23418
-
#22085 Azért az elmúlt 6 fordulóban ez a 6 pont elég szánalmas teljesítmény.
Már a lesajnált lilák is feljöttek mögénk 2 pontra (mondjuk ők majdnem dupla ennyit pontot szereztek, 11-et..)
Remélem azért a Pápa ellen behúzzuk most..sajnos amíg ilyenekben kell reménykedni, addig a dobogóban nem kell.
-
Gabe18 #22084 Mezőnyben amúgy nem vagyunk rosszak, de a befejezésnél, az ellenfél 16-osa körül teljesen nullák vagyunk. Ez így pont arra elég ahol tartunk: középmezőny. -
#22083 Hangzatos nyilatkozatok ide, jól fésült Doll oda, ez a 4 meccs/3 pont kurva gyenge. -
#22082 Egyszer úgy meg szeretném tudni, hogy mi tart minket a tévé, lelátó mellett. Egészen elképesztően színvonaltalan ez a meccs is. Két értelmes passzt, kényszerítőt, kiugratást nem láttam ma.
Sajnos ez így nagyon gyenge. De továbbra is hajrá Fradi! -
Zenszkij #22081 Holman is mehet vissza az MTK-hoz. Egy értelmes szöktetése, passza, megmozdulása nem volt. -
Zenszkij #22080 Amíg ilyen Bödék vannak a csapat körül nem kell dobogóért harcolni. -
Gabe18 #22079 Hát ma nem játszunk valami jól. Helyzet is talán egy volt. Az hogy Böde a pályán van, arra a 38. percben jöttem rá, egy ellenfél szögletnél... -
#22078 Azóta már változott a helyzet. Az mlsz mégis nemet mondott. a Vagyonfelügyelő fogja kimondani a végső szót. -
Zenszkij #22077 Vicc... -
#22076 Fordított helyzetben mi már jövőhéten az nb3-ban tolnánk, nem kicst van kettős mérce..na mind1, legalább lesz rangadó :) -
Solt #22075 Jobban vág az eszem mint sok felnőtt játékosnak! :) Szimpatikus... libakupában kipróbálhatnánk. -
Grenzjager #22074 arc:) -
Grenzjager #22073 Második félidőben csak kapirgáltunk.
Böde nem volt nővel régóta? Neki minden meccsen a minimum egy gól/gólpassz lenne az alap de csak kóvályog mint gólyafos a levegőben.
abszolút igaz eme erős szolidaritás
-
Gabe18 #22072 Nem volt ez rossz szerintem. Benne volt a győzelem a bajnoki cím egyértelmű várományosa ellen. Kis szerencse kellett volna, na meg hogy a Buadla-t egy óra után már kb. 3 sárgával kellett volna jutalmazni.
De a meccs nagy részében jó volt az iram, és voltak lehetőségek.
Meg az se árt hogy végre valami kapus forma ember áll a gólvonalunkon. -
Solt #22071 Bízom benne, hogy ez nem csak fellángolás... pontosabban felparázslás! :)) Jó lenne, ha nekünk lenne igazunk! :) -
#22070 Kb leírtad amit akartam, valóban látszik Doll munkája, bár még mindig előfordul pár ostoba berögződés(pl random ívelés), de pl a 16 os mögé bejátszások javultak, kreatívabban mozog somalia és a leonardo is(bár hiányolom a moniz féle színházat, ahol mindenkinek volt valami szerepköre:)), és mintha rögtönzések helyett már látszódna az előre gondolkodás is(2. félidőben volt egy nagyon szépen felépített támadás ez mutatta a legjobban, egyébként gundel furcsa mód csak a fradi akcióira mondta hogy jó foci, mert valóban látszik hogy ez valódi foci akar lenni). Szerintem szép lassan kezd átlendülni a csapat a holtponton, és jönni fognak az eredmények. -
Solt #22069 Első félidő nagyon jó volt... Zártan védekeztünk, agresszíven letámadtunk, jól zárkóztak fel a szélső védők, a lehetőségeink is megvoltak, csak nem rúgtuk be, és ahogy mostanában lenni szokott, gyakorlatilag az ellenfél első helyzetéből gólt lőtt.
A második félidőben jól reagált a konda a játékunkra, a félidő közepétől meg már benne volt a játékunkban, hogy ne kapjunk ki.
Szerintem kezd látszani a német keze munkája, de egyelőre a szerencsével nagyon hadilábon állunk. Én nagyon szerettem a Moniz-t, de most szerintem jobban játszunk. -
#22068 Én tényleg nem láttam, és nem gecizni akarok. Szóval kérlek, vázold nekem! :D -
#22067 A fradinál látszott pedig, a debrecennél pedig még az edző se tudja :D:D -
#22066 Ami pedig a mérkőzést illeti, rettenetesen színvonaltalan. Egyik csapatnál sem látom, hogy mit is akarnak játszani. Bálnafos. -
#22065 Soha nem fogom megérteni ezt az öndobálást. Ha felrúgnak és már tényleg nem bírok továbbmenni úgy is befújják. Akkor is ha oda rakom a lábam és emiatt buktatnak. De ez, hogy ez legyen a cél, már célzottan, hogy akkor én most homorítok egyet. Botrány. Én ezt jobban, mondjuk perc alapú kiállítással büntetném. -
Zenszkij #22064 Somalia édes jóistenem... -
Zenszkij #22063 De ezt a Budadualuát már valóban ki kellett volna zavarni. -
barnuska000 #22062 pontosabban a tehetség hiányával -
Zenszkij #22061 Nem a Fradi szívvel, a tehetséggel van a gond. -
barnuska000 #22060 Ezeknek semmi közük a fradihoz.Nincs bennük fradi szív -
Zenszkij #22059 Erről van szó! -
sempronius18 #22058 Ennyi VB elődöntőt ért az a kezes, Kunta Kintéék se panaszkodhatnak, mert kaptak érte egy tizit. :) -
Zenszkij #22057 A végén sztem becseréli Diallot Böde helyett és nyerünk. -
Zenszkij #22056 Ghana ellen, mikor kezezett, nekem ott lépett be a Hall of Fame-be :D -
sempronius18 #22055 Suarezel emberileg nincs semmi baj, az igaz hogy a pályán minden eszközt bevet, de azt kívánom bárcsak lenne ilyen minden magyar spílör. -
Solt #22054 Ezt a gyökér boudaldalalala faszom köcsögöt kiállíthatná már... -
Zenszkij #22053 Csavard be, mint Beckham után mi is csinálunk egy jó magyar filmet, címe: Bikázd középre, mint Dani. :D Amúgy emberileg nincs vele bajom, de inkább lenne egy bunkó Suarez.... -
Solt #22052 Ne ragozzuk, mert csak belémbaszod az ideget! :D -
#22051 "az a térd...keményebb volt mint amire rátérdelt" :D -
Zenszkij #22050 Mindegyiket? Egyiket se rúgja be. Volt pár mákja, pl a Pécs ellen, meg a törökök ellen, na és. Mikor volt az? Akkor se istenítettem. Nem a Real Madridnak talált be, mint Albert Flóri. Engem is leigazolhatnak, ezt a szintet hozom csatárként, orvosként, mérnökként. Lehet ballagnia NB2-be, oda való. -
sempronius18 #22049 Nem kapta meg a kellő támogatást és a bizalmat. :D -
Solt #22048 Na ne röhögtess! :D -
Solt #22047 Majd, ha lehiggadtál, akkor emlékezz vissza rá, hogy milyen gólokat szerzett már! Nálam az nem működik, hogy amikor megy valakinek, akkor istenítem, amikor meg nem megy neki, akkor elküldöm a picsába!
Ha minden helyzetét berúgná, akkor valószínűleg nem nálunk focizna. -
Zenszkij #22046 2011–2012 Ferencváros 16 mérkőzés (2 gól). Micsoda teljesítmény.