Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
mikor lesz pontosan?
mennyi pénz??? ????
nagyon nem váléogatott szintû játékos
Tõzsért behívták a válogatott keretbe (mert megsérült Stark, Buzsáky)
Jó volt újra teltházat látni az Üllõi úton az olaszok ellen.
A Pécs ellen nyernünk kell!
HAJRÁ FRADI!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
bár ilyen játékosokkal, nem a fiatalokra gondolok (erõs, budó, tímár), nem lesz jó eredmény
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
de a sok hülye elkergette, mert nehogy már ö legyen a tulaj. az érveket ismerjük.
Akkor még Dr.Szívós volt a rabló a bandájával. Furulya ekkoriban még jófiú volt, de volt kirõl tanulnia ugyebár... mivel nekünk is csak anyagi minuszt hoztak a tavalyi UEFA csoport meccsek(???!!!).
Akkoriban is ennyi gond volt a befektetõkkel és jött a nagy megmentõ a névtelen Discobe... Rohadt sok érdekes dolog van ebben a könyvben.. Ezek a dolgok a mai napig meglátszanak rajtunk.
Furulya jól lefeküdt neki, és most leírom hogy egy nagy hülye aki esetleg meg akarja venni a Fradit, mert minden márkanév és értékesítési jog maradt a Várszeginek.
Köszönjük TSZ-elnök! Köszönjük teljes Fradi elnökség*
*=mert a tahó már többször benyújtotta lemondását, de ugye az elnökség....
Mert BUTA! Azé'...
Mert korábban páran írták, hogy mekkora faszok a fradisták, hogy elkergették ezt a csupaszív Weiss...pardon Várszegi üzletembert.....
Én se bírtam volna higgadtan nézmi hogy végre megkaptam életem lehetõségét a kevenc csapatomnál és erre ilyen Sasu félék meg alibiznek,mert õket tényleg csak a kes érdeklte és nem a fradi.
Õ ezt nem bírta elviselni és kegyetlenül kinyirta õket,de sztem volt igaza.
Én leszarom, hogy ki az edzõ, csak legyen eredmény.
\"Never say never!\" W Churchill
Oylanokat beszélsz amiket elhallasz.
Mindenki tudja hogy papirióon õk buktatták meg de a valóság nem ez és aki néha olvas ujságot nem csak ide jön fel pofázni az tudja is.
Visszavinni a Fradihoz egy olyan edzõt, akit a játékosok buktattak meg? Mondhatom, gratulálok, nagy koponya vagy...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Lerágott csont, tudom...
De szerintem ezekkel így kell beszélni. Mellesleg Sopronban sem simogatta a focistáit..aki hülye volt, annak megmondta a magáét. Balaskónak is megmondta, hogy a kiderül az ittasvezetés repül.... (ja igen + nemi erõszak...)
Valóban nem az a fajta edzõ aki szápirodalmi stílusba beszél a játékosokkal,de én csak annyit kérdeznék:Mi a faszé van az hogy mindenhol megbecsülték,elfogadták,sõt szerették a játékosok is csak itt a fradiba turták ki? annak ellenére hogy õs fradista.
Te tudod a legjobban hogy én fradista vagyok de az tuti hogy ez má undorító ebben a csapatban hogy egyszerûen itt gondolnak eggyet az emberek(vezetõk,játékosok) és csak ugy kinyirnak valakit.
Maradjunk annyiban hogy Pintért kicsinálták mert valakiknek az utjában volt.
És ezt eggyes játékosok is megerösítették (pl:Somorjai-aki érdekes modon kegyvesztett is lett egybõl).
Szó nekem errõl ennyi a véleményem.
Azt hozzá kell tennem, hogy az NS-jelöltek közül még õ leginkább, de nem értem, egy húszadrangú külföldi edzõt miért nem lehet idehozni, hátha... (ld. Dolcetti)
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Ennél a fasz geleinél tuti jobb lett volna Pinyõ,mert valóigaz hogy nem sikerültek neki jól a fradinál a dolgok,de az azé érdekes hogy ahol eddi járt ott mindig szarból épitett várat.(Celldömölk-kishijján feljutott egy NB 3as szintû kerettel az Nb1-be ugyhogy stilusosan jáccotak,Pápán se végzett rosz munkát,Sopronba pedig 2szer is letette a névjegyét)
Sajna a fradinál ez nem sikerülhetett mert olyan vezetõsé volt felette akik inkább kinyalták a lipcsei meg pellady seggét és leváltották mert az Atibácsi elrúgta a labdát a szegény kisgyrekek elõl-jujj de szemét ember.
És akárki akármit mond jött volna inkább ide a SINTÉR-PINTÉR mint inkább az Imre-gyere a fütyimre.
Nah mindeggy most má ez van ezt kell szeretni!!!!!!!!!!!!!!
Furulyaljak ki mar Janit a szekhelyrol, mert mar kicsit sok, hogy a legpatinasabb magyar klubot tonkreteszi.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.