Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. mezey györgy
2. mészöly kálmán
3. tornyi barnabás
4. szentes lázár
5. reszeli soós istván
a szurkolók nem tudnak többet tenni annál hogy minden hétvégen FURULYÁS TAKARODJ "nevû induló" harsong
Ez a szemét,gátlástalan Furulyás képes lesz és eladja az egész Népligetet.
Most kellene összefognunk!
Amúgy te kit látnál szívesen a kispadon??
Garami talán összerakná õket úgy ahogy,de szerintem õt már 2003 decemberében sem szabadott volna elküldeni.
Pinyõre inkább azt mondanám,hogy egy igazi falusi edzõ,bár eggyetétek azzokkal,hogy azért,mert Lipcseinek sírt a szája nem szabadott volna annak a mocskos Jancsibácsinak ilyen helyzetbe hoznia.
Vlak amúgy ide már nem jönne vissza,mert amikor utoljára itt volt akkor is szabájszerûen menekült,bár erre a drágalátos Torgyán is rásegített.
Hiába ennél a klubbnál az utóbbi tíz évben mindig volt egy szarkavaró.
Köszi a választ remélem vitázhatunk sokat a továbbiakban is.
Pinyõ jobb edzõ volt.
A jelenlegi helyzetben: 1. Csank, 2. Garami, nálam véget is ér a lista. Szarból csak õk tudnak várat építeni.
Ha rendbe jönnek a dolgok, akkor 1. Vlak, 2. Kuntics.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Nem hiszen haogy LCS-t kellene okolni, bezzeg amikor tavaly õsszel szárnyaltunk akkor õ volt mindenki szemében az Isten.Akkor is ki kellene mellette állni amikor csecsen vagyunk.
Amúgy eeyetértek azzal,hogy már nem olyan ember amikor mint amikor idejött,sokat változott a hátrányára(önbizalom,õszinteség,korrektség).
Sajnos ezek a magyar viszonyok hamar átformálták.
Amúgy a pinyõ se volt jobb edzõ.
Szeretnék kérni mindekitõl egy 5 fõs edzõlistát,kiváncsi lennék ti kit látnátok szívesen a kispadon,de lehetõleg ne Mourinhot és Capellot írjátok.Maradjunk a realitás talaján.
Az én listám a következõ:1.Zoran Kuntics 2.Csertõi Aurél 3.ifj Albert Flórián 4.Urbán Flórián(kár,hogy lilavérû) 5.Nyilasi Tibor
Nagyon kíváncsi vagyok,hogy ti kikra gondoltok és arra is az lennék,hogy miért.
Köszi srácok!
HAJRÁ FRADI!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
** ** ** ** *** * * ** **
** ** ** ** ** ** **
** * * ** * ** *
**** ** **
** ** ** *
** ** ** **
(HAJRÁ FTC)
Persze ez csak álom marad. Mert a Fradiba már tényleg nem akarnak befektetni.
Tudom hogy nincs pénz, fiatalok a játékosok, meg minden, de akkor is. Hazai pályán kikapni a Fehérvártól, csalódás számomra. Én már tényleg abban bízok, hogy a bajnokság végén(õszi) leváltják a Lászlót, mert elõbb biztos nem. A szurkolók kimennek minnél többen, de nem rajtuk múlik, hanem a taktika nélküli játékon. Teletexten írják: "taktikátlan játékot játszó Fradi, megérdemelten vezet a Fehérvár." Az ÜLLÕI ÚTON SOHA NEM MEGÉRDEMELTEN VEZETNEK AZ ELLENFELEK!
A MI HIBÁNKBÓL. Remélem megoldódik majd minden, HAJRÁ FRADI!
\"Never say never!\" W Churchill
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
állandóan védi a csapatot - így nem vagyunk képesek nyerni, mindig másra hárítja a hibákat - fegyelmezettebnek kéne lennie
tényleg, manapság minden edzõt kirúgnak ok nélkül, László még meddig marad az edzõ? húzzon már el a f*szba <#mf3>#mf3><#eplus2>#eplus2>
pontosan. Az Újpest négy hellyel fentebb megy, és a fagyi marad az utolsó helyen....
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
1. DVSC-AVE Ásványvíz 1 1 - - 2–1 +1 3
1. Gyõri ETO FC 1 1 - - 2–1 +1 3
1. MTK Budapest 1 1 - - 2–1 +1 3
1. Pécsi MFC 1 1 - - 2–1 +1 3
5. Újpest FC 1 1 - - 1–0 +1 3
5. FC Fehérvár 1 1 - – 1-0 +1 3
7. Bp. Honvéd 1 - 1 - 1–1 0 1
7. Lombard-Pápa 1 - 1 - 1–1 0 1
7. FC Sopron 1 - 1 - 1–1 0 1
7. Auto Trader Tatabánya 1 - 1 - 1–1 0 1
11. Bp. Vasas 1 - - 1 1–2 -1 0
11. Kaposvári Rákóczi 1 - - 1 1–2 -1 0
11. REAC 1 - - 1 1–2 -1 0
11. Zalaegerszeg 1 - - 1 1–2 -1 0
15. Diósgyõri VTK 1 - - 1 0–1 -1 0
15. Ferencváros 1 - - 1 0–1 -1 0
Kisebb eltérésekkel hasonlónak várom a végeredményt.
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Csank kellett volna, és ebben az az idegesítõ, hogy nem is volt állása nyárig.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Szar Bayern, szar Bayern :)
Jováncait lerántották, nincs 11es
áááááááááááááá Barthát akarom