Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
jani bácsi elintézte...

Szûcs távozását inkább onnan kéne megközeliteni,hogy Õ azért ott volt a klubon belül,jobban érzékelte milyen helyzet van,milyen jövõre lehet számitani.
Na most ezek után Õ ugy döntött hogy a Pápa biztosabb pont mint a jelenlegi Fradi.Ez szerintem nagyobb baj,mint maga a távozása...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nõi kézilabda EHF Kupa
Ankara - Ferencváros 32-46
Szép volt csajok!

Részletek

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

mit kell ezen csodálkozni, hogy elment a Szûcs.....

vezényelt õ már lila tábort "hogy az a apád paraszt volé allééééé, az anyád k*** volt allé, Fradista lettél allé-allééé"

majd késõbb vezényelte õ a Fradi tábort is, hogy "F****ó Újpest" ..........

nekem anno sok vitám volt errõl haverjaimmal, de továbbra is tartom, hogy gerinctelen.

Oncsi
Öszsel volt Fehérváron Alba Volán -FTC hoki meccs
RBD-és ultrák akik minden meccsen ott vannak,,ezen a napon nem jöttek ki..
volt vagy 3 4 Keményebb Fradista azokmentek át fehérváriakhoz azok meg 30 40en mentek arrébb
szal fehérvári ultrák sehol...

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

fehérvári "ultrák"??????
<#vigyor2>

Február 13. - Ha jól tom akkor ez az a bizonyos határidõ a pályázat sorsáról.
(Vagy mégsem?)

Így van! Kemenes fiatal, kûzdeni tudó kapus. Szûcsnek köszönünk mindent, de ezekután elmehet a ...! Remélem jól megrámoljuk a Pápát!

HAJRÁ FRADI & HAJRÁ FIATALOK!
Hisz tudjátok: ELÖTTETEK A JÖVÕ, MÖGÖTTETEK A TÁBOR, ELÕRE FIATALOK!

mukika
Csak a szájuk nagy...

mukika
NC Lajos nevetséges... Elmenni Pápára, és mint kiderült, ugyanolyan szerzõdést ajánlottak neki. Nem fogom MÉG MOST szidni, mert szerettem, de mint most kiderült egy állszent fasz. Másodosztály ÉÁÉ Másodosztály ÉÁÓ

Azt ajánlom egy Fradi-Pápa ill. Pápa-Fradi elõtt mondjon sérültet, mert senkinek nem kívánom azt amit õ ezek után akkor kapni fog.

Kemenes meg egy ügyes jó kapus. A felk. meccsek alapján nagyon is szimpatikus volt. Legalább tõle nem láthatunk akkor hibákat majd mint Lajostól...

Viszlát Lajos! Viszlát Lajos! Szopd le a kolompos Feri faszát.....

Oncsi
Állitolag készülnek RBD-sek(fehérvári ultrák<#nevetes1><#nevetes1>)
Legalábbis ezt hallottam városban,mert én Fehérvári vagyok...
De ezek nem tudnak szurkolni,most tele vannak divat szurkolokkal,olyanokkal akik még labdát sem láttak,de mivel csapat jol szerepel ezért nekik ott a helyünk😊...szánalmas nagyon..de nincs mit tennni😞

Oncsi
Cak ugy kiváncsiságból...

gabber_saviola
nah de Lajos.....<#ejnye1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

én mennék, de eddig úgy néz ki egyedül
miért kérdezed

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Oncsi
Valaki jön Innen Fehérvárra 26.-án Vasárnap??vasárnap<#mf3>BUZI RTL

DONGUBA
ja kb ugy mint bekem az hull-ba.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
hát ez télleg szánalmas. jövõ héten meg lipcsei fog eligazolni a felcsútba 😄

én nagyon megutáltam szûcsöt azaz igazság egyáltalán nem bánom hogy elment és nagyon örülök neki hogy Kemenes lesz az elsõ számû kapus és a 2. nem Udvarácz hanem Komora

TE MEG TAKARODJÁL INNEN!!!

Ez "kicsit" felidegesített!
(Mostmár lehiggadtam.)
Kemenes Szabolcs jó kapus lesz!

HAJRÁ FERENCVÁROS!!!!!

Ui.: Azért köszönünk mindent Laaajos!

Pontosan így van!!

Nem tudom elhinni!!!!!!!
Szûcs Lajos PÁPÁN???????
Hát azért ezt nem néztem ki belõle!!!!
Ennyit jelent a FRADI-SZÍV??
Szûcsrõl is megvan a véleményem mostmár!

Azt kívánom hogy jól sózzuk meg a Pápát, jussunk ki a BL-be, és akkor majd
elgondolkozhat azon, mit tett most csak a pénzért!

Oncsi
Elmegy pápára....utolso helyezett csapathoz,tele külföldi emberekkel
Itt hagyja a Fradit,ahol sztár lett !!!még most sem értem..
Eltartani Családját,majd pont a pápábol fogja !!
Majd ha jön az a Befektetö és lesz pénze a klubnak és BL résztvevök leszünk,és jönnek a jo játkosok...akkkor már nem kellessz mert ott lesz a fiatal tehetséges Kemenens Szabolcs,majd ö fog bravurokat bravurrra halmozni,te meg pápán küzdesz a másodosztályban és elgondolkozol miért nem maradtál általad imádott klubodban???<#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2>

DONGUBA
Gellei: Kemenes a Fradi elsõszámú kapusa

Szûcs Lajos a délutáni edzés elõtt már el is búcsúzott a csapattól, pályafutását Pápán folytatja. Távozása után Gellei Imre a 100% Fradinak beszélt az új helyzetrõl.
Érzékeny veszteség érte a csapatunkat, hiszen Lajos hat és fél éven keresztül az együttes meghatározó játékosa volt - mondta vezetõedzõnk. - Sajnos ez benne volt a levegõben,
Szólj hozzá!
Te hogyan látod Szûcs távozását?

hiszen mindenki tudja, hogy milyen anyagi helyzetben van a klub, Lajos szerzõdésében pedig volt egy olyan pont, mely szerint, ha jobb ajánlatot kap, elmehet. Az egyik legjobb magyar kapust veszítettük el, de az élet megy tovább. Az elsõ számú hálóõrünk mostantól Kemenes Szabolcs, a második számú pedig Komora László.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

jbal
lol vagy<#mf2>

utólag könnyû írni<#idiota>

jbal
ezt fh-n írták

halalosan :c

BUDA > miskolc.

Oncsi
Ez komoly?

dardevil
szétröhögtem az agyam

jbal
exklúzív nyilatkozat Pápáról:

" Elõször is köszöntöm a pápai szurkolókat, külösképpen a legnagyobb ultrát a kolompos Feri bácsit, mindig ilyen fanatikus tábor elött akartam játsszani, mert sajnos ez Újpesten és a fradinál nem adatott meg...
Szeretném leszögezni, hogy már kisgyermekkoromban Pápán akartam védeni, csak elõször édesapám vitt le a fradiba edzésre, majd késöbb egyenesen rákényszerítettek arra, hogy felvegyem az Újpesti mezt. Emlékszem azokra a borzalmas hónapokra, amikor Németországban csak az tartott életben, hogy éreztem, eljön még az én idõm, amikor a Pápa hálóját õrízhetem. A fiamnak már meg is vettem a pápai bérletet és természetesen a házamon is lecseréltem a fradi címert a pápaira!
HALA PÁPA
lajos
"

szánalom... még szakmailag se érthetõ :o
dardevil
még nincs április

dardevil
ez vicc ?
még április Szûcs Lajos - mondjátok már meg neki

jbal
Szûcs Lajos Pápán folytatja
Szerzõdésének felbontását kérte pénteken délután a Ferencváros labdarúgócsapatától Szûcs Lajos, mivel Pápáról kapott ajánlatot.
A zöld-fehérek kapusa írásban adta át erre vonatkozó kérését Tepszics Ignác sportigazgatónak. A háromszoros válogatott labdarúgó szerzõdése 2006. június 30-ig szól az FTC-vel, emellett egy plusz évre opciós joga volt a hosszabbításra.

"Szerzõdésemben szerepelt egy pont, amely lehetõvé teszi a távozásomat, ha megkeres egy másik csapat. Imádom, szeretem a Ferencvárost, de jelenleg annyira kilátástalan a klub helyzete, hogy családos emberként úgy éreztem, váltanom kell" - válaszolta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Szûcs.

"A Lombard FC tulajdonosa, Bíró Péter úr hosszú távon számol velem, korrekt szerzõdést kínált. Két és fél évig Pápán folytatom a pályafutásomat."

A 32 esztendõs, ferencvárosi nevelésû hálóõr hat és fél éve állt a zöld-fehérek szolgálatában. Elõtte az Újpestben és a német Kasierslauternben szerepelt.

Szûcs Lajos távozása után a veterán Udvarácz Milán illetve az U19-es válogatott Kemenes Szabolcs marad a zöld-fehérek keretének két hadra fogható hálóõre.

mukika
ez aztán nem semmi. elég unszinpatikus ez a fószer... :CCCCCCCc

mukika
Budapest, február 10., 9.45 Külföldrõl várnak támadót a zöld-fehérek.

Úgy fest, gólokból sohasem elég: Tepszics Ignác a sokadik olyan hazai klubvezetõ, aki termékeny támadóra vadászik. A Ferencváros sportigazgatója annyit árult el, hogy nagyon reméli, hamarosan befut az a csatár, aki megoldhatja a IX. kerületiek problémáit.
- Olyan játékost keresünk, akinek a lábában benne van szezononként legalább tíz-tizenkét gól - vázolta fel óhaját Tepszics. - Tudom jól, hogy erre senkinél sincs garancia, de keressük a legjobb megoldást. Annyit mondhatok, elsõsorban légiósban gondolkodunk.
(s. t. r.)
- nb1.hu

Duna tv este nyolcra gondoltam

a BK én is nézem ha nincs jobb dolgom

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

sírnom kell 😞((

hinnyá mán

itten van e az interjúú az új tszelnökknkkeee

szípen beszé!!! fõle a végé amikóó a szurkolókrú kérdezté a riportééé

nézzitek meg dikmán

"nagy levegût kienegedhetink magunkbó me' feszélyeztet a helyzet"....

OTTAN KLIKKEJJÉ A VIDEJÓRA

mert akkor a a barátközt, amit a lököttagyú eltunyult lusta tetû túlsúlyos mozgásképtelen irigy önálló gondolkodásra képtelen magyar népesség nagyja néz

persze szombat lenne az igazi, de a péntek este még mindig jobb, mint a vasárnap dél lédererrel
azt sem értem, ha már közvetítik pénteke akkor miért nem 8 tól v fél kilenctõl

és???

ahogy EÖTVÖS BÓHÓC MONDTA.......

-V-A-N---M-Á-S-I-K- !!!!!!!!!!!!!!!!

Értem. (Az elõbb félreértettelek)
Különben teljesen igazad van: a meccsnek a szombati napon van a helye, ahogy az a Fradi dalban írva vagyon. Csak sajnos ma már a TV-k szablyák meg mikor játszik kedvenc csapatunk!

HAJRÁ FERENCVÁROS!

mukika
Nem az a gond, hogy tv-s meccsek(legalább egy kis plusz pénz), hanem ezek az idõpontok... :[

Így megint csak ritkán tudom majd dalolni a kedvenc nótám:

Éreztétek-e már?
Ezt a gyönyörû érzést!
Csak a szombatra vársz,
Ez egy igaz szenvedély!

Ez meg kitûnõ!

PÁPÁ FURULYA!<#wave><#vigyor2><#smile>

Nem rossz.

Én örülök a tv-s meccseknek, mert amúgy sem tudnák kimenni rájuk.
(Egy faluban lakok, ahol nincs vonat, és még normális busz közlekedés sincs!)
De a két 11:30-as meccs nem kéne!(Semmi hangulat)