Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Mégis mire fel temeted a csapatot?
Elõttünk van (dobogóig) a Hali, akitõl kikaptunk, de elõttünk van a Gyõr és a DVTK is akiket vertünk...
Fel lehet hozni, hogy kikaptunk a Kaposvártól, Puskástól, Honvédtól, és a Kövesd meccset is. De velük az elõttünk állók is megküzdöttek, és nem sokkal jobb eredménnyel...
Ebben a bajnokságban (bár én sem tartom jelenleg reálisnak) még messze nem úszott el a bajnoki cím...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Oroszt, Batikot vissza kell hívni a kölcsönbõl.
Fülöp Msrcinak, Alvesnek 1/2+1-2 éves szerzõdést
Ezek is mind életszerûek is, szélsõ, védõ, kapus, csatár
És ne a téli alapozás után jöjjenek az újak....
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
– Megint hallani olyan hangokat, hogy a játékosok nem kapják meg idejében a pénzüket.
Orosz: – Szeretném egyszer és mindenkorra leszögezni, a Fradinál mindenki megkapja a fizetését, a prémiumát. Elõfordulhat, hogy kivételes esetekben csúszással érkezik a játékosok számlájára a pénz, ahogy olyan is van, hogy határidõ elõtt fizetünk.
Én inkább hiszek Orosznak, aki eddig csak tett a Fradiért mint a senkiházi mobnak aki eddig csak tett a Fradi ellen...
Bármi ami onnan jön még annyira sem hiteles mint Vona Gábor kipában...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Vaalportnak már a kispadhoz sincs köze, akár Tuypnak se - aki valljuk be nagyobb melléfogás mint Gerson. Mateos se egy nagy durranás.
A Csukicshoz való értelmetlen ragaszkodást se értem, akár Józsi csk-ságát sem még ha a csapat választotta is... S ugye ha Csukics nem töri szét Hídvégi lábát, akkor se lenne tuti védõnk... hát lehet nem az örök életre szóló kipadozást a porcelán lábú Bönig mögötti szerepkört kellett volna Svábnak meglibbenteni.
Orosznak is filóznia kell, hogy miért az utolsó pillantra hagyják az igazolásokat, így az alapozást minden úk kihagyja, s az újak nagyja szemét.
Érdekes lesz ez a nagy pauza meg libakupázva.
Olyan azért akad aki megállta a helyét, olyan viszont nem nagyon, aki kiemelkedõt tudott nyújtani. Talán most a Lovrencsics...
www.smart-bus.hu
Egyszerûen itt annyi volt a problémám, hogy többet vártam kint Alvestõl.
Bár Dzsudzsák és Rudnevs óta nem igazán tudok olyan játékost mondani, aki aztán az NB1-nél erõsebb ligában az eligazolása után megállta a helyét és ez gáz...
Remélem Varga kivétel lesz.
Nahát ennyi, ha van ellenpélda írjatok, de szerintem túlfutottuk.
Szerintem indokolatlan ez a fajta megközelítés, sõt, kifejezetten igazságtalannak érzem, emiatt szóltam hozzá. De ettõl még helyén kezelem az NB1-t, tisztában vagyok a színvonalával...
Lehet, hogy sok Fradistának kedvence, de ez még nem jelenti azt, hogy jó játékos lenne.
www.smart-bus.hu
A Vidisek tudnának errõl mesélni a Podgorica óta..
Egyébként én szeretem az NB1-et csak kezeljük helyén a dolgokat mi szurkolók is.
Diallo meg neked lehet nem kedvenced, de sok Fradistának az.
Az majd megmutatja az erejüket.
A válogatottunk lehet erõsebb, mint az övéké, de lenézni nem szabad õket, meg Solt amúgy is a bajnokságukat hozta fel.
Guzmóékkal meg nem jövök, ott van helyette pl Vanczák egy Dán középcsapatból, te rá hivatkozol, mint rutinos technikás játékos, pedig Magyarországon kívül azt sem tudják, hogy a világon van.
Ilyen játékosaik simán lehetnek az Araboknak is csak nem ismerjük õket, mert ki vágja az Aarhus, vagy a Servette keretét, ugye? Pont annyian, mint bárhol az Odenseét.
Remélem érted.
www.smart-bus.hu
Senkit nem kell lenézni, de ebbe beletartozik az is, hogy MAGUNKAT sem! Semmi értelmét nem látom annak, hogy minden apró szarság miatt (ami egyébként száz másik dologgal is magyarázható) magunkat ostorozzuk. Tudom, hogy ez most divat, de ettõl még helytelennek tartom.
Ja, és Diallo egyáltalán nem a kedvencem, nem tudom ezt honnan vetted.
www.smart-bus.hu
Az hogy egy ország dúsgazdag, és sejkek "megveszik" kilóra a kiöregedett világsztárokat, még nem jelenti azt, hogy a válogatottjuk erõs, sõt!
Az említett bajnokságokba még az utóbbi években is hívtak magyar edzõket...😊
A magyar válogatott igenis jobb mint bármelyik arab országé, és nem az MB1 miatt, hanem mert a válogatott játékosaink (Szalai, Juhász, Vanczák, Dzsudzsák, kb bárki aki külföldön nyomja) messze képzettebbek (ne gyere nekem guzmóval meg devével, mert az demagógia) arab társaiknál.
Tehetséges játékos pedig bármelyik bajnokságban akad, az hogy megtalálják e, az a nagy kérdés!
Ghána bajnoksága milyen? Kameruné? mégis... nézd meg a válogatottjukat!
szóval ne mossuk a válogatott és a bajnokság fogalmakat.
Világklasszisok vezetnek ott le pl Raúl még az NB1-ben levezet Signori, hogy lásd a különbséget. A szaudi, iráni, jordán, ománi válogatottban meg nem vagyok biztos, hogy gyengébb, mint a magyar.
Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy San Marinon kívül bárkit lenézzünk...
PSV: 114 / 44
😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Még Alves a pályája csúcsán, ez azért nem ugyanaz.
Vagy szerinted nem szerették az edzõk és azért nem játszott az NB1 pedig sokkal erõsebb, mint a Ciprusi liga?
www.smart-bus.hu
A képességei elegek voltak ahhoz, hogy itt sztár legyen, Ciprusra meg látványosan kevés volt.
www.smart-bus.hu
Koman sem fér be a Jekatyerinburgi csapatába sem, jöhetnek õk is.
Vannak opciók.
Hajnal már a német másodosztályba se fér be, még õ is visszajöhet.
Moniz meg továbbra is kiemelkedik a magyar edzõi karból, ebbõl a keretbõl más 10 pontot nem sajtolt volna ki ennyi forduló alatt.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
NYOLCADDÖNTÕ
Ferencváros Újpest FC
Az elsõ mérkõzéseket november 27-én, a visszavágókat december 4-én rendezik meg.