Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de más dolgo szakmailag nézni vkit, és más emberileg,erkölcsileg..
bár ez biznisz, nem emberség
mondjuk ha az átlagéletkor 20 lesz, akkor felõlem nyugodtan lehet a Kemenes az 1. kapus
football without ultras is nothing
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Lipcseit is lehordtátok mindennek,aztán mégis maradt,eléggé érdekes a felfogásotok.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szûcs Lajos csütörtökig kért haladékot, még nem döntötte el ugyanis, hogy a továbbiakban hol folytatja pályafutását. Ezt közölte Tepszics Ignáccal, az FTC sportigazgatójával is.
- Tény és való, hogy a kapusnak csütörtökig kell eldöntenie, hogy hol folytatja a pályafutását - ismerte be honlapunknak a sportigazgató.
nb1.hu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
\"Never say never!\" W Churchill
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
a kapuskérdésnél énis Kemenes-re szavaznék, ha már ugyis fiatalitunk...
viszont még mindig van egy kérdés, mi van ha valaki komolyabb sérülést szenved? kezdõ 11-et alig tudunk kiállítani :S hol vannak már azok a szép tervek, hogy minden posztra két jó játékos... hol van a befektetõ? itt miért nem történt meg a rendszerváltás még??? ááhh, felesleges idegelnie magát az embernek
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Sztem jó játékos.
Rósa is ha marad akkor csak olyan szerzõdést ír alá, hogyha talál egy másik csapatot magának aug. 31-ig, akkor elmehet.
Lipcsei maradt, de hiányos a felkészülés. (ugyebér 1 edzõmeccsen sem lépett pályára) Remélem a Minsk ellen nem lesz kezdõ. És lemerta nyilatkozni, hogy õs csúszott mászott a csapatért stb... ÁÁÁÁÁÁÁ. Örülök hogy lemondta a csapatkapitányságot.
És vége is. A 3 rúgott gól jó lenne a fehéroroszok ellen is, csak ne kapjunk kettõt.
A meccs után László Cs. nyilatkozta:
Három lõtt góllal a Minszk ellen is kiegyeznék, csak ne kapjunk kettõt.
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor>#vigyor>
Szar Bayern, szar Bayern :)
Milán gyengusz...
Sajnos az 1. félidõben is a tavaszi "szerencsétlenség" továbbra is velünk volt. Semmi nem kanyarodott befele, stb, stb... Bajának egy olyan szép szólója volt, hogy csak lestem. <#wow2>#wow2>
A gólok, most teljesen a mieink voltak, nem védelmi hiba volt... szépen, jól támadtunk.
Lipcsei, Szûcs, elmehetnek a faszomba. De fõleg a Peti, aki a hiányos alapozása ellenére (értem itt hogy EGY ismétlem EGY edzõmeccsen sem szerepelt) is benne lesz a Minsk elleni kezdõ 11-ben. Mondjuk ezt László Csaba is számon vehetné!!!
Szép volt fiúk, csak gy tovább!
Rósa Dini meg remélem hogy marad. Nagyon hiányozna nekünk.
Nyertünk - jó a kedvem, jobb lett a közérzetem is ! !
Szar Bayern, szar Bayern :)
Gyönyörû támadás végén fordítottunk! Tõzsér gurított be a bal oldalról, Gyepes átlépte a labdát, ezzel két embert is becsapott, a tizenhatos jobboldali sarkáról Csepregi kapásból laposan lõtt, az ötösön Rósa úgy tette bele a lábát a labda útjába, hogy a labda a dermedt kapus mellett a bal sarokba vágódott (3-2).Szar Bayern, szar Bayern :)
Egyenlítettünk. Tõzsér gurított középre, Bajevski a tizenhatoson belül lefordultvédõjérõl, amikor buktatták, 11-es! A büntetõt Rósa laposan a jobb sarokba lõtte (2-2). A kapus jó irányba vetõdött, de nem tudott védeni. A reklamáló Popovic sárga lapot kapott.Szar Bayern, szar Bayern :)
Csökkentettük a különbséget. Rósa adott be laposan a jobb szélrõl és az egész meccsen nagyon jó teljesítményt nyújtó Laczkó 13 méterrõl kapásból a hálóba lõtt (1-2).Szar Bayern, szar Bayern :)
Kettõvel vezetnek a vendégek. Lazarevic gurított középre és az õrizetlenül hagyott Jovanovic 12 méterrõl a jobb alsó sarokba lõtte a labdát (0-2).Szar Bayern, szar Bayern :)