Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha tizik jönnek nem tudom ki bénább kapus Jova vagy Balajcza....

Zenszkij
nagyon gyengék vagyunk, hogy gondolhatták ezek, hogy bajnokságot nyerhetünk pfff

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ReszegKoldus
Jova – Jovanovic, Mateos, Gyömbér, Somalia – Busai, Csukity – Jenner, Böde, Ionescu – Diallo. Cs.: Rigó, Otten, Bönig, Valpoort, Tuijp, Kovács K., Gerson

sima gyõzelem 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

JimKirk
Most latom!

Leekens egy nagykepu fasz. Broos es Vercauterenn viszont nem lenne rossz, jo edzok!
JimKirk
Sollied nem rossz!
Zenszkij
mindegy az, csak magyar balfax ne jöjjön, mondjuk Bölönit elfogadnám <#finom>

DasIsFuck
nem is németek😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ReszegKoldus
Többszörös bajnok edzõ ülhet a Fradi kispadjára - õ az elsõszámú jelölt

remek, egy újabb alkesz, dömével együtt mehetnek majd kocsmázni
mondjuk addig tök mindegy kit hoznak ide, amíg a játékosok akárkit megbuktathatnak, ha akarnak, mert úgyse õket küldik el, hanem az edzõt...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

DaemoonHunter
Ez a csank egyre nagyobb komédia 😄
Nacsa Olivér nem hiába parodizálta 😊

Novák és Csank

László Csaba

Én örülnék László Csabának.

Zenszkij
Az edzés részével egyetértek, szerintem is derogált a sztároknak, hogy a milliókért dolgozni is kellett.

sb1
Igazad van. A léhûtõk felét õ hozta. A másik felét a magyar valóság adta 😄 Akkor kérdem én, kivel tartanánk itt bárkivel is elörébb ?
A motiváló videók mellett nem egy brutál edzés is volt..láttam személyesen jónéhányat..leginkább, az nem kellett szeretett fiainknak..majd jön egy bohóc, akinek majd a játékosok megmondják, mennyit is akarnak futkorászni 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Zenszkij
Lehet, hogy a történet meg egyszerûen az, aminek látszik. Moniz nagyon jól eladta a nagy semmit. Magyar szinten a Fradinál nem motiváló videók kellenek, hanem gyõzelmek. A léhûtõk felét õ hozta ide. A másik felét meg õ játszatta. És szerintem Leoért se kár.

Inkább néhány játékost kellene elzavarni. De nem aggódom, Józsi, Jova, meg még néhány hasonló kaliberû társa el fog még itt vegetálni pár évig.
Amúgy pont ezen gondolkoztam én is, hogy itt a háttérben megint mi lehet. Mert edzõt 99%-ban akkor küldenek el, ha már a közönség ellene fordul. Itt viszont errõl szó sem volt. Úgyhogy valakinek/kiknek megint érdekében volt itt a kavarás. Hogy még a hosszú szünet elõtt Moniz repüljön, ami teljesen értelmetlen volt amúgy.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

De rám is illett a meghatározás... én is védtem, és többnyire pozitív véleménnyel voltam róla! 😊

Most viszont már megint az van, hogy kívülállóként az embernek halvány lila gõze nincs arról, hogy kinek higgyen. Megint csak érzelmileg lehet megközelíteni a kérdést, ami kizárólag csak arra jó, hogy megint menjen az árokásás...

Kíváncsi vagyok, hogy jövünk ki ebbõl. Ha nem valami nagy nevet hoznak ide, akkor lazán belebukhatnak Kubatovék...

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
ha ezután holnap a játékosok felszántják a pályát, lehet inkább õket kéne pofán vágni 😄

Zenszkij
Kövezzetek meg, de 8 meccs hat pont, hagyjuk már. Ideje volt elzavarni, sõt azt mondom kár volt vele szerzõdést hosszabbítani. Lexarom ki az edzõ, nyerjünk meccseket, jussunk ki nemzetközi porondra! Vágjuk pofán az Újpestet szerdán!

ReszegKoldus
Óriási blöff vagy meg nem értett zseni a Fradi kirúgott edzõje?

na de ez alapján akkor miért nem mondjuk tuijpot küldték el?
és akkor lett volna pénz "10-15 magyar fiatalra"...
végre volt egy edzõ akit nem a szurkolók "kergettek el", erre ezek a hülyék teszik lapátra

Mor3llo
azaz, nem jutott eszembe 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ReszegKoldus
barnuska visszatért? 😄

Zenszkij
higgyétek el, megrendezett az egész, Moniz lesz a válogatott edzõje 😄

Mor3llo
úúú neked mi is volt régen a nickneved? 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

http://www.dehir.hu/velemeny/gyozelemer-es-bukott-ricardo/2013/12/02/

Szerintem a Loki edzõjét kellene szerzõdtetni.
ReszegKoldus
jöjjön Lothar, aztán nyáron úgyis elzavarják csak elõbb kap 2020-ig szerzõdést

20 év alatt 21 edzõ, így egyszerûen nem lehet...ez nem mehet úgy, hogy mondjuk valamelyik nyer bajnokságot, akkor maradhat, de ha utána van pár szar meccs, elzavarjuk (pedig így megy errefelé)
olyan edzõ meg úgyse lesz, aki zsinórban nyer minden szezonban mindent...

ReszegKoldus
Én leginkább a fészbúkos és üllöi129-es emberkékre gondoltam, nem rád, de most ahogy nézem azok közt is van még aki kitart...mindenesetre a szavazásuk alapján a többség szerint hülyeség volt elküldeni Monizt.
Tök felesleges hosszú távú építkezésrõl és hasonlókról dumálniuk, ha komolyan gondolnák akkor nem csinálnak ilyet.

Mondjuk ha kiderülne Monizról valami sunyiság, akkor még azt se írnám fel pozitívumként kubatovéknak, hogy idehozták 😄
Viszont a "jelenleg rendelkezésre álló informácók alapján" és amit mutatott magából a nyilvánosság felé + a szurkolók mellett való kiállása miatt... Moniz > kubatov

Én Lothart bírtam de nem lenne jó
Szerintem le kéne szakadni a kokainról...

Én tiszteltem az eddigi munkáját, szimpatikusak voltak az eddigi húzások, a beszámolói, a célok, az elvégzett munka, ráadásul Monizt is neki köszönhettük. Voltak hülye húzásai, de összességében jól végezte a munkáját, én személy szerint ezért védtem.

Nem látunk a kulisszák mögé, és valószínûleg soha nem is fog kiderülni az igazság, az viszont biztos, hogy ezt a Kubatov és az elnökség nem gondolta végig... ebbõl csak szarul jöhetnek ki. Elég amatõr húzás volt...

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Nekem tetszik hogy sikerült maga ellen fordítania olyanokat is akik eddig védték. Hacsak nem veszi meg a meccseket, nem tudom hogy jöhet ki jól ebbõl

szurkolói vélemény:

"Kubatov tisztellek az eddigi munkadert,de a mostani dontesedet elhamarkodtad,es bele is fogsz bukni!! Azt mondtad,hogy a FERENCVAROS erdekeit tartottad szem elott!
Akkor Te nem merlegeltel baszod!!!
1. A szurkolok min. 80%anak a szinpatiajat elveszitetted,es mostantol magadat teszed ki a tamadasoknak...
2.A jatekosok mostantol hatalmas tamadasnak vannak kiteve a szurkoloktol
3.Nezoszam visszaesesevel szamolhatsz nyugodtan...
4.A maradek meccsrejarok utan komoly buntiket fogunk kapni...
5.Besic lelep,Leo hamarosan abbahagyja,vagy lelep...Valoszinu mas is ,de az elobbi ketto aki nagy ervagas lesz,,,
6.Lehet Mateost szidni,de a Real 25.emberekent siman elfocizgatott volna a Spanyol 1.osztalyba,erre idehozattad Moniz kozbenjarasaval, szoval mondehatni tonkrevagtad a karrierjet!!O is lelep...
7.Moniz kozelebe erheto edzot kizart hogy talasz!!!!!!Szivics mar a Diosgyore a tobbi kalap szar...Kulfoldi ilyen hittel,fanatizmussal ide nem jon...Klasszis edzore penzunk nincs,mast meg minek...
8.2016ig szerzodest hosszabbitottal Monizzal!!Remelem ki is fizeted neki addig!!
9.Moniznal erdemesebb edzo, --Varga Zolin kivul(Isten nyugosztalja)--,aki kivezeti a csapatot az uj stadionba NINCS!!!
10.Hozhattok ide barkit,ekkora tamogatottsaga nem lesz,es egybol ellenszelben kezdi a melot...
11.Anyagi kar jelentos!! 3.-4.-7.-8.....

A szezon vegeig varhattatok volna,es ha nincs meg az europai porond akkor azt mondom ,hogy ez van...menjen...Raadasul par napja meg mogotte alltatok!!!
Ha szerdan kiesunk,akkor nagy szarban leszel!!Ha nyerunk akkor meg a jatekosok kapnak a pofajukra ,hogy hetvegen miert nem nyertek!!Valaki serulni fog!!!GRATULALOK!!!Iszonyat duhot valtottal ki tobb szazezer emberbol... Ha van eszed,valahogy a heten visszahozod Ricardot!!!"

Így látom én is, hatalmas öngólt lõtt... azt hittem egy politikusnak több esze van ennél, és alaposabban átgondol egy ilyen drasztikus döntést.

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
csak úgy záporoznak a jó hírek...
kassaival biztos a továbbjutás 😄

ReszegKoldus
milyen érdekes, hogy ez az orvos is csak akkor pofázik ilyeneket, amikor Monizt már kirúgták... 😊

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

FTC: az orvosok nem ajánlották Moniznak Adams szerzõdtetését

De mivel Moniz azt mondta hogy jó játékos, ezért Kubatov és Orosz azt mondta kit érdekel az orvosi vélemény, ugyan már - ez így megy nálunk???
Aláírom Moniz hülye volt ha így volt, de hol van akkor a vezetõség felelõssége?

sb1
Eddig sem volt egy atomstabil keret, tavasszal jók leszünk ilyen pofozógépnek..mindenki a dózsát temette, azt most már csak 3 pontra vannak mögöttünk..nagyszerû..

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Leonardo - december 2.
Az FTC brazil csatára Instagram-oldalán üzent a Fradi vezetõinek Ricardo Moniz elküldése után.

"Üdvözlöm Uram! Csalódottan vettem tudomásul, hogy el akarja küldeni az edzõnket, aki véleményem szerint mindent megtett, ami tõle tellett, és nagyon sok energiát fektetett az ezért a klubért végzett munkába. Annál is inkább sajnálatosnak tartom ezt, hogy a béreket nem fizették ki idõben. Szeretnék leülni beszélni a helyzetrõl, hogy megtaláljuk a mindenki számára megfelelõ megoldást. Üdvözlettel, Leonardo" – írta.

Most már úgy látom, hogy Valpoort és Otten mellett Leonardo is távozik, feltehetõleg Jenner is + Ionescu alapból ment volna.

ReszegKoldus
hát én valószínûleg inkább szarban hagynám azt is, aki kirúgta Monizt, meg azokat a játékosokat is, akiknek a "teljesítménye" miatt lett elbukva egy csomó meccs
persze én azért döntenék így, mert nem tudom mi van a háttérben, ami miatt esetleg máshogy dönthetnék 😊

Kaplan
Miért ne tennéd? Valakinek vinnie kell a csapatot erre a két meccsre és kézenfekvõ, hogy egy olyan ember legyen aki nem full idegen. Úgy sem õ lesz a vezetõedzõ, ezt õ is nagyon jól tudja, de szarban sem lehet hagyni õket azért mert Monizzal szerzõdést bontott a klub.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Amúgy Máté Csaba helyében nem vállalnám ezt a két meccset.

ReszegKoldus
vicc hogy erre a 2 meccsre nem tudták volna itt tartani, és utána keresni esetleg mást, õt meg itt tartani az utánpótlásban akár...tuti valami van a háttérben, ami nem fog kiderülni

Így van, meg kellett volna várni a következõ szezont... de legalább a téli felkészülést, ennek a szezonnak már úgyis mindegy, ennyit pedig megérdemelt volna ez a kiváló ember!

www.smart-bus.hu

Effe88
„Összetörtem. Teljesen megtört ez a döntés. Nem szeretnék részletekbe belemenni, annyira magam alatt vagyok. Szeretnék köszönetet mondani. Fantasztikus klubnál dolgozhattam, a világ legjobb szurkolóival, köszönöm az energiájukat és a buzdítást! Sosem felejtem õket. Egyelõre nem tudom, mihez kezdek a közeljövõben. Ez minden” – nyilatkozta Ricardo Moniz az NSO Tv-nek.
„Óriási csapás ez számomra” – mondta Moniz a holland Voetbal Internationalnak. – Fantasztikus másfél évet töltöttem itt, sajnos a teljesítményünk visszaesett. De nagy szomorúság ez nekem.

A holland edzõ a csapat mélyrepülését – a Ferencváros 6 pontot szerzett mindössze legutóbbi 8 bajnokiján – elsõsorban Akeem Adams tragédiájának tudja be.
„Ez a legnagyobb tragédia, ami elképzelhetõ és átélhetõ. Ettõl kezdve hanyatlott a formánk. Több játékosom hetekig nem aludt, és ez érthetõ. A Ferencváros ennek következtében sok pontot veszített, ez vezetett el a mai eseményekhez. Naponta kaptam a jelentéseket Akeem állapotáról, aki az intenzív osztályon fekszik, és még mindig az életéért harcol. Ugyanakkor biztosítanom kellett, hogy a Ferencváros eredményesen szerepeljen. Persze nem ez az egyetlen faktor a visszaesés mögött, más tényezõk is szerepet játszottak."

nagy hiba volt:/
le kellett volna szarni ezt a szezont
kiesni úgy se estünk volna ki , bajnoki címre esélyünk nem volt már
jövõre új stadion otthon lettünk volna😞
dilettáns vezetõség

Muki100
És az új edzõvel mi lesz a cél? Bentmaradás?
Az látszott hogy taktikát nem nagyon tudott összerakni Moniz mester, de játékosokat elég jól tudott hozni, ami pedig szerintem a nehezebb mûvészet itthon.

Kapásból kidõlt Kurucz Buzsáky Hidvégi, a fene se gondolta hogy Töjp Valpoort Gerzson Mateosz mind ilyen elõélettel ilyen bénák lesznek. Akár istenkirályak is lehettek volna, de azért hasonlítsuk már össze a "szokásos" jugó meg román légiósokhoz képest hova elért a keze.

És nem hiszem hogy lesz még olyan aki valamikor van Persiet stb. edzett és hajlandó leülni egy magyar kispadra...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

JimKirk
Johet Tomislav Sivic!
JimKirk
Fasszopo vezetoseg.
Zenszkij
Ez pont olyan, hogy Mátyást is utálták, mert jó király volt, de megadóztatta a parasztot, akitõl a földesúr már nem tudott annyit belopni, ezért mikor eltávozott idehozták a töketlen II. Ulászlót, aki úgy táncolt, ahogy fütyültek neki.

Illetve ebbõl maximum akkor jöhetünk ki jól, ha most megint egy külföldi edzõt hoznak, aki valami normális bajnokságba is belekóstolt már legalább.
De gyanítom, jó lesz nekünk a Mezey Gyuri képzés egyik fenoménje...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.