Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊 és örülök, h más is hasonlóan látja a helyzetet^^
Láma!
azt kéne agyonverni aki mársius 15.-én a nemzet legnagyobb ünnepén, az rivális párt ellen tüntet, és viszi magával a 13éves gyerekét, aki azt sem tudja miaz a politika, csak azt hogy utálni kell azt az embert...

Oncsi
Agoyn kelett volna Verni !!!!!!<#mf3><#boxer><#boxer><#boxer>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

A fradidrukker.hu értesülései szerint az igazságpárti szurkolók felismerték azt a személyt, aki a Hír Tv tudósítása szerint bántalmazott március 15-én egy kokárdás kislányt.

A Ferencváros szurkolói a mai FTC-MTK mérkõzés után arra lettek figyelmesek, hogy a székházból egy ismerõs arc sétál kifelé.

Ez önmagában még nem lenne meglepõ, sok ismert személy tekinti meg meccseinket a VIP helyekrõl.

Ám ezt az arcot a HírTV március 15-i tudósításaiból ismertük. Õ volt az, aki a Nemzeti Múzeum elõtt Gyurcsány Ferenc ellen tüntetõket - a felvételek szerint - inzultálta, kokárdát tépett le és megütött egy 13 éves lányt.

Nos, ez az arc könnyen berögzült mindannyiunkban, így nem volt meglepõ, hogy többen számonkérték rajta a nemzeti ünnepen tanúsított magatartását. MTK szurkoló létére minden bizonnyal érdekes lehetett neki, hogy nem a csapat-szimpátiája miatt vannak felháborodva az emberek...

Atrocitásra, fizikai erõszakra - természetesen - nem került sor, azonban a helyszínen tartózkodó rendõrök, a jogos népharagot látva úgy látták jónak, ha beszállítják a IX. kerületi rendõrkapitányságra.

Kíváncsian várjuk további intézkedéseiket, ugyanis hiszünk és bízunk a jogállam intézményében valamint a magyar rendõrség pártatlan és elfogulatlan tevékenységében.

Végül köszönjük törvénytisztelõ szurkolótársaink határozott fellépését és közremûködését.

(Forrás: fradidrukker.hu)

Oncsi
Kemenens Szabi is kezdi megtalálni helyét,sztem fiatalsága ellenére jol helytál !!!
Sok sikert ,csak igy Tovább !!!

gabber_saviola

22:00 Borsodi Liga
FTC - MTK

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
jaja, divat 😄dddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
pedig hidd el , igaza van!!!
és nem jöttél,mert inkább aludtál!
puzi divatdrukker!!!😄

lál bakter, utsó mondatnál felsírtam, h nem láttam a meccset😄😄D
😄DDD azé messze van még tõle leo

Szalai nagyon jól játszik mostanába

lackó igen a mostani meccsen nem nyújtott semmi extrát

Oncsi
Lackó egy kicsit komplikáltan,tulbonyolitva játszott
szalai nagyon jol nyomta !!
Leo végére egészen Ronaldinho lett😄😄:😄😄

😄DDDDDDDD gondolom, mintha élõben nézhetted volna a meccset (najó azért nem)

én általába ezt csinálom ha nincs itt mukika és skristof

Zs0lt1
ilyet máskor is csinálhatnátok, most jöttem haza, az sg fórum csekkolása után néztem volna az eredményeket, de ez így sokkal jobb volt :-))

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

nincsmit 😊))

Zs0lt1
kösz a tudósítást ;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

banok
szerintem jól játszott ma a Fradi fõleg Laczkó volt nagyon jó.
csak így tovább!!!
Hajrá Fradi!!!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hát valakinek kell azt is 😊

gabber_saviola
<#vigyor1>

Láma!
horisz én vagyok, np😄

gabber_saviola
Horisszal voltunk meccsen 😊

Láma!
felcsaptál online tudositonak?😄

VÉGE!!!!

1-0 maradt

és asszem így feljutottunk a 6.helyre

végre tudnak a játékosok labdát tartani, nem ugymint a többi meccseken ahol csak elrugdalták...

bazzeg Bartha mien helyzetet hagyott ki

Jovánczai helyett Bartha jön be!

már csak 3perc van vissza + hosszabbítás

dardevil
Lipcsei !

1-0 zsírkirály

már csak megkéne õrizni!

Lipcsei góóóóóóóól!!!!

yesss 11-es már csak bekéne rugni

Csepregi harcolta ki

bmeg majdnem szoptunk eggyet, Kemenes elég furcsánszarul nyúlt a labdához

Csepregi váltja Tõzsért

Bejött Szalai Bajevszky helyett, remélem õ felpörgeti egy kicsit a fradi játékát!

elõs félidõ vége 0-0

mind a 2kapu elõtt voltak kisebb helyzetek, amúgy semmi extra

Együttesünk az alábbi összeállításban kezdi a mérkõzést:
Kemenes-Bognár, Tímár, Botis, Balog-Lipcsei, Tõzsér, Laczkó, Leandro-Jovánczai, Bajevski

A kispadról beállva Komora, Bartha, Csepregi, Erõs, Fitos, Szalai valamint Szálkai kaphat lehetõséget.

elkezdõdött a meccs

nem tudom ezen miért lepõdtök meg?

football without ultras is nothing

hát igen, itt magyarországon minden másképp megy, itt nem a televíziós társaságok igazodnak a csapatokhoz hanem a csapatoknak kell igazodni a "televíziós társaságokhoz"

Válasz a Ferencváros Szurkolók Szövetségének nyílt levelére:

pfff... <#gun>RTL<#mf3>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

2006-03-25 22:08:39 - Újabb döntetlen - emberhátrányban
Kaposvár - Ferencváros 0:0
Kaposvár, 6000 nézõ

Közel telt ház elõtt, gyönyörû tavaszi idõben kezdõdött a mérkõzés. A hazaiak óriási elánnal vetették bele magukat a küzdelembe, negyedórán keresztül a kapunkhoz szögeztek minket. Szerencsére megúsztuk ezt a kritikus idõszakot kapott gól nélkül! A félidõ felétõl fokozatosan átvettük a játék irányítását és három komoly helyzetet is kidolgoztunk. Sajnos az egyik legjobban játszó játékosunkat - Szalai Tomit - sérülés miatt le kellett cserélni, mert az egyik hazai védõ stoplija felszakította az arcán a bõrt. A II. félidõ elején Lazicot kiállította a játékvezetõ, szerintem egy olyan szituációért, amelybõl legalább egy tucat elõfordul egy mérkõzésen. A hazaiak nem tudtak mit kezdeni az emberelõnnyel, mert a védelmünk ezúttal is nagyon magabiztosan állt a lábán. A hajrára furcsamód a Kaposváriak fáradtak el és csak sorozatos szabálytalanságok árán tudták megállítani a támadásainkat. A 70. perc táján kétszer is majdnem sikerült megszereznünk a vezetést, elõbb Laczkó Zsolt fejese szállt el néhány centire a kapu fölött, majd Lipcsei Peti lövése csattant a kapufán! Végül maradt a döntetlen. Érzésem szerint, ha két csatárral támadnánk - nem õrlõdne egyedül a védõk gyûrûjében Jovánczai Zoli - akkor ezeket az X-es meccseket megnyerhetnénk, és jóval elõrébb állnánk a tabellán. Végezetül még csak annyit, hogy ezúttal is rengetegen kísértük el a csapatot és a lefújás után vastapssal köszöntünk el a játékosoktól. - Simi(7Side)

aha volt valami de én nem láttam, csak félidõbe mesélték nekem is, volt egy kis pofozkodás, pontosabban két fradista srác bejött balhét keresni aztán lepofozták õket.

mondjuk egy Monsters sálas gyereket énis láttam még a meccs kezdete elõtt a szektorunkban, furcsálltam is, mindenesetre ebbõl is jól leszûrhetõ számodra is, hogy milyenek a mi rendezõink <#wilting>

mukika
amúgy az igaz, hogy volt balhé a szektorotokban? (ezt egy-két fórumon olvasgattam...)

mukika
R.I.P <#szomoru1>

Sajna mindkét csapat támadósora gyenge volt.
A Fradi iránti elkötelezett szeretet, kitartás (is) mondatja velem: ha nem állítják ki Lazicot lett volna mégtöbb lehetõségünk, és találtunk volna még egy gólt is. Csakhogy a "ha" kezdetû mondatoknak nincs sok értelme, így tényleg igazságos az 1-1 pont.

HAJRÁ FERENCVÁROS!

Nyugodj békében Béla bá'! <#sir><#sir>

Láma!
elhunyt a kronikás!!
nyugodjék békében<#sir><#sir>

Ja,éskifelejtettem,hogy Tímár KÉTSZER! is góltól mentette meg a csapatot.Még a végén neki is hasznát vesszük<#smile>

Gellei megint 1 csatárral kezdett.Ügyeskedett a Jovánczai gyerek,de érdemlegeset egyedül nem tudott,kellene neki egy éktárs.Laczkó és Szalai jól játszott,belõlük lehet valami.Kemenes elég bizonytalan volt.Remélhetüleg fejlõdni fog õ is,ma volt több rossz megmozdulása is.

Én kb. azóta nem látogatom gyakran a "hivatalos" honlapot,hogy nyíltan László Csaba ellen volt.Feltûnõ volt akkoriban,hogy direkt a csapat ellen,de fõleg az edzõ ellen voltak a közvetítés közben is,meg a cikkeknél is.Aztán jött gellei,és rögtön a csapat mellett kampányolnak.Már azt is megemlítik,ha a bíró egy bedobást rosszul ítél meg,csabánál meg ha szabálytalan gólokkal kaptunk ki,akkor is a felállásban,vagy vmiben találtak hibát.De a többi újság meg médium is visszavett kicsit.Õsszel még írták,hogy a Fradinál nem lehet kétszer egymás után kikapni.De azt sem lehet,hogy a Pápa,Kaposvár,meg mindenféle csapat ellen folyton védekezõ felállásban megyünk ki.Aztán csoda,hogy folyton ikszelünk.

a bíró nem volt normális, õt már csak a két partjelzõje überelte.. szánalmas!

viszont hozzátenném, hogy az ftc.hu közvetítése illetve beszámolója azért már igencsak túlzás. Persze megértem, hogy nem pártatlan és a Fradi felé húz ez így rendjén is van, de azért amit most írtak, azon jót mosolyogtam...

adom amit mukika mond, bár sztem Lipcsei sem játszott jól, Kemenes viszont rém gyenge volt ma, helyezkedése nulla, ha a csatáraink nem olyanokat lõnek, mint valami serdülõs játékos, akkor szerintem csak kereste volna a labdákat.

na mind1, vagyis mégsem, ez az 1-1pont senkinek sem jó.
továbbiakban is hajrá zöld-fehérek! jóéjt