Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A bíró nem érdemli meg hogy szót ejtsünk róla... <#levele>
A CSAPAT végig küzdött, hajtott, és Lipcsei tényleg jól játszott. <#eljen>
Sajnálom hogy Szalait le kellett cserélni, nagyon gyors játékos. <#szomoru1>
Kemenes Szabi még fejlõdésben van, remélem felnõ a feladatokhoz...

HAJRÁ FRADI! GYÛRJÛK LE A mötökát!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

mukika
hát nem azért, de én jobban örülnék neki, ha jobban menne... <#vigyor5>

amilyota a tavaszi szezon elkezdödöt 2döntetlen 1gyözelem 2töntetlen ez igy fog viégig menni!!!

fradi a király

mukika
a téves bírói ítéletek megint szemet szúróak voltak. de igazságos eredmény született a játék alapján úgy gondolom... Lipcseinek voltak megint szép megmozdulásai.

Kemenes nem olyan jó mint amilyen valójában gondoltam. ezek után jön az MTK, Gyõr, Kispest, Újpest… uhh.

Kaplan
FT Kaposvár 0 - 0 Ferencváros

Hát ez nem a legjobb.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

djemba-djemba
melyik tv adja?

Sajna mégsem megyek, ugyanis sehogysem tudnák hazajönni.
Azért a TV-ben SASolok!

HAJRÁ FRADI!
MINDENT BELE!

huha srácok tévedtem, mivel kiemelt meccs ezért a vendégbe 1500 (!!!) lesz a beugró.. durva :|

football without ultras is nothing

Ok!
HAJRÁ FRADI!

Hajrá Fradi!!!!!
hát igen, ez a baj, itt van alattunk ez az Istenverte pécs a fasszopó máv-osokkal és minden vonat arra megy... mi véletlenül mindig kiesünk a szitán, egyetemisták külön tudnak ennek örülni, mikor nincs mivel hazajönni éppen...
szánalmas máv.. 2006, Magyarország

ha lejutsz megihatunk vmit

Jovi nehéz meccsre számít - 2006. március 23. 18:11:25

Szombaton 15 órakor Kaposvári Rákóczi FC - Ferencváros mérkõzést rendeznek a Borsodi Liga élvonalbeli labdarúgó bajnokságban. A találkozó érdekessége, hogy 2005. nyarán csapatunkból a Ferencvároshoz igazoló Jovánczai Zoltán elsõ alkalommal játszik nevelõegyesülete ellen Kaposváron.

- Egyre jobban megy a szekér, egyre jobb formában vagyunk, és úgy érzem az önbizalmunkkal sincs probléma - kezdte mérkõzés elõtti esély latolgatását Jovánczai Zoltán. Remélem, ezt Kaposváron is megtudjuk mutatni.
- Beilleszkedtél már a Ferencvárosba?
- Igen, most már úgy gondolom, hogy teljesen beilleszkedtem. Természetesen, most már, hogy eredményesek vagyunk a hangulat is egyre jobb a csapatnál. Úgy érzem, hogy a társak is befogadtak, úgy hogy tényleg jól érzem magam.
- Az Üllõi úton már igen, Kaposváron viszont még nem játszottál nevelõegyesületed ellen. Hogy készülsz a mérkõzésre?
- Próbálok úgy készülni, mint egy átlagos bajnokira. Nem akarom túl pörgetni magam és túl értékelni sem ezt a meccset, hogy nekem bármit is bizonyítanom kellene.
- Voltál már idén Rákóczi-meccsen, mit szûrtél le abból a találkozóból?
- Igen, a Tatabánya elleni mérkõzést láttam. Biztos vagyok benne, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz. A Rákóczi védelme mindenképpen stabilnak mondható és tulajdonképpen a támadó játékkal sem volt gond, csak éppen nem mentek be a helyzeteik, remélem, ellenünk is hibáznak majd a támadók.

www.rakoczifc.hu

Én mindenképp szeretnék menni, de ez jelenleg nem rajtam múlik.
Ugyanis Kaposvárra van busz/vonat délelött, délután viszont haza nincs.
Ha felmegyek összefuthatnánk...

CSAK A FRADI!

pestrõl sokan jöttök?

nekik nem, ezért másoltam be, h csak _hazai_ részre mehetünk ingyen. már a fehérváriak is azthitték, ezért mondom 😊

Az ingyen diák belépõ Fradistáknak is szól?

Szombaton a vendégeké lesz az északi lelátó - 2006. március 21. 14:33:30

A Borsodi Liga 20. fordulójában szombaton 15 órakor a Ferencvárost fogadjuk hazai pályán. A nagy érdeklõdésre való tekintettel már holnaptól megvásárolhatóak lesznek a mérkõzésre szóló jegyek. Szerdán, csütörtökön és pénteken 13 órától 17 óráig az 1-es pénztárban lehet megváltani a belépõket. Szombaton 9-tõl folyamatosan nyitva lesz az 1-es pénztár, a többi pedig a szokásoknak megfelelõen két órával a mérkõzés kezdete elõtt nyit majd ki.

Fontos információ, hogy nem csak a vendégszektort, hanem az egész északi lelátót a ferencvárosi szurkolók töltik majd meg. Éppen ezért a diákoknak szóló ingyenes belépés ezúttal "csak" az állóhelyre érvényes.

vendég belépõk asszem 1000-1300 körül vannak egységesen!

mukika
törzskocsmánkban hasonló drágaságok vannak a falon. 😊

mukika
thx. 😊

köszi

Trianonhoz kapcsolódóan ezt a képet érdemes megnézni (nagyon szép munka!)
FARAGÁS

Akkor egy kalappal mindkettõtöknek az érettségihez! <#vigyor3>

banok
és bilibe lóg a kezünk...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

roberto-t bann-ba! <#eplus2>

roberto0915
Ronaldinho-t a Fradiba!

mukika
Jégkorong: Negyedikek lettünk

hát ez nem jött össze. de azért szép volt fiúk! látszik rajtatok, hogy a Fradiért játszotok .pénz nélkül, csak a zöld fehérekért. 😊

mukika
nekem is érettségi idén :| viszont május 12-tõl(bár kehet, hogy május 15-tõl) június 26-ig lesz az érettségi szünet, szal idõm az van...

az Olasz túra viszont jelenleg már 90%-ig biztos. 😊

nagyon helyes, ott mindenképp összefutunk, enyém az elsõ kör! <#pias>

igen, én mennék is triaNON-ba, nagyon jó utazás lehetne, és végülis 27ezerbõl kijön, emléktárgyakat ott nem vennék, csak egy nagyot köpnék.. nekem viszont érettségi :|
mondjuk azt hozzá kell tennem, h ha egy hérte jössz Szigetre, ott is el fogsz hagyni pár tízest <#vigyor3> nekem a tavalyi 35-40be volt, de ebbe benne van a vonatköltség (Kaposvárról) meg a szálláshely kajával. a legolcsóbba mentünk, sátorhelyre volt 17ezer (egy hét, fasza programok, koncertek, nem pénz érte) amiben napi 3szori kaja volt. a többi pénz itókára ment el <#zavart1>

az olasz túráért viszont irigyellek <#worship>

mukika
te tudod. hagyjuk...

mukika
persze. tavaly meló miatt nem jutottam ki, de idén megfogatdam, hogy semmiképp sem hagyom ki.

most Trianonba (Versailles) invitál mindenki Kárpátia koncertre ami júnis 4-én lesz. csak hát oda káne pénz dögivel… pedig baszott jó lenne.

és ugye elvileg most elõttem van még egy áprilisi Olasz túra. egy jó kis Lazio meccs. <#buck>

Láma!
otthon néztem a tvben, mert pont hazamentem, a köv meccsen leszek kinn, de tudom hogy rengetegszer éneklik, de nem ezért irtam, haggyjuk, HAJRÁ FRADI!

egyébként most jutott eszembe a témáról, kicsit off, de magyarszigetre nem jössz/jöttök?

mukika
ha kint lettél volna a meccsen, akkor hallottad volna, hogy percekig ettõl zengett a stadion...

Láma!
láttam.
akkor is

témához kapcsolódik.. nézd meg h mire válaszolt

Veper
Akkor is HAJRÁ FRADI!

Egy oldal a veterán autók szerelmeseinek: ****www.mercedesponton.hu****

Láma!
ez nem az a topik, de azért elnézzük😊

gratula, jók lettek

Tüntetés, színház, döntetlen

Ferencváros – Zalaegerszeg 2:2
Üllõi Út, 4300 nézõ
A kapu mögötti szimpátiatüntetéssel kezdõdött a mérkõzés.
Ultráink transzparensén ez állt: „Autonómiát Székelyföldnek”, közben hosszú percekig zengett a Ria-Ria-Hungária és a Vesszen Trianon. Mindennek a Duna Tv-n keresztül határontúli testvéreink is tanúi lehettek. Nagy iramban kezdõdött a mérkõzés. Fiatal játékosaink ellenállhatatlanul küzdöttek, külön ki kell emelni Laczkót és Szalait akik az egész meccsen rengeteget dolgoztak a széleken. A nagy hajtásnak hamar meg is lett az eredménye. Bajevskit buktatta Sebõk, a megítélt büntetõt pedig Jovánczai értékesítette. Még a vezetés megszerzését ünnepeltük mikor ugyancsak Sebõk tört a kapu felé - folyamatosan Tímár mezét ráncigálva - majd jó ütemben elesett. Fábián játékvezetõ, pedig megette a színjátékot. A Zete egyenlítõ gólja után, Sebõk félreérthetetlenül bemutatott a hazai szurkolóknak, "természetesen" Fábián mindezt nem vette észre... A félidõ második felében is mi irányítottunk, de távoli próbálkozásaink rendre sikertelenek maradtak. A szünetben végre a tehetségtelen román és amerikai sztárocskák slágerei helyett, a Romantikus Erõszak Fradidrukker címû albuma hangolt minket a következõ játékrészre. A második félidõ elején a mutogató Sebõk ellen indított támadást a Fradi Tábor. Ez olyan jól sikerült, hogy Fábián 5 percre beszüntette a mérkõzést és a meccs lefújásával fenyegetõzött. Érdekes felfogás. Míg a volt újpesti játékos nyugodtan ingerelhette mindenféle következmény nélkül a hazai közönséget, az ezután neki címzett bekiabálások, máris égbekiáltó bûnnek számítottak. A nem várt szünet minket zavart meg jobban, mert pár perc múlva már a Zalaegerszegnél volt az elõny. Ám, õk sem tartották meg ezt sokáig. A csereként beállt Takács Ákos gyönyörûen tört be a 16-oson belülre, és Vasas csak buktatva tudta megállítani. A 11-est ezúttal is Jovánczai végezte el, megszerezve ezzel idénybeli 8. gólját. A hátralévõ fél óra mégsem bizonyult elégnek a vezetés megszerzéséhez. Játékosaink szemlátomást elfáradtak, az elvesztett lendületet a csereként beállt játékosaink se tudták pótolni, sõt Taki is megsérült alig 10 perc játék után. Sajnos vezetõedzõnk se érezte úgy, hogy hazai pályán a Ferencvárosnak kockáztatnia kéne, a valóban jó erõkbõl álló Zete ellen, akik az egyenlítõ gólunk után már csak az eredmény megtartására törekedtek. Így az 5 perces hosszabbítás végén 2:2–es eredménnyel zárult a mérkõzés.

Mégis csak ez a ZTE verte el a DVSC-t!
Kaposvárott gyõzni kell!
HAJRÁ FERENCVÁROS!

VESSZEN TRIANON!VESSZEN TRIANON!RIA-RIA-HUNGÁRIA!

EHF Kupa visszavágó:
Ferencváros - GOG Gudme 31-23!
SZÉP VOLT CSAJOK!

na igen a sporik azért jobbak voltak az elmúlt 10-15évben mint a futballistáink...

itt is elindult a romlás...(:

JackDaniels
"a magyar játékvezetõk sajnos még a magyar labdarúgók alatti szinten vannak, "

Nem még, hanem már.

\"Never say never!\" W Churchill

a magyar játékvezetõk sajnos még a magyar labdarúgók alatti szinten vannak, pedig oda már bányászlámpa kell.....

az ilyen bénát mint ez a Fábián elküldeném a Nyírbátori Pittypangszedõk-Nagyatádi szudáni menekültek serdülõ III-as meccsére, ott vezessen.

És minden fordulóra hívatnék vmi jó külföldi bírót. Szlovák meg lengyel bírókat biztos meg tudnánk fizetni az MLSZ (vagyis fizetni a rendezõnek kell, az mlsz csak küld...)

mukika
sajna gondoltam, hogy vérszemet kapott a DAC. 😞

fele társaság korongra, fele focira ment, szal végig értesítettük egymást az eredményekrõl...

mukika
Szánalmas volt ez a Fábián… Vajon õt még a Juniornál is lejjebb küldik? D:

Amikor Sebõk miatt állt a játék majdnem befostam… Ennyi erõvel a gólja után mikor beintett nekünk a szurkolóknak, õt meg akkor ki lehetett volna állítani. Vajon anyukájának van Duna Tv-je? 😄

Tõzsér meg igazán megtanulhatna kapura lõni. Kemenes meg nem sokat mutatott magából eddig…

Sajnos igazságos volt a döntetlen. Kabaré volt az egész.