Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
De ki jön a helyére?
Nem hinném hogy a Fradi kispad mostanában olyan hivogató lenne.És akárki jön,játékosa neki is csak az lesz aki most van.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Csurka Zoli vérbeli belsõ védõ
Csurka a tarcsiban is fõleg bal oldalt jáccott tavaly, Keller rutinja középen pedig sokkal többet ér.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
nem ide tartozik, de tényleg a debrecenre kellene építeni...
ja, és szarban van a csapat tényleg
ma én sem láttam semmit a csapattól, és a csapat 90%-a nem fradiszintû, de alig van a csontból, mert annyira le van már rágva
NO COMMENT
Debrecen se tudna mit csinálni, ha elõször jáccana egy Tomic, Szatmári, Kiss, Garamvölgyi, Popol, Dzsudzsák, Sándor T., Jeremiás, Madar, Urbin, Brnovic összeállításban.
A csapat "taktikájáról" pedig ne beszléjünk, ld. mai védelem összeállítása. Ha elmagyarázod nekem, hogy miért Csurka (egy középsõ védõ) volt a balbekk, és miért Keller (egy balbekk) volt az egyik belsõ védõ, miért nem fordítva, akkor elismerem, LCS-nak lehet itt keresnivalója.
Ha jól tudom, innen kapta a Fradi az elsõ két gólt...
Nem mondom, hogy ebbõl a Honvédból nem lesz semmi (sõt!), de azért azt még korai két meccs alapján kijelenteni, hogy õ a megváltó.
Utolsó állítással teljesen egyetértek.
Le a mezey bandával!
\"Never say never!\" W Churchill
DE VELÜNK MI LESZ?????
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
nagyon jol összerakta a honvédot!!
nekünk is valaki hasonlot kelene hozni,de miböl!!
Ha bárki más lenne az edzõ - kivétel Nyilasi -, most menne a "Takarodj'", de izomból.
Nem tudom, hogy a Fradistákat mivel szédítette meg ennyire ez a csávó...
taktikárol nincs mit beszélni,mert ismét nem volt!!😞<#rinya>#rinya>
Jovánczai,lacko,csepregi mit keres itt?????5méterröl a kapus kezébe löni<#wow1>#wow1>
Fiatalok,nincs pénz,geci-paraszt az elnök,nincs taktika,alig vanak már szurkolok a mecsen!!!!
MI LESZ IGY A FRADIVAL????kérdem én,kérdi egy ország...
Csak két adat: a Honvéd kezdõcsapatában a Sopron ellen 5 (!!!) 19-20 éves játékos volt, a csapat átlagéletkora pedig 22 (!!!) volt! Ennyi a Fradinak most mesterhármast fejelõ Alves is.
Ezeknek a játékosoknak a fele a tavalyi szezonban nem játszott a Honvédban, és sokaknak ezek az elsõ NB1-es meccseik!
Július elején kezdték csak a felkészülést, az utolsó két igazolás az utolsó napon történt, július 30-án. A különbség csak az, hogy az edzõjük megértette velük azt: ebben a mezõnyben lelkességgel, keménységgel meccseket lehet nyerni.
Ez pedig az edzõn múlik.
Le kellene mondani...
Egyszerüen se taktika,se elképzelés,se egyéni játék.
Minden esetleges,ahogy esik ugy puffan.
Hogy fiatalok,rendben.De akkor is legyen egy taktika,ami látszik.Ha azt követjük,abból elõbb utóbb lesz valami,de ebbõl semmi.
Ha fiatalok,meg csapatépités,akkor mit keres a Keller a csapatban?De ezt már sokan kérdezték elõttem.
A nyáron a bajnoki és kupa 2.,UEFA induló csapatunknak nem sikerült szponzort,befektetõt találni.Akkor most a bajnokság tökutolsó csapatának hogy fog sikerülni?Kilátástalan...
Csak a meccsre kilátogató,és ott végig szurkoló fradisták elõtt le a kalapal.
tavaly is meglettek oldva az ilyen gondok
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A támadójátékban elõzõ szezonban sem volt sok elképzelés,hát ahogy nézem ez csak tovább romolott mostmár.
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Nem azt mondom hogy László tökéletessen alkalmas a posztjára,de semmivel nincs nagyobb bûne,hibája mint a csapat más tagjának.Ez az egész igy,most ennyire jó,és ennek nagyon szomorú vége lesz,ugy nézem...
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Lealáznak minket - ezt nem birom nézni.
furulyás cseszte el a fradit az edzõ nem tehet róla h nincs olyan játékosa aki ezt a szintet tudná hozni
BMW 325 iX Rallye Car :)
0-2...