Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a legjobb Mészöly nyilatkozata.. beszarok..

football without ultras is nothing

Drámai végjáték a Derbyn
Ferencváros – Újpest 1:2
Üllõi út, 10 000 nézõ
Egy örömteli eseménnyel kezdõdött a két õsi rivális rangadója, végre az Üllõi úton is felcsendült Hazánk Himnusza. Felemelõ érzés volt! Pokoli hangzavarban, fantasztikus hangulatban feszült egymásnak Magyarország két legnépszerûbb csapata. A 20. másodpercben Lipcsei Petibe szállt bele - pároslábbal - az egyik újpesti játékos – adtak már ilyenért piros lapot… Csapatkapitányunk a 20. percben állt nemes bosszút, amikor egy jogos 11-es után bevette a vendégek kapuját. Mondanom se kell, hogy majd’ „felrobbant” a stadion! Péter újpestieket "lenyilazó" gólöröme tovább fokozta a hangulatunkat! Továbbra is támadásban maradtunk, kimondottan jól játszott a Fradi. A félidõ végén Tímár közeli fejesébe ütött bele kézzel(!) az egyik vendégvédõ, a játékvezetõ lefújta az elsõ játékrészt… Balszerencsésen kezdõdött számunkra a II. félidõ, mivel összefejelt két játékosunk és sajnos Leó nem is tudta folytatni a játékot. A kényszerû csere után visszahúzódtunk a térfelünkre, de az Újpest nem tudott mit kezdeni a rendkívül szervezetten védekezõ csapatunkkal. Sõt, az ellentámadásaink rendre gólveszélyt jelentettek a vendégek kapujára. Két ilyen kontrából el is dönthettük volna a Derbyt, de sajnos Tõzsér és Bartha is kihagyta a kínálkozó lehetõségét. A 80. perctõl felállva tombolt a közönség, leírhatatlan volt a hangulat! A 92. percben jött a hidegzuhany, a vendégek egy jól eltalált lövésbõl kiegyenlítettek. És még nem volt vége! A 96.(!) percben egy lesgyanús szituáció után kialakult kavarodásban, Botis kézzel ütötte ki a hálónkba tartó labdát (nem volt más lehetõsége!). A megítélt büntetõt értékesítették a vendégek. Le a kalappal a Fradi szurkolói elõtt, hogy egy ilyen drámai végjáték után is vastapssal jutalmazták játékosaink mai teljesítményét! Csapatunk végig jobban játszott a listavezetõnél és bizton állíthatom, hogy nem érdemelt vereséget! Küzdeni kell tovább, ezt a csapatot igenis lehet szeretni! - írta: Simi(7Side)

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Gratulálok a csapatnak! SZÉP VOLT FIÚK!
Jobbak voltunk az újpestnél! A végén már támadni sem tudtak, Saskõy pedig megnyerte nekik! Az elején még úgy volt 3 perc hosszabítás, aztán dék még nem álltak nyerésre a lilák, még 3 perc! Na jó errõl ennyit... pfff.

Szervezetten játszottunk és ha a folytatásban is így játszunk, odaérhetünk az ötödik helyre, és ez a lényeg. HAJRÁ FERENCVÁROS!

DJ Bee18
mekkora meccs volt baz+ 😄D Ilyet még nem éltem...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

azért nem kell mindent a bíróra fogni, 1vs1 helyzetekkel élni kell, fõleg egy ilyen meccsen.. ettõl függetlenül voltak érdekes ítéletek, de a gólok vitathatatlanok..
a másik meg, h nemértem hogy a szar bírókat miért küldik pl nb1/b-be? azoknak jó a szar is? vagy az ifistáknak? h már gyerekkorban megtudják milyen "érzés" csalni?!? ezeket a picsába el kéne tiltani minden meccstõl

szvsz jogos volt a hosszabbítás a sérülés végett. az meg más kérdés, hogy emberelõnyben a hosszabbításban nem szabad gólt kapni... Tehát a bíróra nem lehet ezt fogni. a végén meg a Tõzsért kellett volna kiállítani mivel õ ütött le valakit .

eléggé 😄 bíróval az élen...
nemigaz h nincs egy normális játékvezetõnk az ilyen "rangadókra"...

gabber_saviola
nincs semmi baj, szép volt fiúk

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nem baj, szép volt azért fiúk:\
lál mekkora meccs 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

djemba-djemba
Ekkora balfaszokat baz+, ilyen nincs....

Barta is nem tudja átvenni azt a telibevert szar labdát....áááááááááááááááhhhhhhhhhhhhhhh...mindent kihagyunk, eldönthettük volna már ezerszer...ehelyett megint a lila majmok örülnek

megõrülök...<#mf3><#mf3>

megérdemlik b.zd meg kö.sög focisták, nem igaz hogy nem tudják megtartani az elõnyt....(mondom ezt fradistaként)
nem ez az elsõ eset, jobb is hogy vége ennek a sorozatnak....

fsgh
nah már 1-0😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Várható kezdõcsapatunk:
Kemenes-Balog, Tímár, Botis, Leandro-Szalai, Bognár, Lipcsei, Laczkó-Bajevski, Tõzsér

Jovánczai Zoltánt Aleksandar Bajevski helyettesíti majd.

Nõi kézilabda EHF Kupa:
Ferencváros-Motor Zaporizsja 24-23

Már én is várom!!!
Az RTL benyomja max 1 másodpercre, mint a mötöká ellen a ZöldSas-t!
Mash és Sz. P. is fog szerintem készíteni. Így két albumot nyitnak majd a fradidrukkeren, két külön helyrõl kapunk remélem jó fotókat!

Nekem megint marad a reggeli matiné...
A rohadt Volán nem indít buszokat reggel 6-kor a falumból Siófokra, így meg nem tudok menni. Rokonokhoz meg csak azért nem mentem mert õk jöttek le
hozzánk. Máskor jobban kell majd megszerveznem.

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDEN FRADISTÁNAK!
HAJRÁ FRADI! MOCSKOS LILLÁK! RÁMOLJUNK BE NEKIK LEGALÁBB 2-ÖT!

JackDaniels
Tévedsz! A szurkolótábor be fogja tartani, a sok buzi, huligán, akinek semmi keresnivalója sem lenne a pálya 5km-es körzetében sem, ezek nem fogják.

\"Never say never!\" W Churchill

Oncsi
elolvastam szép meg minden,de nem fogja betartani egyik szurkolotábor sem !!!
Erre ameccsre készülnek,ezt várják legjobban. . . .

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

nagyon kíváncsi vagyok a koreóra 😊
buzi ertéel úgyse mutatja, remélem mash nyomat majd jó sok fotót róla

Együtt, egymásért - összefogás a húsvéti derbi jegyében

teljes mértékben adom! tiszta szurkolást, jó meccset!

Pedig nem lehetne.Amikor az UEFA-ban,vagy vhol szerepeltünk,akkor róttak is ki bírságot,mert begyújtottunk vmennyit.BL-meccseken is rónak bírságot ilyenekre,ha begyújtanak.

Az is biztos jó lesz... <#wink>

náááám, én szombaton megyek egerszegre, sztem hosszú este lesz 😊
tv-szurker leszek

Hétvégi programajánló

Április 15-én, szombaton a kézis lányok a Népligetben vívnak csatát a Zaporizsja gárdájával délután 6-kor, az EHF kupában!

18:00 Ferencváros – Zaporizsja

Április 16-án Ferencváros – Újpest a Borsodi Ligában, az Üllõi úton! Immár lassan hagyományos 11:30-as idõpontban sajnos…

Kérünk minden szurkolót, aki a kapu mögötti szektorokban kívánja buzdítani a csapatot, hogy a megszokottnál korábban foglalja el helyét és segítse az ultrák munkáját! Elõre is köszönjük!

Délután 4-kor pedig nõi foci, szintén az Üllõi úton.

!! 11:30 Ferencváros - Újpest !!

16:00 Ferencváros - Pécsi VSK

Szerzõ: Grini

Te jössz?

Hülyeség hogy nem lehet pirotechnikai eszközöket használni, mert az tuti hogy lesz mindkét tábor részérõl, úgy olvastam a pályára nem lehet behajigálni.

Ez igaz, viszont jól játszik elõl, így hiányozni fog.

A GYÕZELEM A FERENCVÁROSÉ!

ja, és olvasd el a cikk elején az idevágó rendelkezését a szabálykönyvnek.. nagy faszság az egész..
pirotechnikai eszközöknél is pl le kéne fújni, meg ilyenek.. sztem ne is legyenek meccsek, csak fizessük az mlsz embereit <#falbav>

- Ha mégis mocskolják, a bíró beszünteti a találkozót?
– Az üzengetéseknél nem. Ha nagyon durva a hangnem, az ellenõrrel konzultál. Ha rasszista megnyilvánulásokat tapasztal, akkor igen.

Ezek szerint nem lesz gond ha a Ki nem ugrált énekeljük!

Ha kell, a játékvezetõk fõnöke felülbírálja a szabálykönyvet

nagyon jó cikk.. magyar játékvezetés = vicc

mukika
tegnap hülye volt... amikor lest intett a partjelzõ (jelzem ez az 1 volt szinte jogos a 100 les intés közül) fogta magát és elrúgta a labdát. ha akkor rúgja el, amikor jogtalanul int a bíró megértem, na de így. :Cc

Remélem nélküle is sikerül nyernünk! <#vigyor5>
Hajrá Fradi!

Igazad van. Ez a legvalószínûbb.
Szerintem sem lesz 90 perces, mert tényleg mindkét tábor szó szerint utálja egymást.
1 dolgot viszont nem értek: néztem a lillák egyik meccsét, miközben énekelnek valami a Zöldeket utáljuk rigmust, a bíró meg nem csinál semmit! Bezzeg ha mi kezdjük el a Ki nem ugrál-t már rohan ki az oldalvonalhoz! Ennek a szabálynak nem sok értelme van így!MOCSKOS LILLÁK!
Ja a 15 ezret csak az optimizmus kedvéért írtam! 😄

HAJRÁ FERENCVÁROS!

mukika
hááát nem így lesz. lehet életed elsõ fradi meccse nem fog 90 percig tartani... mindkét tábor fel van pörögve, nagy szurkolás várható mindkét részrõl, és nem igazán szívleli egymást a 2 tábor, ebbõl evidens, hogy mi következik.

és 15 ezren tuti nem leszünk sajna. max. 8-9ezer ember, és abból is 1200 újpesti lesz. szvsz vasárnapi meccsen nem lesz teltház, fõleg úgy hogy húsvét vasárnap lesz a meccs, amikor is mindenki rokon látogatóba megy. BUZI RTL!!!

Lali irigykedik, hogy megy a szekér nélüle is!
Szervusz Júdás Lajoooos!

Így van! Meccs lefújása után, már amikor berámoltunk 2-3-at a majmoknak, mehet a KI NEM UGRÁL SZ.R ÚJPESTI!

Én abban bízok, hogy a max ezer fõs lilla-tábor elkezd minket szidni, a 15 ezer torokból pedig a HAJRÁ FERENCVÁROS fog zúgni!

mukika
már én sem, fõleg, hogy ekkora kétszínü barom.

Kemenest még mindig nem tudom, hogy milyen kapus igazából, mert még mindig nem volt nagyon védenivalója. remélem a majmok ellen sem lesz sok...

majd meglatja milyen a biztos kereset a masodosztalyban, annyira nem banom hogy elment

BUDA > miskolc.

mukika
ehhh. látja, hogy megy nekünk nélküle is, és menetelünk egyre jobban, és már egybõl keresztbe is tesz. no comment... JÚDÁS! bánod mi, hogy elmentél Lala?!?!

gabber_saviola
mártírkodik mikor lelép aztán támad.....köfi Lajos

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Szûcs feljelentette a Ferencvárost
A 100%Fradi színes hetilap információi szerint Szûcs Lajos elmaradt járandósága miatt feljelentette a Ferencvárost.
Tepszics Ignác a 100%Fradinak elmondta, klubunk már hivatalosan is értesült a feljelentésrõl.

judas lali hej hej....

BUDA > miskolc.

mukika
így van. csak ne a láki, és ne is a lilák legyenek a bajnokok... inkább egy Fehérvár, de én leginkább #6295-ben leírtnak örülnék. <#idiota>

mukika
helyes, akkor továbbra is ismerlek. 😄d

gabber_saviola
inkább Szfv nyerje, mint egy december vagy egy lilák

Oncsi
Töki gyere vissza !!!!
Újpestet megvernénk...ááá mekkora (lesz)lenne !!!<#mf2>
Mondjuk UTE,FEHÉRVÁR?DVSC közül kerül ki a bajnok.
ha választanom kellene akkor a Debrecen ynerje meg..ujpest semmiképpen SOHA.fehérvár meg az én dolgom meg fehérvári fradistáké:S

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

gabber_saviola
Szevasz Muki, mondjuk azt hogy felfigyeltem a mezükre 😛
nem nekik persze 😄SDDDDDDDDSDSDAsasa

mukika