Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

remélem ----- kispad

kemenes a kezdõ
szûcs a csere
udvarácz tartalékcsapat

de ez sajna úgyse fog összejönni

gabber_saviola
nah akkor Lalika a kutyának-macskának sem kell ...........ezért visszajön

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
a Fradi az nagy "F" 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

forza milan
holnap fradi-minszk uefa meccs!remélem nyer a fradi!de csak azért mert magyar csapat!😄

A Minszk bízik a továbbjutásban

Budapest, július 13., 20.20 Harcos összecsapásra számít a vezetõedzõ.

Az MTZ-Ripo Minszk nem tartozik a különösebben ismert klubok közé, két évvel ezelõtt, 2003-ban jutott fel az élvonalba. A fehérorosz együttes ezt követõen azonnal kicserélõdött, Jurij Mhtus vezetõedzõ szerint 95 százalékban.
- Mi már régóta játékban vagyunk, és a mi bajnokságunk már a véghajránál tart, ellentétben a Ferencvárossal - mondta Mhtus. - Úgy érzem, jó csapatom van, amellyel jelenleg a negyedik helyen állunk, de továbbra is harcolunk azért, hogy megszerezzük a bajnoki címet. Az UEFA-kupában a Boriszov alakulatát gyõztük le, így kerültünk össze az FTC-vel. A zöld-fehéreket tartom a párharc esélyesének, de a továbbjutásért mi is mindent megteszünk, ebben benne van az idegenbeli gyõzelem is, de a legrosszabb esetben a döntetlennel is elégedett lennék. Hallottunk a Ferencváros háza táján történt változásokról, de mi ezzel nem foglalkozunk, az elsõ találkozó után - a visszavágóig - igyekszünk kielemezni minden magyar játékost, hogy jól felkészülhessünk. Továbbjutás esetén nem lesz gond, mert olyan támogatóink vannak, mint az MTZ traktorgyár, és olyan litván klubtulajdonosunk, aki anyagiakban is támogat minket. A vezetõség a következõ fordulóba várja el tõlünk.
A vezetõedzõ az összeállítást csak a mérkõzés elõtt hirdeti ki, mert még legalább öt posztot illetõen nem döntötte el, hogy kinek ad lehetõséget.

nb1.hu

lesz - csesz <#eplus2>

Rudee
A tisztelt vezetõség lemondta a vasárnapi, Diósgyõr elleni edzõmeccset...

Szar Bayern, szar Bayern :)

gabber_saviola
<#vigyor1>

<#vigyor3>

Rudee
Ja, a lelkesedésed nagyon teccik, Udvarácz már kevésbé... <#vigyor0>

én nem a saját véleményemet írtam ide hanem a amit láttam az ftc.hu-n

Rudee
Akkor hazudtoltam volna meg magam, ha saját véleményemet írtam volna a 3786-ba...

de senki nem is kötött beléd mindjárt amikor kilinkelted...

énis csak kiírtam azt az egy mondatot hogy udvarácz lesz a kezdõ, de te mindjárt belémkötöttél

ezzel csak saját magadat hazudtoltad meg...

befejztem!

Rudee
Nem is mondta senki, hogy csak Õ lehet a csk.

de akkor Gyepes is lesérûlhez/megbetegedhet holnapig és akkkor õ se lesz csk

Rudee
Holnapig még beteg is lehet, ftc.hu se jósda.

ezt az ftc.hu írta

Rudee
Majd holnap kiderül hogy ki véd, a várható összeállításokat sose találják el.

és Udvarácz fog kezdeni <#mf3>

Rudee
dardevil

dardevil
Király !!!

Oncsi
most Thomassal mi a helyzet???elment Swédbe megfagyni???

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

<#eljen>

Kaplan
Végre Balog Zoli és Rósa Déni is aláírt!!! Ennek örülök!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Ehhh... 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ramore
tudnak írni? tehát a megvásárolt középiskolai papírok ellenére az általános suli is hasznos volt valamire
Ramore
ki hinné, én válaszoltam egy feledékeny fórumozónak
szanics
Õk ketten jelenleg a Ferencváros két legértelmesebb, legnormálisabb játékosai, és nem csak azért, mert aláírtak.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

errõl van szó, mingyá teccetõsebb a névsor <#smile> holnap mindenki gyüjjön meccsre😊
gabber_saviola
navégre .......

Rudee

Rudee
Minden 2. magyar játékosra elmondható ugyanez...

Jó hír:
Balog Zoltán aláírt!

szanics
ez mindegy, annak idején mocskos Fradizott, most meg mocskos Lilák a jelszó nála. Kissé gerictelen, és a Fradi-tábor 90%-a ezt benyeli...

Rudee
Szûcs a Kaiserslauterbõl tért haza anno, elõtte jáccott a lilláéknál.

Ramore
neked memóriazavarod van, lyukaskezû lajos nem éppen a liláktól került át a Fradiba?
Rudee
Ma délig lehet még pótnevezést leadni az UEFA Kupára

Jó lenne ha sikerülne megegyezni legalább Rósával.

Kaplan
Lajos bátyánk 😛

gabber_saviola
a Lajos 😄DDDDDDDDD

szanics
Lajos egy köcsög, Husztival kapcs. egyetértek.

hehe.. fasza.. nagy lesz a nézettség <#circling>

football without ultras is nothing

Lajos nagyon jó kapus, csak most szerintem õ is kimutatta a foga fehérjét

huszti egy kis karrierista pöcs, ha kapna egy raklap zsetont simán lelépne a lilákhoz is

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Rudee
Nrem fogadták el a MK-ból történt kizárás elleni fellebbezést.

Sajnos az már régen volt...

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

de a balhéjai mellett még így is M.o. legjobb kapusa volt, mert rengetg meccset "nyert" a fradinak... és kurva sok bravúrja volt...

nemkem sem szimpatikus ezek alapján amit itt most mûvel... de ez az igazság

Ramore
szerintem pedig igen szerényen fogalmaztam, amikor eszembe jutnak a potyagóljai (amibõl nem volt kevés), akkor könnybe lábad a szemem, a balhéjairól nem is beszélve.

Vasárnap Diósgyõrben lépünk pályára

Olcsóbbak lesznek az õszi bérletek és jegyek

Béress: Két hónap után teljes intenzitással edz