Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a baj a zsoldosokkal... eddig a hangzatos kijelentések, de ahogy valami úgy alakul, hogy nem tetszik nekik, máris lépnének...

Áldott, Békés Karácsonyt mindenkinek Urak! Hajrá FRADI!

www.smart-bus.hu

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

majd elválik.de nem fog csodát tenni
Így elsõ ránézésre én se bíznám rá a kamrakulcsot. <#vigyor>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

ReszegKoldus
másfél év elvileg

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Ez van.
Én csatárnak is elõbb raknám be Besicet, mint Radót, aki többet tölt vízszintesen a pályán, mint függõlegesen 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

elég szomorú
ReszegKoldus
elkéstél vele, hiszen megvan már új edzõ 😊

egyébként engem pont nem érdekel, hogy magyar vagy külföldi edzõ/játékosok vannak
én biztos nem választanék magyart csak azért, mert magyar

akkor legyen Herczeg úr
ReszegKoldus
legalább Herczeg Andrást mondanád (bár nyilván abba is belekötnék)

az olyan fantasztikus eredményei, mint a Herczegtõl átvett csapattal elért bajnoki cím, vagy a tavalyi 6.?

Személy szerint te semmitõl kulabá... akarom mondani barnuska! 😄

www.smart-bus.hu

Idefigyelj fiatal barátom.Szerinted az helyénvaló,hogy csapatunkban nagyítóval kell keresni a magyar neveket?És még az edzõ is.Egyáltalán,mitõl vagyunk mi Fradi?
Az eredményei magukért beszélnek,Õ kellett volna nekünk
ReszegKoldus
nekem semmit nem bizonyított, viszont jót röhögtem a legutóbb mikor azt nyilatkozta, hogy most még a norvégokat is meg tudnák verni az Európa Ligában 😄

Szerintem õ már bizonyított,nem úgy mint a jöttment külföldi sztáredzõk
ReszegKoldus
ezzel egyetértek, úgyhogy Kondás maradjon ahol van 😄

a Fradiért mindent
ReszegKoldus
de õ olyan kiváló edzõ, hogy szezon végére ki is esne a debrecen, ha elmenne onnan, hát ezt akarod? 😊

Miért félnek megmondani hogy meddig szerzõdtették?

Szerintem fél év + egy vagy két év.

De miért félnek kommunikálni...
mi a titok?

Biztos hogy jobb lenne a csapatunknak.
Mor3llo
itt már csak a Kondás Elemér segíthetett volna, mi?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

aztán miért jó nekünk egy német edzõ?csodát õ sem fog tenni
ReszegKoldus
Doll-ár = 2 millió

JimKirk
<#vigyor2>
Végünk van, mert ha németül beszél, és az MLSZ szerint minden német náci. Gondoljatok bele hogy a miskolci mlsz rendrakás után mi lesz ha megszólal Doll-ár.

Muki100
Hamburger SV II 36.71%
Hamburger SV 47.75%
Borussia Dortmund 40.82%
Gençlerbirlii S.K. 41.86%

A mérlege harmatgyönge sajnos.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Hamburgnál, Dortmundnál volt az elsõ csapatnál több évet vezetõedzõ. Ez nem rossz ajánlólevél. A "német mentalitás" meg bõven szükséges ide hogy munkára fogja a játékosokat.
Azt persze felesleges várni hogy Jova hirtelen Oliver Kahn lesz a kapuban, Józsi meg Zidane a középpályán.
Nem NB1-es magyar edzõ, és volt komoly játékos és edzõi múltja külföldi csapatoknál. Ennél jobbat nem hiszem hogy lehetett volna hozni, ha már Moniznak menni kellett.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Aláírt

Nekem nem szimpatikus, de sok sikert neki.

www.smart-bus.hu

Rossz poénból írtam hogy akár..... de sehol se merült fel, arra céloztam ami komoly volt hogy Lõw Zsolt pályaedzõnek Dollnál. De megtörtént a ráharapás.

Zenszkij
Kabát? Hát ide süllyedtünk?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ez kérdés????? mert onnan, mert õ ....... mert

Ellenszenves figura.
Muki100
Kabát már mondta régebben hogy soha nem játszana a Fradiban úgyhogy szerintem nem kell félni tõle.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Miért?
DasIsFuck
nem tudom mit akarnak ezzel a csúnya "babával"
fõleg úgy h vmi arab bohóc csapatnál edzõsködött évek óta...
az meg másik, hogy olyan nagy sikereket nem is ért el.
a hamburgbeli bukására emlékszem is.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
90 milliót nyert a Fradi egy peren
Pénzhez jut a Ferencváros, mivel a svájci Sportdöntõbíróságon (CAS) megnyerte a régóta húzódó perét az olasz Reggina Calcioval szemben.

A zöld-fehérek azért perelték be tavaly márciusban az olasz másodosztályban érdekel Regginát, mert a 2007-ben, még 16 évesen hozzájuk igazolt Kovácsik Ádám után nem fizették meg a szerzõdésben foglalt vállalásaikat.

A Ferencváros tájékoztatása szerint a 22 éves kapust még 2007-ben olyan feltételekkel adták el a másodosztályú olasz egyesületnek, hogy ha ötször lehetõséget kap a felnõtt csapatban, akkor a Ferencvárost 150 ezer euró illeti meg, majd a tizedik fellépése után is ekkora összeget kell kapnia a magyar klubnak.

A játékos 2012 januárig már több mint tízszer pályára lépett, így a zöld-fehérek akkor felvették az olaszokkal a kapcsolatot. Õk elõször részletfizetési lehetõséget kértek, amibe bele is mentek a zöld-fehérek, de többszöri ügyvédi felszólítás ellenére sem fizettek, így az FTC feljelentette õket a FIFA-nál.

Utóbbi nem történt meg, így a Fradi feljelentette az olasz klubot.

A tárgyaláson dr. Berzeviczi Attila, a Zrt. igazgatósági elnöke, egyben jogi képviselõje, továbbá Orosz Pál, a Zrt. vezérigazgatója képviselték a Fradit - írja a fradi.hu. Kovácsik jelenleg a Carpinál szerepel kölcsönben.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Biztos nem egyetlen volt, ott van mindjárt Sammer is aki NDK-ból lett német válogatott.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Doll elégedett

Nem tudom, hány olyan labdarúgó volt aki az NDK válogatottjából bekerült a német válogatottba de õ 29x ddr-es és 18x német válogatott ('86-93). De lehet h õ volt az egyetlen egy.

Felesleges külföldi, bár 101%h az lesz...

Thomas Doll a Gencerlerbirligi és az Al-Ahmed-Kujufasza után leülhet a Fradi kispadjára..... remek, 10 éve dolgozott normális csapatoknál össz 4 évet(HSV, Dortmund) ezen kívûl a nagy büdös semmi, illetve annyi hogy hatalmas kráterek vannak a figura pofáján... remélem nem az ivástól 😄

Zenszkij
Kinek örülnétek, ha Fradi edzõ lenne, azok közül akik szóba jöttek? Szerintem alkoholistából egy is elég volt.

Zenszkij
Sztem jól tették, hogy elküldték, nem a csapattal foglalkozott, hanem Adamsszel. Korábban el kellett volna zavarni.

Effe88
örülök, hogy nyertünk csak hát még i mindegy sajnos:/
kupát már nem nyerhetjük meg, bajnoki címre is lófasz az esély....
Monizt meg még mindig kár volt elküldeni:/

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

JimKirk
Kar volt Busait 4 honapig nelkulozni, Ionescu is egesz elfogadhato volt ma.
Valoban kell egy jo kapus, kellenek a bravurok.

Idiota vagyok de en nem hoznek uj edzot, csak osszekuszalna megjobban a dolgokat. Nezzuk meg mit tud Mate Csaba, az mar pozitiv a reszerol, hogy Joskat kirakta a kezdobol.
Zenszkij
5szörös szorzó volt a csapatra, gondolkodtam, hogy meghajítom egy tízessel. Nem tettem ezért nyertünk 😄.