Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehhez mit tegyek hozzá? Attól, hogy ezt leírtad, sajnos nem Te fújtad a passzátszelet. Magyarországon a lakosság 97%-a tisztában van ezzel, és ez ellen nem nagyon van mit tenni...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A magyar válogatott liechtensteini döntetlenje után ez volt a magyar foci újabb mélypontja.
A 2. félidõben egy-két szép támadást azért már lehetett látni a minszkiektõl. Rósa szokás szerint remek volt: inkább elesett, nem hogy a kapuba bombázott volna a 92. percben. Így legalább az a csapat jutott tovább, amelyik egy picurkát focizott.
1. Többet kaptam a Fraditól, mint amit vártam.
2. Udvarácz - önmagához képest - jól védett.
3. Lipcsei és Rósa a magyar bajnokságban elég lehet ahhoz, hogy meglegyen az 5-7. hely, ha Jovánczai beválik - értsd: lesz egy normális csatárunk -, akár a 4-6. is.
Negatívumok:
1. Hátul nagyon sok gondunk lesz ezzel a két elmebeteggel (Tímár, Budó), márpedig más nem maradt.
2. Keller játszott (tudom, kényszerûségbõl, de akkor is).
3. Az a gól nem kellett volna a végén, mert két percen át megint reménykedtem (plusz a szünet).
4. A taktikát továbbra sem értem (lehet, hogy nincs is?)
Szar Bayern, szar Bayern :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Igazából most látszik, hogy ha Tõzsér és Bartha nem kapcsol ki 1-1 pillanatra az elsõ meccsen, akkor ez a fos csapat simán verhetõ lenne egy kis koncentráltsággal.
Ha Lipták még egyszer vagy esetleg Rósa megrázza magát (nem csak gólra gnodolok), akkor meglehet. Másban nem nagyon van benne a dolog.
Egyébként Laczkó helyett - akinek sajnos még inkább bajnokikon kéne szokni a légkört - én behoznám Nógrádit.
Hajrá Ferencváros,forza Palermo
Ötödosztályú meccsekre szoktam kijárni és a színvonal ott sem rosszabb, mint itt.
Bajevski, Rósa és Lipcsei góljaival nyerünk 3-0ra.
A kispadon Kemenes, Szálkai, Csurka, Szalai, Erõs és Nógrádi foglal majd helyet.
bmeg Keller??????????,áááááááááááááááááááááááááá