Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
lehet hogy igaz lesz az álmom?!?! 😊 de inkább több gólt rúgjunk. 😊
Az RTL közvetitése meg...Beleért,nem ért,de bele,de nem,bele,nem,bele...<#levele>#levele> Szánalmas.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
Szar Bayern, szar Bayern :)
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
football without ultras is nothing
22 éves középpályás, 170-en magas
De én még bízok a Fradiba! HAJRÁ FRADI , plusz a loki is bejövõs 😊
Ne kövezzetek meg 😊
Mondjuk nemzetközi porondon minden magyar csapatot szeretek😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
1.Többgólos sikerrel indulunk el felfelé
2.Kétgólos lesz idei elsõ gyõzelmünk
3.Egy góllal verjük Szkukalekéket
4.Megszerezzük elsõ pontunkat
5.Három meccs, három vereség
1. (15%)
2. (12%)
3. (23%)
4. (8%)
5. (41%)
azért ez a hozzáállás elszomorító...
Hajrá Fradi!!
elég ha csak egyetlen golt lötök!!kezdésnek jo lenne!!!és aztán jöhet a többi siker!!<#alien2>#alien2>
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Pénzéshes ... ! ( csunyaszó )
HAJRÁ FRADI!!!!!!!!!!<#vigyor3>#vigyor3><#wave>#wave><#integet2>#integet2>
Küldjék haza LCS-t, majd hozzák ide Kunticékat, kezdjenek el focizni, és (remélem) jönni fognak az eredmények. CSAK A FRADI!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Annyival már csak tartozik ennek a klubnak, hogyha visszajön magyarországra a Fradiba menjen és ne a Vasasba, Újpestbe.....
Nekem ez a véleményem.
HAJRÁ FERENCVÁROS!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ez már nevetséges ami ennél a klubnál folyik
Hogy ilyen õsfradisták a Vasasban lássanak lehetõséget........
gólok: Borbély(FTC), Laczkó(FTC), Szeverényi(OH), Szeverényi(OH), Szalai(FTC), Lazkó(FTC)
Álmodtam egy világot magamnak......ezt afradisták prágában énekelték ...
Debrecen debrecen mekkorát fogtok koppanni!!!!!
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
pl: nem 3:0, hanem 6:1
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
de a kétsoros idézet amit mondott (álmodtam egy világot magamnak...), mintha azt tavaly mi találtuk volna ki a sparta ellen- rohadtul felkúrt
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Újrakezdhette az edzések Balog Zoltán, a Ferencváros NB I-es labdarúgócsapatának játékosa, míg csapattársa, Grósz Róbert a futótréningeknek láthat neki sérülése után - adta hírül a 100% Fradi színes hetilap a www.ftc.hu oldalon.
Balog még az MTZ Ripo-Minszk elleni UEFA-kupavisszavágón szenvedett combsérülést, amely miatt ki kellett hagynia a csapat Bp. Honvéd elleni bajnokiját, és eddig nem tudott részt venni a labdás tréningeken sem. "Még egy kicsit óvatosan mozogtam, de valamennyi feladatot panaszmentesen végre tudtam hajtani. Egy-két nap és ismét százszázalékos állapotban leszek"- nyilatkozta a válogatottnál is számításba vett védõ.
Az FTC egy másik sérültjének, Grósz Róbertnek is javul az állapota: a védõ július 23-án szenvedett térdszalaghúzódást, és most kezdhette meg a futóedzéseket. "Egyelõre csak az egyenes irányú futással próbálkoztam, de ez már panaszmentesen ment. Még a héten megpróbálkozom majd a kitámasztással és a váltakozó iramú futással is. Ha minden rendben lesz és a jövõ héten elkezdhetem a labdás edzéseket is, akkor van rá esély, hogy felépülök a Pápa elleni meccsünkig" - mondta a 100% Fradinak Grósz.
A 100% FRADIBAN KUNTIC AZT ÍRTA LISZTES NEM AKAR MÉG HAZAJÖNNI.
KUNTIC, KOPUNOVICS? JÖHET!!!!!!! MINDENKI JOBB ENNÉL A LÁSZLÓNÁL!
FERENCVÁROS AZ ÉLETÜNK, ÉRTE MINDENT MEGTESZÜNK
ÉRTE KÉSZ LENNÉNK FELADNI, MI EDDIG FONTOS VOLT NEKÜNK!
HAJRÁ FERENCVÁROS!
Bár hozzánk is jöhetne. =)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com