Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
Csurka középsõ védõ, a tarcsiban néha védekezõ középpályást játszott.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Jó,hát tõlem kirughatják a Lászlót még ezen a napon,rajtam biztos nem múlik.Vagy rávehetik hogy mondjon fel Õ.
De ki jön a helyére?
Nem hinném hogy a Fradi kispad mostanában olyan hivogató lenne.És akárki jön,játékosa neki is csak az lesz aki most van.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Rudee
Csurkának anno még az ftc.hu is bal oldali védõként határozta meg a posztját, csak tudják hogy mit írnak.

Szar Bayern, szar Bayern :)

szanics
Keller soha az életben nem játszott még középsõ védõt.
Csurka Zoli vérbeli belsõ védõ

Rudee
Nem láttam hogy utólag írtál oda, sorry.

Csurka a tarcsiban is fõleg bal oldalt jáccott tavaly, Keller rutinja középen pedig sokkal többet ér.

szanics
Ha kérhetnék egy választ, Rudee...

szanics
Na jó, Nálatok mondjuk az a B-csapat játékerõben egy sima 2-4. helyezett lenne amúgy is...

Rudee
Azok a játékosok 1-2 kivétellel évek óta együtt jáccanak.

szanics
Honvédban hányan játszottak tavaly itt? Nem veszek, mert a Honvéd és a Fradi az én két csapatom. Egyébként biztosan jól állna.

Petyus_
Hmmm.. mi az elõször együtt játszó B csapatunkkal itthon nyertünk 2:1-re a ZTE ellen. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

djemba-djemba
nem rossz a válogatottad
nem ide tartozik, de tényleg a debrecenre kellene építeni...

ja, és szarban van a csapat tényleg
ma én sem láttam semmit a csapattól, és a csapat 90%-a nem fradiszintû, de alig van a csontból, mert annyira le van már rágva

NO COMMENT

Rudee
Tavasszal a fél csapat nem itt jáccott, aki jáccott az meg tudjuk hogy milyen körülmények közt. Lassan vehetnél magadnak egy piros-fehér sálat, biztos jól állna.

Rudee
Soproni kupadöntõre kifutó csapat enyhén más volt, nem? Minszk elleni meccs idén az elsõ volt, elõtte soha nem jáccott ilyen felállásban ez a csapat.

Debrecen se tudna mit csinálni, ha elõször jáccana egy Tomic, Szatmári, Kiss, Garamvölgyi, Popol, Dzsudzsák, Sándor T., Jeremiás, Madar, Urbin, Brnovic összeállításban.

szanics
1 tavasz + 4 meccs... (a traktorgyáriakat ne felejtsük el ilyen hamar)
A csapat "taktikájáról" pedig ne beszléjünk, ld. mai védelem összeállítása. Ha elmagyarázod nekem, hogy miért Csurka (egy középsõ védõ) volt a balbekk, és miért Keller (egy balbekk) volt az egyik belsõ védõ, miért nem fordítva, akkor elismerem, LCS-nak lehet itt keresnivalója.
Ha jól tudom, innen kapta a Fradi az elsõ két gólt...

Petyus_
Sopron kupadöntõ, Minszk otthoni pl. nem meccsek voltak?

Rudee
2 meccsbõl azt is korai kijelenteni, hogy LCS-nak nincs helye a Fradinál.

szanics
Láttunk már olyan edzõt Magyarországon, aki teljesen más futballkultúrából jött, mégis megégette magát (ha már Fradi-topik: Poklepovic...)
Nem mondom, hogy ebbõl a Honvédból nem lesz semmi (sõt!), de azért azt még korai két meccs alapján kijelenteni, hogy õ a megváltó.
Utolsó állítással teljesen egyetértek.

Ramore
Miért is kockáztatott nagyot a Honvéd? Mert egy élvonalbeli olasz edzõt leszerzõdtettek? Szerintem nagyon jól döntöttek, sokkal több ilyen edzõre lenne szüksége a magyar labdarúgásnak.

Le a mezey bandával!
szanics
Lehet - egyébként szvsz ez sem biztos -, csak akkor már késõ...

JackDaniels
Majd lesz még takaroggy is, ha kiesik a fradi. Ilyen játékkal nagy esély van rá!

\"Never say never!\" W Churchill

Oncsi
majd meglátjátok,a honvéd a vártnál jobban fog szerepelni!!!!
DE VELÜNK MI LESZ?????

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

szanics
Azért ezzel még várjunk. A Honvéd nagyot kockáztatott azzal, hogy idehozta, és még teljesen nem bizonyított, de tény, hogy eddig jól megy neki.

Oncsi
Tanulni lehetne ettöl a kecske szakállas edzötöl!!!
nagyon jol összerakta a honvédot!!
nekünk is valaki hasonlot kelene hozni,de miböl!!

szanics
És emberek, Kellert beteszi belsõ védõnek, Csurkát meg bal oldalra??????????? Normális az ilyen?

Petyus_
Na ja.. a 4-5-1 zseniális húzás volt a Honvéd ellen, ismét bizonyította rátermettségét. És nem vonja le a konzekvenciákat, "három beívelés, három gól", vagy mit magyarázott. A kecskeszakállas olasz bezzeg a mennybe ment. <#eplus2>

szanics
Igen, csak tudod engem az idegesít, de rohadtul, hogy ilyenkor bezzeg nem nyitja ki a száját a Fradi-tábor, merthogy eddig ment a "László Csaba! László Csaba!".
Ha bárki más lenne az edzõ - kivétel Nyilasi -, most menne a "Takarodj'", de izomból.
Nem tudom, hogy a Fradistákat mivel szédítette meg ennyire ez a csávó...

Oncsi
Pozitivumot csak a szurkolok mutattak!!teljes szivböl teljes intenzitással 3 0 után is szolt a mindent bele hajrá fradi!<#eljen>
taktikárol nincs mit beszélni,mert ismét nem volt!!😞<#rinya>
Jovánczai,lacko,csepregi mit keres itt?????5méterröl a kapus kezébe löni<#wow1>
Fiatalok,nincs pénz,geci-paraszt az elnök,nincs taktika,alig vanak már szurkolok a mecsen!!!!
MI LESZ IGY A FRADIVAL????kérdem én,kérdi egy ország...

szanics
Ne haragudj, de ez már nevetséges, nem kellene ennyire altatni magunkat. Kérdezem: kikbõl áll a Honvéd? Hol van a Honédban egy Lipcsei-szintû labdarúgó? Sehol!!!
Csak két adat: a Honvéd kezdõcsapatában a Sopron ellen 5 (!!!) 19-20 éves játékos volt, a csapat átlagéletkora pedig 22 (!!!) volt! Ennyi a Fradinak most mesterhármast fejelõ Alves is.
Ezeknek a játékosoknak a fele a tavalyi szezonban nem játszott a Honvédban, és sokaknak ezek az elsõ NB1-es meccseik!
Július elején kezdték csak a felkészülést, az utolsó két igazolás az utolsó napon történt, július 30-án. A különbség csak az, hogy az edzõjük megértette velük azt: ebben a mezõnyben lelkességgel, keménységgel meccseket lehet nyerni.
Ez pedig az edzõn múlik.
Le kellene mondani...

Rudee
Ugyen, Lipcsei nélkül még simábban mennének át a középpályán, neki ott a helye.

nemhiszem hogy a Honvéd 1félidõre feladta volna a támadójátékot, a 2,félidõben jobb volt a fradi, csak nemértem hogy ezt a játékot (ez se volt nagy eresztés) mér nemtudták megcsinálni

Ez van.
Egyszerüen se taktika,se elképzelés,se egyéni játék.
Minden esetleges,ahogy esik ugy puffan.
Hogy fiatalok,rendben.De akkor is legyen egy taktika,ami látszik.Ha azt követjük,abból elõbb utóbb lesz valami,de ebbõl semmi.
Ha fiatalok,meg csapatépités,akkor mit keres a Keller a csapatban?De ezt már sokan kérdezték elõttem.
A nyáron a bajnoki és kupa 2.,UEFA induló csapatunknak nem sikerült szponzort,befektetõt találni.Akkor most a bajnokság tökutolsó csapatának hogy fog sikerülni?Kilátástalan...
Csak a meccsre kilátogató,és ott végig szurkoló fradisták elõtt le a kalapal.

Lipcseit és lett volna választás valakit berakni a kp-ra lipcsei helyére

tavaly is meglettek oldva az ilyen gondok

Rudee
Bal védõ középen nem csoda hogy nem jáccik jól. Egyébként kit rakott volna be? Nem volt egészséges játékos.

torrente
Már csak 28 forduló és a Fradi elfoglalhatja az õt megilletõ utolsó 2 hely egyikét. Ilyen gyenge játékosállománya tán egy csapatnak nincs az NB1-ben. A Kispest ifi is átgázolt rajtuk. csak akkor tudtak helyzetet kialakítani, amikor már teljesen feladta a támadójátékot a Honvéd.

3ból 2 gól Kelleré volt, ott baszta el LCs ezt a meccset hogy az öreg szart berakta, olyan lassú mint egy csiga, és szinte nem is lehet látni rajta hogy 39 éves merolyan hibákat csinál mait nb3ban sem szabadna ugyhogy nuku rutin (mármint nemláccott)

Ez szép volt.Sajnos csak kozmetikázásra elég egyenlõre...

Sheva
na itt a szépítés de a szurkolók elõtt le a kalappal h még buzdítják a csapatot 3:0-nál is <#eljen>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

gabber_saviola
3-1

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Laffite
zakó

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

gabber_saviola
nah ez már megalázó 3-0

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Hát sajnos lehet.
A támadójátékban elõzõ szezonban sem volt sok elképzelés,hát ahogy nézem ez csak tovább romolott mostmár.

Petyus_
A Fradi azért nem rossz nevelõegyesület, nem hiszem, hogy a fiatalok Lipcsei, Rósa, vagy akár Takács szintû rutinos játékosokkal kiegészülve ennyire lennének képesek (ld. MTK példája - pár éven belül ismét a csúcson lehetnek). Ha ez így folytatódik, akár kiesés is lehet a vége, mert a csapat neve továbbra is Ferencváros, mindenki jól felszívja magát ellenetek, mindenki benneteket akar majd megruházni, ami (ld. Kispest elleni félidõ) igen sok esetben sikerülni is fog..

Laffite
az az igazság, hogy teljesen felesleges ez a vita LCS állásáról, mert élõ szerzõsése van, amit ha a Fradi felrúg, akkor is ki kellene fizetni a pénzét, + szerzõdtetni kellene egy új edzõt is, amire meg abszolút nincs pénz, ergo minden így fog maradni, szponzor erre a teljesítményre nem jön, az adósságra még nagyobb hitel kerül rá, mígnem tavaszra már kénytelenek lesznek a szurkolókat leigazolni, hogy egyáltalán valaki kiálljon a meccsekre 😞

Nem,az a játéktudás számlájára irható.Mert ha az edzõ tök hülye,attól még a csapat támadhatna.
Nem azt mondom hogy László tökéletessen alkalmas a posztjára,de semmivel nincs nagyobb bûne,hibája mint a csapat más tagjának.Ez az egész igy,most ennyire jó,és ennek nagyon szomorú vége lesz,ugy nézem...

Laffite
az nem a rutintalanság számlájára írható, hogy 30 percenként látni zöld-fehér támadást és hogy a védekezés a 16-oson kezdõdik és nem a középpályán...

dardevil
Ha itt nem lesz rövid idõn belül gyökeres változás - már most 2 meccs alapján kimerem jelenteni - a kiesés szele megcsapja a csapatot.
Lealáznak minket - ezt nem birom nézni.

csm
kár lászló csabát szidni.
furulyás cseszte el a fradit az edzõ nem tehet róla h nincs olyan játékosa aki ezt a szintet tudná hozni

BMW 325 iX Rallye Car :)

gabber_saviola
szánalmas ez a Fradi most....védekezés 0 támadás 0

gabber_saviola
2-0

Kár a Lászlót szidni amig a Lipcsei-Rósa-Szûcs hármassal kimerül az NB1-es szintû játékosaink száma.A többi vagy túl fiatal (rutintalan),vagy túl öreg (Keller...),vagy nem NB1-es szintû.
0-2...