Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dardevil
Gellei Imre még mindíg nem számít rá ?

dardevil
2 mérkõzés 3 gól, sztem ne küldjük el.

remélem Erõssel meglesz Rósa helyettese!

Rudee
Megin csak Erõs lõtt gólt, igaz most kettõt is.
Fradi-BKV 2-0

Szar Bayern, szar Bayern :)

Nem is fog semmilyen állami intézmény normálisan együtt mûkõdni a Fradival... 😞(

Ma:
Ferencváros - BKV Elõre 11 óra
Budafok, Promontor utca
edzõmeccs

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

<#levele>

Gáspár Laci & Balázs Fecó?????
<#wilting>

mukika
Ma kísérték végsõ útjára Zavát az edzõk, játékosok, barátok, szurkolók.
+NYUGODJ BÉKÉBEN ZAVA!+

Hát sajnos ez az év sem úgy indul ahogy elképzeltük...
Bár még vissza van a KVI döntése, már tényleg nincs
ötletem kit lehetne igazolni. (Nem mintha lett volna a 3
játékos leigazolására esélyünk...) Azért az némi vígaszt jelentene
ha lenne új stadion+pénz+elnökváltás. Menjen el ez az év a csapat összeszokásával, helyzetkihasználás javításával... stb aztán majd
nyáron jönnek a rutinos játékosok. És persze végezzünk a 4-8. hely
valamelyikén.

HAJRÁ FRADI!
KITARTÁS!

A "Kopasz" (Miriuta) jóban van most egyáltalán a Fradi vezetésével (Furulya, de inkább Tepsic ??)

nem hinném, mert akkor talán lenne mozgás

mukika
hát azért remélem ilyen jöttmenteket nem mi fogadunk be... :C

Oláh lóránt lenne még jó, a Jovival nagyon jól együtt tudnának játszani, de 2008-ig van élõ szerzõdése a kaposváriakkal, zsé meg ugye nincs, 'szal a õ is kilõve (nyáron nagyon sokat emlegették a Fradival)

mi van a Pápán kirúgott Herczeg miklóssal?? Õ most csapat nélküli... Remélem nem....

mukika
hát akkor errõl is ennyit. 3-ból nulla. idáig hozzuk a formánk rendesen.

nem mondom hopgy megúsztuk, mert nem olyan rossz spíler õ

Rudee
Már visszament Debrecenbe.

bár ki tudja, szerb, azoknál meg nincs klubhûség, kívéve a Partizan meg a Zvezda

mukika
Szerintem kizárt hogy hozzánk jöjjön.

mukika
FM-ben velem is ez volt mindig! 😄D

Egyetértek. A 4.-5. hely jó lenne.

Különben is ott van még Bogdanovic 😊)))

Ez így van.
De a remény hal meg utoljára.

Rudee
FMbe nekem is mindig szorosra sikerül az elsõ edzõmeccs, de aztán beindul a henger 😊
Viccet félretéve talán télleg beindulnak, jó lenne még elõrelépni 3-4 helyet.

Rudee
És 20.-án kit lehetne igazolni? Senkit.

A KVI jan 20.-án dönt a pályázat sorsáról.
Ha pozitívan alakulnak a dolgok, akkor lesz pénz játékosokat venni.
Középmezõny elejére be kellene férni,
Furulyás Janit el kellene küldeni.

HAJRÁ FRADI!

Na gratula.....
Horváth F. -> Fehérvár
Tisza T. -> újpest
Igor Bogdanovic -> ? (Debrecen?)

<#szomoru1>

mukika
Ferencváros, 1. félidõ: Szûcs - Balog, Budovinszky, Tímár, Leandro - Takács Á., Lipcsei, Csepregi, Tõzsér - Jovánczai, Horváth D.
2. félidõ: Kemenes - Béress, Budovinszky, Szálkai, Leandro - Zsivóczky, Brettschneider, Erõs G., Fitos, Szalai - Bartha

Jaaaj...

mukika
Tisza: Újpest! Õ rá sem számíthatunk...

mukika
Gellei: Ebbõl az anyagból kell csapatot gyúrni - Szeretnénk erõsíteni, de sajnos erre nincs pénz. Egyelõre tehát úgy készülök, hogy azokból a játékosokból kell tavasszal csapatot gyúrni, akik ma lehetõséget kaptak, na és persze abból a három-négy alapemberbõl, akik ezúttal ilyen-olyan okok miatt nem léphettek pályára.

Na ennyi... Tavasszal végünk lesz, ha itt nem történik valami csoda. :o

mukika
mukika
Soroksár-FTC 1-1

:CCCCCCc

Horváth Ferenc Fehérvárra igazolt.
Õt kihúzhatjuk Gellei Imre kívánságlistájáról.

s Torgyán Józsi lenne a klub elnöke

az lenne még egy nagy "LOL"ság 😊

Kaplan
S a meccs végi interjúnál meg kampányolna! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mukika
lál 😄DDDDDD!

Milyen komoly lenne, ha Orbán Viktor az NB1-ben rúgná a bõrt!
A mai magyar fociban ez is elõfordulhat.

Sok sikert Csurka Zolinak!

<#eljen>

Bocs!
NYUGODJATOK BÉKÉBEN ZAVA+SIMI+F.MIKLÓS+N.NORBERT+K.ANITA!

mekkora !!!!

CSURKA & ORBÁN VIKTOR EGY CSAPATBAN !!!!

<#puszi><#taps>

Ramore
a Te bal lábad lehet, hogy nem olyan jó, de a Leonak jobb lába sem az igazi, tehát simán beférnél a csapatba szerintem.
Budapest, január 11., 17.30 Hrutka emléktornát szervez a család megsegítésére.

Ma hajnalban hazaérkezett a múlt pénteken tragikus hirtelenséggel elhunyt magyar válogatott labdarúgó, Zavadszky Gábor holtteste. Ferihegyen ott volt a játékos özvegye, sógora, Kosztlánszky Tamás, valamint legközelebbi barátja, Hrutka János és az FTC sportigazgatója, Tepszics Ignác is. Az okmányok kicserélése után a Zavadszky holttestét rejtõ fémkoporsót a Rákoskeresztúri Köztemetõbe szállították, jövõ szerdán 14 óra 30 perckor itt helyezik örök nyugalomra.
Addig a temetéssel kapcsolatban további egyeztetések várhatók, miután Gábort négy szervezet is saját halottjának tekinti: az FTC, a Dunaferr, az MTK és az MLSZ. A ciprusi Apollon - bár nem teljes csapatával - is képviselteti magát a temetésen, a vezetõk és Zavadszky legjobb barátai is eljönnek.
- Nicosiában kedden késõ este kétezer ember búcsúzott el Gábortól - mondta el honlapunknak Hrutka. - Január 22-re megemlékezést szervezek a Papp László Sportarénába, ahol a Fradi, a Dunaújváros, az MTK és egy úgynevezett Zavadszky Team jótékonysági tornát játszik majd, természetesen a rendezvény teljes bevétele a családhoz kerül.
(nb1hu)

nekem nem Leóval van a legnagyobb gondom (inkább a falábú hendikepp király Budót zavarnám el), de tény hogy egy bajnok Fradiban labdaszedõ is nehezen lenne, most talán egy 30 percre jó lesz a REAC meg a Pápa ellen....

Én akkor orroltam meg rá amikor hamarabb kapta meg a magyar állampolgárságot mint a Szkuki, pedig egyszerre adták be a papírokat... Szkuki azóta se kapta meg és az Eu csatlakozás óta tojik is rá....

A Steaua-s Zava-emlék kupán meg még mindig nem tudom túltenni magam....

Buddy
ezt viszont azért nem kellett volna...estefelé még én is ráérek beugrani a csapatba ilyen erõvel...igaz nincs olyan remek bal lábam, de nem is kapok annyi lóvét

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

mukika
nekem idáig valahogy nem tartozott a kedvenceim közé, de remélem igazad lesz, és sok hasznát veszük! mert ránkférne...

Rudee
Szerintem a magyar élvonal színvonalához képest Leandro a jobbak közé tartozik, tavasszal talán be is bizonyítja ezt.

NAGY NORBI

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"