Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincsmit

football without ultras is nothing

kössz az infokat...

ugytudom 1500 pénz

és ingyen lesz, azt te se tudod???

pécs-FTC 17.00

tudtok valami info-t mondani a hétvégi meccsrõl???

mikor lesz pontosan?
mennyi pénz??? ????

már alapból le se kellett volna hogy mondja, ha meg igen akkor így most saját magának mond ellen-t!!!

Budovinszky egy olyan játékos, hogy ha játszik akkor az már alapból handkiap az eredmény lesz a Fradinak, mivel 0-1 már az ellenfélnek. Kispesten érdekes módon mindenki örült, hogy a Pini kirúgta....

<#wow2>
nagyon nem váléogatott szintû játékos

Üdv újra!
Tõzsért behívták a válogatott keretbe (mert megsérült Stark, Buzsáky)
Jó volt újra teltházat látni az Üllõi úton az olaszok ellen.
A Pécs ellen nyernünk kell!

HAJRÁ FRADI!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

rász=rész

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

én is olvastam már a könyvet, ajánlom mindenkinek, sok érdekes dolog van benne, volt olyan rász, amit többször átolvastam, mert nem akartam elhinni

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

teljesen egyetértek, mindegy ki az csak legyen eredmény

bár ilyen játékosokkal, nem a fiatalokra gondolok (erõs, budó, tímár), nem lesz jó eredmény

mukika
hát ez remek... köszönjük hogy megosztottad velünk. <#smile>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Láma!
igen, ott kezdödött, de a várszegi legalább kihuzot volna szarbol.
de a sok hülye elkergette, mert nehogy már ö legyen a tulaj. az érveket ismerjük.

üdv

mukika
ja és újra itt végre. 😊

mukika
az egész pénztelenség 1996-ban kezdõdött. A BL meccsek után amikor 700 millát kapott összesen a csapat... 2-3 hónap alatt elherdálták, a jó kis játékosokat potom összegekért eladták, stb. (Most olvastem el a Mit tettek a Fradival??? címû könyvet... kibaszott érdekes)

Akkor még Dr.Szívós volt a rabló a bandájával. Furulya ekkoriban még jófiú volt, de volt kirõl tanulnia ugyebár... mivel nekünk is csak anyagi minuszt hoztak a tavalyi UEFA csoport meccsek(???!!!).

Akkoriban is ennyi gond volt a befektetõkkel és jött a nagy megmentõ a névtelen Discobe... Rohadt sok érdekes dolog van ebben a könyvben.. Ezek a dolgok a mai napig meglátszanak rajtunk.

Sasuékkal együtt??? Egy tulajdonos 2 NB I-es klub...

Furulya jól lefeküdt neki, és most leírom hogy egy nagy hülye aki esetleg meg akarja venni a Fradit, mert minden márkanév és értékesítési jog maradt a Várszeginek.

Köszönjük TSZ-elnök! Köszönjük teljes Fradi elnökség*

*=mert a tahó már többször benyújtotta lemondását, de ugye az elnökség....

Láma!
hallod, akkor is hülyék voltak hogy elkergették. ha mág mindig ittlenne, most nem azért kéne aggodni hogy mikor számolják fel magyarország legnagyobb multu klubját...

djemba-djemba
Pintér buta, egyszerû, de tényleg lehet ilyen kell a buta és egyszerû aranylábúaknak! Én nem szeretem....

Mert BUTA! Azé'...

Na mentem a meccsre 😊)

Csak fura, hogy a NAE SALAMINA bukott trénere alkotna maradandót a Fradival...

SASU-t meg a többi tróger külföldit nem a Várszegi hozta a Fradihoz, olyan üübermillás fizukkal????

Mert korábban páran írták, hogy mekkora faszok a fradisták, hogy elkergették ezt a csupaszív Weiss...pardon Várszegi üzletembert.....

miccoli002
Szerintem se sûrün lehet Pintért szidni.
Én se bírtam volna higgadtan nézmi hogy végre megkaptam életem lehetõségét a kevenc csapatomnál és erre ilyen Sasu félék meg alibiznek,mert õket tényleg csak a kes érdeklte és nem a fradi.
Õ ezt nem bírta elviselni és kegyetlenül kinyirta õket,de sztem volt igaza.

djemba-djemba
Azt se biztos, hogy L.CS. mondta. Pinyõ lehet a meccsekre visszafogja magát, és ott csak simán kurvaanyázik.

Én leszarom, hogy ki az edzõ, csak legyen eredmény.

JackDaniels
Ezt így nem mondanám, inkább azt a látszatot keltették, akit a játékosok buktattak meg. Volt ott sok más dolog is, az, hogy lekurvaanyázta a sunyi pályánlézengõ faxokat(jogosan), csak ürügy volt. Ha Pintér télleg egy faragatlan paraszt (sztem nem) akkor az is elõnyére válik, hogy tõle sosem hallottunk olyat, hogy törje el az ellenfél lábát a játékos stb.

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
Valszeg Pintér azokra is igen ferdén nézett, pontosan õsfradista "származása" miatt akik nem a Fradiért, hanem a Fradiból éltek. Ez is egyik oka volt a menesztésének. Meg volt több más apró is.

JackDaniels
Tudom sajnálni a Fradit! Gellei edzõvel kíváncsian várom, mire lesz képes a csapat. Csak le ne igazolja Juhárt, a szerelmét.😄DDDDDDDDDDDDDDD

miccoli002
Öreg te má megint mirõl beszélsz még egy büdös érvet ne hallotam tõled eddig soha.
Oylanokat beszélsz amiket elhallasz.
Mindenki tudja hogy papirióon õk buktatták meg de a valóság nem ez és aki néha olvas ujságot nem csak ide jön fel pofázni az tudja is.

szanics
Pinyõ??? Focihoz közöd volt-e, "barátom"?
Visszavinni a Fradihoz egy olyan edzõt, akit a játékosok buktattak meg? Mondhatom, gratulálok, nagy koponya vagy...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szarházi gellei :C
djemba-djemba
Felülrõl kellene megreformálni ezt a klubot! Oboát és tsait elzavarni, és egy új menedzsment+új szakmai vezérkar stb.

Lerágott csont, tudom...

Ramore
Primitív bunkó edzõ, vagy kultúráltnak tûnõ kókler? A magyar élvonalban ez a kétféle "edzõfajta" létezik!
mert a sírt a Leandró, és a liberális-tolerancia képbe nem fért bele a Pinyõ. Meg õ lehet, hogy azt mondta a játékosoknak, hogy "Fussál b*** meg, mert vissza duglak az anyád méhébe..."

De szerintem ezekkel így kell beszélni. Mellesleg Sopronban sem simogatta a focistáit..aki hülye volt, annak megmondta a magáét. Balaskónak is megmondta, hogy a kiderül az ittasvezetés repül.... (ja igen + nemi erõszak...)

miccoli002
Én ezt ezé nem így gondolom.
Valóban nem az a fajta edzõ aki szápirodalmi stílusba beszél a játékosokkal,de én csak annyit kérdeznék:Mi a faszé van az hogy mindenhol megbecsülték,elfogadták,sõt szerették a játékosok is csak itt a fradiba turták ki? annak ellenére hogy õs fradista.
Te tudod a legjobban hogy én fradista vagyok de az tuti hogy ez má undorító ebben a csapatban hogy egyszerûen itt gondolnak eggyet az emberek(vezetõk,játékosok) és csak ugy kinyirnak valakit.
Maradjunk annyiban hogy Pintért kicsinálták mert valakiknek az utjában volt.
És ezt eggyes játékosok is megerösítették (pl:Somorjai-aki érdekes modon kegyvesztett is lett egybõl).
Szó nekem errõl ennyi a véleményem.

djemba-djemba
Én nem mondtam, hogy Gellei jó választás, de Pintért el kéne már felejteni, mert õt még embernek is fenntartásokkal nevezném...

Ramore
a sport1-en az egekig dícsérik a "nagy szaktekintélyek" Gellei tehetségét. rossz vicc!!!
Ramore
ebben teljesen egyet értünk, ezt én sem tudom megérteni. mintha csak a fonnyadt magyar edzõk közül lehetne, pontosabban kellene választaniuk. miért ennyire szûk a látókörük?
szanics
Gellei Imre nem bejövõs, ebben most teljesen egyetértünk
Azt hozzá kell tennem, hogy az NS-jelöltek közül még õ leginkább, de nem értem, egy húszadrangú külföldi edzõt miért nem lehet idehozni, hátha... (ld. Dolcetti)

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Ramore
miért, mi a bajotok Gellei mesterrel, nem felel meg a Fradinak az 5-8. helyezés a következõ pár évben? 😊)
Ramore
szerintem bármelyik magyar edzõ is kerül a Fradi élére, semmi esély nem lesz arra, hogy komoly eredményeket érjen el a csapat. nemzetközi sikerek eléréséhez csak külföldi mesteredzõ (+stáb) érkezése után lenne sansz, és neki(k) sem menne 2 hét alatt, ahogyan azt a rosszakarók elvárnák tõlük.
hát ja Gellei már többször "bízonyított"....

miccoli002
Nah gyre má bobtsá le.
Ennél a fasz geleinél tuti jobb lett volna Pinyõ,mert valóigaz hogy nem sikerültek neki jól a fradinál a dolgok,de az azé érdekes hogy ahol eddi járt ott mindig szarból épitett várat.(Celldömölk-kishijján feljutott egy NB 3as szintû kerettel az Nb1-be ugyhogy stilusosan jáccotak,Pápán se végzett rosz munkát,Sopronba pedig 2szer is letette a névjegyét)
Sajna a fradinál ez nem sikerülhetett mert olyan vezetõsé volt felette akik inkább kinyalták a lipcsei meg pellady seggét és leváltották mert az Atibácsi elrúgta a labdát a szegény kisgyrekek elõl-jujj de szemét ember.
És akárki akármit mond jött volna inkább ide a SINTÉR-PINTÉR mint inkább az Imre-gyere a fütyimre.
Nah mindeggy most má ez van ezt kell szeretni!!!!!!!!!!!!!!

[Jakuza]
Kivancsi leszek kovetkezore, melyik elnoksegi tag csemeteje lesz az edzo.
Furulyaljak ki mar Janit a szekhelyrol, mert mar kicsit sok, hogy a legpatinasabb magyar klubot tonkreteszi.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hülye lenne otthagyni a RENNES-t

Gellei ugye Cipruson csúfosan megbukott?

igen mostmár énis olvastam ftc.hu-n