Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
A Ferencváros szurkolói a mai FTC-MTK mérkõzés után arra lettek figyelmesek, hogy a székházból egy ismerõs arc sétál kifelé.
Ez önmagában még nem lenne meglepõ, sok ismert személy tekinti meg meccseinket a VIP helyekrõl.
Ám ezt az arcot a HírTV március 15-i tudósításaiból ismertük. Õ volt az, aki a Nemzeti Múzeum elõtt Gyurcsány Ferenc ellen tüntetõket - a felvételek szerint - inzultálta, kokárdát tépett le és megütött egy 13 éves lányt.
Nos, ez az arc könnyen berögzült mindannyiunkban, így nem volt meglepõ, hogy többen számonkérték rajta a nemzeti ünnepen tanúsított magatartását. MTK szurkoló létére minden bizonnyal érdekes lehetett neki, hogy nem a csapat-szimpátiája miatt vannak felháborodva az emberek...
Atrocitásra, fizikai erõszakra - természetesen - nem került sor, azonban a helyszínen tartózkodó rendõrök, a jogos népharagot látva úgy látták jónak, ha beszállítják a IX. kerületi rendõrkapitányságra.
Kíváncsian várjuk további intézkedéseiket, ugyanis hiszünk és bízunk a jogállam intézményében valamint a magyar rendõrség pártatlan és elfogulatlan tevékenységében.
Végül köszönjük törvénytisztelõ szurkolótársaink határozott fellépését és közremûködését.
(Forrás: fradidrukker.hu)
Sok sikert ,csak igy Tovább !!!
22:00 Borsodi Liga
FTC - MTK
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szalai nagyon jól játszik mostanába
lackó igen a mostani meccsen nem nyújtott semmi extrát
szalai nagyon jol nyomta !!
Leo végére egészen Ronaldinho lett😄😄:😄😄
én általába ezt csinálom ha nincs itt mukika és skristof
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
csak így tovább!!!
Hajrá Fradi!!!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/

1-0 maradt
és asszem így feljutottunk a 6.helyre
már csak 3perc van vissza + hosszabbítás
már csak megkéne õrizni!
Csepregi harcolta ki
mind a 2kapu elõtt voltak kisebb helyzetek, amúgy semmi extra
Kemenes-Bognár, Tímár, Botis, Balog-Lipcsei, Tõzsér, Laczkó, Leandro-Jovánczai, Bajevski
A kispadról beállva Komora, Bartha, Csepregi, Erõs, Fitos, Szalai valamint Szálkai kaphat lehetõséget.
football without ultras is nothing
pfff... <#gun>#gun>RTL<#mf3>#mf3>
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
2006-03-25 22:08:39 - Újabb döntetlen - emberhátrányban
Kaposvár - Ferencváros 0:0
Kaposvár, 6000 nézõ
Közel telt ház elõtt, gyönyörû tavaszi idõben kezdõdött a mérkõzés. A hazaiak óriási elánnal vetették bele magukat a küzdelembe, negyedórán keresztül a kapunkhoz szögeztek minket. Szerencsére megúsztuk ezt a kritikus idõszakot kapott gól nélkül! A félidõ felétõl fokozatosan átvettük a játék irányítását és három komoly helyzetet is kidolgoztunk. Sajnos az egyik legjobban játszó játékosunkat - Szalai Tomit - sérülés miatt le kellett cserélni, mert az egyik hazai védõ stoplija felszakította az arcán a bõrt. A II. félidõ elején Lazicot kiállította a játékvezetõ, szerintem egy olyan szituációért, amelybõl legalább egy tucat elõfordul egy mérkõzésen. A hazaiak nem tudtak mit kezdeni az emberelõnnyel, mert a védelmünk ezúttal is nagyon magabiztosan állt a lábán. A hajrára furcsamód a Kaposváriak fáradtak el és csak sorozatos szabálytalanságok árán tudták megállítani a támadásainkat. A 70. perc táján kétszer is majdnem sikerült megszereznünk a vezetést, elõbb Laczkó Zsolt fejese szállt el néhány centire a kapu fölött, majd Lipcsei Peti lövése csattant a kapufán! Végül maradt a döntetlen. Érzésem szerint, ha két csatárral támadnánk - nem õrlõdne egyedül a védõk gyûrûjében Jovánczai Zoli - akkor ezeket az X-es meccseket megnyerhetnénk, és jóval elõrébb állnánk a tabellán. Végezetül még csak annyit, hogy ezúttal is rengetegen kísértük el a csapatot és a lefújás után vastapssal köszöntünk el a játékosoktól. - Simi(7Side)
mondjuk egy Monsters sálas gyereket énis láttam még a meccs kezdete elõtt a szektorunkban, furcsálltam is, mindenesetre ebbõl is jól leszûrhetõ számodra is, hogy milyenek a mi rendezõink <#wilting>#wilting>
A Fradi iránti elkötelezett szeretet, kitartás (is) mondatja velem: ha nem állítják ki Lazicot lett volna mégtöbb lehetõségünk, és találtunk volna még egy gólt is. Csakhogy a "ha" kezdetû mondatoknak nincs sok értelme, így tényleg igazságos az 1-1 pont.
HAJRÁ FERENCVÁROS!
nyugodjék békében<#sir>#sir><#sir>#sir>
Én kb. azóta nem látogatom gyakran a "hivatalos" honlapot,hogy nyíltan László Csaba ellen volt.Feltûnõ volt akkoriban,hogy direkt a csapat ellen,de fõleg az edzõ ellen voltak a közvetítés közben is,meg a cikkeknél is.Aztán jött gellei,és rögtön a csapat mellett kampányolnak.Már azt is megemlítik,ha a bíró egy bedobást rosszul ítél meg,csabánál meg ha szabálytalan gólokkal kaptunk ki,akkor is a felállásban,vagy vmiben találtak hibát.De a többi újság meg médium is visszavett kicsit.Õsszel még írták,hogy a Fradinál nem lehet kétszer egymás után kikapni.De azt sem lehet,hogy a Pápa,Kaposvár,meg mindenféle csapat ellen folyton védekezõ felállásban megyünk ki.Aztán csoda,hogy folyton ikszelünk.
viszont hozzátenném, hogy az ftc.hu közvetítése illetve beszámolója azért már igencsak túlzás. Persze megértem, hogy nem pártatlan és a Fradi felé húz ez így rendjén is van, de azért amit most írtak, azon jót mosolyogtam...
adom amit mukika mond, bár sztem Lipcsei sem játszott jól, Kemenes viszont rém gyenge volt ma, helyezkedése nulla, ha a csatáraink nem olyanokat lõnek, mint valami serdülõs játékos, akkor szerintem csak kereste volna a labdákat.
na mind1, vagyis mégsem, ez az 1-1pont senkinek sem jó.
továbbiakban is hajrá zöld-fehérek! jóéjt