Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Holnap megkeresem Furulyást és agyhelyen lövöm <#gun>#gun>
Szar Bayern, szar Bayern :)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
- Mire számít a meccsen? Mire készítette fel a játékosait?
- Nem könnyû kérdés. Senkit nem akarok megsérteni és nem szeretném, ha félreértenék, amit mondok, de ebben a szezonban nem tudom, mit játszik a Ferencváros. Mivel nem tudom milyen taktikát alkalmazott eddig ellenfelünk, így az ellenszert is nagyon nehéz megtalálni.
No comment.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
összeforr még ez a csapat, és majd akkor legyen ekkora szád. egy-két évben, mi is lehetünk alul...
De elismerhetnétek, hogy a mostani fradi nem ér semmit. Idén nem a bajnoki cím lesz a cél, hanem a bentmaradás...
És hiába fogjátok arra, hogy fiatal a csapat, mert ez szar indok...
Nézd meg az újpest csapatát.....sokkal fiatalabb játékosok játszanak, mint a fradiban, és mégis a 2. helyen állnak...
BUDA > miskolc.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem LCSnek kéne mennie hanem a zenésznek,mert,ha most még az LCS végkielégítését is ki kell fizetni akkor aztán már a villanyszámlára se lesz pénz.
Nem értem miért nem veri már meg valaki azt a félkegyelmû öreget.
A 100% Fradi színes hetilap értesülése szerint Furulyás János klubelnök újra tárgyalt Lisztes Krisztiánnal.
A sportvezetõ megerõsítette a hetilap értesülését. Fururlyás János a lapnak elmondta, bízik benne, hogy sikerül megállapodni a válogatott középpályással.
- Krisztián õszintén elmondta, hogy változatlanul elsõsorban külföldi együttesben gondolkodik - mondta Furulyás János. - Ugyanakkor azzal is tisztában van, hogy augusztus 31-éig döntenie kell a jövõjérõl.
(ftc.hu)
és ha lett volna valami készülõdés, akkor arról hallotam volna 100%!
és ezt nem nevezném "betámadásnak".
"keletiböl a stadion felé tartva bejöttek a fradisták vagyis csak szerettek volna.. ott volt egy kis káosz vagy 2 percig de aztán rendbe jött minden😛"
"azért bunyoban meg a fradistás állatkodásaiban a stadion felé tartva megint nem volt hiány.."
De amúgy nem vitatkozok, mert úgy sincs értelme...
a huligánok, ultrák, nemigen hordanak mezt. csak sál(de gondolom verésre nem vitték magukkal). a "verekedõsek" ált. laza öltözetben vannak, és nemigen ismered fel hogy melyik táborhoz tartoznak.
és kaptatok, vagy elszaladtatok, netán kergetõztetek, meséld el!
és igen rátok férne. nem tudom hogy tudjátok a csapatotokat, a Ferencvároshoz hasonlítani. Loki szív stb... gusztustalan. majd ha eléritek azt amit a Fradi, akkor lehet tárgyalni. (1902 óta most elõször vagytok jók, és veritek a melleteket nagyon)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
1 esetben nem, ha mezey mesterkedik a háttérben, ami szinte borítékolható!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Rengeteg dolog, ami szakmailag sokat számít...
Az, hogy székely, nem értem hogy jön ide. Tisztelem a székely embereket, de azért, mert valaki Székelyföldrõl származik, még nem feltétlenül alkalmas edzõnek.
Amúgy LCS magyarságtudatáról tudnék mesélni Neked...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Mert szerintem egy igazi Fradista egy ilyen rangos esemény elõtt nem tesz semmi ilyet. Majd ha Debrecenben lesz meccs, vagy itthon nálunk, ellentek, akkor számíthatsz rá hogy Fradisták támadnak be, és lehet hogy én is köztük leszek, de aki az MU elõtt támadott az tuti nem volt Fradista. Ez nem Skócia ahol a Milwall szurkolók az itteni késelések miatt támadtak be minket.