Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott talizunk ahol akarod
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Mongyuk igazad lehet, mert hadseregnek elégggé halványka a Fradi.😛
Kösz a felvilágosítást.
Egy hadjáratban mongyuk pofán is csaphattyák az embert.😄DD
\"Never say never!\" W Churchill
\"Never say never!\" W Churchill

Bizakodva készültek az F.C. Fehérvár ultrái a tavaszi idény nyitányára. Optimistán várták a tavaszi rajtot és erre minden okuk meg is volt. Hosszú idõ után bajnokesélyes a csapatuk, anyagilag rendben van a klubjuk és végre elkészült az új stadionjuk is. Arra számítottak, hogy a gödörben lévõ, az anyagi csõd szélén álló Ferencvárost, most olyan verésben részesíti csapatuk, amilyenre még nem volt példa! Hogy óhajuknak nyomatékot is adjanak, méretes drapival készültek az elsõ tavaszi mérkõzésre, a következõ felirattal : "Égessük le õket!" Nos ezért a mondatért "ragadtam tollat", mert úgy érzem, hogy ez a tettük nagyon gusztustalan volt! Most mondhatnám azt, hogy a földön fekvõbe nem illik belerúgni, de ismerve a hazai futball szurkolói "kultúrát", inkább nem mondom. Az viszont a fehérvári ultrákat minõsíti, hogy csapatuk buzdítása helyett, a mieink megalázására készültek. Az egész esetrõl egy régi magyar közmondás jut az eszembe, miszerint - "aki másnak vermet ás...". Finoman fogalmazva, a meccs nem a hazaiak reményei szerint alakult! Kezdõdött azzal, hogy szánalmasan kevesen jöttek ki a találkozóra, alig valamivel voltak többen, mint mi, akik Budapestrõl utaztunk le Fehérvárra. Folytatódott azzal, hogy hangorkánunk valósággal lesöpörte õket a lelátóról - szokás szerint, leszurkoltuk õket a saját stadionjukban. Végezetül pedig a meccsen a sokkal jobban játszó Fradit, csak a nyilvánvaló és mindenki által elismert bírói csalás fosztotta meg a gyõzelemtõl. "Kedves" fehérvári ultrák, ezen a meccsen ti és a csapatotok égett le, legközelebb jól gondoljátok meg azt, hogy érdemes e az oroszlán bajuszát huzogatni. Keressetek a saját szinteteknek megfelelõ ellenfelet, a Ferencváros nektek még túl nagy falat! -írta: Simi(7Side)
Idézésre pedig csak annyit, hogy (sajnos) a Fradi-tábor tényleg nem ússza meg mû balhék nélkül az éveket.
A felkészülési idõszak végén szakadt el Lipcsei Péter bal combjának egyik hátsó izma, ezért a Ferencváros középpályása a nyitófordulóban nem léphetett pályára. Az izomszakadás mára már a múlté, a rutinos játékos szerdán már társaival együtt gyakorolhatott.
- Szerda délelõtt két edzõvel is dolgoztam együtt - mondta Lipcsei Péter. - Elõbb lassú futógyakorlatokat végeztem Simon Balla István erõnléti edzõnk irányításával, majd a pályaedzõnkkel, ifjabb Albert Flóriánnal labdás gyakorlatokat hajtottunk végre. Délután, a szerdai második tréningen már a társakkal együtt készültem, hogy a közös gyakorlásból is kivegyem a részem. Teljesen fájdalommentes vagyok, már nem éreztem a sérülést, így nem hiszem, hogy akadálya lenne a Honvéd elleni szereplésemnek.
NB1.hu
football without ultras is nothing
2006.03.07., kedd 18.00
Dunaújváros: DAC-Invitel - Ferencváros
2006.03.12., vasárnap 18.00
Budapesti Koriközpont: Ferencváros - DAC-Invitel
2006.03.14., kedd 18.00
2006.03.17., péntek 18.00, ha szükséges
Budapesti Koriközpont: Ferencváros - DAC-Invitel
2006.03.19., vasárnap 18.00, ha szükséges
Csak éppen nem a Léderer, hanem más közvetít. Tény, hogy ez nem elhanyagolható 😄
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
az idézés meg: <#rinya>#rinya><#levele>#levele> - nincs bajnoki szezon/bajnoki meccs fradi szopatás nélkül 😞((
16. forduló
Február 26., vasárnap 11.30 FC Fehérvár : Ferencváros (TV: RTL Klub) Eredmény: 1 - 1
17.forduló
Március 5., vasárnap 11.30 Ferencváros : Bp.Honvéd (TV: RTL Klub)
18.forduló
Március 10., péntek 19.00 Lombard Pápa : Ferencváros (TV: Duna TV)
19.forduló
Március 18., szombat 15.00 Ferencváros : Zalaegerszeg (TV: Sport Klub)
20.forduló
Március 25., szombat 15.00 Kaposvár : Ferencváros (TV: Sport Klub)
21.forduló
Április 2., vasárnap 11.30 Ferencváros : MTK (TV: RTL Klub)
Újabb két alkalommal képernyõn Ehh 6-ból 3 11:30-as meccs persze megint a miénk.... <#mf3>#mf3>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
1, rtl-nél dolgozik -> halál
2, szar riporter mert ilyen nyiltan még senki sem utálta így a Debrecent (látod nem csak Fradival kapcsolatban látom a tüskét (lehet h a Fradit jobban utálja, írjátok majd sokan de emlékezettek a Debrecen-újpest meccsre amit tulajdonképp végig szurkolt - ami még elmenne - de !! bunkó módón
3, megélhetési riporter aki nem komálja igazán a labdarúgást
miért szar ember? mennyire ismered, paszmek?
utálom a déli meccseket, de ez van, most mit csináljak? errõl azért nem a Léderer tehet-.-
csak szerencséjére imád szopni és így bekerült a retekKlub stábjába
most kötkedsz?? imádod az rtl-t? vitázni akarsz ? vagy túl liberális vagy
Ritka Tudatlan Léderert
úgy megverje, hogy az többet ne tudjon beszélni....
(gondolom a tv elött ülõ Fradisták is)
<#gun>#gun> RTL KLUB
léderert miért nem öli meg valaki nagyon gyorsan
amikor azt mondta, h Tõzsér Ádám még elviseltem nehezen, de mikor Leo kapufájánál azt visította, hogy leporolta a kapufát, mikor tíz centis hó volt rajta majdnem megõrültem
leo tényleg jó volt, csak nehogy megint beleszürküljön a mezõnybe
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

mert a buzi rtl elkezdte mutatni, aztán benyomtak vmi más szart
Fehérvár - Ferencváros 1:1
Székesfehérvár, 3500 nézõ
Szakadó hóesésben és óriási iramban indult a találkozó. Még éppen csapatkapitányunk, Lipcsei Péter hiányzásán keseregtünk, mondván ki fog majd ma így irányítani, amikor már a mérkõzés elején megkezdte Megyebíró, a mérkõzés játékvezetõje a szokásos ámokfutását... Úgy látszik Fehérváron így szokás ellenünk fújni. Történt ugyanis, hogy a 13. percben a végig nagyszerûen játszó Leandro indítását követõen Jovánczai lõtt kapura, a rossz ütemben kifutó hazai kapus, Tudor pedig a tizenhatoson kívül ért bele kézzel a labdába. A játékvezetõ észrevette az egyértelmû szabálytalanságot, ám mindenki megrökönyödésére csupán sárgalapot húzott elõ a zsebébõl... Szerencsére ez az itélet nem viselte meg a csapatot, 5-10 perces periódustól eltekintve végig mi irányítottuk a mérkõzést. A második félidõben Csizmadia jogos kiállítását követõen a 81. percben emberõlenyünket végre gólra váltottuk, Tímár Krisztián szép fejesgólja ellen nem tudott mit tenni a fehérvári védelem. Ez bizonyára szúrta a játékvezetõ szemét, aki újabb döntõ hibával befolyásolta a mérkõzést! A 86. percben jogos szabadrúgást ítélt a hazai csapat javára, majd miután felmutatta a sípot (jelezve mindenkinek, hogy sípszó után lehet a szabadrúgást elvégezni!), az ezt követõen sípszó elõtt elvégzett legurításból, majd lövésbõl szerzett gólt megadta... Lattenstein kétségkívül szemfüles, azonban egyértelmûen szabálytalan góllal egyenlített a végén. Úgy látszik nem elég, hogy ilyen nehéz helyzetben vagyunk, a bírók még mindig úgy érzik, ellenünk kell fújniuk. Sajnos otthagytunk ma Fehérváron két pontot, de a csapatot szerintem maximális dícséret illeti meg, odatették magukat a srácok rendesen, küzdöttek-hajtottak becsülettel és nem rajtuk múlt, hogy nem három ponttal tértünk ma haza. Remélem így folytatjuk a következõ fordulókban is és akkor szép tavasz elõtt állunk. Hajrá Ferencváros!!!
írta: Ádám007(7side)
HAJRÁ FERENCVÁROS!
Ez a CSAPAT alakul, és ezt tényleg Gellei Imre bá'-nak köszönhetjük!
Amúgy meg Tudor kiállíátása jogos lett volna.
Leo tényleg nagyon nagyon jól játszott!