Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de hogy ezt a léderert én egyre jobban utálom!!!!
bazz ha nem tudja kimondani az ellen nevét, akkor ne akarjon kommentátor lenni!
Amint arról tegnap este beszámoltunk, ma délelõtt alá kellett volna írnia új szerzõdését Thomas Sowunminak, amely a Ferencvároshoz köti õt, erre azonban nem került sor.
A korábbi válogatott támadó egyetlen pontban nem tud egyezségre jutni a Ferencváros vezetõivel. Ez pedig nem más, mint hogy külföldi ajánlat esetén szabadon távozhasson. A vezetõk hétfõn olyan szerzõdést tettek a játékos elé, amelyben ez a passzus nem szerepel.
– Amennyiben a Ferencváros vezetõi hajlandóak ezt a pontot visszatenni a szerzõdésbe, úgy azonnal aláírom azt – mondta honlapunk Sowumni.
Információink szerint egyébként a nyáron szintén szerzõdést hosszabbító Balog Zoltán és Rósa Dénes szerzõdése szintén ezen pont miatt húzódott sokáig, ám az õ kontraktusukba végül visszakerült a játékosok kikötése.
Ez már kabaré ami a székházban folyik...
(Egyébként nem hinném, hogy hazaigazol Mo-ra.. azért õ egy komoly játékos, tuti talál jó nyugati csapatot szerintem.)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Csak egy-két félkegyelmû.Az meg már van elég.
A 100% Fradi színes hetilap információja szerint megszakadtak a tárgyalások a Ferencváros és Sowunmi Thomas között.
A futballista ma az Üllõi úton találkozott Furulyás János klubelnökkel és Tepszics Ignác sportigazgatóval, de a megbeszélés eredménytelenül zárult.
<#levele>#levele>
A 100% Fradi színes hetilap információi szerint Lisztes Krisztián délelõtt az Üllõi úti klubházban járt. Egykori játékosunk találkozott Furulyás János klubelnökkel és Tepszics Ignác sportigazgatóval.
Sportigazgatónk megerõsítette, hogy ezúttal már tárgyalás zajlott le a Ferencváros és Lisztes között.
Jó hír ez is, de ebbõl sem lesz semmi !
Lisztes: ááááá... - Sowunmi: talán... - Kuntics, Kopunovics: itt vannak már ?
Szar Bayern, szar Bayern :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Mert,ha valami Mezey fajta embert hoz az a bunkó paraszt fradigyilkos Furályás akkor komolyan mondom,hogy öngyilkosmerényletet követek el ellene.
Amúgy õt a falusi parasztokhoz nem lehet hasonlítani,mert azok legalább dolgoznak becsülettel.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Budapest, augusztus 7., 22.00 Hétfõn aláírhatja szerzõdését a támadó.
Honlapunk információi szerint a hétvégén egyeztetett egymással az elmúlt idényben a Ferencvárost erõsítõ Thomas Sowunmi és a zöld-fehérek vezetése. Úgy tudjuk, a tárgyalások során jelentõsen közeledtek egymáshoz a felek álláspontjai, olyannyira, hogy a korábbi válogatott támadó hétfõn alá is írhatja a 2005/06-os idényre érvényes szerzõdését a klubhoz.
Sowunmit egyébként azóta nem keresték a klub vezetõi, hogy Rósa és Balog is bejelentette: meghosszabbítják szerzõdésüket a klubnál. A támadó aznap iskolai kötelezettségei miatt nem tudott a zöld-fehérekkel tárgyalni, ám késõbb már a ferencvárosi vezetõk sem keresték. Egészen eddig a hétvégéig, amikor a klub elnökének, Furulyás Jánosnak eszébe jutott a nyáron külföldön eredménytelenül csapatot keresõ Sowunmi.
nb1.hu
a hangulat jó volt szokásosan. de a szervezés szar. 2000 ft ezért a meccsért, ebben a 3. osztályu stadionban. rendõrökkel akkorát "vívtunk", tisztára munkatáborban éreztem magam. a kordono kívül nem lehetett menni semerre, egészen el kellet gyalogolnunk a határ útig., közben hátulról ütöttek, és rugdosták a lábunkat, hogy tartstuk a tempót! Szolgálunk és Védünk mi???!!!
Hol volt Budo, Rósa, Balog???? Kellerrel meg elkezdõdött a fiatalítás???
Hát sztem még mindig nem LCS hibája ez az egész, de lassan tényleg készülödhet lehet... Nem õ tehet róla hogy a tiszta helyzeteinket nem rugjuk be. De a fatert nem kellet volna játszatni ez tény.
Sajnos bõ nyállal szoptunk, ez ellen a harmatgyenge Kispest ellen is... Ez a tipikus Kispest szindróma volt. Csak szenvedünk ellenünk. Szar ez az egész...
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Nem fogsz három fejesgólt kapni, ha nem 170 centi az egyik belsõ védõd...
László már nem teljesen az az ember mint,aki idejött,de ettõl függetlenûl én kiállok mellette.
Amúgy ami a védelmet illeti szerinte ez a vonalvédekezés egyszerûen bonyolult ezeknek a játékosoknak,sõt azt is mondhatjuk,hogy buták hozzá.
Talán egy 3-5-2 jobb lenne.
Tõlem a Laczkó játszhat néha balbekket, még ha nem is az az eredeti posztja, de KELLER NE LEGYEN KÖZÉPSÕ VÉDÕ, mert aki ilyet talál ki, az egy KONTÁR!!!
Hogy lehet egy 170 magas, 40 éves öregembert bezavarni a védelem tengelyébe, oda, ahol eddig még életében nem játszott???????
Ez itt a fõ probléma, nem szerencsétlen Csurka a baj. Abba már csak Te kötöttél bele, csak éppenséggel nem ez a dolog lényege...