Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem azé mintha õket meg védeni kéne õket.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
..XXXXXX.......XXXXXX..........XXXXXX.........XXXXXX........XX..
..XXXXXX.......XX......XX.......XX.........XX......XX.......XX......XX..
..XX................XX......XX.......XX.........XX......XX.......XX......XX..
..XXXX...........XX....XX.........XXXXXXXX......XX.......XX......XX..
..XXXX...........XX.....XX........XX.........XX......XX.......XX......XX..
..XX................XX.......XX......XX.........XX......XX.......XX......XX..
..XX................XX.........XX....XX.........XX......XXXXXX........XX..
..................................................................................................
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
<#violent>#violent> FURULYÁS <#boxer>#boxer>
HAJRÁ FRADI!
A kormány nem támogat,
a furulyás LCS-re fogja... stb
Igaz hogy a gyõzelem után kell fizetni?
(megvan miért nem nyerünk!)
de én a Fradiért aggódom
a magyar foci helyzete összetetebb, mint a Csapatunké
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
a lehetöség adott, bár itt a magyer fociért tüntetsz.
Felhívás: ELÉG VOLT!
2005. október 5-én ismét sorsdöntõ mérkõzés elé néz a magyar futball. Ezt a mérkõzést most azonban nem a pályán, hanem a zöld asztal mellett fogják játszani. Ezen a napon dönt az MLSZ közgyûlése arról, hogy meghosszabbítják-e Lothar Matthaus decemberben lejáró szerzõdését, vagy pedig a több évtizede jól bevált gyakorlat szerint ismét kapitányt váltanak egy sorozat végén.
A hetek óta zajló nyilatkozatháborúból nyilvánvalóan kiderült, hogy Lothar Matthaus jelenléte érdekeket sért, és ennek megfelelõen azok az emberek, akik a magyar futball nyomora ellenére évtizedek óta remek körülmények között élnek, mindent megtesznek azért, hogy a másfél éve elindult minimális, ám kézzelfogható fejlõdést megfojtsák.
Októberben a lényegi kérdés nem arról fog szólni, hogy Lothar Matthaus menjen, vagy maradjon, hanem arról, hogy konzerváljuk-e azt a szenvedést, amit sok kínkeserves éven át kaptunk a belterjes magyar szakmától.
Eljött az az idõ, amikor nekünk, szurkolóknak is ki kell nyilvánítanunk nemtetszésünket, és ezt ott, azon a helyen és idõben kell megtennünk, amikor az érintettek meghallják.
Kérek minden olyan szurkolót, szurkolói csoportokat, mindenkit, akinek álma, hogy nemzeti csapatunkat világversenyen láthassuk, hogy az MLSZ közgyûlés idején jelenlétével tiltakozzon (csendben, vagy hangosan) a jelenlegi futballvezetés ellen a labdarúgó szövetség székháza elõtt.
2005. október 5-én az év legfontosabb „mérkõzését” fogják játszani. Most elõször (és remélhetõleg utoljára) a stadionon kívül kell megmutatnunk, hogy Magyarországon szükség van egy jó válogatottra, és nem engedjük, hogy ismét szétoszlassák az álmainkat!
HAJRÁ MAGYAROK!
(visszajelzéseket, ötleteket, infókat a [email protected] címre küldhettek)
ez a kormány úgy szarik a sportra ahogy van
már nagyon várom, hogy vmi történjen
valamilyen szervezett, legális tüntetés kellenne szerintem, ahová mindenkinek ell kellene jönnie, h féljenek minket
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
nem örülök, hogy nem építenek új stadiont a Fradinak, de annak igen, hogy furulya banki tartozásait nem fizeti ki az állam.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Szar Bayern, szar Bayern :)
Ajajjajjjj. 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
aztamindenit
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szar Bayern, szar Bayern :)
ami itt megy az már nem is nevetséges, hanem siralmas
football without ultras is nothing
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Ennyire szánalmas embert mint ez a Furulyás.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Nem az ütés, a járda ölhette meg Simont"
klikk
MIt érezhet a barátnõje, rokonai.
csak ugye ehhez lé kéne, meg nemrég ezzel már próbálkozott valaki...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Amióta élek ilyenre nem emlékszem, hogy egy egyesületen belül, ekkora belviszály legyen!
Én legszívesebben kifüstölnék onnan mindenkit, furulyást is LCS-t is! Mindenki menjen a ge.ibe onnan! Ha elmentek, akkor kimeszelnék mindent a székházban, elégetném a bútorokat, vennék újat, átrendezném az összes irodát, és hoznék egy zsír új menedzsmentet! Ezután kuss lenne! Egy ideig nyilatkozat-tilalom! Hagy nyugodjon már meg mindenki!
Picsába
"Tarthatatlan az a helyzet, hogy László Csaba bizonyos szurkolókat felbérelve az én nevemet skandáltatja, miközben a csapat csapnivalóan játszik." <---- Itt ment fel a pumpa 😛
Furulyás János a Magyar Nemzet hétfõi számában közölt interjújában az alábbi kijelentést tette:
„-Döntött-e már László Csaba sorsáról?
- Még nincs döntés, de hamarosan lesz. Tarthatatlan az a helyzet, hogy László Csaba bizonyos szurkolókat felbérelve az én nevemet skandáltatja, miközben a csapat csapnivalóan játszik. Ez mégis csak egy szakma, felelõs poszt, hogy valaki a Ferencváros vezetõedzõje. Nem mehet így tovább.”
Az Ferencvárosi Torna Club elsõ számú vezetõje egy mondatban rágalmazta meg a nyilvánosság elõtt az FTC hivatalban lévõ vezetõedzõjét és maradék, még kitartó szurkolóit.
A Ferencváros Szurkolók Szövetsége leghatározattaban visszautasítja Furulyás János vádjait.
Az „Összefogás a Fradiért!”-mozgalom a Ferencvárosi Torna Club morális és szervezeti megújítását célozza, amely kezdeményezés egyik állomása volt az FTC-Kaposvár mérkõzésen megvalósított szurkolói demonstráció.
Természetesen megértjük, hogy Furulyás János egész életét és munkásságát végigkísérte az örökös bizalmatlanság, a sötétben bújkáló összeesküvõktõl, ellenségtõl való rettegés. Úgy látjuk, ez az egészségtelen szellemiség uralkodott el a Ferencvárosi Torna Clubban is és vezetett, többek között, a jelenleg tapasztalható erkölcsi és gazdasági válsághoz. Ennek egyik ékes bizonyítéka és eredménye a fenti nyilatkozat is.
Valljuk, hogy ilyen körülmények között kilátástalan az FTC jövõje, így az érdemi, gyors morális és szervezeti reformok elkerülhetetlenné váltak.
Ismét leszögezzük: tudjuk, nem a mi feladatunk lenne a Club reformjának elindítása, ám azt tapasztaltuk, a Ferencvárosi Torna Club jelenlegi vezetése alkalmatlannak bizonyult a feladatra amellyel megbízták és képtelen arra, hogy a jelen helyzetben szükséges lépéseket megtegye, felelõsen cselekedve levonja a személyes konzekvenciákat.
Minezt felismerve kezdeményeztük a Ferencvárosi Torna Club mellett elkötelezett szurkolók és szimpatizánsok összefogását annak érdekében, hogy megindítsunk egy folyamatot, amelynek végén egy megújult, átlátható, sikeres FTC áll.
Mi szurkolók vagyunk, akik felelõsséget éreznek a Ferencvárosi Torna Club iránt. Nincsenek hátsó szándékaink és nem érdemes semmilyen befolyást, titokzatos személyeket vagy csoportokat keresni mögöttünk, ugyanis ilyenek nem léteznek.
Elnök Úr, olyan nehéz elhinni, hogy maradtak még emberek ebben az országban akik maguktól, önzetlenül, pusztán a hagyományok tisztelete miatt és a még létezõ értékekhez ragaszkodva próbálnak tenni valamit egy közösség, a Ferencvárosi Torna Club fennmaradása, sikere érdekében?!
Mi, szurkolók ilyenek vagyunk.
Hajrá Fradi!
Szerzõ: Zig GGG
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC