Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
beszéltetek azóta? hogy tetszett neki? 😄
mai meccs jó volt, a tél alatt érezhetõ volt, h formálódik a csapat. meglátjuk mire lesz elég
football without ultras is nothing
Nem rossz ez az 1-1. Legalább nem szállnak el maguktól!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Leo-ban nagyon kellemesen csalódtam. Simán húzó embere lesz a csapatnak. Igaz az a buta szabálytalanság nagyon nem kellet volna, és akkor 3 pontot hozhattunk volna haza... :'(
Reszkess Honvéd!!
Ja és Tímár remélem továbbra is bevállal 1-2 gólt meccsenként! 😊
És hát ugye a kapust ki kellett volna állitani,akkor vagy 75 percet játszhattunk volna elõnyben.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
- nemhiszem el hogy 5percre kellett volna csak koncentrálnunk és megvan a meccs
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
TÁMADÁS!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Nagy pofájuk van, de az Üllõi útra tartó metrón már remeg a lábuk!
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
majd megtudja mi is az a biztos anyagi háttér, a másodosztályban... <#mf1>#mf1>
BUDA > miskolc.
nincs semmi manim.... így marad a tvs matiné. majd jövõhéten kispest ellen. <#finom>#finom> bátyámmal mentem volna fehérvárra(ezért jó egy testvér, muterék, nem támogatják már nagyon a meccsre járásomat, fõleg a vidékieket nem, de õ igen! 😄), de õ meg Kaposváron van a barátnõjénél. meccsre is kimennek. 😊 Ha látsz egy kopasz 100kilós csávót ThorSteinar kabátba, õ lesz az. 😛
most olvasgattam más fórumokon, hogy betámadtak, 8an 4 fradistát. esélyük sem volt, ja és persze hátulról... grat. na majd, holnap sírhat a szájuk! <#gonosz1>#gonosz1><#hehe>#hehe>
Holnapra pedig:
MINDENT BELE FIÚK!
HAJRÁ FRADI!
Hajrá Fradi, Gyerünk Zöldek, Harcoljatok a jégen Sasok!
elégszarok voltunk ahohhgy a meccs is😞
Fehérvári ultrák nem is mertek bejönni,mert vagy 10 kopasz Fradista bennt volt csarnokba😊
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
ilyen fejetlen béna játékot rég láttam a fiuktól. nagyon gyengén muzsikáltunk. látszott, hogy itt is gondok vannak... :<
ha sikerült manit szereznem, akkor vasárnap irány egy egész napos fehérvári túra. délelõtt focimeccs, délután hokimeccs. :>
ha sikerült manit szereznem, akkor vasárnap irány egy egész napos fehérvári túra. délelõtt focimeccs, délután hokimeccs. :> remélem a 3. helyért a DAC-ot kapjuk... több esélyünk lenne ellenük. (nem látok sok esélyt rá, hogy vasárnap nyerjünk fehérváron)
amúgy jó lett a szám
HAJRÁ FERENCVÁROS!
CSAK A FRADI!
Fradi-zene
A zöld-fehér érzelmeirõl (is) jól ismert Romantikus Erõszak zenekar elkészitette csapatunk indulóját, amely leszedhetõ oldalunkról illetve a zenekar saját oldaláról a www.romantikuseroszak.hu-ról is. A zenekarnak köszönjük a dalt, ami valószinûleg hamar népszerû lesz zöld-fehér körökben.
Megpróbálják
Az elõdöntõ második felvonása következik ma 18 órától a Budapesti Koriközpontban. Elõny a bajnoknál, az elsõ mérkõzésen 6-4-es gyõzelmet aratott a székesfehérvári alakulat. A cél továbbra is a negyedik meccs lehetõségének kiharcolása, s ehhez a mai ütközet tûnik a legalkalmasabbnak, hiszen a hazai pálya megadhatja azt az elõnyt, amivel sikerülhet a bravúr.
Múlt héten pénteken igen hamar nagy hátrányba kerültek a fiúk, de egyrészt ezt lehetett az aznapi történésekkel magyarázni, másrészt pedig sikerült felállni a padlóról. Az utolsó harmadban elért részsiker képezheti reményeinket a mai meccsel kapcsolatban, mert ott bebizonyosodott, hogy fegyelmezett játékkal igenis van esély.
Jó hír, hogy mindenki bevethetõ, így az elõzetes tervekben négy sor jégre küldése szerepel. A kérdés csak az, hogy milyen hátvédpárokkal? Junior hátvédeink igencsak hullámzó formát mutatnak mostanság, ezért elképzelhetõ, hogy valamelyik állandó páros meg lesz bontva, hogy a rutin is képviselve legyen a fiatalság mellett.
Érdekesség lesz a mai mérkõzésen, hogy a szünetekben jégre korcsolyáznak a budapesi Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnázium jégpályáján nevelkedõ gyerekek, akik a Budapest Stars mini és szupermini korosztályához tartoznak. Õket a nõi csapatunk két vezéregyénisége Gágyor Adrienn és RAmóna vezeti majd a páylára.
Szabó István:
Megpróbáljuk. Nem mi vagyunk az esélyesek most sem, de erõt meríthetünk, erõt kell, hogy merítsünk az elsõ mérkõzés utolsó harmadából. Székesfehérváron meglepve tapasztaltam, hogy ellenfelünkben sokkal több volt a feszültség, több volt a bizonytalanság, mint amit az esélyek feltételeztek volna. Remélem szép számmal buzdítanak ma minket szurkolóink, nagyon nagy szükség lesz rájuk!