Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként meg bánja a ......, hogy ki az edzõ (na jó nem teljesen), ha van eredmény és játék
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
vagy már biztos õ az????
Miccoli! LEgközelebb gondold át a commentedet, mert lebontalak! <#boxer>#boxer>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Bölöni, kizárva...sose jönne
Bár Lippi is elvállalhatná egy kis kiegészítésként
Szerintem nem edzõkérdés van, hanem vezetõség és játékoskérdés! Ilyen állománnyal nem lehet mást csinálni, "könnyû" volt pintérnek, más volt a csapat, vagy tavaly õsszel mi sem itt álltunk a tabellán LCSvel
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Ha már magyar edzõ kell akkor jöjjön a kisAlbert,bár sztem egy Várhidi Peti sem lenne rossz választás,de sajna õ ujpesti kötõdésû de egy jó szakember.
De ha választhatnék akkor visszahoznám pinyõt mert õ legalább szint vinne ebbe a szürkeségbe.
Reméelem az ilyen Csank féléknek nem merül fel a neve.
Garami József, Reszeli Soós István, Egervári Sándor, dr. Mezey György, Dajka László, Keszei Ferenc, Róth Antal, Pajkos János, Szentes Lázár, Mészöly Géza, Tamási Zsolt, Csertõi Aurél, Nagy Tamás, Prukner László, Supka Attila
Edzõk, akikben valószínûleg nem gondolkodik a klubvezetés:
Kiprich József, Both József, Komjáti András, Tornyi Barnabás, Csongrádi Ferenc, Varga István, Tajti József, Glázer Róbert, Kis Károly, Bognár György, Szabó András, Rugovics Vendel, Vágó Attila, Várhidi Péter, Gálhidi György, Herédi Attila, Lengyel Ferenc, Lõrincz Emil, Gergely Károly, Õze Tibor, Simon Antal, Tóth Bálint, Kisteleki István, Lóczi István
Edzõk, akik szóba kerülhetnének, ám aligha õk lesznek a befutók:
Bicskei Bertalan:
A kölni fõiskolán végzõ, jelenleg maláj szövetségi kapitányként dolgozó szakember kézenfekvõ jelölt lenne tapasztalata miatt, ám az egykori, Ferencvárosban is megforduló kapus hazatérése ilyen rövid idõszakra kizárt. Verebes József:
Elsõként a 100%Fradi írt arról, hogy õ már kiesett a jelöltek közül. Varga Zoltán:
Õ szintén "kölni" diplomával rendelkezik, minden bizonnyal szívesen ülne le ismét a Fradi kispadjára, ám úgy tudjuk, a vezetõség nem benne gondolkodik.
Csank János:
Vass Lászlóval bajnoki címet is nyertek a Fradival, ám jelen helyzetben nem valószínû a visszatérése.
Pintér Attila:
Az õ helyzete egyszerû: fel sem merült a neve.
Edzõk, akik neve felmerült (leginkább a sajtóban), ám nem rendelkeznek a szükséges papírokkal:
Détári Lajos:
Õ a hírek szerint szívesen vállalná az FTC irányítását, akár négy meccsre is, de a Licence hiánya akadály lehet.
Bozsik Péter:
Az õ neve is inkább a sajtóban tûnt fel.
Ifj. Albert Flórián:
Hivatalosan nem lehetne a Fradi edzõje, mivel nincs Pro diplomája, ám továbbra is tartja magát az az információ, hogy az új stáb tagja lehet.
Vass László:
Pályaedzõként dolgozhat tovább, vezetõedzõ viszont nem lehetne.
Edzõk, akik leginkább szóba jöhetnek:
Gellei Imre:
Higgadtsága, tapasztalata és remek pedagógiai érzéke miatt lehetne õ a befutó egy nehéz helyzetben lévõ csapat mellett. Esetében kérdéses, mennyire tartana elfogadhatónak azt, ha csak az a verzió léphetne életbe, hogy négy meccsre "kapja" meg a kispadot.
Pölöskei Gábor:
Jól ismeri a ferencvárosi viszonyokat, a klubvezetõk is jó véleménnyel vannak szakmai képességeirõl, de kérdéses, hogy feladná-e eddigi, pályaedzõi munkáját egy rövid távra szóló felkérés miatt. Köztudott, hogy a sikeres U21-es válogatottnál tevékenykedik edzõként, valamint õ Garami József segítõje az MTK-nál.
Szepessy László:
Nyilasi Tibor korábbi pályaedzõjének neve elsõsorban a szükséges engedélyek miatt kerülhet szóba, ráadásul alighanem gondolkodás nélkül is elvállalná négy meccsre. Hosszabb távra szóló kinevezése nehezen elképzelhetõ.
Hámori György:
Ugyanaz a helyzet, mint Szepessy László esetében.
Mi kit szeretnénk ?
László Csaba is tudta motiválni az elején...
de sztem csapatot építeni kell valamikor és lehet ennek 1-2 év múlva jön csak meg az eredmény, Fradi tele van tehetségekkel....
pl: Lipcsei régen ütött-vágott-harapott meccseken, hajtott , kakaskodott, mindenben benne volt, most lemondott a csk szalagról, nem vitázik, nyugodt, elvan...
lehet már nem érdekli, de akkor minek játszik?
lehetne õ az eddzõ...például
de viccet félre téve tod Te nirõl beszélek...
Sztem érdemes lenne kipróbálni.
De Furulya és a többi tökéletes társa richtig nem a Mi véleményünkre fognak hajazni. Esetleg hoznának egy külföldi edzõt sokkal többet érnénk vele. Lásd : Kispest.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
nem magasztaltam soha, az tény, hogy amikor érkezett, a szavai után azt gondoltam, lehet belõle valami, ezt le is írtam többször, ebben tévedtem
de ha visszaolvasol, hónapok óta mondogatom, hogy b.sszák ki, mert ennek csúnya vége lesz
nem vagyok erre büszke, csak azért jegyzem meg, mert az ellenkezõjét mondtad
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
De majd meglátjuk,de én biztos vagyok benne hogy lesz õ még sikeres.
A szar csak az hogy te meg a tefajták mostanság szidták,közben tavaly összel meg tivoltatok azok akik a legjobban magasztalták.
És ez akárhogyis nézzük:UNDORÍTÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez az ember sehol nem fog edzõi állást kapni, nemhogy Németországban
ezazezazezazezazezazezaz
Nemrég olvastam a hírt: László Csaba már nem a FRADI vezetõedzõje!
Remélem egy tapasztalt, jobb edzõt neveznek majd ki.
Ha ezen a héten meg lesz az új vezetõedzõ, jövõ héten
Pécsett már meg kellene szerezni a 3. gyõzelmünket!
Remélem sikerül és ezután nem azt fogjuk olvasni a
meccsek után az újságokban, hallani a tévékben: Ismét kikapott a FRADI,
Megalázták a FRADIT... stb.
Mostmár csak jobb jöhet, nem igaz?! <#vigyor3>#vigyor3>
HAJRÁ FRADI!
FURULYÁS TAKARODJ!
Ui.: Verebes nem vállalja az edzõséget (RTL KLU😎
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Hallunk még róla Németországból is!!!!!!!!!!!!!!!
Lászlónak csak köszönhet ez a klub,ha másénem azé mert tartotta az arcát máshelyett,de talán az lenne a legjobb ha kitálana a közvéleménynek hogy mi is folyik a Fradinál,bár az a szemét Furulyás biztos kitalát erre is valamit ugyhogy tuti sakkban tarja LCSt.
Számormra a tavaly mutatott hozzáálása és amit képviselt a fociban és azon kivül-szóval számomra az utobbi 10év legszimpatikusabb edzõje volt.
Ha meg jön az a bunkóVerebes akkor neg már télleg NO COMMENT!!-Ennél mélyebbre már soha nem fogunk süllyedni.
áttyákátásztrófá
az annnnya, jön a MÁGUS............
A 100% Fradi címû hetilap információi szerint közös megegyezéssel szerzõdést bontott egymással László Csaba és a Ferencváros labdarúgócsapata.
A zöld-fehér együttes várakozáson alul szerepel a bajnoki szezonban, a 11 forduló alatt mindössze két gyõzelmet arattak, s a 12. helyet foglalják el a tabellán. Legutóbb az újonc REAC-tól kaptak ki hazai pályán 2-0-ra.
A Ferencváros hétfõ délutáni igazgatósági ülésén a klubvezetõk eldöntötték, hogy a 2004 nyara óta hivatalban lévõ szakembernek távoznia kell.
én is a komplett vezérkart zavarnám el, nameg azokat a játékosokat, akik nem a csapatért "dolgoznak", az edzõt addig megtartanám, amíg nem szerzõdtetnék egy neves külföldi mestert, tudvalevõ, hogy jelenleg Magyarországon nincsen olyan felkészültségû magyar edzõ, aki alkalmas az FTC-t európai szintû csapattá varázsolni.
SOK LÚD DISZNÓ FURULYÁST GYÕZ.
2. Hol szapultam én most Matthäust???
3. Ismételten elfogultan támogatsz egy fogalmatlan edzõt...
László Csabát nem kell megbuktatni, bukik õ magától...
1. nem kizárólag furulyát zavarhatják a Matthaushoz közel álló személyek, akik szálkák egyesek szemében
2. ismételten elfogultan szapulod Matthaust és ezáltal LCS-t is
figyelj! Furulya - Matthäusék "javaslatára", mondván, "majd beszállunk pénzzel is" idehozza LCS-t (beszállásból semmi sem lesz, marad LCS).
Most õsszel, a sorozatos zakók után felmerül az edzõkérdés, amire Furulya azt mondja, nem rúgják ki LCS-t, mert ha a téli szünet elõtt felállítják, fizetni kell neki súlyos milliókat, amit jelen helyzetben a klub nem engedhet meg magának.
Ezek után zenészünk a játékosokkal a téli szünet elõtt néhány fordulóval megvereti a csapatot, majd bejelenti, hogy kirúgják LCS-t, hogy fizethessen.
Na ez így rohadtul nem logikus, gondold át még egyszer...