Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forza milan
nem tudom ti fradikszeretök hogy vagytok ezzel,én nem utállal titeket,de ti adtok reményt a fradiknak hogy kijusson az uefára?nem azé,de az egész egy xlábu banda,lehet hogy az arany ászokban felmutat valamit,de egyébként meg európai találkozókon egy nagy rakás szart se érnek!traktorgyári f.orosz csapat ver egy magyar csapatot!mondjuk nem is csodállom!

nem hiszem, h sokaktól kapnál.... nekem szimpatikus volt a kiállása a csapat mellett (ld. Hearts), de teljesen jogos, amit mondasz... sajnos:\
szanics
Na, akkor aludva egyet a történtekre #3852-nél kicsivel higgadtabb értékelés a meccsrõl.
A találkozó egyetlen pozitívuma számomra az volt, hogy az elsõ Fradi-meccset láttam LCS érkezése óta, melyen nem hangzott el egyszer sem az õt éltetõ rigmus.
Eddig sem értettem, mit lehet szeretni egy olyan edzõn, aki már egy éve dolgozik a csapattal, és még mindig nem tudjuk, hogy mit akar játszani a csapat.
Hogy lássátok, nem mellébeszélek, az elõzõ két edzõ:
Garami: 3-4-2-1, Tököli egyetlen ék, mögötte fellép Gerzson és Leo (késõbb ez személyekre lebontva változott, de a taktika mindig világos volt, olvasni lehetett a játékot)
Pintér: teljesen egyértelmû 4-4-2, területszûkítés és letámadás ezerszer, beleszaladtunk párszor a késbe - a hajam égnek állt, mikor az egész csapat egy 30 méteres sávon belül mozgott, és beívelték mögénk a labdát -, de akkor is tudtam, mit akar játszatni az edzõ, más kérdés, hogy erre a játékra egy nyugati csapat és a Geráékkal felálló Fradi képes lehet, a(z akkori) Fradi már nem.
László: aki megmagyarázza nekem, hogy mi az a stílus, amit LCS érkezése óta a csapat képvisel, annak felajánlanék egy A-liszenszt egybõl... Lehet mondani, hogy ez nem az a csapat, meg hogy nehéz helyzetben vagyunk, de akkor is meg lehet próbálni játszani, könyörgöm, MI EZ A JÁTÉK??? Tegnap például kicsúcsosodott a tavaszi taktika, és világcsúcsot döntöttünk az egy fõre jutó felívelések számában olyan "hatalmasra nõtt" csatároknak, mint a csákánylábú Bajevski és szegény Laczkó Zsolti.

Szóval ez a meccs nem is az eredmény, hanem a mutatott játék miatt volt tragikus. Hogy mit keres még itt ez az ember, azt én nem tudom. Lehet, hogy ezért most sokaktól kapok itt, de így gondolom.

Ja, és még valami.
Amikor valaki azt mondja egy nappal a meccs elõtt, hogy "eljött a fiatalok ideje!", és a kezdõbe összesen EGYET (Laczkó) tesz be közülük, akkor ott valami sántít. És amikor a meccs után erre terelõdik a szó, a fiatalok között említi a 3 NB1-es szezont már végigjátszott, 25 ÉVES BAJEVSKIT, mondván, õ is játszott!!!!!!! Na ez már több a soknál...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
Ha a végével nem is - azért hidd el, vannak a Fradinál jóval gyengébb csapatok az NB1-ben -, a többivel teljesen egyetértek.

Hát nem akarok vészmadárkodni,de ez már most elúszott.
Nem azért,de ennek a Ripo-nak,egy épkézláb csapat rúg hazai pályán egy négyest,mi meg egy nyomorult gólt nem voltunk képesek beszenvedni.Sõt ha visszagondolok olyan különösebb védenivalója sem volt a kapusuknak,mi meg kaptunk 2 gólt,meg ott volt még a kapufa is.
Arról nem is beszélek,hogy különösebb elképzelést,ötletet sem látam a Fradi játékában,ugyanugy ahogy az elõzõ szezon nagy részében sem.Mentünk elõre,aztán amolyan ahogy esik ugy puffan alapon mentek az események.
Persze most erre lehet mondani hogy felkészülés,meg fiatalitás,meg az ellenfél játékban van.Csak sajnos ezért az UEFA-ban nem adnak semmit,és 2 hét múlva szépen el is búcsúzunk.
De hát ne igy legyen,azt kivánom meg szeretném én is.
Csak sajnos ezt a mai játékot látva a bajnokságra is a legsötétebb jóslatokat látom beigazolódni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

szanics
Lófaszt jutunk tovább...

na azé 😄DDD

Kaplan
Jóóó... 😊
TOVÁBBJUTUNK!!! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

<#worship><#worship>

<#worship><#worship>

dardevil
Így van - továbbjutunk és K É S Z !

Rudee
Ha Lipcsei felépül, Gyepes meg visszamegy a védelembe akkor reális esély van még 0-2 után is.

Szar Bayern, szar Bayern :)

innen szép nyerni - minden kezdet nehéz

Kaplan
De ez nehéz lesz 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ezt nem pojén volt

Kaplan
hehe 😛

nemkell aggódni kint 1-4 lesz vagy 0-3 simaliba

Kaplan
áááá.... 😞
Mondjuk ezt bewtudhatjuk annak , hogy új csapat össze kell szokni.
De itt már reálisan kell gondolkozni, ez már nem jön össze. 😞
Továbbjutás lehetetlen 😞

gabber_saviola
nabazmegajókurvaanyádat 0-2

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
basszus...basszus...basszus... nem hiszem el, hogy erre érek haza

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee
A Fradi ellenfele mindig szar, ezt már megszokhattuk...

JackDaniels
Még sincs szerencséje, mer' valahogy rúgtak egy gólt.😞((((

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
Nézem ezt az UEFA meccset, de nagyon xar.😞((( A fradinak az a szerencséje, hogy egy nálánál is szarabb csapat az ellenfele. Ha itt nem jutnak tovább, akkor mehetnek a sóhivatalba!😊))

no komment..
nembaj.. idegenek haza

football without ultras is nothing

Rudee
Rudee
Sowunmi megegyezetett a Vasassal, ha a külföldi ajánlata nem lesz megfelelõ akkor Angyalföldön folytatja...

szanics
ja, csak Rósának és Balognak elhiszem, ennek nem

amúgy mind1ik így kezdte az interjúját

szanics

szanics
Azért én megkérdeztem volna tõle, hogy miért csak ma írt alá, ha tudja, hogy nehéz helyzetben van a csapat...
Köcsög.

Rudee
Mindenáron nem, csak jó sok pénzért <#levele>

gabber_saviola
"nem akartam mindenáron elhagyni a Fradit" <#vigyor1> aköcsög

Rudee

JackDaniels
Hétvégén mér' nem gyöttök Diósgyõrbe? Drága a busz??😄DDDDD

szanics
én viszont igen ;-)

nem agyilag gondoltam

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

szanics
Szûcs akkor is "sérült", amikor egészséges...

van egy plyan érzésem, hogy szûcs és Lipcsei a szezon nagy részében "sérültek" lesznek

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Rudee
ja de csak akkor játszhat uefában ha továbbjut a csapat

BUDA > miskolc.

szanics
Fogadok, hogy azért csak most írt alá, mert nem akart védeni. Lusta genny.

gabber_saviola
nah akkor Lajos szivességet tett .....

Hála az égnek... :-)
Rósa, Balog, Szûcs is marad, bár azért haragszom rá, mert ha jól tudom tegnap délig lehetett nevezni!?

HAJRÁ FRADI! MINDENT BELE!<#vigyor3>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Rudee
Szûcs Lajos egy plusz egy évre maradt a Ferencvárosnál

"Kapusunkkal hamarosan interjút is olvashatnak honapunkon." <- kiváncsian várom mit hazudik

sztem arra számítottak hogy a lali elmegy azt ezért hozták szabolcsot

akkor milán szedheti a sátorfáját Szûcs ha aláír biztos hogy kezdõ lesz

BUDA > miskolc.

Rudee
Nem hiszem hogy Kemenest csak azért vettük kölcsön, hogy eggyel több kapus legyen a tarcsiban. Arra ott vannak a saját nevelésû fiatalok, akik ráadásul kevesebbet is keresnek. Szûcs vagy Udvarácz el lesz hajtva.

azér mondtam hogy sajna ugyse fog összejönni! azabaj hogy amilyen hülyék lehegy hogy Udvarácz fog a kispadon ülni és Kemenes a tarcsi 😞(((

kemenest nem lesz kezdõ biztos hogy Szûcs fog védeni Kemenes lesz cserén és milán marad tartalékba

BUDA > miskolc.

szanics
Nem is csoda, hogy nem kell senkinek.
Amilyen tavaszt produkált...