Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Farkas Balázs labdájával Lattenstein futott el a jobb oldalon, jól ívelt a hosszú oldalon érkezõ Györök elé, aki 8 méterrõl a kapu közepébe lõtt, 0-1!
Szar Bayern, szar Bayern :)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
jó lenne ha valamelyik adna, végig néztem mind1iket de semmi 😞((((((((
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Harcos, meg sok rutinja van, de azér mégiscsak ...
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
HAJRÁ FERENCVÁROS!!!!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Óvatosak a fehérváriak
Budapest, július 30., 14.55 Vass szerint nem roppant össze a csapat.
Üllõi út, vasárnap, 20.00
Vass László pályaedzõ (FTC): - Csertõit ismerve biztosan jól megszervezett védõjátékkal és gyors kontrákkal próbál majd variálni a Fehérvár, de mi felkészültünk erre, tanulva a tavaszi 1-0-s hazai vereségünkbõl, amelyet a 92. percben szenvedtünk el. Az UEFA-kupa kiesés ellenére a csapat nem roppant össze, ezért bízom a gyõzelemben.
Csertõi Aurél (Fehérvár): - Csak akkor nyerhetünk az Üllõi úton, ha képesek leszünk felülmúlni önmagunkat. Annak ellenére, hogy mindenki azt mondja, mennyire meggyengült a Ferencváros, mi óvatosak vagyunk.
A várható összeállítások
FTC: Szûcs - Tímár, Budovinszky, Balogh, Keller (Tõzsér) - Takács, Lipcsei, Rósa D., Borbély (Csurka) - Bajevski, Laczkó (Nógrádi)
Fehérvár: Tudor - Csizmadia, Koller, Kuttor, Horváth G. - Lattenstein, Farkas B., Bozic, Györök - Magasföldi, Sitku
nb1.hu
Különben is azt mondta, hogy itthon csak a Fradiban játszana!
(A Minszkiek elleni meccsrõl pedig csak annyit, hogy miért az utolsó 2 percben hajtottak? De legalább már nyertünk! Valahol olyan érzésem van, hogy jó hogy kiestünk, mert így legalább már csak a bajnokságra tudnak koncentrálni, és nem mondhatják hogy: UEFA meccs volt! elfáradtunk!
HAJRÁ FRADI!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
nagyon gázz!!!! lenne
Nálunk akkora pénzmosoda a labdarúgás, hogy az hihetetlen, és minden a tulajdonosok meg a liga kezében van, úgyhogy amíg õk jól járnak ezzel, addig hiába beszélünk errõl (szerintem szakmailag sem tenne jót).
Azzal a résszel, hogy hozzunk külföldi edzõket, teljesen egyetértek, azzal kiegészítve, amit Jack mondott, vagyis mindenekelõtt Mezey-bandát hidegre tenni, aztán az edzõképzés élére hozni egy neves külföldi embert, hogy építse fel rendesen az egész szisztémát.
Érdekes próbálkozás van most a Honvédnál, szerintem klubszinten még ez a maximum, amit egy tulaj megtehet. Csinált egy 18-20 évesekbõl álló csapatot és hozott melléjük egy külföldi - igaz, egyelõre nem túl neves - edzõt. Meglátjuk, mi sül ki ebbõl.
Szar Bayern, szar Bayern :)
\"Never say never!\" W Churchill
Mi a tanulság, külföldi mesteredzõket kell hívni, tõlük nem kell sajnálni a pénzt, a játékosoknál a lényeg az, hogy a teljesítményt kell honorálni.