Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
kamu, de mindegy...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

djemba-djemba
a mönchengladbachnál mégis az utánpótlással foglalkozott

szanics
mert ügyesen csinálta
én is azt hittem, hogy jó lesz
a tördelalábát! meg a sírás volt nekem az elsõ két jel...

gabber_saviola
csak azt nem értem, hogy mé nem vette észre senki, hogy LCS-n ilyen ....

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
nézd, szerintem egy ennyire labilis, idegbeteg embernek felnõtt csapatot sem szabad adni, nem hogy gyerekeket, akiknek a lelkével is törõdni kell...

gabber_saviola
szerinted a gyerekekkel nem tudna bánni?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
De igazából nem is az izgat, hogy ki lesz az edzõ, hanem hogy mi lesz LCS új posztja és hogy elfogadja-e.
Ha a vezetõség felajánl kiegyensúlyozott-sírópityogó-tördelalábát csabikának egy utánpótlás-edzõi állást, akkor rohadt mérges leszek. Bele se merek gondolni, mit mûvelne a gyerekekkel...

gabber_saviola
Csanknál alkalmasabb vezetõedzõt nem tudnék hirtelen mondani

szanics
én is ebben bízom

gabber_saviola
szerintem visszahozzák Csankot

szanics
Pintér szerintem gáz, de nem is ez a lényeg.
Hanem az, hogy ha Pintér jön, akkor Rósa, Lipcsei, Szûcs, Balog, Botis, stb. - tehát a felnõtt játékosok, akik már dolgoztak a keze alatt - megy.
Tehát: kiesés.
Ezért mondom azt, hogy kivételesen Furulyának van igaza, és ez egy kamu faszság.
Azok után, ahogy összeesküdtek ellene a játékosok, még furulya se olyan barom, hogy visszahozza.

szanics
Jégkorong-bajnokság, 1. forduló:
Dunaújváros - Ferencváros 5-1

Kaplan
Oké , thx. Kíváncsi leszek mostmár lesz-e vérfrissítés.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
Jesz.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Kaplan
Jah ott igen , vele nyerte meg a Sopron a Magyar kupát ugye?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
Sopronba.

Kaplan
Akkor hol volt utoljára?

Rudee
Semelyiknél.

Kaplan
Annyira azért nem gáz Pintér. Kell egy kis vérfrissítés a Fradinak. Minden téren.
De most Pintér melyik csapatnál is edzõsködik?

football without ultras is nothing

Ez nem meglepõ, hasonló habitusu edzõk!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Rudee
"Egyesek tudni vélik, hogy az egyezség megkötése után Rácz Gábor foglalná el az alelnöki széket, de lehet, hogy meg kell elégednie az rt. igazgatósági tagságával. Információnk szerint akármelyik tisztséget tölti is majd be, hozza magával Kiss Lászlót szakmai igazgatónak, aki a 2004-ben a Ferencvárossal bajnoki és Magyar Kupa aranyérmet nyerõ Pintér Attilát tervezi a kispadra ültetni."

<#gun><#violent><#boxer><#levele>

Kaplan
Hát nem tudom azért túl erõs szavakkal 'illeti' LCS-t Furulyás.

állítólag migint felmerült Pintér neve

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

djemba-djemba
<#worship>

szanics
bolgár

djemba-djemba
Az a csoport nem volt egy "svéd+horvát+bulgár+izland" kvartettel egy súlycsoportban. Norvégia+svájc+finnország...hát hogyis mondjam...<#szomoru1>

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

djemba-djemba
olyan csoportból?
aztán inkább ne lett volna pótselejtezõ...<#shakehead>

McFrost
"eccer a zenetáborban furulyát dugtam a puncimba..."

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
szóismétlés rulez

gabber_saviola
akkor Szanics papa , akkor intézkedj 😛

megegyeztünk

BUDA > miskolc.

szanics
oké 😊

gabber_saviola
Én Csankot akarom vezetõedzõnek, és Nyilasit furulya helyére

kemény s vaty 😄DDDDDDDDDD

szanics
Nem igaz, én, még nyáron 😄DDDDDDDDDDDDDD

Buddy
Csankkal közelítettük meg legjobban a vb-t..azóta senki nem ért el jobbat...de ami nagyon teccett benne: lerakta simán lipcseit a kispadra

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Kaplan
Mi meg lopjuk 😄

gabber_saviola
hé srácok, én hoztam elõ a Csank témát 😄DDDDDDDDDDDD

djemba-djemba
A sopronnal mégis megbukott, de tény, hogy vannak eredményei...

Hát... Nem lenne rossz, különben is volt már nálunk,
és mi lett belõle? Bajnoki arany + kupa gyõzelem.
És pont a Vass László volt akkoriban a pályaedzõ.<#vigyor3>
HAJRÁ FRADI!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

szanics
Nem hiszem, hogy elvitathatók lennének az eredményei, mint edzõ.
Az a Vác meg az a Balaton FC sem volt olyan erõs, aztán egyikkel csak bajnok lett, a másikkal meg alázta a fél NB1-et.
Van valóban egy imidzse: "szarbólváratépítõs" Csank János.
A Fradinak most éppen egy ilyen emberre van szüksége...

djemba-djemba
csanknak van egy magyarországon jól eladható image-e:a keménykezû-tréner 😊

djemba-djemba
hát persze gerával, pintével, hrutkával, horváth petivel stb.
nem hinném, hogy olyan gyenge lett volna az a fradi...

én nem szeretem csankot, de ez az én személyes álláspontom

Ramore
egyet értek veled, én csank képességet vitatnám, szerintem semivel sem különb edzõ, mint az összes többi mezey nevelés.
nemzetisport már ugy értesült hogy visszahozzák pintért...
nc.

football without ultras is nothing

szanics
ezzel a kerettel annyira nagyratörõ álmaid ne legyenek
hozzáteszem, az a csapat, amibõl Csank bajnokot csinált a Ferencvárossal, a mostani után minden idõk második leggyengébb Fradija volt...

Ramore
csankkal csak és kizárólag az 4-7. helyezést lehet megcélozni, nagyratörõ álmok megvalósításához nem alkalmas