Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

steaua ???

ez nagyon szép, a legmagyargyûlölõbb klub ezen az egész Földön... szép szervezés... a beszédet meg Vadim Tudor és gheorghe Funar mondja majd ???

Simon Tibor ügyében újra folynak a tárgyalások.
Tud ezekrõl valaki valamit?

HAJRÁ FERENCVÁROS!
NYUGODJATOK BÉKÉBEN ZAVA+SIMI+F.MIKLÓS+K.ANITA!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Nekem valahogy nem hiányozna.

Zavadszky emléktorna Cipruson:
A 100%Fradi információi szerint Zavadszky Gábor-emléktornát rendeznek Cipruson. A tragikus hirtelenséggel elhunyt játékos legutóbbi klubja, az Apollon Limassol elképzelései szerint négy együttes venne részt az eseményen: a házigazdák, a Cipruson játszó magyar légiósok csapata, a szigetországban edzõtáborozó Steaua Bukarest és a Ferencváros.

A színes hetilap úgy tudja, hogy az emléktornára január 25-én kerülne sor Limassolban, s a rendezvény teljes bevételét pedig a Zavadszky család megsegítésére fordítanák.

Hétfõn egyébként nemcsak hazánkban, hanem Cipruson is megemlékeztek az elhunyt játékosról. Zavadszky egykori csapata, az Apollon Limassol az Enthoi vendége volt (a mérkõzés 4-1-es vendéggyõzelemmel zárult), és a találkozó elõtt a csapatok a szurkolókkal együtt megemlékeztek a labdarúgóról, amelyen tiszteletüket tették az ott játszó magyar légiósok is, többek között Korolovszky Gábor, Tököli Attila, Szamosi Tamás, Juhár Tamás, Vezér Ádám és Vayer Gábor.

origo.hu

Gellei Imre azt mondta, ez a torna elõnyt élvez, még a felkészüléssel
szemben is.

mukika
Leandro újra az Üllõi úton

Leo: Nagyon vártam már a pillanatot!

éjen, nem kell félni, megjött a felmentés, megmenekültünk! <#wilting>

Buddy
Régen szerettem Zavadszky játékát, mielõtt eligazolt a Fradiból, ezért is sajnálom...igaz az utolsó években már nem teljesített olyan jól.

Ellenben ez nagy valószínûséggel doppinggyanús ügy...besûrítik a vért és növelik a nyomást kismértékben, hogy nagyobb mennyiségû oxigént juttasson el az a szükséges helyekre (tüdõ...stb.), hogy ezáltal jobban bírja a terhelést...ezáltal keletkezhet rög vagy bármilyen típusú nagy térfogatú csomó, ami elzárhatja a szükséges járatokat...ezt sok sportolónál alkalmazzák sajnos...ez lehet az eredménye...

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Nagyon jó lett az emlék klipp

Zavadszky Gáborra emlékeztek

Az MTK és a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetõi, játékosai és szurkolói hétfõn közösen búcsúztak a pénteken tragikus hirtelenséggel elhunyt Zavadszky Gábortól. A megemlékezés résztvevõi a Hidegkuti-stadion játékoskijárójánál, a futballista fényképe elõtt elhelyeztek egy-egy szál gyertyát vagy virágot.

Végh Zoltán és Illés Béla, a kék-fehérek játékosai rövid beszédben búcsúztak egykori társuktól. Az eseményre eljöttek az 1995-ben Bajnokok Ligájába jutott FTC játékosai (ennek az együttesnek is tagja volt Zavadszky), valamint részt vett a megemlékezésen Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Liga elnöke is.

A búcsúztatás után a mintegy 2500-3000 fõs tömeg tagjai néma csendben, egy-egy szál gyertyával vagy fáklyával a kezükben elindultak az Üllõi úti stadionhoz.

A klubház falára egy fekete zászló alá tették ki Zavadszky Gábor fotóját. A két egyesület vezetõi, játékosai és szurkolói itt is lerótták kegyeletüket, majd Tepszics Ignác, az FTC Rt. cégvezetõje, valamint a ferencvárosi Baráti Kör titkára búcsúzott el rövid beszédben a játékostól.

A legutóbbi másfél évben a ciprusi Apollon Limassolnál játszó, korábban az FTC-vel, a Dunaferrel és az MTK-val is magyar bajnokságot nyert, négyszeres válogatott Zavadszky életének 32. évében hunyt el. Halálának oka egyelõre nem ismert, a szombati vizsgálatok után az orvosok annyit közöltek, hogy a tragédiát valószínûleg tüdõembólia és szívinfarktus okozta.
(MTI)

Oncsi
Az Emlékklipp fantasztikusra sikerült és a zenei aláfestés<#sir><#sir><#sir>minden elismerésem a szerzönek !!
Gábor nyugodj békében !!
"ÉL A KÉP"

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Megnyugodtam 😄DDD

Egyelõre nem tudni, visszatérhet-e a Fradiba Zsivóczky Norbert. A mindössze 18 esztendõs támadó másfél évvel ezelõtt igazolt az angol másodosztályú Stoke Cityhez, ahonnan néhány nappal ezelõtt tért haza.
- Még nem tisztázódott, hogy a fiatalember pontosan milyen körülmények között bontott szerzõdést az angolokkal, ám, szeretnénk, hogy visszatérjen hozzánk, ugyanis tehetséges játékosról van szó - mondta Zsivóczkyról Tepszics Ignác, az FTC sportigazgatója.
Ami a zöld-fehérek további erõsítési terveit illeti, egy belsõ védõ, egy védekezõ középpályás, valamint - ahogy a sportvezetõ fogalmazott - egy idényenként legalább tucatnyi gólt elérni képes csatár bevallottan jól jönne a csapatnak, ám, hogy ez utóbbi a diósgyõri Horváth Ferenc lesz-e, azzal kapcsolatban Tepszics csak annyit jegyzett meg: felvetõdött a szerzõdtetése, de pillanatnyilag nem kíván többet mondani errõl...
(nb1.hu)

mondjuk hol folytatná ha nem a Fradiban....

Horváth Ferencrõl csiripel az nb1.hu

Én is erre következtetek a válogatott orvos szavaiból:
,,Egy vérrög keletkezésének megakadályozása érdekében
injekció kúrát kell adni az ilyen játékosoknak."

És igazad van abban is, ha el is kapják a hibást
ZAVA nem jön vissza már.
Nyugodj békében ZAVA!

HAJRÁ FERENCVÁROS!

Kölcsönbe adják Szálkait, Horváthot, Csurkát:
A fejlõdés érdekében olyan élvonalbeli vagy NBII-es csapathoz
kerülhetnek, ahol több játéklehetõséget kaphatnak majd.

Remélem azért is adják õket kölcsönbe, mert olyan jó játékosokat
igazolnak, akik kiszorítják majd õket.

Nyugodj Békében Zava!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Nyugodj békében ZAVA !!!
részvétem szegény családjának :'(((
nem feledünk el, soha...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

mukika
Most, hogy eltört a lábam, nekem is nagy esély volt rá, hogy vérrög keletkezik a szervezetemben. Nekem éppenséggel amiatt volt rá esély, hogy nem terhelem a lábam, és hogy 20 napot szinte végig feküdtem.

Ez ellen is van gyógyszer. Már több mint 50 napja kapom a hasszurit, és még van 8 db. Minden nap egy-egy szuri. Régen ebbe halt bele sok ember, a sok fekvés miatt. Magyarországon is kb. 2-3 éve veztték ezt be.

Szar lenne a ciprusi eü?!

ha ez igaz akkor remélem felelõsségre vonnak majd valakit

bár sajnos az sem hozza már vissza

football without ultras is nothing

nemtom hogy hallottátok e már!

ezt egy orvos ismerõsömtõl hallottam aki elvileg ismeri Zava orvosát és az mondta neki:

nah elõször is mindenki tudja hogy Zava-nak volt egy inszallagszakadása, és õ azt mondta hogy nem fáj és tud játszani és ilyenkor a játékosok kapnak mindig egy gyógyszert amit õ most nem kapott és a sok mozggástól vérrög keletkezett a lábában ami felhúzódott a szívéig és ott elzáródást okozott, majd az továbbhúzodott a tüdõbe és tüdõembóliát kapott!!!

bocs ha nem igy volt vagy már halottátok én ezt igy hallottam egy doki ismerõsömtõl!

Isten veled Gábor! Köszönünk mindent

football without ultras is nothing

mukika
Isten veled Zava! Nyugodj békében!

Kora reggel kaptuk a hírt, hogy ma hajnalban, ciprusi otthonában holtan találták Zavadszky Gábort, volt középpályásunkat. Reggel óta tudjuk a szörnyû hírt, de valahogy még nem fogtuk fel, hogy mi is történt. Nehéz is ilyenkor hírt fogalmazni.
Nem valami szerencsés a magyar sport január tájékán. Két éve Fehér Miki, egy éve Kulcsár Anita, most meg Zava.

Írhatnék most számokat, statisztikákat, de valahogy az olyan hivatalos lenne, mi szurkolók vagyunk és nem újságírók. Talán Baróti Lajos bácsinak hiányzott fent a jobbszélrõl valaki? Fehér Miki halálakor írtam, hogy alakul ott fent egy jó kis csapat! Csak nekünk itt lent, jút mindig a szomorúság...

Azonban ha emlékezni szeretnék rá, akkor két kép vagy pontosan fogalmazva: jelent ugrik be elsõre, Gáborral kapcsolatban.

Az egyik az, mikor a BL idején a Petneházy Contry Club területén riportot készít vele az "Alohás" TV stáb. A riporter mögött, a képen nem látható csapattársak zrikálják, hógolyóval dobálják az interjú közben. Próbál normálisan viselkedni, de akkor ez egyáltalán nem sikerült neki... 😊

A másik a játékához fûzõdik. Jó játékos volt, de eléggé rapszodikus. A "Hetesben" az egyik szurkolónk nagyon zrikálta, hogy semmi sem sikerül neki. Szinte az egész mérkõzésen Zavát szidta. Gábor sok helyzetet elpuskázott. Már végéhez közeledett a mérkõzés, vesztes állásnál kapott egy labdát. Félfordulattal, ollózva a kapuba lõtt. Dörrent a stadion... 😊 Az úriember beleszívott a szivarjába, majd vállat rántva megjegyezte: nem is rossz... 😊

Bár másfél éve visszatalált hozzánk - ami az Õ otthona is volt - tudtuk, hogy hamar külföldre fog majd igazolni. Fél évet menetelt a csapattal az UEFA kupában, aztán a ciprusi Apollón Limasszol csapatához szerzõdött. Sokat nem hallottunk ugyan felõle, de hazajött a tíz évvel ezelõtti BL csapat emlékére rendezett mérkõzésre és játszott is a volt csapattársak között.

Isten veled Zava, és mindent köszönünk!
Soha nem felejtünk el.

7side cikk

mukika
Kedden szállítják haza Zavadszky holttestét - " A szombati boncolás után sem derült ki, mi okozta korábbi játékosunk halálát..."

szanics
Nyugodj békében, Zava!
De miért van az, hogy tízbõl kilencszer a legnormálisabbak közül megy el valaki??? 😞(

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Oncsi
Nyugodj Békében Gábor !!!<#sir><#sir><#sir><#sir><#sir>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

fernando torres
Nyugodj békében Zava <#sir><#sir><#sir>

JackDaniels
Nyugodjon békében Zava!
25x olvastam el, nem igazán akarom még most sem elhinni. Tudom, nem volt világválogatott, de nekem mindig szimpatikus srác volt. Enyhén szólva megdöbbentem.

\"Never say never!\" W Churchill

jbal
ez szörnyû.Nyugodjon Békében!<#szomoru1><#rinya><#nemtudom>

dardevil
A hír a halltán én is megdöbbentem, hihetetlen.

Nyugodj békében Zava, és részvétem a családjának.

DONGUBA
bassza meg

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Tojesz
<#shakehead>

<#sir><#shakehead>

mukika
gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

djemba-djemba
R.I.P.

Ezt nem hiszem el! A január áldozatait szedi: Fehér M.,Kulcsár A., Zava...

mukika
Elhunyt Zavadszky Gábor - "A ciprusi klub honlapján közzétett szakvélemény szerint Zavadszky halálát tüdõembólia okozhatta."

14 órakor boncolják Zavadszkyt - "Egyelõre csak találgatások jelentek meg Zavadszky Gábor tragikus halála kapcsán, a híradások trombózisról, tüdembóliáról, szívrohamról is írnak, de a halál pontos oka egyelõre nem ismert."

A Ferencváros méltóképpen emlékezne meg korábbi játékosáról

hihetetlen :s
r.i.p

Rudee
Most olvastam, hihetetlen... Nyugodj békében Gábor!

Szar Bayern, szar Bayern :)

zaki
Nyugodj békében Zava <#sir>

Nyugodj békében Zava, és részvétem a családjának.
Ez nagyon megdöbbentõ hír.
1-2 perce tudtam meg.
<#sir><#sir>

NYUGODJ BÉKÉBEN ZAVA !!!

Huhh, megdöbbentõ :|
mukika
A Bl. Fradiból õ már a harmadik aki elment... Simi, Nagy Norbi és most õ Zava.

Ez akkor is hihetetlen.

McFrost
<#sir><#sir><#sir><#sir><#sir><#sir><#sir><#sir><#sir><#sir>
kibaszott döbbenetes R.I.P.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

mukika
Az Apollon képviseletében Georgesz Papajannisz klubmenedzser adott tájékoztatást az MTI-nek: "Annyi bizonyos, hogy nem baleset vagy bûntény, hanem egészségi probléma volt a halál oka. Az elsõ hírek alapján szívrohamra gyanakszunk, de ez ügyben még korai lenne bármi biztosat kijelenteni." A ciprusi magyar nagykövetség részérõl Varga-Haszonits Zoltán ügyvivõ rendõrségi forrásokra hivatkozva megerõsítette az értesülést, és hozzátette, hogy a család már úton van Nicosiába. - index.hu

aztakurva...

<#sir><#shakehead><#sir><#shakehead><#schmoll2>

már megint egy újabb viszonylag fiatalabb focista...

kíváncsi leszek az orvosi nyilatkozatra, mert szalagszakadásba még senki nem halt bele, vagy vmi fertõzést kapott, vagy ha - esetleg túl volt már rajta - mûtõtték, akkor ott szúrhattak el valamit?

http://gaborszantai.co.uk/