Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
vele simán meglenne az 1-7.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
No comment...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
BUDA > miskolc.
3,2,1 FRADI!!
de azé yó lenne má nyerni is...
nekünk idén mindegy hogy hazai pálya-e vagy sem.és hogy mennyire vezetünk, az sem számít. idén megmtattuk hogy akár 3 gólos gólelõnyt is el tudunk baszni. egyszerüen ennyik vagyunk. de ez a mi csapatunk. és mi ilyenkor is imádjuk õket. ,,...akkor is gyõzünk hogyha kikapunk..."
...NC...
mostmár lassan itt lesz egy gyõzelem, és reszkess borsodi liga!!!!! Majd a Gyõr ellen megmutatjuk...
ha akkora zs*d* bérenc vagy, mért nem voltál kint és szurkoltál a kedvenceidnek????!!!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Szar Bayern, szar Bayern :)
Bár igazából az volt a csoda hogy elmentünk kettõvel.De mondjuk egy rossz csapat is képes lehetne félidei 2-0 után lehozni 3 pontra egy meccset.
Hát nem tudom mikor,miképp és ki ellen fogunk mi végre nyerni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ebbõl szopás lesz megint...<#shakehead>#shakehead>
haham
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.