Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jAsOn VoOrHeEs
Az mindig is az volt <#alien><#idiota>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Rudee
*elsõre

Szar Bayern, szar Bayern :)

oks, azthittem megin hülye az nb1.hu

Rudee
Elsõ Magasföldit írt a nso, már javították.

zaki
ehh <#mf1><#shakehead><#szomoru2>

összes faxom kivan bmeg, támadunk - támadunk erre bmeg mi kapjuk a gólt

Magasföldi?

Farkas Balázs labdájával Lattenstein futott el a jobb oldalon, jól ívelt a hosszú oldalon érkezõ Györök elé, aki 8 méterrõl a kapu közepébe lõtt, 0-1!

jAsOn VoOrHeEs
0-1 😞

Rudee
Magasföldi <#boxer><#violent><#mf3><#gun><#falbav>

jAsOn VoOrHeEs
Csak kiszedtem, mert akkorra már láttam, hogy te is írtad, hogy belassult ftc.hu! 😄

hé itt az elõbb még Jasonnak volt 1 kommentje <#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

pont ezt fejtettem ki az imént 😄DDDDDDDDDDDDDDDdd

gecííííííííííí, belassult az ftc.hu-m jó sokan rajta lehetnek

akkor mégse vok vak 😛

szanics
nem adja

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

jaja, ftc.hu 4ever

mé adja? he?

jó lenne ha valamelyik adna, végig néztem mind1iket de semmi 😞((((((((

eftécéponthun követi gondolom

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
mé adja vmi tévé a meccset?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

rohamozunk - rohamozunk, de még nincs meg a vezetõ gól

Csurka így Csurka úgy - ez a gyerek nagyon akar bizonyítani <#eljen>

reméljük, senki nem nyeri meg a pénzének az 5x - sét! 😛

Hála istennek Keller nincs a kezdõben. 😄DDDDD

Harcos, meg sok rutinja van, de azér mégiscsak ...

meg 5.20-szoros péndzt fizetnek akkor ha nyer a fehérvár HA HA HA HA :o

BUDA > miskolc.

a Livescore-on még úgy van kiírva a Fehérvár, hogy Videoton 😄

<#eljen>

gabber_saviola
Ebben a pillanatban kivoultak a pályára a csapatok. A kapu mögött szurkolóink egy hatalmas drapit feszítettek ki az alábbi felirattal:"Elõttetek a jövõ, mögöttetek a tábor, elõre fiatalok!"

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Elkezdõdött a meccs!

HAJRÁ FERENCVÁROS!!!!

az durva, mennyi a támadó van a kispadon 😛 , nahvégre

szanics

zaki
Keller? na ne má. ez több mint nevetséges

gabber_saviola
kiváncsi vagyok , hogy milyen lesz a meccs ....vagy inkább azt mondom félek

FTC-Fehérvár
Óvatosak a fehérváriak

Budapest, július 30., 14.55 Vass szerint nem roppant össze a csapat.

Üllõi út, vasárnap, 20.00

Vass László pályaedzõ (FTC): - Csertõit ismerve biztosan jól megszervezett védõjátékkal és gyors kontrákkal próbál majd variálni a Fehérvár, de mi felkészültünk erre, tanulva a tavaszi 1-0-s hazai vereségünkbõl, amelyet a 92. percben szenvedtünk el. Az UEFA-kupa kiesés ellenére a csapat nem roppant össze, ezért bízom a gyõzelemben.
Csertõi Aurél (Fehérvár): - Csak akkor nyerhetünk az Üllõi úton, ha képesek leszünk felülmúlni önmagunkat. Annak ellenére, hogy mindenki azt mondja, mennyire meggyengült a Ferencváros, mi óvatosak vagyunk.

A várható összeállítások
FTC: Szûcs - Tímár, Budovinszky, Balogh, Keller (Tõzsér) - Takács, Lipcsei, Rósa D., Borbély (Csurka) - Bajevski, Laczkó (Nógrádi)
Fehérvár: Tudor - Csizmadia, Koller, Kuttor, Horváth G. - Lattenstein, Farkas B., Bozic, Györök - Magasföldi, Sitku

nb1.hu

szanics
Nem. Lisztes tegnap szó szerint a következõket mondta (saját szájából hallottam): "Egyelõre külföldi ajánlatra várok, de nincs kizárva, hogy itthon folytatom. Ahogy a ferencvárosi, úgy az újpesti vezetõkkel is tárgyaltam, és EGYIK LEHETÕSÉG SINCS KIZÁRVA."

Rudee
Lisztes Újpestre igazolása csak a nemzeti sport újabb vicce.

Ne mááááá! Itt nevelték ki, most meg újpestre menne?
Különben is azt mondta, hogy itthon csak a Fradiban játszana!
(A Minszkiek elleni meccsrõl pedig csak annyit, hogy miért az utolsó 2 percben hajtottak? De legalább már nyertünk! Valahol olyan érzésem van, hogy jó hogy kiestünk, mert így legalább már csak a bajnokságra tudnak koncentrálni, és nem mondhatják hogy: UEFA meccs volt! elfáradtunk!

HAJRÁ FRADI!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Lisztes -->> Újpest??????????????

nagyon gázz!!!! lenne

szanics
Ha engem kérdezel, nem véletlen, hogy elengedik...

torrente
Na de ha kormányzati szinten nem engednék el állandóan a csapatok adósságait (gondolok itt a többszáz milliós Áfa tarozásokra), egyértelmûbb lenne a helyzet. Akkor jöhetnének a tulajdonosok meg a liga, úgysem lenne igazuk.

torrente
Ha végig tudják izomból futni a meccseket a kispestiek, már megérte az olasz edzõt leszerzõdtetni.

szanics
Na szóval ez a bajnokság-amatõrizálás mindig elõkerül, mint ütõs szöveg, csak ha egy kicsit is belegondol bárki, ez sajnos kivitelezhetetlen.
Nálunk akkora pénzmosoda a labdarúgás, hogy az hihetetlen, és minden a tulajdonosok meg a liga kezében van, úgyhogy amíg õk jól járnak ezzel, addig hiába beszélünk errõl (szerintem szakmailag sem tenne jót).
Azzal a résszel, hogy hozzunk külföldi edzõket, teljesen egyetértek, azzal kiegészítve, amit Jack mondott, vagyis mindenekelõtt Mezey-bandát hidegre tenni, aztán az edzõképzés élére hozni egy neves külföldi embert, hogy építse fel rendesen az egész szisztémát.
Érdekes próbálkozás van most a Honvédnál, szerintem klubszinten még ez a maximum, amit egy tulaj megtehet. Csinált egy 18-20 évesekbõl álló csapatot és hozott melléjük egy külföldi - igaz, egyelõre nem túl neves - edzõt. Meglátjuk, mi sül ki ebbõl.

Ramore
Félreértés! A magyar edzõk külföldön komoly sikereket értek el, de NEM a mezey-mészöly korszakban. Korábban! Hogyan is lehetettek volna õk sikeresek (itthon, vagy külföldön), amikor miattuk beteg a magyar futball? Õket ugye a régi nagy magyar edzõk miatt vették meg pl a törökök is, csakhát õk még idõben rájöttek, hogy ilyen kóklerekkel nem fog fejlõdni a labdarúgásuk. El is zavarták õket, aztán kerestek más országokból igazi mestereket.
Rudee
A törökök szemszögébõl volt külföldi.

Láma!
nem, ö ott is magyarnak számitott😄DD

Rudee
De mint a példa is mutatja, nem mindig jó a külföldi szakember. Ugye Törökországban Mészõly is külföldinek számított 😄

JackDaniels
Ez nagyon így van!! 40 évvel ezelõtt tõlünk tanulták a focit európában, most viszont nekünk kellene tanulnunk európától, csak ezt sokan qrva nehezen ismerik el!! De elõbb-utóbb elindulunk fölfelé, mint a debreceni csapat is, ahol nem csak rabolni akarnak, hanem focit is akarnak csinálni!! Valahogy a Mezey-féle fasszopó maffiát kellene hidegre tenni, akik nem a fociért, hanem a fociból élnek! Utána lehetne külföldrõl szakembereket idehozni, akik feleannyi pénzért is, mint amennyiért a buziMezey sokkal minõségibb munkát végeznének mindenhol. Kimondottan az utánpótlásra gondolok!!!

\"Never say never!\" W Churchill

szanics
Ez marhára nem igaz, holnap kifejtem, hogy miért, sry, de most nincs idõm.

Ramore
Pedig a törökök is majdnem úgy jártak, mint most mi, hiszen a többszörösen bukott Mészöly Kálmán nevezetû edzõt szerzõdtették annak reményében, hogy majd õ felemeli a török labdarúgást. Ez természetesen nem következett be, ki is rúgták, és lám mára hol tart a labdarúgásuk.

Mi a tanulság, külföldi mesteredzõket kell hívni, tõlük nem kell sajnálni a pénzt, a játékosoknál a lényeg az, hogy a teljesítményt kell honorálni.