Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyûlölöm a lokit, a szánalmas játékosokat (ST-vel az élen), vezetõket és szurkolókat
Hajrá MU!
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
gondoljon csak bele a Lisztes, hogy annak idején mi emeltük ki a szarból (igaz egy pár db lasztiért vettük)
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Demokratában olvastad a cikket a FSZSZ vezetõségével? már van tervük a januári vezetõségi választásokat illetõen.. de errõl te már biztos többet tudsz
football without ultras is nothing
Mostmár én is kezdek haragudni...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Teljes itt a káosz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
és azért kellet leigazolni, mert más nem akar a fradiban játszani. eljutottunk arra a szintre, hogy ilyen szintû játékosok alkotják a kezdõ 11-et. és alig akar valaki a fradiba jönni játszani...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
De amit a második félidõben láttam, az maga volt a tragédia. És nem gondolom véletlennek, hogy ez lett a végeredmény. Lajos pl. elég érdekesen húzta vissza a kezét...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8