Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Na jól van, a második paksi támadásból is gól lett.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Kemenes, Nógrádi, Erõs, Tõzsér, Laczkó és Keller a csere, Nógrádi állt be Bartha helyett az imént. Már csak az érdekelne, hogy Szûcs mit csinál ilyenkor.

Rudee
Barthát már le is kellett cserélni, egyre jobb...

Rudee
Ismét az elsõ helyezetbõl sikerült gólt kapni.

Rudee
Lipcsei egy félidõt jácchat már a Paks ellen.

Udvarácz - Takács, Tímár, Budovinszky, Balog - Grósz, Lipcsei, Rósa, Borbély - Andorka, Bartha a kezdõcsapat.

szanics
Az, hogy visszaesik egy adott játékos teljesítménye, az nem feltétlenül az õ hibája. Ha olyan poszton játszatod, ami nem az erõssége, vagy esetleg azt mondod egy védõnek (az Általad is emlegetett Vukmirnak), hogy nem mehetsz elõre, nem futhatsz fel a támadásokkal, hanem ívelgess, akkor annak a játéka nem is lesz látványos.
Nekem nem az nem tetszik LCS-ben, hogy nem jönnek az eredmények, ezt el tudom fogadni akkor, ha LÁTOM AZ ELKÉPZELÉST, és azt, hogy ha a játékosok hozzászoknak a taktikához, akkor majd jó lesz. Sajnos a Fradinál ilyenrõl most szó sincs...
Pintér tapló.
Nem mondtam, hogy Pintérnek köze van a bajnoki címhez, semmi köze nincs hozzá, ez igaz.
Szentes egy pöcs, ugyanaz, mint Pintér.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

djemba-djemba
hát ez gáz...

djemba-djemba
már vonalban játszatja a csapatot lcs is, de nem így kezdte...
bicskeivel kiegyeznék, de õ sem tudna mit kezdeni a mostani kerettel
tipikus magyar mentalitás, hogy mindig mindenki az edzõt találja meg...miért van az külföldön, hogy több idõt kapnak még akkor is, ha esetleg nem úgy megy a zsuga? csak meg kell nézni a játékosok teljesítményét;rengeteget romlott a vukmir is pl., vagy bajevski(bár õ soha nem szárnyalt) stb.

pintér meg egyszerûen egy tuskó, kevés, hogy vki keménykezû...garami azért jó edzõ, mert õ egy jó pedagógus is

pintérnek semmi köze itt a bajnoki címhez--->beszédes az, amit gera és tököli összeölelkezve mondott a debreceni meccs után(köszönjük józsi bácsi)

szentes sztem igenis jó edzõ...emberileg az nem tetszik benne, hogy kicsit arrogáns

én is keletrõl hoznék inkább edzõt (Vlak ideális)

megõrültél

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

3913, 3914

Mi nagyon egy húron pendülünk! Mindig megelõztök, amikor ilyen szépet akarok írni!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Rudee
2-1re nyert a Wolverhampton a mai edzõmeccsükön, Gyepes végig jáccott. Egyszer hibázott (a Port Vale ziccerét védte a kapus), egyébként jól jáccott, legalábbis azt írták többen is.

Ramore
Egyet értek, felejtsük már el a bukott magyar edzõket és külföldrõl kell választani egy igazi profi edzõt. Ha valamire nem sajnálnám a pénzt, az egy ilyen mester lenne.
gabber_saviola
<#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
<#ejnye1>

Rudee
Föl is kötöm magam.

gabber_saviola
nah akkor Jöhet vissza Pintér is

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee
Ki lettek fizetve a játékosok, mostmár jácchatnak rendesen.

JackDaniels
.....káromkodni.😄DDDDDD

\"Never say never!\" W Churchill

gabber_saviola
minimum megtanulnak olaszul 😛

szanics
Szerintem meg ha már külföld, akkor inkább Vlak-féle embereket kéne hozni a keleti régióból, akik tisztában vannak vele, hogy a térségben hogy lehet minõségi focit csinálni.
De majd meglátjuk, mire megy a Honvéd Dolcettivel.

JackDaniels
Én meg azt nem értem, miért kell mindig magyar edzõkben gondolkodni.😊)Szét kellene nézni angliában, vagy spanyolban. (persze, ez csak az én véleményem)

Láma!
jaja

szanics
Õt már nem merem mondani, mert múltkor kaptam érte, de õt én is nagyon szeretem. Bár a Fradiba csak addig lenne jó, amíg ilyen fos a keret, hosszútávon nem megoldás.

Láma!
igen, garami, mészöly is ok. meg mondjuk csank

szanics
Szerintem azért van átmenet aközött, hogy lányoknak nézed õket és hogy mindennap megalázod õket egymás elõtt, k...aistenezel Gera Zolival, kamubrazilozod Leót (mondjuk az, de ez más tészta 😄), stb.

szanics
Pintér?????? Szentes???????
Ez a két legnagyobb állat!!!

De mielõtt valaki azt hinné, hogy csak sír a szám, és nekem senki sem jó, én szívesen látnám a padon Garamit (tudom, Várszegi embere, õt sajnos buktuk egy életre), Mészöly Gézát (újpesti múlt ide vagy oda, õ a legnormálisabb az összes közül), Gelleit, Bicskeit.

Láma!
szentes lázár...

ja csak aztán leordítja a fiatal játékosok fejét és ott sírják el magukat ^^ mondjuk egy erõs kéz télleg jó lenne amelyk játékot is kihoz a csapatból

BUDA > miskolc.

Láma!
😄

gabber_saviola
kuzsé van, Én szeretem Pintért mert Õ nem csajoknak nézte a játékosokat

Láma!
pintért inkább ne...

gabber_saviola
egyre jobban érzem, hogy László Csabi nem való a Fradiba...Pintért vissza

szanics
ja, szerintem is.
De nem is ez a lényeg ebben, hanem az, hogy azt mondja a játékosoknak, ívelgessék be a labdát a védelem mögé, aztán mikor nem jön be, letagadja...

Ramore
érdekes elszólás
szanics
Részlet egy, az MTZ utáni nyilatkozatcsokorból.

Balog Zoltán riporteri kérdésre, miszerint taktika volt-e az ívelgetés: "Igen, sajnos ez egy hibás döntés volt, mert vizes volt a fû, így az indítások rendszerint kicsúsztak a pályáról."

László Csaba ugyanerre: "Nem, mondtam is a fiúknak a szünetben (amúgyhogy beszélhetett velük, ha ez meg volt tiltva???), hogy ez nem a mi játékunk..."

Hazug.

Ramore
tényleg nehéz lehet botlábú fafejeknek edzést tartani, amit késöbb be is kellene tudniuk mutatni tétmeccsen, ami rendszerint nem jön össze, csak az összevisszaság és a szervezetlenség a szembeötlõ.
szanics
Egy tatunak több elképzelése a labdarúgásról, mint ennek az embernek.
Szerintem sem kell átesni a ló túloldalára: azért, mert ilyenek a feltételek, nem kell felmenteni egy olyan edzõt, akivel a Fradi az elmúlt közel két évtized legrosszabb tavaszát produkálta.
Kérdezném: mi László Csaba elképzelése a futballról? Te látod, hogy mit akar játszatni a csapattal? Én csak annyit mondtam, hogy Garaminál és Pintérnél láttam legalább a szándékot, most nem látom.

Ja igen, és LCS is legtöbbször 4-4-2-t játszat.

Rudee
3-1re kikapott az MTZ a mai bajnokijukon.

djemba-djemba
Pintérnek mi köze van ehhez? Pintér 4-4-2öt játszott a csapattal, emiatt sem értem miért írjátok, hogy benne volt a keze. Egyrészt õ más rendszert részesített elõnyben, emellettt, mint utõbb kikerült Pintérnek nagyobb volt a füstje, mint a lángja...
A kemény kezû Pintér mi? Kiderült, hogy semmit sem csináltak edzésen... Kondi nem volt, elképzelés max. a területszûkítés...
Na mind1 sztem LCS-nek igenis van elképzelése, csak nehéz azt úgy megvalósítani, ha botlábúakkal van körülvéve...+feszült a légkör!

Csankról annyit, hogy olyan rondán+unalmasan még soha nem láttam csapatot játszami, mint az õ idején...

Nem kéne átesni a ló másik oldalára...
szerintem...

szanics
Ez igaz, én is örülök, hogy olasz edzõ van, mert jól hangzik, és kíváncsi vagyok, mit fog kezdeni azzal a fiatal csapattal, csak elõbb bizonyítson!

Ramore
egy hét alatt nem lehet csodát várni, habár magyar játékosok esetében lehet az edzõ Fergusson, vagy Capello, talán még akkor sem.
dardevil
Sowunmi: Szeretnék külföldre menni !

FTC.hu

Ramore
egyet értünk, jelenleg a trend a következõ: a nagy csapatnál egy mezey bérenc, a gyerekeknél, vagy egy öreg komcsi alkoholista, vagy egy fiatal mezey tanítvány oktat
JackDaniels
Nem rossz, de én nem csak az elsõ csapathoz hozatnék külföldi edzõket, hanem az egész utánpótlás nevelést ilyenekre, pl. angol szakemberekre bíznám, Mezey-t meg belelövetném a Dunába!!

szanics
Na, azt majd meglátjuk... Egyelõre nagy szar a Honvéd (Vasas 0-3, Újpest 2-6...)

Ramore
külföldi edzõt kellene szerzõdtetniük, aki független a mezey maffiától, pl úgy, ahogyan azt a Honvéd tette. Olasz mester, kiválló döntés szerintem.
dardevil
Még "féloldalas" az FTC

Kiesett csapatból várnak labdarúgót a zöld-fehérek.

Míg sorra távoznak az Üllõi útról a játékosok, a Ferencváros szakmai vezetése a csapat bal oldali posztjait kívánja megerõsíteni - számol be róla a klub honlapja.
Egy romániai menedzser ajánlásával került próbajátékra a gárdához például a 25 éves Borbély Csaba, aki már korábban is megfordult magyar csapatban, a szombathelyi Haladásban, de akkor nem nyújtott maradandót.
Vele együtt érkezett a Ferencvároshoz a 23 esztendõs Ursz József, az NB I-bõl kiesett Békéscsaba bal oldali középsõ védõje. A békéscsabai labdarúgó a tavasz folyamán a kiesés ellenére is folyamatosan jól teljesített az Elõrében. A hétvégére kiderül, hogy a két játékos közül melyikük maradhat az Üllõi úton.

nb1.hu

dardevil
Sowunmi: Ajaccio

Ismét Korzikán próbálkozik a csatár.

Információink szerint ismét az Ajaccio csapatánál próbálkozik Thomas Sowunmi, aki három éve már megfordult ott próbajátékon, ám akkor menesztették a leigazolását szorgalmazó Rolland Courbis vezetõedzõt, így kútba esett a klubcsere.
Sowunmi dolga mindenesetre nem lesz könnyû, vasárnap ugyanis komoly vetélytársat szerzõdtetett a klub, mégpedig a Lorient gólerõs középpályását, Christophe Bastient.

nb1.hu