Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Áldott, Békés Karácsonyt mindenkinek Urak! Hajrá FRADI!
www.smart-bus.hu

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Én csatárnak is elõbb raknám be Besicet, mint Radót, aki többet tölt vízszintesen a pályán, mint függõlegesen 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
egyébként engem pont nem érdekel, hogy magyar vagy külföldi edzõ/játékosok vannak
én biztos nem választanék magyart csak azért, mert magyar
az olyan fantasztikus eredményei, mint a Herczegtõl átvett csapattal elért bajnoki cím, vagy a tavalyi 6.?
www.smart-bus.hu
Szerintem fél év + egy vagy két év.
De miért félnek kommunikálni...
mi a titok?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Hamburger SV 47.75%
Borussia Dortmund 40.82%
Gençlerbirlii S.K. 41.86%
A mérlege harmatgyönge sajnos.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Azt persze felesleges várni hogy Jova hirtelen Oliver Kahn lesz a kapuban, Józsi meg Zidane a középpályán.
Nem NB1-es magyar edzõ, és volt komoly játékos és edzõi múltja külföldi csapatoknál. Ennél jobbat nem hiszem hogy lehetett volna hozni, ha már Moniznak menni kellett.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
fõleg úgy h vmi arab bohóc csapatnál edzõsködött évek óta...
az meg másik, hogy olyan nagy sikereket nem is ért el.
a hamburgbeli bukására emlékszem is.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Pénzhez jut a Ferencváros, mivel a svájci Sportdöntõbíróságon (CAS) megnyerte a régóta húzódó perét az olasz Reggina Calcioval szemben.
A zöld-fehérek azért perelték be tavaly márciusban az olasz másodosztályban érdekel Regginát, mert a 2007-ben, még 16 évesen hozzájuk igazolt Kovácsik Ádám után nem fizették meg a szerzõdésben foglalt vállalásaikat.
A Ferencváros tájékoztatása szerint a 22 éves kapust még 2007-ben olyan feltételekkel adták el a másodosztályú olasz egyesületnek, hogy ha ötször lehetõséget kap a felnõtt csapatban, akkor a Ferencvárost 150 ezer euró illeti meg, majd a tizedik fellépése után is ekkora összeget kell kapnia a magyar klubnak.
A játékos 2012 januárig már több mint tízszer pályára lépett, így a zöld-fehérek akkor felvették az olaszokkal a kapcsolatot. Õk elõször részletfizetési lehetõséget kértek, amibe bele is mentek a zöld-fehérek, de többszöri ügyvédi felszólítás ellenére sem fizettek, így az FTC feljelentette õket a FIFA-nál.
Utóbbi nem történt meg, így a Fradi feljelentette az olasz klubot.
A tárgyaláson dr. Berzeviczi Attila, a Zrt. igazgatósági elnöke, egyben jogi képviselõje, továbbá Orosz Pál, a Zrt. vezérigazgatója képviselték a Fradit - írja a fradi.hu. Kovácsik jelenleg a Carpinál szerepel kölcsönben.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nem tudom, hány olyan labdarúgó volt aki az NDK válogatottjából bekerült a német válogatottba de õ 29x ddr-es és 18x német válogatott ('86-93). De lehet h õ volt az egyetlen egy.
Thomas Doll a Gencerlerbirligi és az Al-Ahmed-Kujufasza után leülhet a Fradi kispadjára..... remek, 10 éve dolgozott normális csapatoknál össz 4 évet(HSV, Dortmund) ezen kívûl a nagy büdös semmi, illetve annyi hogy hatalmas kráterek vannak a figura pofáján... remélem nem az ivástól 😄
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
kupát már nem nyerhetjük meg, bajnoki címre is lófasz az esély....
Monizt meg még mindig kár volt elküldeni:/
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Valoban kell egy jo kapus, kellenek a bravurok.
Idiota vagyok de en nem hoznek uj edzot, csak osszekuszalna megjobban a dolgokat. Nezzuk meg mit tud Mate Csaba, az mar pozitiv a reszerol, hogy Joskat kirakta a kezdobol.