Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torrente
Lehetne amatõrizálni a bajnokságot. Akkor nem érhetné kritika egyik magyar csapatot sem, ha kiesnének ilyen lélektelen játékkal. Meló után lemennének edzeni, akkor sem tudnának a ma látottól rosszabbul játszani. Egy amatõr is fel tudja bikázni a labdát és tud ilyen gyengén cselezni, helyezkedni, mint ezek. Már a tizenévesek is harmatgyengék, pedig néhány éve még kijutottunk minden korosztályos EB-re. Kell hozni külföldi edzõket a gyerekek mellé és akkor 15 év múlva lenne sanszunk jobb csapatok ellen is. 15 éve a törökök sem voltak sehol sem.

szanics
"Reménykedjünk benne, hogy a magyar foci vezetõi idén sem gondolkoznak el és még sokáig tömhetik a zsebüket."

Ehhez mit tegyek hozzá? Attól, hogy ezt leírtad, sajnos nem Te fújtad a passzátszelet. Magyarországon a lakosság 97%-a tisztában van ezzel, és ez ellen nem nagyon van mit tenni...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

torrente
Reagálhattál volna az elsõ mondatomra is.

szanics
Figyelj! Ha ezután a meccs után Rósát kezded szidni, akkor sok lövésed nincs a dologhoz...

torrente
Köszönöm Cseh Szabolcs a hozzászólásodat! Sajnálom a korosztályodat, hogy nektek ilyen fos jutott.

torrente
Úgy értettem, hogy az összes csapatunk.

huzzá már innen a retkes picsába, bmeg!!!! senki nemkiváncsi rád! attól hogy fikázod a magyar focit attól még nem lesz jobb

gabber_saviola
😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee
Ez is az elsõ selejtezõ volt...

Szar Bayern, szar Bayern :)

torrente
Oly mindegy. Ettõl a focinkban semmi sem változik. Pár év múlva az elsõ selejtezõ körben fogjuk kezdeni, hasonlóan a máltai, andorrai, kazah csapatokkal.

Rudee
Jobb lett volna 0 ponttal zárni?

torrente
Legalább a gyõzelem és az azért járó 1 pont megvan. Ennek örülni kell?
A magyar válogatott liechtensteini döntetlenje után ez volt a magyar foci újabb mélypontja.

Rudee
Mit?

torrente
Ezt ugye nem írod komolyan?

torrente
Reménykedjünk benne, hogy a magyar foci vezetõi idén sem gondolkoznak el és még sokáig tömhetik a zsebüket.
A 2. félidõben egy-két szép támadást azért már lehetett látni a minszkiektõl. Rósa szokás szerint remek volt: inkább elesett, nem hogy a kapuba bombázott volna a 92. percben. Így legalább az a csapat jutott tovább, amelyik egy picurkát focizott.

szanics
Összegezve a pozitívumokat:
1. Többet kaptam a Fraditól, mint amit vártam.
2. Udvarácz - önmagához képest - jól védett.
3. Lipcsei és Rósa a magyar bajnokságban elég lehet ahhoz, hogy meglegyen az 5-7. hely, ha Jovánczai beválik - értsd: lesz egy normális csatárunk -, akár a 4-6. is.

Negatívumok:
1. Hátul nagyon sok gondunk lesz ezzel a két elmebeteggel (Tímár, Budó), márpedig más nem maradt.
2. Keller játszott (tudom, kényszerûségbõl, de akkor is).
3. Az a gól nem kellett volna a végén, mert két percen át megint reménykedtem (plusz a szünet).
4. A taktikát továbbra sem értem (lehet, hogy nincs is?)

ez szánalmas volt amit a "fradisták" csináltak ma délután! simán nyerhettünk volna 0-3ra, 0-3ra mind1! akkor amikor berúgta rósa az 2. gólt utána mindjárt elkezdtek hajtani. ezt elõtte miért nemtudták megcsinálni???? nah itt láccik meg hogy nincs fradiszív egyikben se!

Rudee
Legalább a gyõzelem és az azért járó 1 pont megvan. A Fehérvár ellen jó lenne nyerni vasárnap.

mi ez az "idióta" fej?????
zaki
Hajrá Fradi <#idiota>

jah, kiállítás, és 1:1 marad, vagy 2:1-re nyernek a minszkiek... botrány a játék😞
szanics
Na, akkor mindjárt (75-80. perc környékén) jönnek a brutális belépõk...

bazz, ez nagyon szomrú😞
gabber_saviola
basszus 😞 1-1

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

torrente
A Sopron kivel fog játszani?

szanics
jah, remélem, respect, hogy nem töröltem, hanem elnézést kértem. ;-)

torrente
Igen, erre a párharcra gondoltam csak. A Debrecent délelõtt láttam a Sport1-en és nagyon tetszett a játékuk. Utoljára a Dunaferr képviselt hasonló játékerõt a BL-ben.

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDD

szanics
Ja bocs, hogy ezek közül nem kívánod. Én kérek elnézést, félreértettem.

szanics
Biztos a Formula-1-es lötyögést nézted tegnap a Loki helyett, különben nem mondanál ekkora hülyeségeket, már sry...

szanics
Sajna LCS óta ez a taktika valóban, de ezt a csapatot még ezzel is meg lehetne verni, csak pontos indítások kellenek hozzá. Lipcseivel ez nem lehetetlen.

torrente
Én nem szurkolok a Fradi ellen, de egyik csapatnak sem kívánom, hogy továbbjusson, mert ez nem foci! Szörnyen gyengék! Akármelyik jut tovább, várhatóan a következõ forduló lesz a végállomás.

szanics
Az igazság az, hogy semmiben nem különbözik ez az elsõ meccstõl, csak most a Fradi rúgta a gólt a semmibõl.
Igazából most látszik, hogy ha Tõzsér és Bartha nem kapcsol ki 1-1 pillanatra az elsõ meccsen, akkor ez a fos csapat simán verhetõ lenne egy kis koncentráltsággal.
Ha Lipták még egyszer vagy esetleg Rósa megrázza magát (nem csak gólra gnodolok), akkor meglehet. Másban nem nagyon van benne a dolog.
Egyébként Laczkó helyett - akinek sajnos még inkább bajnokikon kéne szokni a légkört - én behoznám Nógrádit.

gabber_saviola
izgulok mint állat 😄DDDDDDDDDDD

Hajrá Ferencváros,forza Palermo

simán van esély! gyerünk!! <#boxer>

torrente
Nana Rudi, nem kell az életben mindent komolyan venni! Különben is, ha az egyik "profi" játékosunk kimondhatja nyilvánosság elõtt, akkor én miért ne írhatnám le? Nekem is hosszúkás az arcom és ha lelófejûznek, csak mosolygok rajta egyet.

gabber_saviola
😄

Rudee
Szünet van, most még pihenhetnek 😊

gabber_saviola
TÁMADJATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rudee
Szerintem gyorsan takarodj innen, senki se kiváéncsi a faszságaidra.

torrente
2 kell

torrente
Nimá, gólt lõtt a lófejû geci! (Torghellétõl loptam a jelzõt)

dardevil
Goooooóóóóóól ! ! !

Ramore
Lipcsei bevarrta!!! Már csak 1 kell!
torrente
Nagy szerencséd van, hogy nem kell ezt a katasztrófát nézned.

torrente
Ejha! Ez a meccs még szörnyûbb, mint 2 hete volt. Az a taktikánk, hogy elõrevágjuk a lasztit és majd csak lesz belõle valami? Remek!

Ötödosztályú meccsekre szoktam kijárni és a színvonal ott sem rosszabb, mint itt.

Rudee
Keller legalább tudja hogy mit is jelent a Fradiban jáccani, amíg pályán lesz addig hajtani fog.

Bajevski, Rósa és Lipcsei góljaival nyerünk 3-0ra.

A mieink összeállítása így a következõ: Udvarácz - Takács, Budovinszky, Tímár, Balog - Rósa, Lipcsei, Keller, Tõzsér - Bajevski, Laczkó.

A kispadon Kemenes, Szálkai, Csurka, Szalai, Erõs és Nógrádi foglal majd helyet.

bmeg Keller??????????,áááááááááááááááááááááááááá

Rudee