Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez szép ^^
Laffite
ilyen gólt is csak hazai pályán látni, de a gól az gól, az a lényeg 😄

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

gabber_saviola
0-1
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

FTC-DVTK:
október 21 (szombat) helyett pénteken lesz a meccs.
oka: 21.-én újpest-honvéd meccsre is fokozott biztonsági intézkedésekre lesz szükség, és a két mérkõzést már nem tudná biztosítani a rendõrség.

FTC-DVTK elõrehozott meccs

UI:
Szeresd a Fradit és boldog leszel!
Ha bántod a Fradit halott leszel!
Szeresd a Fradit és szurkolj velünk!
Ha bántod a Fradit agyonverünk! <#wink>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

több mint érdekes... :S

football without ultras is nothing

mukika
kibaszottul várom a vasárnapot. már megvan a jegyem. igaz az egységes jegyár helyett ami 1600 ft volt, 2500 fizettem, hogy ott lehessek.

HAJRÁ FRADI!

mukika
hm... érdekes.

A Fradit Féltõk tudják a megoldást

Tápiószentmárton, október 12., 9.05 Két ingatlanfejlesztõ cég lenne a befektetõ.

A sportújságírók szokásos, éves összejövetelén látogatást tett az egykori ferencvárosi válogatott jégkorongozó, a testnevelési egyetem tanára, dr. Jakabházy László, Takács Tibor, az FTC torna-szakosztályának fõtámogatója, valamint Nagy Zoltán közgazdász, ismert pénzügyi szakember is, aki korábban a klub Felügyelõ Bizottságának a vezetõje volt.
A Fradit Féltõk néven is ismert társaság az egyesület fennmaradásának érdekében hallatták hangjukat, elmondták: szeretnék kivezetni a jelenlegi helyzetbõl a csõd szélére jutott zöld-fehér klubot.
Elmondták: nemcsak levegõbe beszélnek, hanem tettekben is megnyilvánul a segítõ szándékuk. Ez olvasatukban azt jelenti, hogy két, komoly tõkével rendelkezõ ingatlanfejlesztõ cég lépne be segítõként, akik kellõ garanciával is rendelkeznek szándékuk bizonyítására.
Nagy a két cég nevét is elárulta: az Angyalföldi Lakásépítõ Beruházó és Ingatlanfejlesztõ Rt., valamint a Balusztrád Kivitelezõ Rt. már júniusban eljuttatták 1,6 milliárd forintos ajánlatukat a klubhoz, amelynek a vezetése egyszerûen lesöpörte azt az asztalról. A két cég az anyagi segítség mellett egyébként egy 25-30 ezres futballstadiont építene, felhúzna egy kézilabda- és jégcsarnokot, mellette egy szállodát is tetõ alá hozna.

nb1.hugy

mukika
thx evribády!

én is, HPB Mukika!
Kaplan
Én lemaradtam! 😊
Boldog Születésnapot mukika! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

akkor meg aztán fõleg grat

szombaton meg TÖRÉS legyen 😄

mukika
igen-igen. de a hivatalos buli jövõhét szombaton lesz megtartva, egy kis osztálytalálkozóval megspékelve. 😄 kemény lesz.

sztem Újpesten is tök részegen fogok még vonulni. 😛 átlag...

18adik?

hát kell is adni az érzésnek

mukika
thx mindenki! 😊))))))))))

volt már... pénteken eléggé megünnepeltem. ma is adtam neki rendesen, most keltem fel! 😄

hbd mukika! volt már kis ivászat? vagy ma? <#pias>

Boldog Születésnapot MUKIKA!
<#worship>

Láma!
hepi börzdéy fönök!😊

heppy szülinapot

mukika
köszönöm. 😊

gabber_saviola
heppi börzdéj Mukika

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
U 19: gyõzelem a Feröer-szigetek ellen

A Hegedûs Lajos - Baranyai Norbert, Guzmics Richárd, Sipos Tamás, Fodor Marcell - Bartha László, Vass Ádám, Filkor Attila (Heffler Tibor, 46.), Völgyi Dániel (Ivancsics Gellért, 34.) - Hrepka Ádám, Szalai Ádám (Fitos László, 71.) összeállításban szereplõ magyar válogatott 3-0-ra nyert Feröer-szigetek ellen.

A vezetést Bartha László szerezte meg a 33. percben, majd a 71. percben Szalai Ádám, és a 92. Heffler Tibor növelte a mieink elõnyét. A csapat továbbjutása a vasárnapi, Belgium elleni mérkõzést követõen dõl el.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Ja,ok.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

mukika
október végéig kell fizetni.

mukika
az nb1.hun írtak pl. 1000 szurkolót

"elvileg" (jegy+bérlet) annyian voltak kint amennyi a képen van... de gyakorlatilag kb. 3500 max.

az idõ meg leszarós. az a legkevesebb.

Ramore
mikor jár le furulya banki tartozása?
Hmm....LOOL...<#hehe><#hehe>...de amúgy én is Fradinak szurkolok,csak most fedeztem fel a topikot és nézem,hogy mi a helyzet.

Azért vedd figyelembe az idõt is....gondolom szar volt..akkor meg minek caplassanak ki annyian?

szanics
😄DD

Bocsika hülye voltam, mert tényleg csak az elejét olvastam el!
Október 16.-án Úpesten meg kell mutatni, hogy van még FRADI, és vannak még FRADISZURKOLÓK is.

szanics
elolvastad, amit írtam, vagy csak az elejét sikerült? 😛

Beleszámolták ab érleteseket!

szanics
Ennyien biztosan nem voltatok kint.
Más kérdés, hogy kapja be az, aki ennél kevesebbet ír, mert ez ugye úgy jön ki, hogy eladott jegyek+bérletesek, márpedig ez a számolás mindenhol a hivatalos nézõszámnál.

nyugdíjas mentes éveket.... 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ez az alsó komcsis beszólás teccik 😄DDDDDD <ésmienigaz>

mukika

mukika

mukika
khm... és a média álltal mondott ezres nézõszám. hát érdekes... ennyit szerintem nem lehet tévedni.<#mf3>

mukika
Elnök Úr! Egyikünknek mennie kell. De mi maradunk.

Furulyás János azzal kezdte, hogy ki akarta "penderíteni" a szurkolókat a stadionból.

Ezt követõen különbözõ titokzatos csoportokat vélt felfedezni az FTC reformját szorgalmazó Összefogás a Fradiért!-mozgalom mögött.

Majd megrágalmazta a saját maga által kinevezett, hivatalban lévõ edzõt, hogy "felbérelte" a demonstráló szurkolókat.

Jelenleg ott tart, hogy a Ferencváros Szurkolók Szövetségének létét is megkérdõjelezi.

Talán párttitkári rutinjából kifolyólag keres még mindig, mindenhol "sötétben bújkáló ellenforradalmárokat", talán csupán hajlott kora okozza ámokfutását - esetleg mindkettõ együttesen.

Valószínûleg rajta kívül már mindenki kívülrõl tudja, de szívesen leírjuk, elmondjuk újra és újra:

1. Az Összefogás a Fradiért!-mozgalmat mi, szurkolók kezdeményeztük, nem áll mögöttünk semmilyen láthatatlan csoport vagy érdek.

2. A Ferencváros Szurkolók Szövetsége bíróságon bejegyzett társadalmi egyesület.

Elnök Úr!

Ilyen egyszerû a világ...

Szerzõ: Zig GGG

képz 😊

Kaplan
Jaja egy esetleges gyõzelem a lilák ellen nagy lökést adhatna.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Én is gratulálok, sajnos nem lehettem ott, de a tv elõtt végig ordítottam, hangom is elment. A sztárocskák nagyon gyengék voltak, fõleg a pókhasú cigánykenõ!
V. Ottó meg mintha nem is akart volna játszani, nekem legalábbis úgy tûnt. Mikor labdát kapott, megállt úgy próbált cselezni, vagy egybõl passzolt!

Menjünk a szar lilákhoz minél többen és szurkoljuk gyõzelembe csapatunkat!

Hajrá FERENCVÁROS!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Kaplan
Gratulálok! SZÉP VOLT FRADI! Nem véletlen , ez a FRADI! FELTÁMADÁS!
Imádlak Ferencváros! Csodálatos meccs volt, viszont kicsit sportszerûtlennek éreztem az ETO-t. Biztos az volt a taktikájuk , h lesérítenek 5-6 embert 😊

McFrost
itt mindenki ilyen....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ramore
a Gyõr hiába veszi meg a magyar szinten neves játékosokat, ha az edzõjük egy primitív mezey maffia tag, aki minden játékosát lehúzza anyagilag is, és minden más jobban érdekli, mint a magyar foci javulása. amilyan tornyi képességû "szakember"
mukika
nem így van. a maival eggyüt 3 sima gyõzelmünk is lehetne, ha a 2. félidõben, nem úgy játszottunk volna mint monjuk egy Kistarcsa. sajna nem tudom ez miért volt, lehet hogy tényleg LCS hibája, és taktikailag nem voltunk a helyzet magaslatán. de fortuna sem volt melletünk. ma végre minden összejött, és az Újpest ellen ez egy kibaszott nagy lökést adhat. ott majd újra megmutatjuk, hogy nem kell minket leírni. verünk még idén mi el egy Gyõrt, DVSC-t, Újpestet.

és ez tényleg rátok nézve szar, hogy a ,,jó" keretetekkel, és bajnoki reményeitekkel, nem bírtok elverni egy fiatalított, 14. helyen álló Ferencvárost, akit már mindenki leírt.<#mf1><#mf1>

mukika
a kiéget öreg játékosaitokkal??? ne nevetess már...

Balo
Csak hogy ne legyen olyan édes:
Nem ti voltatok jók, mi szarok. 😄
Ez ránk nézve égõ, mert csak ellenünk tudtok nyerni :S

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

McFrost
megérdemelt Fradi siker, holnap meg kizárás....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

mukika
JEIJÉÁ!!!!!

végre... sajnos EÜ tanfolyamon voltam reggeltõl délután kettõig, ugyhogy nem tudtam kimenni, és tv-ben sem láttam. viszont az eredményrõl folyamatosan értesítettek. a lefújást követõ sms után vad ujjongásban törtem ki! 😄DDD

mindjárt megnézem felvételrõl a meccset, de az eredmény is mutatja, ma mi voltunk a jobbak! végre magunkhoz térünk.

lehet szerencsét hoz a a csapatnak hogy nem vagyok ott?! <#idiota><#wow2> hát ha az újpest ellen 15.-én játszunk akkor oda sem tudok majd elmenni. de ha nyerünk ott is, akkor örömmel feláldozom magam. ha mégsem miattam kap ki a csapat akkor örülnék neki hogyha az is vasárnapi tv-s meccs lenne mégis. 😊