Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hisz évek óta köztudott hogy a focinknál már csak a játékvezetõink a szarabbak
riszpekt puhl sanyinak, de itt ki is fújt
kassai egyébként is gyakran a Fradi megmentõje, ma is láthattunk egy epizódot a sorozatból
szépen jáccott a fradi, voltak jó szakaszok, de a védelem az egy nagy nulla
ahogy a léderer mondta az elején "ez egy nagyszerûen összeszokott játékvezetõi 3-as" hát igy van 😊 itt egy lesgól, ott egy 11-es. egyébként a Lajos sztem is kézzel ért bele a 16-oson kívül
végre azthittem nyerünk egy meccset, de ezt az 1 pontot csak megadták a Fradinak
football without ultras is nothing
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
\"Never say never!\" W Churchill
Hozzávéve a Budovinszky kezezését is, egyértelmû, higy a Fradinak tilos kiesnie! Ilyen van?
De a bíráskodás is nagy 0 volt.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
1.)Én még bizakodok a csapatban, ugyanis van jópár fiatal
tehetségünk (Laczkó, Bartha, Takács,Szalai, Szálkai...)
van egy öreg magunk (Szûcs,Lipcsei,Rósa,Balog,Botis...)
és van egy tapasztalt, jó pedagógiai kézséggel rendelkezõ edzõnk.
A pénz (ami a mai napig hiányzik) valószínüleg december közepére
elõteremtetik. Tavasszal ,,új hajnal fénye kél", és megcélozhatjuk a dobogót!
2.)Ha nem jön a pénz, akkor sajnos kénytelenek leszünk
átélni 2005 tavaszát mégegyszer, kicsit gyengébb szerepléssel.
(Legrosszabb rémálmunkban se jöjjön elõ!)
HAJRÁ FRADI!
MINDENT BELE!
ehh...
Kíváncsi leszek mit tud kezdeni a csapattal Gellei Imre bácsi.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
gellei azokat tartotta meg, akik szerinte jók. te bízol benne, én nem 😊
akkor ez egy sima hazai...
Keszei Ferenc (Pécs): - A Ferencváros sokszoros bajnok, bárhol álljon is a tabellán, mindig kiemelt csapatként kell kezelni. A mérkõzés elõtt ötven-ötven százalék az esélye mindkét félnek a gyõzelemre. Ha a játékosaim betartják a taktikai utasításokat, akkor nyerhetünk. Emellett még két fontos tényezõre van szükség a gyõzelemhez, a szerencsére és a közönség bíztatására.
Gellei Imre (FTC): - Két önmagát keresõ gárda csap össze, és remélem, mi találjuk meg hamarabb a helyes utat. Hajtós, küzdelmes kilencven percre számítok, persze vendég gyõzelemmel.
A várható összeállítások:
Pécs: Herbert - Schindler, Szabados, Dienes, Szekeres - Berdó, Pavicevic, Balaskó, Kulcsár - Andorka, Kalina
FTC: Szûcs - Bognár, Budovinszky, Botis, Laczkó - Fitos, Balogh, Lipcsei, Tõzsér - Bartha, Bajevski
a kepfeltoltes.hu-n találtam
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB