Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miccoli002
Nemhiszem hogy a kormányt kéne hibáztatani azé mert a süllyedõ hajóra nem száll fel.
Nem azé mintha õket meg védeni kéne õket.

McFrost
jól nézne ki!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

..................................................................................................
..XXXXXX.......XXXXXX..........XXXXXX.........XXXXXX........XX..
..XXXXXX.......XX......XX.......XX.........XX......XX.......XX......XX..
..XX................XX......XX.......XX.........XX......XX.......XX......XX..
..XXXX...........XX....XX.........XXXXXXXX......XX.......XX......XX..
..XXXX...........XX.....XX........XX.........XX......XX.......XX......XX..
..XX................XX.......XX......XX.........XX......XX.......XX......XX..
..XX................XX.........XX....XX.........XX......XXXXXX........XX..
..................................................................................................

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Én is aggódok. <#szomoru1>

<#violent> FURULYÁS <#boxer>

HAJRÁ FRADI!

Ez is csak álom marad.

ROHAJD MEG FURULYÁS OTT AHOL VAGY!
A kormány nem támogat,
a furulyás LCS-re fogja... stb

Igaz hogy a gyõzelem után kell fizetni?
(megvan miért nem nyerünk!)

ez mind szép és jó

de én a Fradiért aggódom

a magyar foci helyzete összetetebb, mint a Csapatunké

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Láma!
tüntetni akarsz?
a lehetöség adott, bár itt a magyer fociért tüntetsz.

Felhívás: ELÉG VOLT!
2005. október 5-én ismét sorsdöntõ mérkõzés elé néz a magyar futball. Ezt a mérkõzést most azonban nem a pályán, hanem a zöld asztal mellett fogják játszani. Ezen a napon dönt az MLSZ közgyûlése arról, hogy meghosszabbítják-e Lothar Matthaus decemberben lejáró szerzõdését, vagy pedig a több évtizede jól bevált gyakorlat szerint ismét kapitányt váltanak egy sorozat végén.
A hetek óta zajló nyilatkozatháborúból nyilvánvalóan kiderült, hogy Lothar Matthaus jelenléte érdekeket sért, és ennek megfelelõen azok az emberek, akik a magyar futball nyomora ellenére évtizedek óta remek körülmények között élnek, mindent megtesznek azért, hogy a másfél éve elindult minimális, ám kézzelfogható fejlõdést megfojtsák.
Októberben a lényegi kérdés nem arról fog szólni, hogy Lothar Matthaus menjen, vagy maradjon, hanem arról, hogy konzerváljuk-e azt a szenvedést, amit sok kínkeserves éven át kaptunk a belterjes magyar szakmától.
Eljött az az idõ, amikor nekünk, szurkolóknak is ki kell nyilvánítanunk nemtetszésünket, és ezt ott, azon a helyen és idõben kell megtennünk, amikor az érintettek meghallják.
Kérek minden olyan szurkolót, szurkolói csoportokat, mindenkit, akinek álma, hogy nemzeti csapatunkat világversenyen láthassuk, hogy az MLSZ közgyûlés idején jelenlétével tiltakozzon (csendben, vagy hangosan) a jelenlegi futballvezetés ellen a labdarúgó szövetség székháza elõtt.
2005. október 5-én az év legfontosabb „mérkõzését” fogják játszani. Most elõször (és remélhetõleg utoljára) a stadionon kívül kell megmutatnunk, hogy Magyarországon szükség van egy jó válogatottra, és nem engedjük, hogy ismét szétoszlassák az álmainkat!
HAJRÁ MAGYAROK!
(visszajelzéseket, ötleteket, infókat a [email protected] címre küldhettek)

furulyas tartozásait ne fizessék ki, miért tennék
ez a kormány úgy szarik a sportra ahogy van

már nagyon várom, hogy vmi történjen

valamilyen szervezett, legális tüntetés kellenne szerintem, ahová mindenkinek ell kellene jönnie, h féljenek minket

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Ramore
szerintem a puskás stadionnak is jót tett volna, ha a volt bs tüze átterjedt volna rá, mert akkor már lenne egy ultramodern stadionunk is. nevetséges, hogy azon gondolkoznak lebontsák-e azt az elavult romhalmazt, vagy ráépítsenek.

nem örülök, hogy nem építenek új stadiont a Fradinak, de annak igen, hogy furulya banki tartozásait nem fizeti ki az állam.
Kaplan
Hát ez nagyon szép lenne, ehelyett mit csinálnak? Mindenféle hasonlatokat mond Kuncze geci meg a többiek ... ahelyett, h az országot modernitanák... no comment

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Láma!
gecijol nézne ki

Rudee
Pedig nem lenne csúnya. Igaz egy EB vagy VB rendezésrõl is csak álmodozni lehet, akkor ilyen stadionok se kellenek az országnak...

Szar Bayern, szar Bayern :)

Láma!
A kormány döntése értelmében az állam nem támogatja,hogy az FTC-létesítmény helyén új stadion épüljön, a klubot pedig nem kártéríti.

Ramore
most szurkolnunk kellene, hogy az állam fizesse ki furulya banki tartozásait?
Kaplan
😄DDDDDDDD

Ajajjajjjj. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

aztamindenit

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
😄DDDDDD

djemba-djemba
<#violent>furulyás, hogy a világ legnagyobb niggerét furulyáznád

djemba-djemba
Ezt a köcsög-buzeránst beleszántanám a saját TSZ-es MTZ-jével a kibaszott földbe...<#mf3>

Rudee
Sopronból elzavarták Lazicot és Zomborit, szerintem valamelyiküket (ha nem mindkettõt) le fogja igazolni Furulyás.

Szar Bayern, szar Bayern :)

mekkora csicska az a furulyás geciiii, valakinek már jól szétkéne verni a fejét mer nemfog nyugodni...

az ftc.hu-n már a webcamerát is elfordították a Tábor felõl

ami itt megy az már nem is nevetséges, hanem siralmas

football without ultras is nothing

Kaplan
Hát ez elég sok rossz tulajdonság, s elég komolyak :d

Laffite
Szerintem alapjában nem rossz ember ez a Furulyás, mindössze annyi hibája van, hogy kifolyik a kezébõl a pénz a hûbéresei felé, nem ért ahhoz amit csinál, nincs önkritikája, és rendkívül buta.

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Kaplan
Na bazd+ tudod mit!! Felhívom Csabit adjon sok pénzt viszek még 300 embert s ha akarja még az ûrbe is kilõjük Furit 😄
Ennyire szánalmas embert mint ez a Furulyás.

gabber_saviola
jesszus 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

a vita - nagyon komoly Furulya :o
Kaplan
<#rinya><#rinya>

Breki33
hetnek......
Breki33
Hihetetlen és nevetséges.

"Nem az ütés, a járda ölhette meg Simont"
klikk

MIt érezhet a barátnõje, rokonai.
Kaplan
LOL 😊)))

Láma!
meg ikeába drága a butor, szal meg kel nyerni szponzornak..😄

szanics
<#taps>
csak ugye ehhez lé kéne, meg nemrég ezzel már próbálkozott valaki...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

djemba-djemba
Ez a szitu egyszerûen hihetetlen számomra...ilyen nincs, és mégis van!!!
Amióta élek ilyenre nem emlékszem, hogy egy egyesületen belül, ekkora belviszály legyen!
Én legszívesebben kifüstölnék onnan mindenkit, furulyást is LCS-t is! Mindenki menjen a ge.ibe onnan! Ha elmentek, akkor kimeszelnék mindent a székházban, elégetném a bútorokat, vennék újat, átrendezném az összes irodát, és hoznék egy zsír új menedzsmentet! Ezután kuss lenne! Egy ideig nyilatkozat-tilalom! Hagy nyugodjon már meg mindenki!
Picsába

Kaplan
Furuláys, úgy õszíntén. Elmegy a pitsába!!!
"Tarthatatlan az a helyzet, hogy László Csaba bizonyos szurkolókat felbérelve az én nevemet skandáltatja, miközben a csapat csapnivalóan játszik." <---- Itt ment fel a pumpa 😛

mukika
Furulyás megrágalmazta az FTC szurkolóit, edzõjét

Furulyás János a Magyar Nemzet hétfõi számában közölt interjújában az alábbi kijelentést tette:

„-Döntött-e már László Csaba sorsáról?
- Még nincs döntés, de hamarosan lesz. Tarthatatlan az a helyzet, hogy László Csaba bizonyos szurkolókat felbérelve az én nevemet skandáltatja, miközben a csapat csapnivalóan játszik. Ez mégis csak egy szakma, felelõs poszt, hogy valaki a Ferencváros vezetõedzõje. Nem mehet így tovább.”

Az Ferencvárosi Torna Club elsõ számú vezetõje egy mondatban rágalmazta meg a nyilvánosság elõtt az FTC hivatalban lévõ vezetõedzõjét és maradék, még kitartó szurkolóit.

A Ferencváros Szurkolók Szövetsége leghatározattaban visszautasítja Furulyás János vádjait.
Az „Összefogás a Fradiért!”-mozgalom a Ferencvárosi Torna Club morális és szervezeti megújítását célozza, amely kezdeményezés egyik állomása volt az FTC-Kaposvár mérkõzésen megvalósított szurkolói demonstráció.

Természetesen megértjük, hogy Furulyás János egész életét és munkásságát végigkísérte az örökös bizalmatlanság, a sötétben bújkáló összeesküvõktõl, ellenségtõl való rettegés. Úgy látjuk, ez az egészségtelen szellemiség uralkodott el a Ferencvárosi Torna Clubban is és vezetett, többek között, a jelenleg tapasztalható erkölcsi és gazdasági válsághoz. Ennek egyik ékes bizonyítéka és eredménye a fenti nyilatkozat is.

Valljuk, hogy ilyen körülmények között kilátástalan az FTC jövõje, így az érdemi, gyors morális és szervezeti reformok elkerülhetetlenné váltak.

Ismét leszögezzük: tudjuk, nem a mi feladatunk lenne a Club reformjának elindítása, ám azt tapasztaltuk, a Ferencvárosi Torna Club jelenlegi vezetése alkalmatlannak bizonyult a feladatra amellyel megbízták és képtelen arra, hogy a jelen helyzetben szükséges lépéseket megtegye, felelõsen cselekedve levonja a személyes konzekvenciákat.

Minezt felismerve kezdeményeztük a Ferencvárosi Torna Club mellett elkötelezett szurkolók és szimpatizánsok összefogását annak érdekében, hogy megindítsunk egy folyamatot, amelynek végén egy megújult, átlátható, sikeres FTC áll.

Mi szurkolók vagyunk, akik felelõsséget éreznek a Ferencvárosi Torna Club iránt. Nincsenek hátsó szándékaink és nem érdemes semmilyen befolyást, titokzatos személyeket vagy csoportokat keresni mögöttünk, ugyanis ilyenek nem léteznek.

Elnök Úr, olyan nehéz elhinni, hogy maradtak még emberek ebben az országban akik maguktól, önzetlenül, pusztán a hagyományok tisztelete miatt és a még létezõ értékekhez ragaszkodva próbálnak tenni valamit egy közösség, a Ferencvárosi Torna Club fennmaradása, sikere érdekében?!

Mi, szurkolók ilyenek vagyunk.

Hajrá Fradi!

Szerzõ: Zig GGG

Ramore
igazad van, a pénz hazavágásán kívül nem érdekli õket semmi más, legkevésbé a rajongótáboruk, akiket szépen lassan teljesen el fognak veszíteni.
Laffite
Ne b...gassátok már szegény furulyát, hát hiszen õ menni akart, de az elnökségi tagok nem hagyták hogy lemondjon... Aztán persze a következõ hónapban is kiutalja a lóvét az elnökségi tagoknak és mindenki baromi boldog, csak éppen nem veszik észre, hogy nem a kádban a p...kkel játszanak, ez annál egy kicsit komolyabb dolog...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

dardevil
- Mikor szerzik meg elsõ gyõzelmüket?
- A következõ mérkõzésen.

😄DDDDDDDDDD

mukika
csak a képen van ennyi. körbe-körbe sokkal több volt. mondhatni rengeteg. rettegnek...

ha a fradisták beakarták volna támadni a klubházat, akkor õk nagyon kevesek lettek volna ahhoz hogy megállíccsák õket?!

mukika
a nagy összefogás sem jött össze. a kapu mögött is kurva kevesen voltak. ;(

mit olvas, a végrendeletét 😛PPPPPP???

mukika
eléggé védték a klubházat. de gondolom furulya úgysem volt ott...

mukika
Dini persze ezt is kihagyta.

mukika
a hangulat a tetõfokán...

Ramore
persze, bitosan így is lehet kaszálni a klubból (nem gyengén), hiszen furulya csak akkor fogja elhagyni a hajót, ha már végleg sikerült elsüllyeszetnie, amennyiben sikerülne mégis találnia egy épkézláb szponzort, akkor folytathatja a lopkodást és persze az államtól is.
miccoli002
Holnap Csabika megy a zenészember meg marad a dolgot nagyon jó megoldják szokás szerint.
Ebbe a fradiba még tuti van valami kes mert a fradikiller Furulyás még mindig szivesen jár be.
Most má tényleg meg kéne verni,hátha magához tér.