Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kemenes a kezdõ
szûcs a csere
udvarácz tartalékcsapat
de ez sajna úgyse fog összejönni
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Budapest, július 13., 20.20 Harcos összecsapásra számít a vezetõedzõ.
Az MTZ-Ripo Minszk nem tartozik a különösebben ismert klubok közé, két évvel ezelõtt, 2003-ban jutott fel az élvonalba. A fehérorosz együttes ezt követõen azonnal kicserélõdött, Jurij Mhtus vezetõedzõ szerint 95 százalékban.
- Mi már régóta játékban vagyunk, és a mi bajnokságunk már a véghajránál tart, ellentétben a Ferencvárossal - mondta Mhtus. - Úgy érzem, jó csapatom van, amellyel jelenleg a negyedik helyen állunk, de továbbra is harcolunk azért, hogy megszerezzük a bajnoki címet. Az UEFA-kupában a Boriszov alakulatát gyõztük le, így kerültünk össze az FTC-vel. A zöld-fehéreket tartom a párharc esélyesének, de a továbbjutásért mi is mindent megteszünk, ebben benne van az idegenbeli gyõzelem is, de a legrosszabb esetben a döntetlennel is elégedett lennék. Hallottunk a Ferencváros háza táján történt változásokról, de mi ezzel nem foglalkozunk, az elsõ találkozó után - a visszavágóig - igyekszünk kielemezni minden magyar játékost, hogy jól felkészülhessünk. Továbbjutás esetén nem lesz gond, mert olyan támogatóink vannak, mint az MTZ traktorgyár, és olyan litván klubtulajdonosunk, aki anyagiakban is támogat minket. A vezetõség a következõ fordulóba várja el tõlünk.
A vezetõedzõ az összeállítást csak a mérkõzés elõtt hirdeti ki, mert még legalább öt posztot illetõen nem döntötte el, hogy kinek ad lehetõséget.
nb1.hu
lesz - csesz <#eplus2>#eplus2>
Szar Bayern, szar Bayern :)
énis csak kiírtam azt az egy mondatot hogy udvarácz lesz a kezdõ, de te mindjárt belémkötöttél
ezzel csak saját magadat hazudtoltad meg...
befejztem!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Jó lenne ha sikerülne megegyezni legalább Rósával.
football without ultras is nothing
huszti egy kis karrierista pöcs, ha kapna egy raklap zsetont simán lelépne a lilákhoz is
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
nemkem sem szimpatikus ezek alapján amit itt most mûvel... de ez az igazság
Vasárnap Diósgyõrben lépünk pályára
Olcsóbbak lesznek az õszi bérletek és jegyek
Béress: Két hónap után teljes intenzitással edz

<#eljen>#eljen>