Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szeretem a buszos túrákat, bár mi legtöbbször kocsival megyünk. most hétvégén viszont valszeg busszal menés lesz.(ha megyek, mert lassan itt az érettségi jajj, meg itt a választás is <#mf3>#mf3>)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
amúgy ha Téged megséretettelek akkor bocsika
nem elég h látványosan elcsalják és addig játszanak, míg nem az újpest nyer, még nagy dobra is verik
vicc
kisteleki féle lilaliga 😊
football without ultras is nothing
A két szakvezetõ egyetértett abban, hogy a vendégsikerhez nagy szerencse is kellett.
Gellei Imre (az FTC edzõje):
- A csapat hozzáállásával elégedett vagyok, sajnálom, hogy végül vereséggel zártunk. Leandro sérülése nagyon rosszul jött, mert át kellett szerveznünk a csapat addig jól mûködõ védekezését. A második félidõben egyáltalán nem törekedtünk arra, hogy védekezzünk, így alakult a játék. Az Újpest meddõ fölénye ellenére a hajrában volt 2-3 olyan lehetõségünk, amibõl illett volna betalálni, és akkor meglett volna a gyõzelem. Az újpestiek jó ha „megjegyzik” ezt a meccset, hiszen ilyen szerencséje egy csapatnak egy életben egyszer akad.
Mészöly Géza (az Újpest szakvezetõje):
- Az elsõ félidõben nagyon visszafogottak voltunk, 40 percet kellett várni arra, hogy egy kontra végén eljussunk az ellenfél kapujához. Ebbõl kértem többet a szünetben a játékosoktól. Kellõ hittel futballoztunk fordulás után, és végül a hosszabbításban sikerült a gyõzelem. Az elsõ gólunk után a negyedik játékvezetõ meg is kérdezte tõlem, folytatódjon-e a meccs, vagy inkább legyen vége. Mondtam, játsszuk le az elõzetesen megadott „ráadásperceket”, sõt húzzunk még rá kettõt, mert akkor megnyerjük a meccset. Örülök, hogy így lett, ezt a sikert az égieknek is köszönhetjük[/brutalnagy].
Gellei Imre ehhez annyit tett hozzá, az Újpest sokkal inkább kapott segítséget egy földi embertõl, mint az „égbõl.”
A Ferencváros szakvezetõje újságírói kérdésre, mely szerint tervezi-e a Ferencváros, hogy „leiratkozzon” Saskõy játékvezetõvel, annyit mondott.
- Mi nem tervezünk ilyesmit, vezesse az a meccseket, akit arra kijelölnek
/és igen mielõtt még fejemhez vágnád, Budapesten is vannak nem egyszerû emberek/

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Szerintem abból gondoltad, hogy azthitted leparasztoztam a diósgyõrieket.
Soha egy MAGYAR emberre azért mert nem Pesten lakik nem mondanám azt hogy paraszt!
,,Nekem semmi bajom sincs a parasztokkal mert õk legalább megdolgoznak a pénzükért nem úgy mint egyesek (gondoldok itt a politikusokra)." Ezt nem a Diósgyõreikrõl mondtam, hanem általában a földmûvelésbõl élõkrõl!
Ja és én ilyeneket nem is énekelnék senkirõl, mert velem is ugyanezt megtehetné bárki. A másik meg hogy nem majmolom Budapestet, mert Én jobban szeretem pl Siófokot meg Kaposvárt mint Pestet!
Ezek után egy normális országban legalábbis a szezon hátralévõ részében nem vezetsz meccset, õ meg 3 forduló után megint ott fújkált az élvonalban. Na ez a nevetséges...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
ja, a másik meg, h miért nem utazol fel miskolcra és magyarázod el nekik, hogy mennyire bírod õket parasztokat, mert megdolgoznak a pénzükért?
koreók jók lettek, fradidrukkeren láttam, h liláké nem kicsit fiorentina koppintás volt 😊
amúgy sajnálom, h lemaradtál az év meccsérõl
a meccsrõl pedig:
1; ha mi berúgjuk az utolsó 15 percben egyik ordító nagy helyzetünket is, nem itt tartanánk. hiányzott Jovánczai (úristen soha nem gondoltam, hogy ezt fogom mondani) mert a többiek még gyengébbek.
2; ha a bíró észre veszi, hogy Rajczi elég les gyanúsan áll, a 2. lila gólnál akkor kifele fúj szabadrúgást(nekünk ugyebár fújtak be megint szépen olyan dolgokat, amik egyáltalán nem voltak lesek). de ha Botis a keze helyett a fejét használja…….
3; olvastam/hallottam egy érdekes dolgot. mégpedig a 4. játékvezetõ megkérdezte Mészölyt, hogy 4 perc elég lesz? erre õ azt mondta, tegyél még rá 2-õt hátha rúgunk egy gólt... érdekes dolog, az biztos. nem szoktam hinni az efféle mendemondáknak, de az tény, hogy nagyon nyomják a lilákat.
4; az lett volna a legjobb bírói döntés, ha kovács góljánál egybõl lefújja a bíró. vagy a 2. után hosszabbít még egy kicsit, mert ennyi erõvel akkor ezt kellet volna tenni.
5; a szerencsésebb csapat nyert. de megmutattuk a buzi liláknak, hogy nem vagyunk mi annyira rosszak idén… SÕT simán ütjük õket, ha a fentiek is úgy akarják.. ez van….
lassan pedig megyek és legurítok jó pár sört a legjobb haverommal, aki mellesleg újpest szurkoló, és tegnap is ott anyázott a pályán az biztos. adok neki egy két pofont, ha már tegnap nem tehettem meg. 😄d
Hol is lakok? Faluban! Miért attól mert falun lakok már paraszt vagyok?
CSAK A FRADI!
és az üllõin kik szurkoltak a legjobban a vendégben? hát õk.. szóval nc
Diósgyõri meccsre:
Pestrõl a Fradi,
Lejött hozzátok,
Parasztok, Parasztok,
NB kettõbe sietve menvén,
Lássátok! Lássátok!
(Mennybõl az Angyal címû nóta dallamára)
Döntõen befolyásolta a mérkõzés végkimenetelét tisztelt Saskõy játékezetõ úr, úgyhogy kitiltanám az nb 1-bõl egy életre! Zséé csak tájékoztatásul közlöm veled, hogy az MLSZ tele van újpesti lila majmokkal, és megnyeretik velük a Bajnokságot, hogy aztán nyáron leégjenek a BL-ben! Errõl ennyit, hagyjuk ezt a témát.
\"Never say never!\" W Churchill
Mészölyé meg egy poén volt
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Ismét délelötti matiné keretében: RTL Klub 11:30 2006.04.23 - Választások második fordulója!
Mindent Bele Fiúk! Gyõzelemre fel!
Remélem sikerül bár hiányozni fog Botis
...szánmalmas...
Elhiszem, hogy kell neki a pénz, de ne csinálja már ennyire feltûnõen...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Igen abban tökéletesen igazad van ,hogy be kellett vona löni a helyzeteket !!!
De azért az mégiscsak undorito amit müvelnek manapság a lilákkal..csakhogy megnyerjék ezt a kurva bajnokságot
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Mondjuk ehhez a színvonalhoz ez a játékvezetés tökéletes.(itt az egéyz magyar focira gondolok)😛PPPPPPPP
Be kellett volna lõni a 8 helyzetbõl kettõt és akkor az UTE mehet a faxba.