, a Besztercebánya utáni mérkõzés végén kaptam kézhez a szerzõdéstervezetet, és akkor adtam át az ügyvédemnek, miután a jogi dolgokban jómagam járatlan vagyok - mondta érdeklõdésünkre Balogh Zoltán. - Így - az átfutási idõ miatt - érthetõ módon nem kerültem be a nemzetközi kupaszereplésre leadott névsorba. Ennek ellenére nem áll okvetlenül szándékomban távozni a Ferencvárostól, annak ellenére, hogy a válogatottban nyújtott teljesítményem alapján két külföldi kérõm is akadt. Az egyik egy harmadosztályú angol csapat volt, a másik pedig egy ciprusi elsõ osztályú gárda. Utóbbi helyre egyébként nem is nagyon vágytam, igaz, az angolok megkeresése érdekes lehetett volna számomra. A szerzõdéstervezet elsõ olvasatra valamivel jobb, mint amit korábban ajánlottak, de azt már eldöntöttem, hogy ha megállapodunk, akkor csak egy évre kötök szerzõdést a zöld-fehér klubbal. Annyit mindenesetre elárulhatok, hogy közel vannak az álláspontok köztem és a Ferencváros között." -nb1.hugy

mukika
"Budapest, július 6., 23.40 Tévesen értelmezte a Ferencváros a jogszabályt.

A Ferencváros veterán hátvédje, Keller József vállalkozói szerzõdésben áll a klubbal, ám a vezetõk az okmányok beadáskor nem jártak utána, hogy mit írnak elõ a szabályok. Pontosabban úgy vélték, hogy miután a labdarúgó régóta áll a klub alkalmazásban, jogfolytonosság áll fenn attól, hogy nem pályaedzõként, hanem labdarúgóként folytatja a tevékenységét.
Ez azonban tévedés, mert az MLSZ és az UEFA szabályzataiban rögzíti, hogy a futballistával munkaszerzõdést kell kötni, amely nem azonos a vállalkozói szerzõdéssel. A többi játékos esetében, akik új szerzõdést kötöttek már érvényesült a szabály, mindannyian munkavállalók, és így kerülhetett elfogadásra a szerzõdésük.
Az MLSZ ma mindenesetre egy Keller nélküli listát volt kénytelen továbbküldeni az UEFA-hoz." - nb1.hugy

FATER :C Nem baj legalább tényleg CSAK fiatalítás van. 😊

<#szomoru2><#levele>

£o£

mukika
nem tudom. de sztem õ is elmegy.

mukika
Simek visszatér Fehérvárra. Szóbeli megállapodás van még csak... Kiváncsi vagyok mennyivel ajánlottak többet neki Fehérváron, mint a Újpesten.

dardevil
Balogh Zoli - õ marad, megy ? Mi van vele ?

gabber_saviola
ahogy jöttél mehetsz is 😄DDDDDDDD

mukika
Rudas Ferenc: 84!

BSzN <#bohoc>

mukika
nem volt csúnya, teljesen igazad van! <#gonosz1><#gonosz1>

gabber_saviola
valahol szerintem megérdemelte 😄DDDDD

mukika
most erre mit illene mondanom? azt hogy jobbulást neki, ugye? hát inkább nem.

mivel nem komoly a sérülése, ennyit megérdemelt!

gabber_saviola
www.dvsc.hu

Balszerencsés Vukmir

2005. 07. 06. 13:05

Nem fogadta Fortuna a kegyeibe Dragan Vukmirt, aki a Nyíregyháza elleni mérkõzés elsõ félidejében egy ütközés során bordatörést szenvedett, így várhatóan egy hónapig nem állhat csapatunk rendelkezésére.

A június 29-én, Balmazújvárosban megrendezett DVSC-AVE Ásványvíz - Nyíregyháza Spartacus felkészülési mérkõzés kezdõcsapatában Dragan Vukmir is helyet kapott. Nagy érdeklõdés kísérte a találkozót, sokan látogattak át Debrecenbõl a szomszéd településre, hogy szemügyre vehessék a 2005/2006-os évad DVSC-jét, és bizonyára az új szerzeményeket is.
A fõvárosból Debrecenbe átköltözött labdarúgó, Dragan Vukmir a jelek szerint nem a levegõbe beszélt amikor úgy nyilatkozott: tisztában van azzal, hogy "elõélete" miatt külön bizonyítania kell majd a drukkereknek. Ennek jegyében - bizonyítási vágytól fûtve, talán túlfûtve - szállt harcba a nyírségiek ellen, testi épségét sokszor nem kímélve végezte feladatát. Munkájának "gyümölcse" sajnos bordatörés lett, melynek következtében várhatóan egy hónapig nem számíthat rá Supka Attila vezetõedzõ. Dragan, így mindössze egy félidõt tölthetett eddig a pályán a Loki-színekben.
(máté)