Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még1szer gratulálok....
football without ultras is nothing
jah, és nem kevés érzelem + székely
mindenki mondja h furulyás mondjon le.. de talán tenni is kéne valamit. én a FSzSz-ben bízom
=sakk-matt<#shakehead>#shakehead>
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ez így van, a Mukika által belinkelt nyilatkozat kapcsán pl. lehet emlegetni más szemében a szálkát, vagy egy vesénrúgott edzõt.
Én teljesen egyetértek veled. Csak annyiban akartalak kijavítani, hogy gyakorlatilag a második félidõ közepéig (amikor a keleti és a nyugati "ülõs" szektorok felkapták a vizet Kassai némely ítélete miatt) a debreceni ultrák egyszer sem foglalkoztak az MTK szidásával - ellentétben az általad leírtakkal. És ez pozitív változás a korábbi tendenciához képest szvsz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Lényeg a lényeg: gáz odaszólni a szomszédnak, hogy rakja rendbe a kertjét, ha a Tiéd közepén egy ugyanakkora halom trágya áll.
A Himnusz minden magyar meccs elõtt szép gesztus lenne, sajnálom, hogy erre eddig csak Újpesten jöttek rá...
Bélát természetesen nem szép szidni, de hát ez Neki kijár, mint Vincze Ottónak, Gerának, Véber Gyurinak is anno. =)
A Himnusz augusztus 20-án egy szép gesztus.
Amúgy "Illés Béla, nem vagy indián"-ról mit gondolsz? Nem hiszem, hogy ezt Kassai váltotta volna ki a drukkerekbõl.
Rendes dolog egyébként, hogy a mérkõzés elõtt a B-közép elénekli a magyar Himnuszt, már ha ez minden hazai meccs elõtt így történik.
Ez a szurkolói nyilatkozat szerintem is tahóság volt (mintha a Torcida ártatlan bárányait a gonosz fradisták provokálták volna annak idején..), de azt hiszem azon sincs mit csodálkozni, hogy Debrecenben a fradista a csürhe szinonímája. Nem a 28 vs. 1 bajnoki cím miatt van.
az mu real meccsem mikor Ronaldo 3-t lõtt és levitték még meg is tapsolta az mu közönésge
Nekem volt szerencsém jelen lenni a Debrecen-MTK meccsen a hétvégén, ahol a hazai kemény mag végig zsidózott, Ria-Ria-Hungáriázott, anyázott ("Illés Béla, nem vagy indián..."), és több Loki-meccset láttam már, ahol hasonlókat lehetett tapasztalni.
Úgyhogy én sem értem, mire ez a nagy példalózás. Elég lett volna annyit írni, hogy "megkérjük Önöket, ne viselkedjenek úgy az MU elleni találkozón, mint az eredményjelzõ alatt ülõ társaik a bajnoki meccseken..."
Nem baj maj gyakorlod.
Erre van az iskola.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
grat
JÖJJÖN ZORAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Loki szurkolók egyesületének felhívása
megújult az FSzSz oldal. jobb lett.
énis remélem visszatér, legjobb lenne a hátsó alakzatban
HAJRÁ FRADI!!!!!!!!!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Én is így gondolom.
Aztán kaptunk egy gólt, ami még elmegy.Tímár az egész meccsen rosszul játszott, kapott egy sárgát, 11-est is csinált, nem értem mért nem cserélték le. (Én még 3-1-el is elégedett lettem volna)
Amúgy meg szerintem a védelmet kellene erõsíteni. De majd jövõ héten. Remélem megszerezzük a gyõzelmet. HAJRÁ FRADI!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"