Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

basszus késõn olvastam, na mostmár mindegy...
beszéltetek azóta? hogy tetszett neki? 😄

mai meccs jó volt, a tél alatt érezhetõ volt, h formálódik a csapat. meglátjuk mire lesz elég

football without ultras is nothing

djemba-djemba
Leo kiemelkedik ebbõl a csapatból! Így tovább!

Nem rossz ez az 1-1. Legalább nem szállnak el maguktól!

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mukika
Köszönjük Gellei, hogy végre megint van csapatunk! Nem kell ide, Szûcs, Rósa, Lipcsei(bár rá még idén is számíthatunk 😊 ), a fiataljaink is szépen megállják a helyüket! Az õszi formánk után, ez a mai maga volt a mennyország. 😊

Leo-ban nagyon kellemesen csalódtam. Simán húzó embere lesz a csapatnak. Igaz az a buta szabálytalanság nagyon nem kellet volna, és akkor 3 pontot hozhattunk volna haza... :'(

Reszkess Honvéd!!

Ja és Tímár remélem továbbra is bevállal 1-2 gólt meccsenként! 😊

Láma!
de legláabb jo meccs volt

No azért ez se rossz,erre a játékra szerintem lehet alapozni a jövõben.Végre voltak helyzetek,elképzelés,ugy egybe volt az egész.
És hát ugye a kapust ki kellett volna állitani,akkor vagy 75 percet játszhattunk volna elõnyben.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

- nemhiszem el hogy 5percre kellett volna csak koncentrálnunk és megvan a meccs

Ordíts Léderer a k...a anyádat...

figyelmetlenség...

gabber_saviola
😞 1-1

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

MrSpock
Úgynézki nemfogja a fradi:-(

Go Jeff Go!!!!

azistenbassza meg 1-1

ha innen nem nyerjük meg akkor nemtom mitcsinálok...

Szép gól!Na most okosan a végéig...

Tímár!!!!!!

MrSpock
Góóól!

Go Jeff Go!!!!

Fehérvár átjön a félpályán a Léderer már ugy ordít mintha valami óriási gólhelyzet lenne.

<#smile>muhhhaha
Csizmadia!A kurva anyád!!

gabber_saviola
felkötném a sporit egy fára

Eszem a kommentátor édes fejét<#vigyor>Méghogy a Fehérvár lesz a bajnok<#nyes><#nyes>Nem tudja,hogy idén a liga a lilákkal nyereti meg a bajnokságot?<#nyes>

Szarházi megyebíró már megint ellenünk van!De akár vehetjük pozitívumnak,hogy legalább lefújta.Szánalmas liga!!<#mf3>

HAJRÁ FERENCVÁROS!
TÁMADÁS!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Mocskos LILLÁK!!!
Nagy pofájuk van, de az Üllõi útra tartó metrón már remeg a lábuk!

mukika
eljött a nagy nap, úgyhogy TÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMMAAAADÁÁÁÁÁÁSSSSSSSSSSS!!!!!!!

mukika
HBD Grenzjager! <#bohoc>

ah egyik lejobb haveromat vertek... nem hinnem hogy feljelenti oket vagy barmilyen bejelentest tesz.. pedig kena., mondtam neki... sok korlatolt barom allat

BUDA > miskolc.

jbal
van róla cikk?

mocsok geci az osszes, 4 fasz 30-as buzi elkezdi verni a 17 eves majdnem hogy gyereket.. kurvara felbasztak az agyamat..

BUDA > miskolc.

mukika
az újpesti cigányok már csak ilyenek... egyszer velem/velünk is kikezdtek. de megbánták. ;O pedig akkor is õk voltak többen. csak így mernek harcolni... <#mf3>

mukika
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd

majd megtudja mi is az a biztos anyagi háttér, a másodosztályban... <#mf1>

4 lila ma megvert egy 17 eves Fradista sracot... gratulalok nekik <#levele>

BUDA > miskolc.

zaki
megérdemli <#mf1>

dardevil
"Szégény" Szûcs - a hóna alatt becsorgott az 5. tatabányai gól.
hmmm...

mukika
D:

nincs semmi manim.... így marad a tvs matiné. majd jövõhéten kispest ellen. <#finom> bátyámmal mentem volna fehérvárra(ezért jó egy testvér, muterék, nem támogatják már nagyon a meccsre járásomat, fõleg a vidékieket nem, de õ igen! 😄), de õ meg Kaposváron van a barátnõjénél. meccsre is kimennek. 😊 Ha látsz egy kopasz 100kilós csávót ThorSteinar kabátba, õ lesz az. 😛

mukika
UTE nyert így õk 2-1re mennek a DAC ellen... jobban járunk a DAC-al a 3. helyért.

most olvasgattam más fórumokon, hogy betámadtak, 8an 4 fradistát. esélyük sem volt, ja és persze hátulról... grat. na majd, holnap sírhat a szájuk! <#gonosz1><#hehe>

Remélem a Fehérvár ellen már játszik.
Holnapra pedig:

MINDENT BELE FIÚK!
HAJRÁ FRADI!

Én eddig nem nagyon néztem a jégkorongot, de most már szorítok a fiúknak hogy legalább a 3. helyet elcsípjék.

Hajrá Fradi, Gyerünk Zöldek, Harcoljatok a jégen Sasok!

Oncsi
Alba Volán-FTC 6-0

elégszarok voltunk ahohhgy a meccs is😞
Fehérvári ultrák nem is mertek bejönni,mert vagy 10 kopasz Fradista bennt volt csarnokba😊

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Oncsi
Jö ma valaki Volán-FRADi-ra ????

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

akkor hosszúhétvége? 😄DDD

mukika
uhh valamit nagyon benéztem/tünk mert pénteken van a hokimeccs. :Cc

mukika
nekem is bejön. kár, hogy ma egyszer sem játszották...

mukika
Ferencváros - Alba Volán : 2 - 5

ilyen fejetlen béna játékot rég láttam a fiuktól. nagyon gyengén muzsikáltunk. látszott, hogy itt is gondok vannak... :<

ha sikerült manit szereznem, akkor vasárnap irány egy egész napos fehérvári túra. délelõtt focimeccs, délután hokimeccs. :>
ha sikerült manit szereznem, akkor vasárnap irány egy egész napos fehérvári túra. délelõtt focimeccs, délután hokimeccs. :> remélem a 3. helyért a DAC-ot kapjuk... több esélyünk lenne ellenük. (nem látok sok esélyt rá, hogy vasárnap nyerjünk fehérváron)

RomEr mindig is beszt marad! 😊

amúgy jó lett a szám

MINDENT BELE!

Az Inter Bratislava ellen már megmutatta fiatal csapatunk, képes Lipcsei Pepe nélkül is jó eredményre!Én személy szerint nagyon sajnálom, de bízom abban, nélküle is sikerül legalább egy döntetlent kicsikarni.
HAJRÁ FERENCVÁROS!
CSAK A FRADI!

mukika
2006. február 21.
Fradi-zene

A zöld-fehér érzelmeirõl (is) jól ismert Romantikus Erõszak zenekar elkészitette csapatunk indulóját, amely leszedhetõ oldalunkról illetve a zenekar saját oldaláról a www.romantikuseroszak.hu-ról is. A zenekarnak köszönjük a dalt, ami valószinûleg hamar népszerû lesz zöld-fehér körökben.

mukika
2006. február 21.
Megpróbálják

Az elõdöntõ második felvonása következik ma 18 órától a Budapesti Koriközpontban. Elõny a bajnoknál, az elsõ mérkõzésen 6-4-es gyõzelmet aratott a székesfehérvári alakulat. A cél továbbra is a negyedik meccs lehetõségének kiharcolása, s ehhez a mai ütközet tûnik a legalkalmasabbnak, hiszen a hazai pálya megadhatja azt az elõnyt, amivel sikerülhet a bravúr.

Múlt héten pénteken igen hamar nagy hátrányba kerültek a fiúk, de egyrészt ezt lehetett az aznapi történésekkel magyarázni, másrészt pedig sikerült felállni a padlóról. Az utolsó harmadban elért részsiker képezheti reményeinket a mai meccsel kapcsolatban, mert ott bebizonyosodott, hogy fegyelmezett játékkal igenis van esély.

Jó hír, hogy mindenki bevethetõ, így az elõzetes tervekben négy sor jégre küldése szerepel. A kérdés csak az, hogy milyen hátvédpárokkal? Junior hátvédeink igencsak hullámzó formát mutatnak mostanság, ezért elképzelhetõ, hogy valamelyik állandó páros meg lesz bontva, hogy a rutin is képviselve legyen a fiatalság mellett.

Érdekesség lesz a mai mérkõzésen, hogy a szünetekben jégre korcsolyáznak a budapesi Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnázium jégpályáján nevelkedõ gyerekek, akik a Budapest Stars mini és szupermini korosztályához tartoznak. Õket a nõi csapatunk két vezéregyénisége Gágyor Adrienn és RAmóna vezeti majd a páylára.

Szabó István:
Megpróbáljuk. Nem mi vagyunk az esélyesek most sem, de erõt meríthetünk, erõt kell, hogy merítsünk az elsõ mérkõzés utolsó harmadából. Székesfehérváron meglepve tapasztaltam, hogy ellenfelünkben sokkal több volt a feszültség, több volt a bizonytalanság, mint amit az esélyek feltételeztek volna. Remélem szép számmal buzdítanak ma minket szurkolóink, nagyon nagy szükség lesz rájuk!