Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramore
Én azt az 5 fõt nevezném meg, aki képes lenne még mélyebbre süllyeszteni a klubot:

1. mezey györgy
2. mészöly kálmán
3. tornyi barnabás
4. szentes lázár
5. reszeli soós istván
szanics
Pintér egy sintér

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

én már kifejtettem pár hsz ezelõtt hogy sztem Pintér Attila lenne ide a legjobb, aztán Csank vagy Nyilasi Tibi

a szurkolók nem tudnak többet tenni annál hogy minden hétvégen FURULYÁS TAKARODJ "nevû induló" harsong

miccoli002
Hát ez az megint csak Jancsibácsi!Csak eggyett nem értek mi szurkolók mért nem teszünk valamit a helyzet ellen.
Ez a szemét,gátlástalan Furulyás képes lesz és eladja az egész Népligetet.
Most kellene összefognunk!
Amúgy te kit látnál szívesen a kispadon??

Pintér Attilát sztem nem azért küldték el mert sírtak a játékosok hohy-hogy bánik velük, ez sztem csak egy ürügy volt azér hogy jöhessen LCs, mert Láaszlóval jött egy befektetõ ami egész sok pénzt tett Furulyás tárcájába

miccoli002
Csank valóban képes összegyúrni egy jó csapatot,de a fradizmus hiányzik belõle és amugyis az utobbi években már inkább megélhetõségi edzõ lett.
Garami talán összerakná õket úgy ahogy,de szerintem õt már 2003 decemberében sem szabadott volna elküldeni.
Pinyõre inkább azt mondanám,hogy egy igazi falusi edzõ,bár eggyetétek azzokkal,hogy azért,mert Lipcseinek sírt a szája nem szabadott volna annak a mocskos Jancsibácsinak ilyen helyzetbe hoznia.
Vlak amúgy ide már nem jönne vissza,mert amikor utoljára itt volt akkor is szabájszerûen menekült,bár erre a drágalátos Torgyán is rásegített.
Hiába ennél a klubbnál az utóbbi tíz évben mindig volt egy szarkavaró.
Köszi a választ remélem vitázhatunk sokat a továbbiakban is.

szanics
Az én szememben pl. soha nem volt jó edzõ.
Pinyõ jobb edzõ volt.
A jelenlegi helyzetben: 1. Csank, 2. Garami, nálam véget is ér a lista. Szarból csak õk tudnak várat építeni.
Ha rendbe jönnek a dolgok, akkor 1. Vlak, 2. Kuntics.

miccoli002
Fradista 91!

Nem hiszen haogy LCS-t kellene okolni, bezzeg amikor tavaly õsszel szárnyaltunk akkor õ volt mindenki szemében az Isten.Akkor is ki kellene mellette állni amikor csecsen vagyunk.
Amúgy eeyetértek azzal,hogy már nem olyan ember amikor mint amikor idejött,sokat változott a hátrányára(önbizalom,õszinteség,korrektség).
Sajnos ezek a magyar viszonyok hamar átformálták.
Amúgy a pinyõ se volt jobb edzõ.
Szeretnék kérni mindekitõl egy 5 fõs edzõlistát,kiváncsi lennék ti kit látnátok szívesen a kispadon,de lehetõleg ne Mourinhot és Capellot írjátok.Maradjunk a realitás talaján.
Az én listám a következõ:1.Zoran Kuntics 2.Csertõi Aurél 3.ifj Albert Flórián 4.Urbán Flórián(kár,hogy lilavérû) 5.Nyilasi Tibor
Nagyon kíváncsi vagyok,hogy ti kikra gondoltok és arra is az lennék,hogy miért.
Köszi srácok!
HAJRÁ FRADI!

torrente
Abramovics csak olyanba tol bele pénzt, ahonnan ki is lehet szedni. A Fradi csak nyelné.

szanics
looks like

Bocs mindenki! Úgy látszik a notepadban rajzolt HAJRÁ FRADI szöveget nem lehet ide beszúrni. :-(((

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

szanics
mit morzézol itt vagy mi ez?

Remélem. Ezt most rajzoltam:

** ** ** ** *** * * ** **

** ** ** ** ** ** **
** * * ** * ** *
**** ** **
** ** ** *
** ** ** **

(HAJRÁ FTC)

szanics
Szvsz ha a Fradi kikap vasárnap a Honvédtól, csabika repül...

Hát még sincs befektetõ...... Úgy olvastam Abramovic a MALÉV-ot megakarja venni. A Fradit is megvehetné, legalább lenne pénz.
Persze ez csak álom marad. Mert a Fradiba már tényleg nem akarnak befektetni.

Nem értem..... Mi a fenét keres még mindig a kispadon egy ilyen vezetõedzõ??
Tudom hogy nincs pénz, fiatalok a játékosok, meg minden, de akkor is. Hazai pályán kikapni a Fehérvártól, csalódás számomra. Én már tényleg abban bízok, hogy a bajnokság végén(õszi) leváltják a Lászlót, mert elõbb biztos nem. A szurkolók kimennek minnél többen, de nem rajtuk múlik, hanem a taktika nélküli játékon. Teletexten írják: "taktikátlan játékot játszó Fradi, megérdemelten vezet a Fehérvár." Az ÜLLÕI ÚTON SOHA NEM MEGÉRDEMELTEN VEZETNEK AZ ELLENFELEK!
A MI HIBÁNKBÓL. Remélem megoldódik majd minden, HAJRÁ FRADI!

torrente
238 milliót kell visszafizetnie a Fradinak az OTP Banknak október végéig. El akarják adni a stadiont és a környékét, hogy pénzt lássanak belõlük. Nyilvánvaló, hogy ebbe a Fradiba már senki sem akar pénzt befektetni. Nagy bajban lesz az FTC!!

JackDaniels
Itt senki sem hibás, még Furulya sem! Ami a Fradinál van, az a véletlen mûve! Ezt rúgná ki mán valaki, ezt a q**a véletlent!😄DDDD

\"Never say never!\" W Churchill

gabber_saviola
"László: Nem tudom hibáztatni a csapatomat"- persze Csabikám magadat lécci

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

László: Nem tudom hibáztatni a csapatomat

állandóan védi a csapatot - így nem vagyunk képesek nyerni, mindig másra hárítja a hibákat - fegyelmezettebnek kéne lennie

zaki
😄DD

tényleg, manapság minden edzõt kirúgnak ok nélkül, László még meddig marad az edzõ? húzzon már el a f*szba <#mf3><#eplus2>

ForRedGlory
"Kisebb eltérésekkel hasonlónak várom a végeredményt."

pontosan. Az Újpest négy hellyel fentebb megy, és a fagyi marad az utolsó helyen....

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

lol, hát várd, azé remélem te is látod, h hülyeség, amit mondasz :Ð
torrente
A Borsodi Liga állása az elsõ forduló után
1. DVSC-AVE Ásványvíz 1 1 - - 2–1 +1 3
1. Gyõri ETO FC 1 1 - - 2–1 +1 3
1. MTK Budapest 1 1 - - 2–1 +1 3
1. Pécsi MFC 1 1 - - 2–1 +1 3
5. Újpest FC 1 1 - - 1–0 +1 3
5. FC Fehérvár 1 1 - – 1-0 +1 3
7. Bp. Honvéd 1 - 1 - 1–1 0 1
7. Lombard-Pápa 1 - 1 - 1–1 0 1
7. FC Sopron 1 - 1 - 1–1 0 1
7. Auto Trader Tatabánya 1 - 1 - 1–1 0 1
11. Bp. Vasas 1 - - 1 1–2 -1 0
11. Kaposvári Rákóczi 1 - - 1 1–2 -1 0
11. REAC 1 - - 1 1–2 -1 0
11. Zalaegerszeg 1 - - 1 1–2 -1 0
15. Diósgyõri VTK 1 - - 1 0–1 -1 0
15. Ferencváros 1 - - 1 0–1 -1 0

Kisebb eltérésekkel hasonlónak várom a végeredményt.

2500-an voltunk, most én mit tegyek :Ð legközelebb magammal viszek még egy embert :Ð
szanics
ja, hallom, voltatok vagy 2000-en, bakker, ez kemény egy 1. forduló-beli meccsen... 😞((

A meccsen kinn levõ szurkolók mindig jók, mert kiállnak a csapat mellett 😊 Nem, max egy kis Lipcsei Petizés volt, és sztem lassan mindenki kezdi unni a taktika-mentes játékot 😉
szanics
A tábor jó volt, mi? Volt megint lászlócsabázás, mert csak eggyel kaptunk ki?

Sziasztok! Hát most jöttem haza a meccsrõl, a tábor megint jó volt (y), és a csapatot se kell leírni, asszem most balszerencsével kaptak ki a fiúk.
Oncsi

ha minden meccsen ilyen lenne.........

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Oncsi
Lehet ,hogy szereti a Fradit meg minden,de nem a fradi kispadjára valo!!klub iránti szereteböl nem lehet mecseket nyerni!!!!most már mindegy,maradjon eben az évben is a fradi edzöje majd meglátjuk ha szar lesz az ösz akkor télen kellene uj edzö!!nem igaz hogy ere a vezetök nem jönnek rá!!!sajnos nem látam a meccset élöben a törött bokám miatt ,de az interneten siralmasnak látták a fradi játékát!!!szoval jo lenne elgondolkodni,hogy mit is akarnak,akarunk!!!hiába van enyi fiatal csodát ne várjunk,talán még az elsö 6 is nehéz lesz ilyen játékal!!de ne nekem legyen igazam szurkolunk együtt a kedvenc klubunknak ,és sok sikert!!gyerünk fiuk,mutassuk meg hogy a szarbool is lehetünk fasza fiatalos,jol játszo,technikás csapat!!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

szanics
Csak az a tragédia, hogy a Fradi-tábor még mindig hisz ennek az embernek... Más edzõt már régesrégen anyáznának, de ezt akkor sem fogják, ha 10 forduló után utolsó lesz a csapat...

gabber_saviola
LÁSZLÓ CSABA VISZLÁT

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Buddy
Csank lett volna a megoldás...az még lipcseit is lerakta a kispadra...ez már egy vicc...lcs nem alkalmas edzõnek...ennyi

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
szerintem meg nekem már annyira elegem van, hogy dózeroljuk le az egész kócerájt, vessük be búzával és furulyás bácsit zavarjuk rá kaszálni

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

de furulyás bácsinak kellet László, lehet hogy õ utána is kapott pézt 😄DDD és így nem jöhetett Csank, lehet még Garami is jó lenne az mtk-nál is jót tett a fiatalokkal

szanics
lófaszt, már bocs, de nem. Az az állat csak tönkrebaszná a fiatalokat.
Csank kellett volna, és ebben az az idegesítõ, hogy nem is volt állása nyárig.

Rudee
Pintér soha. Inkább furulyás nem kéne, valószinû gyorsabban megoldódna a befektetõ kérdés és még lehetne igazolni is 1-2 játékost.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Elsõ forduló után utolsók vagyunk, jövõ héten a Honvéd ellen gyõzni kéne valahogy.

lehet hogy most hülyének fogtok nézni de ennek a gárdának Pintér Attila kéne

THE END

baxa meg Lipcsei kapufa

Jováncait lerántották, nincs 11es

szanics
ja, majdnem 😞

Bajevsky a pályán - jön a gól 😛

már csak 9 percünk maradt 😞((((((((((

azt írták hogy csepregi 1 kisebb sérülést szenvedett és õ kerûlt be a helyére, ezexerint ha berakták barthát akkor vész esetén még jácchatna is , és most vész van

Rudee
De.

szanics
kicsit sérült, nem azért nem játszik?

Elkezdõdött a második félidõ. A szünetben két csere volt nálunk. Tímár helyett Erõs, Nógrádi helyett pedig Jovánczai jött be. Mindkét játékot elõször játszik tétmeccset csapatunkban. Erõsnek Gábornak és Jovánczai Zoltánnak is sok sikert kívánunk!

áááááááááááááá Barthát akarom

1. félidõ vége, még Budovinszky-nak volt 1 nagy szabadrúgása amit Tudor bravúrral védett. Második félidõben jó lenne ha Barthát beküldenék