Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Kemenes büntetõt fogott.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
18
Vezetünk! Csepregi végezhetett el szabadrúgást a baloldalról, a labda a háló baloldalában kötött ki, ezzel pedig 1-0-ra vezetünk.

21
Egyenlítettek a ciprusiak. A ciprusi támadó egyedül vihette kapura a labdát, Kemenes tehetetlen volt, így 1-1-re módosult az eredmény.

Rudee
Kemenes-Fitos, Szálkai, Tímár, Grósz-Szalai, Csepregi, Brettschneider, Tõzsér-Horváth D., Bartha

Rudee
A SEC ellen játszunk délután

Neves csapat, ha ezeket nem verjük 3-4 góllal akkor nagy baj van.

zaki
újra torgyán jocó? most úgyis munkanélküli 😛

Ramore
ki lesz helyette, valamelyik rokona?
[Jakuza]
Vegre a legjobb hir ami az utobbi 15evben tortent a Ferencvarossal kapcsolatban.
Mer reg elkellett volna tavolitani a Furulyast.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

<#eljen>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Lipcsei kell ebbe a csapatba!

Nem vagyok fradista, de örülök, hogy elment ez a komcsi maradvány, és jöhet remélem helyette egy fiatal ambiciózus valaki, aki talpraállithatja Ftc-t. akármennyire is ... Fradi nélkül nincs magyar foci.<#taps>

OLÉOLÉOLÉOLÉOLÉOLÉ!
CSÁ FURULYA!

Oncsi
Viszlát János !!! ez az ez az
lajos jo kapus ,de már nem a régi<#szomoru1>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Szûcs mehetne ahova csak akar, Kemenes megüti már a szintjét !

ÉLJEN ELHÚZOTT A TSZ ELNÖK A 8 ÁLTALÁNOS ISKOLÁJÁVAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...de lehet hogy csak éhesebbek jönnek ???????????

zaki
lipcsei&lajos hova akarnak külföldre menni? osztrák 3. osztályba? <#shakehead>

mukika
Várhatóan nem ad-hoc bizottság irányítja majd a klubot

Mint arról elsõként beszámoltunk: Furulyás János csütörtökön lemondott elnöki tisztségérõl.
Az utóbbi idõben a sajtóban elõtérbe került az a verzió is, hogy egy 3-4 tagú ad-hoc bizottság irányítja majd a következõ hónapokban a Ferencvárosi Torna Clubot, ám a 100%Fradi úgy tudja, akár már hétfõtõl új elnöke lehet klubunknak. Hétfõn minden bizonnyal feláll az új elnökség is, amelynek összetétele jelentõsen megváltozhat a jelenlegihez képest.
A színes hetilap úgy tudja, az ad-hoc bizottság ellen leginkább az szól, hogy sokkal hatékonyabban mûködtethetõ a klub egy elnöki jogkörrel felruházott személy irányítása alatt. A 100%Fradi információi szerint Furulyás János a labdarúgócsapatot mûködtetõ részvénytársaság igazgatóságának sem lesz az elnöke a továbbiakban.

zaki
véééééééégre, eltakarodik má a nagyfater <#mf1><#mf2><#vigyor1><#eplus2><#hehe>

mukika
na végre.... :,o]

<#eljen><#eljen><#eljen>

JEJEJJEIGENENIGENIGENIGEN
Rudee
Örülök hogy én írhatom be elsõként:

Furulyás János lemondott

Az FTC az alábbi közlemény kiadására kérte fel honlapunkat:
A Ferencvárosi Torna Club elnöksége mai ülésén második alkalommal tárgyalt a 2006. január 30-ra kitûzött tisztújító küldöttgyûlés elõkészítésérõl.
A mai elnökségi ülésen Furulyás János bejelentette lemondását az FTC elnöki tisztérõl, s jelezte az elnökség tagjainak, hogy a hétfõi küldöttgyûlésen már nem kíván részt venni.

nem a legjobb, de "sajnos" beférne a mostani Fradiba

..mondjuk a Budo helyén szívesen látnám

onnantól nem lehet egy Fradista megemlékezés méltó hogy ott van a PR-cigány...

szanics
Gratulálok...

De akkor melyik is fontosabb?

a) Zava emléke, és az, hogy méltóképpen, botrány nélkül búcsúzzon tõle mindenki egy ilyen tornán, akkor is, ha a szervezés terén valóban vannak hiányosságok
b) Az, hogy méltó emlékezés helyett balhézzunk amiatt, mert valami - már megint - nem tetszik

Elég egyszerû a kérdés sztem.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

djemba-djemba
szégyen a szervezés, ez tény...

de ne egy ilyen megemlékezésen játszanak már a szurkolók pszichológust és próbálják helyretenni gyõzike én-képét...ez nem errõl szólt, hanem Zaváról

sztem

Ennyi erõvel az összes skinhead elmehetne a síratófalhoz.......

a másik egy utolsó senki rtl-es "PR-cigány" ki ne találja magáról, hogy õ tulajdonképpen Fradista......mióta??? mikor volt meccsen?? mikor szurkolt???

jól tették, hogy kifütyülték, tanulja meg az a senki, hogy hol van a helye, és ne csináljon magának reklámot !!! Mert nem hiszem hogy Gy.-t valamennyire is érdekelte volna Zava, vagy a Fradi....

de végeredményben abban megegyezhetünk, hogy a Hrutka mindig is barom volt, az is marad....

szanics
Ez sajnos szóról szóra így van...

JackDaniels
Viszont, ha valaki egy jött-ment senki, akkor is lehetne tiszteletben tartani, mert nem a bunkó szurkolók miatt ment oda, hanem Zava miatt. Akik kifütyülték attól tartok, hogy lényegesen "nagyobb" jött-ment senkik, mint akit kifütyültek, mondom ezt annak ellenére, hogy én sem szeretem. Ha pedig meg lett hívva, akkor azt kellene kifütyülni, aki meghívta. A Fradi "csodálatos" közönsége ismét vizsgázott, az eredmény pedig magáért beszél.

\"Never say never!\" W Churchill

Rudee
Százból egy, ilyen elõfordul. Németh egyébként sem egy túl jó játékos.

azért itt van Németh Kriszitán, 3-szoros szlovák válogatott védõ a Tatabányában, akit Rimaszombatról igazoltak! Több a fizuja mint a Felvidéken, pedig a Tatabányának a legkisebb a költségvetése a magyar NB I-es csapatok közül.

(mondjuk a semmi pénz jó foci legjobb példája a pozsonyi Artmedia)

Kaplan
Egy jó menedzserrel mindent meglehet oldani, õk se sztárok. Ne legyenek már ekkora elvárásaik..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
Csak soha az életbe nem jönnének ide. Szlovák élvonalból is inkább mennek az osztrák 5. osztályba.

Kaplan
Mi az, hogy kit??? Még az Serie B, Angol másodosztály, Bundesliga 2ben is nagyon-nagyon tehetséges játékosok vannak...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

de kit??

Kaplan
Külföldrõl kéne igazolni emberek! Anglia, Olaszország, Németország...

A Hanák nem jön?? õt is kirúgták Sopronból....
és akkor méh Herczeg Miki és kész a csapat, csak kár hogy az igazolások egy része, egy jó ideje szinte olyanokból áll, akiket máshonnan "sportolásra alkalmatlan papírral" bocsájtottak el...
De a Budovinszky mellett elférnek ezek is... nem esznek többet...

nem kell az emléktornára mindenféle jöttment senkit meghívni, ilyen egyszerû

Én is remélem.
A középpálya tényleg nem tûnik rossznak!

HAJRÁ FRADI!

mukika
Budapest, január 23., 15.15 Már az elsõ edzésen is túl van a középpályás.

Korábban már jeleztük, hogy a Ferencvárosnál szóba került az õsszel még a Sopron színeiben futballozó Bojan Lazic igazolása. Mint arra olvasóink közül is sokan emlékezhetnek, a szerbiai középpályástól az õszi idény közepén vált meg a bordó-szürkék klubtulajdonosa, Marius Vizer.
A hazánkban a Sopron elõtt még az MTK-ban is futballozó Lazicot végül az FTC szerzõdtette.
- Röviddel ezelõtt megállapodtunk a ferencvárosi vezetõkkel abban, hogy Bojan Lazic fél évre az Üllõi útiak játékosa lesz, és a nyáron további egyéves szerzõdésre is opciós jogot szerzett a klub - számolt be honlapunknak Vladan Filipovic, a játékos menedzsere.
Lazic már részt is vett elsõ ferencvárosi edzésén, és bizony nem látszott rajta, hogy az elmúlt néhány hónapban csapat nélkül tengette az életét. A középpályás ugyanis szorgosan látogatta az edzõtermeket, futott a Margit-szigeten, és különbözõ teremtornákon is pályára lépett, hogy játékban tartsa magát.
A jelek szerint alakul a ferencvárosiak középpályája, a Takács, Lazic, Lipcsei, Tõzsér sor ugyanis elsõ hallásra kifejezetten jónak tûnik....
(sághi)

Kiváncsi leszek. Remélem ö nem lesz kutyaütõ, mint azok a játékosok, akiket mostanság igazoltunk. <#smile>

mukika
2006. január 22.
Gyõzelem érsekújváron

Érsekújvár-Ferencváros 2-4 (1-0, 1-1, 0-2)
Gólszerzõink: Sándor Szilárd (2), Hoffmann Attila, Oscarsson Peter

Jeeeeeeeeeeeeeee! <#eljen><#eljen><#eljen>

Már csak 3 meérkõzés van hátra. Nagy valószínüséggel ott leszünk a rájátszásban, ahol remélem meglepetést okozunk! <#vigyor5>

2006.01.29., vasárnap 18.00
Miskolc Miskolci Jegesmedvék - Ferencváros

2006.02.05., vasárnap 18.00
Budapesti Koriközpont Ferencváros - Érsekújvár

2006.02.15., szerda 18.00
Budapesti Koriközpont Ferencváros - Miskolci Jegesmedvék

Utolsó 2 meccsen végre én is ott leszek majd. 😊

szanics
de ha már meghívták õket: a kint lévõ tahó "szurkolóknak" - tisztelet a kivételnek - eszükbe juthatott volna, hogy ne csináljanak emiatt botrányt egy emléktornán, amit a saját csapatuk egyik játékosának emlékére szerveztek...
Utána lehet dumálni, de talán magát a tornát nem kéne emiatt megzavarni.

ezt a Hrutka szervezte?? iszonyat

Igazad van!!!
Nem tudom elképzelni sem hogy miért hívták meg ezt
a hülye Caramelt+Gyõzikét... Semmi, de semmi közük nincs
a Ferencvároshoz.
Jobban elviselték volna az ott jelenlévõ emberek, ha valami
Fradi nótát hallhattak volna az általad is felsorolt együttesektõl.
(Szerintem még fizetni sem kellet volna nekik!)
(Bár nem tudom Caramelnek+a hülye barátjának kellet-e fizetni)

ISTEN VELED ZAVA!

Oncsi
FTC-MTK 2-4 a döntöben 4000 nézö elött

mukika
és inkább a Lokinál szól a himnusz, illetve éneklik maguk a szurkolók. amiért irigylem is õket... <#eljen>

mukika
hát én nem tudom. a Fradi original válogatások (Egészséges Fejbõr, Romantikus erõszak) kicsit ütik a lilák stadionjában szóló zenéket, plusz kiadott hivatolos cdjüket... most, meg hogy ezen a tornán fellépnek ezek az emberek, láthatjuk mirõl is szól ez az egész.

kábé annyit mint majd a bukaresti Steaua a ciprusi tornán,

illetve a homoszexuálisok himnusza az FTC.HU nyitóoldalán....

és a sort még sokáig lehetne folytatni....nagyon sokáig...

El kell ismerni, egyszer nagyon jól és frappánsan "beszóltak" a lilák és igazuk volt (saja, de ezt kell mondanom)

"BAJNOKI CÍM: NEKTEK CIGÁNY ZENE, NEKÜNK MAGYAR HIMNUSZ"

vagy valami hasonló volt, de tény, hogy cigány zene bömbölt az Üllõirõl....

Oncsi
ha hinni lehet az NB1.hu-nak akkor Gyõzike is fellép az emléktornán<#fejvakaras><#wilting><#csodalk><#csodalk><#csodalk><#duhos2>
nem tudom mit keres ez a ..........

Nem rossz Erõstõl! <#taps>
Biztos bizonyítani akart Gelleinek.

MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS!