Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt az embert kéne kib...ni aki idény elõtt elkezdte nyomni a közeg fejébe azt az irreális irdatlan faxságot hogy "cél a bajnoki cím".
Ha ezt Moniz találta ki akkor joggal repül, mert messze nem tudta felmérni a csapata erejét. De más esetben õ maximum az igazolásokért hibáztatható. Mondjuk abban erõsen.
Amúgy ahogy már régebben írtam is, biztos vagyok benne a csapaton belül volt nem egy ember aki már ellene játszott. Akinek elég volt az õ maximalizmusa. Õk nyilván alig várják a következõ "Détári" érkezését, aki mellett majd lehet jókat lazulni. Változás meg nem lesz, néha nyerünk egyel, néha kikapunk, 6-12 helyre valahol jó lesz ez az összegereblyézett csapat.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Zenszkij
Ez a libakupa is, mehetünk bohóckodni a Haladással. Ott bezzeg majd nyerünk. Kell a fenének.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
A legnagyobb baj, hogy Monizt viselte meg legjobban Akeem betegsége, holott neki kellett volna tartania a lelket a csapatban. Kicsúszott a kezébõl a csapat és valamit lépni kellett. A keret nagy részét õ hozta ide, és valljuk be xarul igazolt. Ez az Otten is, megkapja a havi két milláját, dugja azt a spanyol kézis csajt és él mint Marci hevesen Pesten. Tulipán mivel jobb? Semmivel. Ingyen jött igaz, de õ is kap havi két millát a semmiért, mert ezt én is lehozom, amit õ. Bödét tavaly el kellett volna adni, mert látszik, hogy egy nagy böhöm balfék, focizni nem tud. Ezt látva én se erõltetném magamat halálra.

Moniz nagyon jól el tudta adni a semmit...

ReszegKoldus
itt már azt is meg kéne becsülni ha egy edzõ (zsinórban!) 2 teljes szezont a csapatnál van...pusztuljkubatov

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Kaplan
Rendkívül szimpatikus volt számomra Moniz, már a kezdetektõl fogva. Az elején egy kellemes lendületet hozott a posványba. Egyelõre nem tudom, hogy mit gondoljak. Kicsit össze vagyok zavarodva, az utóbbi jó néhány mérkõzés egyszerûen katasztrófa volt.

Nem volt túl sok elképzelés a játékunkban, kiismerhetõek voltunk, gond nélkül megfojtották a csapatot. Egyénileg én nem tudom elképzelni, hogy mennyi minõség rejlik bennünk, papíron van, de én nem látom senkiben a potenciált.

Ettõl függetlenül talán azt gondolom, hogy kivártam volna a szezon végét a szerzõdésbontással. A dobogó elérése (a hihetetlenül szar bajnokságnak köszönhetõen) nem lenne elérhetetlen és a kupát meg kell nyerni. Egyelõre még nem hullottunk ki a kupából, megvolt az esély.

Viszont ami az Akeem rétestésztát illeti, nem tudom, orvosokról akkor sem formálunk így véleményt, fõképp nem egy elvesztett mérkõzést követõen. Mert annak nem ott a helye. (Ettõl függetlenül napokkal késõbb lehet interjút adni az újságoknak ezt illetõen.)

Sajnálom Monizt, biztató volt, de az eredmények nem jöttek. Talán letett volna még várni de úgy érzem egyszerûen ez nem jött be nekünk.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

[HUN]FaTaL
Nagy hiba volt, menjenek a picsába.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ezért megérte hosszabbítani vele, gratulálok. Legalább nevezték volna ki az utánpótlás élére...

A Máté Csabáról meg mindent elárul, hogy elvállata...

www.smart-bus.hu

Effe88
óriási hiba volt
fõleg így a kupa visszavágó elõtt
és úgy hogy nincs új edzõ csak a megbízott:/
a kupa meccset mindenképpen meg kellett volna várni
a bajnokság már úgy is kuka

ReszegKoldus
remélem valahogy azért elmondja mi ment a háttérben, ha nem akkor nyilván azért nem, mert olyasmi volt, ami rá se vetne jó fényt...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Moniz visszahozott valamit a Fradiba, amit én utoljára László Csabánál éreztem.

sb1
Idióta balfasz vezetõség, gratulálok nekik, rohadjanak meg, nem megyek meccsre minimum fél évig, az tuti...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

ReszegKoldus
én inkább kubatovot rúgnám ki
vagy fejbe

banok
Kirúgták Monizt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nyitásból azt mondom, hogy felejtsük el az új igazolásokat, ez is terelés.
Mi történt egy év alatt?

Már nem tudom mit gondoljak... bûzlik ez az egész szarkupac.

Ingyen igazolható játékosokkal nyilván nem lehet csodát tenni, kár volt ezt propagálni, nekünk meg kár volt olyan naivnak lenni, hogy ezt elhiggyük. ( mondjuk a bajnoki címben soha nem hittem, de bronzban szinte biztos voltam )

Amíg nem ismerték ki a játékunkat, addig hatékony volt, de most, hogy már mindenki tudja mit kell ellenünk játszani, mi nem tudunk ehhez alkalmazkodni. A tegnapi meccsen meg jól látszott, hogy kb ennyit tudunk... A Danitól méterekre pattannak el a labdák, a Jenner 10-bõl egyszer tudja értelmesen beadni, szinte minden lepattanót az ellenfél gyûjtött be, megint állandóan csak kergettük õket...

Mind tudásban, mind taktikában kiábrándító volt a tegnapi meccs. A csúcs a vége elõtt 1 perccel történõ csatárt csatárra csere volt... ez ilyen megye kettes szint!

A játékosok, szurkolók mindenhol imádták Moniz-t, itt is ezt nyilatkozzák. Ilyen körülmények közt a Kubatovnak sem érdeke, hogy összevesszen vele. Ha baja is van vele, akkor is kussolna, és várna a megfelelõ alkalomra... ( politikus ) De, ha mégis olyan hülye lenne, hogy bajszot akaszt vele, akkor a játékosok tuti Moniz mellé állnának, ezt meg látnunk kéne a pályán, de látszatra viszont pont ellenne játszanak... még azt sem hozzák, amit egyébként tudnak.

Az viszont megint csak tény, hogy az NB1-bõl kiemelkedõ játékosunk 2 db van, ebbõl az egyik állandóan sérült... 1 kiemelkedõ játékossal nem lehet bajnokságot nyerni.

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
aztán a végén kiderül, hogy ebben is lehet valami
de akkor tényleg takarodjon mindenki ha ehhez a szar mb1-hez dopping kell...
vagy meg kell kérdezni a többi csapatnál mit szednek, hátha az biztonságosabb 😊

Csapatunk egyre több csalódást okoz.
Moniz Magyarországbú ki!

Sok mindenben igaza van, de már túl sokszor elbassza õ is.

Adamsrõl, hogy ki kivel nem beszél -ergo a Fradi orvosai kalap szarok hogy semmit se vettek észre.... õket is kirúgni

és a kezdeti lelkesedés után, összességében az összes holland hazamehetne a p.csába, mert egy centit sem vagyunk elõrébb velük, se Monizzal, se Jennerrel, se Ottennel, se az edzõkkel, se a gyógytornászokkal, egy-két kellemes nap ellenére.

A lilák elleni kupavereség esetén lesz földindulás. Márpedig Jovával fog kezdõdni a csapat, az üveglábú Böniggel folytatva.... ívelgetõs Moniz féle szuper taktikával.,......

JimKirk
Gyalazat ez az egesz!
ReszegKoldus
jövõ héten kupábú ki aztán hétvégén még elõz az eto és a honvéd is

Zenszkij
én is így látom, elúszott a bajnokság, innentõl kezdve csak a kupa a fontos

ReszegKoldus
elég gáz ha már Moniz is a játékvezetõvel foglalkozik

Effe88
ez már egy ilyen szezon lesz
sajnos a puskás stadion ezt hozza
minden meccsünk idegenbe van
persze a játékosok is szarok
de ezeket a meccseket az Albertban hoztuk volna

kupára kell feltenni mindent
meg kell szerezni a kupát!!!!!!!!!!!

bajnokság le van szarva

ReszegKoldus
Besic jó lenne ha megmaradna a védekezésnél, mert a lövés neki se megy

Mor3llo
itt már csak a töjpipános fanfan segíthet

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
mit akarsz?😄
egykori Bayern játékos😄

ReszegKoldus
tavasszal is ugyanolyan bénák mint múlt héten õsszel 😊

Mor3llo
uramatyám Bönig, kik játszanak itt 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Zenszkij
én se nézem, de látom igazam van...

sb1
Elsõben is voltak már 😄
Szerintem a 2. félidõnek majd meglesem az összefoglalóját inkább, nem idegelem magam..

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Mor3llo
majdnem 3
Pölöskey(HAHAHA) szopat MINKET
ez már tényleg a legalja

ReszegKoldus
Jova még mindig rövidebb pár centivel 😄

Mor3llo
most komolyan ezzel a szarral basszam el a szombat estémet? még jó, hogy nem a Puskásban fagyoskodom...

a tizenegyes persze úgy megy be, hogy Jova beleér, kapufát talál, és befele pattan 😄D

ReszegKoldus
persze, gyakorolják csak nyugodtan Dialloval az ollózást, mert a sima egyszerû helyzetkihasználás már úgyis olyan jól megy mindenkinek... 😄

ReszegKoldus
a realban így tanítják

[HUN]FaTaL
Ez a Mateos biztos a Real Madridból jött? Nem a megye 2-bõl?

http://goo.gl/gd6Zi5

Mor3llo
..................................................😊))))))))) vicc

ReszegKoldus
Pölöskey mesterhármas

Muki100
Böde jött

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

5 gól? Egy meccsen? Az valami sci-fi lehet...
Az elmúlt meccseket nézve egy normális játék, amiben vannak helyzetek, meg valami elképzelés, már elõrelépés lenne.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ReszegKoldus
muszáj cserélni? 😞

Muki100
Pad: Kunsági (k), Otten, Cukic, Kovács K., Valpoort, Tuyp

Lesznek bajok a második félidõben 😄

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

sb1
Azért térdre hagy ne boruljak már ha nyerünk egy pécs ellen akár 5 góllal is 😄
De azért ez még igencsak "ha" az elmúlt idõszakot figyelembe-véve...

Jova - Jovanoic, Besic, Mateos, Bönig - Gerson, Gyömbér - Jenner, Böde, Somalia - Diallo

A lehetõségekhez képest mindenki a posztján játszi... 😊 Meg is lesz az eredménye, figyeljétek meg! 😊

www.smart-bus.hu

- Besics nélkül
- Józsival és Csukiccsal a csapatban
- Jovanoviccsal, Busaival csak a padon
- Hídvégi(noha Leoval együtt okés elvileg) meg sehol, téttelen libakupameccsen se

a bizalom megtört, a hit nem, de azért ez így elég ok a félelemre a visszavágót tekintve. Moniznak vízválasztó lesz az a meccs, s hát Józsi meg Csukics tuti fog játszani, innentõl még a Monizt sajnálni is nehéz lesz, nagyon nehéz.

ReszegKoldus
mondtam volna, hogy akkor nincs gond, majd lövünk idegenben gólt, de inkább azt mondom, hogy ma szerencsére nem kaptunk 😄

Zenszkij
igen

ReszegKoldus
idegenben lõtt gól számít itt?

Zenszkij
ragyogóan lealibizték ezt a meccset is, gratula

ReszegKoldus
a parkolóban, nem fért be az arca a bejáraton 😊