Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oncsi
már épp itt volt az ideje ,hogy elmenje a francba innen !!!
Gondolj bele,ha mindenki leszarozza,lebénázza magyar fociz focistákat,akkor honnna várjunk elörelépést kéremszépen,ilyen kis hozzánemértö fikázos csávokkal mire megyünk??ilyen emberekkkel akik fikázzák azt amihez nem értenek és nemhogy tennének valamit az érdekében,ha mást nem legalább nem fikázni !!
Ez a mi országunk,mi csapataink mi futbalitáink ,ezt kell szeretni ,ezért kell szurkolni,és azért hogy jobblegyen,nem pedig azért hogy fikázom agyba föbe és akkor én avgyok a JANI....hagyjuk már ezeket....
Iszik egy kis alkohol,mivan??semmi jol érzi magát..gy ilyen =végi meccsen nagyon jol ellehet lenni,haverok társaság,szeretett klubbunk !!!!sztem mindnekinek jo,csak neked nem emrt te ilyen csöláto kicsáko vagy!!!
Tudod milyen hangulata van egy meccsnek,föleg ha gyözünk is???és ott állsz B-középbe és telitorokbol zug hajrá Fradi vagy bármeliyk ének !!!Ez a mienk ezt szeretjük,és nem fikázzuk,még ha nem is tatjuk olyan jonak mint más országokban !!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Shadowkiller
Tudjátok mit felejtsük el egymást!! Ti nem értetek engem én se titeket hisz nem vok drukker!! Ez a ti topicotok és ti drukkerek vagytok! Sztem mindkettõnknek van igaza!! Nem állítom, hogy megmondom a frankót, de én nem is faszoztam! Szurkoljatok ez a dolgotok és nagy szüksége is van a csapatotoknak rá!! Egyenlõre 1.Újpest 50ponttal 6.Fradi 31ponttal Ennyi! Tök mind1 ki nyer a végén, külföldön egyiknek sincs semmi esélye!! Ez a lényeg és ezt nem értitek, hogy bénák a MAGYAROK!! Ez tény ezért nem kell faszozni anyázni meg egyéb dolgokat tenni! Én jó szurkolást kívánok nektek és lépek, ezzel megtettem a legsportszerûbb lépést veletek szemben! Köszönöm hogy itt lehettem!! Sziasztok!
Shadowkiller! <#vigyor3><#vigyor><#fogmosas>

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Shadowkiller
Én nem mondtam hogy otthon ülök anyámmal! Ezt te állítod! De a családomnak semmi köze hozzá azér ezt nem ártana tiszteletben tartani!

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

na jó mukika ezeket töröld mert értelmetlen flémbe megy, amíg csak lolokat bír irogatni.. nem is értem, miért nem tudtál elmenni a topik mellett? te ülj otthon szombaton anyáddal aztán jólvan
mi meg elmegyünk a szaros magyar focimeccsre, és kitomboljuk magunkat. nem vagyunk egyformák

football without ultras is nothing

Shadowkiller
Tul képpen te mennyi vagy? 18-25 között!! Tudom, hogy nem okoskodsz (mert te aztán nagyon értessz hozzá) de ez akkor is LOOOL!! <#vigyor3>

😄DDDDDDDDDDDDD
jaj istenem, de jo vagy. Es igen en inkabb basznek be, es lennek hozzam hasonlo begyoposodott szinten alkesz drukkerekkel, minthogy azzal szorkozzak 18-25 kozott hogy okoskodom es olyanokba szolok bele amirol fogalmam sincs
pisz 😊

BUDA > miskolc.

arra lennék mi az õ érdeklõdési köre? krumplipucolás?

kicsit tájékozódj olyan alap fogalmakról, mint pl ultra és akkor utána kritizálhatod a dolgokat.. tipikus magyar betegség, beleugatni olyanba, amihez közünk sincs

Shadowkiller
Várhatod úgyse érted!!!

Shadowkiller
Én a médiát szóba se hoztam te vered magadat már 2*is arra!! Nézzél már magadra!! Ki a média bábuja tulképpen!! Nem én, de a fasz se én vagyok!!
Mind1 neked magas ez mert begyöpösödött drukker vagy!! De mint mondtam megértelek hiszen egy bizonyos alkoholmennyiség elfogyasztása után télleg beáll az elbutulás!! no comment!

varom mar hatha valaszol... :C

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
😄dddddd
jaja elolvastam

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mukika
elég kemény. érdemes elolvasni amiket ír. 😄

gabber_saviola
látom van itt egy "megmondomafrankót" srác

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mukika
mikor volt igazán nagy rendbontás utoljára????? mikor volt rendbontás???? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

hétrõl-hétre ott vagyok szinte a sûrûjében és én nem veszem észre, hogy bármi ilyen is történne. te aztán nagy mágus vagy.

mukika
1; szerinted az a kis szmájli miért van ott? tény, hogy nem szeretem az újpestieket(de pl. a legjobb barátom nekik szurkol minden meccsen), de most még õket is megvédem, mert akkora hülyeséget mondtál.

2; mondom én, hogy azt fújod amit a média mond. verekedés mikor volt utoljára? rendbontás mikor volt utoljára? zártkapus mérkõzés mikor volt utoljára? hagyjad már magad... az pedig, hogy néha van lebeszélt bunyó amirõl még a te hõn áhított médiád sem tud, az a nagyfiuk dolga. de ez most másik téma.

3; Meg lehet nézni egy magyar meg egy külföldi meccset és utána lehet nekem ellent mondani!! - miért zavar, hogy én a magyar focit is élvezem? miért zavar hogy az ország 70% szereti még mindig a magyar focit? leszarom a külföldieket (na jó ez nem igaz) ha választanom kell egy Fradi-REAC és mondjuk egy Barca-Real(ez csak egy pl. a sok közül) meccs között tuti az elsõt választom. de mirõl is beszélünk, ha nem nézel magyar focit?!?!

4; De ez NEKTEK életforma! Részegen hõbörögni mer a másikak helyzetet , gólt csinált!!? - aki iszik az rossz? pffff. kikapcsolódom, és önfeledtem szórakozom hétrõl-hétre. csal sajnálni tudlak, hogy ez neked fáj. kinek a pap, kinek a papné. de ezek után szerintem is maradj a saját érdeklõdési körödnél, mindenkinek jobb lesz így.

5; látom beleszerkesztetted a hozzászólásodba ezt a szép piros betûs részt. gondolom életedben nem voltál foci meccsen… nem tudom még mindig mire alapozod ezt. de ha te ettõl jobbat alszol, akkor csak gondold ezt. de hogy fasz vagy annyi szent. kíváncsi lennék rá, hogy magadat mekkora ásznak tartod.

Shadowkiller
Az hogy buzdítod az rendbe van!! DE a rendbontás az már kicsit több!! És azér elõfordul párszor olykor olykor azér ezt te se tagadd!! :-D Szurkolni lehet kell is!! Nem is azt elleneztem, hanem az egyéb magatartást, mind szurkolók, mind a focisták részérõl.

Shadowkiller
Elõre is SORRY elírtam vannak a szurk táborban is olyanok akik a legalja és a legmûveletlenebb!! Nem mind az vannak azért ott is értelmesek csak kevesen BOCS!!!
Nem nézem a magyar focit!! És tipikus esete vagy annak hogy az ellenfél tábora csak a bunkó!!! LOL Tudod mindenhez kell 2 oldal hogy összejöjjön ha az egyik nem lenne szitkozódó illetve kötekedõ a másikkal akkor a másik se tenné!! De ez NEKTEK életforma! Részegen hõbörögni mer a másikak helyzetet , gólt csinállt!!? Aztán verekedni mert kikaptatok!!! A FRADI meccsek 98,99 százaléka rendbontás mellett telik el a maradékot meg zárt kapuk mögött játszák VICCES!! Akkor ez most milyen életforma is? Hagyjuk! A pályán is csak a színészkedés megy mert focizni nem tudnak!! Meg lehet nézni egy magyar meg egy külföldi meccset és utánna lehet nekem ellent mondani!! Amúgy nem vagyok divatguszti azért mert neked fáj az igazság!! Megértem egyébként hogy véded õket mivel nekik szurkolsz! Nem mondtam hogy ne tedd tehát tiszteletben tartottam a döntésed! De attól hogy van valakinek egy reális véleménye az még nem ostoba!! Az az ostoba aki nem veszi észre magát...! De mind1! Csak ennyit akartam közölni nem hiszem hogy hszelek többet mivel számomra érdektelen a téma, csak nem bírtam már nézni a magyar foci fényezését (fõleg a fradiét)! Inkább maradok a saját érdeklõdési körömnél! Sry! <#taps>

akkor en mint legmuveletlenebb, legalja ember azt mondom hogy bye,menj szurkolj a barszanak, majd rajuk csorgathatod a nyalad, a tobbiek akik meg szeretik ezt a Csapatot, miert ne buzdithatnak oket,ez oriasi fegyver es hatalmas plusszt ad a jatekosoknak. Masik a penz, a fel timnek tartozik a klub ezek az emberek csak a Fradiert jatszanak (talan egy-ket plejat kiveve, szia lali)..Es en kerek bocsanatot toled hogy azokert szoritunk minden heten akiket szeretunk, es ezert meg is teszunk mindent hogy a csapat elorebb jusson, csak a hangunkkal valamint a klub irant erzett szeretettel tudunk szolgalni, es igen ez fontos mind a klub jatekosainak, mind a szurkoloknak..
pisz

BUDA > miskolc.

mukika
A FRADI-ról meg a LILÁKRÓL meg csak annyit, hogy a legmûveletlenebb, legalja emberek vannak ott! A szurk. táborban is, ez a képekrõl is jól kivehetõ, illetve a Fradista dalátköltések stb. stb. stb....!! LOL

lehet a liláknál tényleg így van (😛), de kikérem magamnak illetve Fradista szurkoló társaimnak ezt a hangnemet. már ne is haragudj de ezt mire alapozod? arra, hogy ülsz a tévé elõtt egy-egy meccs közben, és azt fújod amivel a média teletömi a fejed? ez egy életforma, egy életvitel, hogyha ezt nem érted meg csak sajnálni tudlak. rühellem az ilyen ostoba embereket mint te.

amit pedig leírsz a Magyar fociról nevetséges. mi a lófasznak nézed akkor? senki nem fog a fejedhez fegyvert, hogy nézd. nézd akkor a BL meccseket, angol, spanyol ligát, stb., illetve majd a vébét, aztán pedig állj be te is a sok divatguszti táborába.

Shadowkiller
Nos olvasgatva a topicot már hozzá kell fûznöm pár gondolatot!
A Magyar foci úgy ahogy van már egy nagy rakás béna szerencsétlenkedése! Ez, hogy MAGYAR FOCI nem létezõ fogalom most! Egyszer volt, rég volt, elmúlt!
A FRADI-ról meg a LILÁKRÓL meg csak annyit, hogy a legmûveletlenebb, legalja emberek vannak ott! A szurk. táborban is, ez a képekrõl is jól kivehetõ, illetve a Fradista dalátköltések stb. stb. stb....!! LOL
Nem akarok senkit megbántani ez van! Egy NULLA csapat, egy NULLA ligában, a többi NULLA csapat mellet, NULLA cselekmény NULLA labdaérzék ÉS SOK FIZETÉS,(Inkább az ilyen ingyenélõk is menjenek dolgozni, azt akkor többre megyünk!)!!
MAGYRORSZÁGON NINCSENEK FOCISTÁK (CSAK LABDAKÖZELBEN LÉVÕ BÓKLÁSZÓ BOHÓCOK), ÉS KÜLFÖLDI SIKEREKRÕL KÁR IS ÁLMODNI!!!
HAJRÁ DE KI????

mivel egyre késõbb sötétedik

A 29.fordulóban a Tatabánya elleni hazai meccsünk szombaton lesz,így nem közvetíti egy Tv adó sem. Furcsa volt hogy 19-kor kezdõdik. Azt hittem a Duna nyomja majd, de úgy látszik csúsznak a meccsek kezdési idõpontjai.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

A további menetrend:

24. forduló 2006.04.23 Diósgyõr - Ferencváros 11:30 - RTL Klub
25. forduló 2006.04.29 Ferencváros - Vasas 15:00 - SportKlub
26. forduló 2006.05.06 REAC - Ferencváros 15:00 - SportKlub
27. forduló 2006.05.12 Ferencváros - Pécs 19:00 - DunaTV
28. forduló 2006.05.21 Debrecen - Ferencváros 11:30 - RTL Klub
29. forduló 2006.05.27 Ferencváros - Tatabánya 19:00 -
30. forduló 2006.06.02 Sopron - Ferencváros 19:00 - Duna TV

Jó hír hogy most már csak kétszer kerülünk az RTL képernyõjére!
Mellette van 2 SportKlub+ 2 Duna TV-s meccs!

Jelenleg. Ez az év az építkezés éve Nálunk. Ha sikerül befektetõt találni, összetartani a Csapatot, és a nyáron megerõsödni, akkor Jövõre nem lesz ellenfelünk! Akár a nemzetközi porondon is alakíthatunk valami maradandót.
Gondolok itt elsõsorban a BL csoportkörre, UEFA fõtáblára.

MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS!

Miért melyik magyar csapat tudna? Fehérvár se lenne jobb meg egyik másik csapat se. Nagy változások kellenének, hogy valamit elérjen egy magyar csapat...

Hát bizony ez az Újpest nem fog Európát verni! <#violent>UTE MLL MLSZ

HAJRÁ FRADI!

Ja hallottam mikor szegény Simit emlegették a mocskos lilák!
Nagy Fradista volt, és Nagy Fradista most is a szívünkben! Nyugodj Békében!

Amúgy meg néha egy cipõben járunk:
Én is a rohadt Máv és Volán miatt nem jutok el soha egy meccsre sem!
Sebaj jövõ szombat azért is megpróbálok kimenni! HAJRÁ FRADI!

egyebkent meg ez az egesz meszoly mondja meg mennyi legyen a hosszabbitas, ujpestet bajnoknak tema szani, hihetetlen hogy idaig kelljen sullyednie a magyar focinak, es persze hiaba ovna a Fradi, ott van lilalelku kisteleki, es mar nincs mirol beszelni. legyenek bajnokok a lilak, mar elore varom hogy egjenek egy kiadosat a nemzetkozi porondon, ott mar nem lesz saskoy, meg nem geza ba fogja megmondani meddig tartson a meccs <#szomoru2>

BUDA > miskolc.

elso poen, ezt mondta haverom is, meg volt ilyen 2 10 eves csoka akik egy rajzolt lila majmot mutogattak nekik, ott szakadtak rajtuk :c

BUDA > miskolc.

mukika
Az újpestfc.hu tudósítása sok minden elárul a Derbyrõl :
"Láthatóan feltüzelt Ferencvárossal kerültünk szembe, a mozgékony hazai támadók többször is zavart okoztak védelmünkben, mi pedig egyre kevesebb idõt töltöttünk az ellenfél tizenhatosának közelében."
"A gól után próbáltuk átvenni a játék irányítását, de kidolgozott akcióból nem tudtunk a kapura veszélyesek lenni."
"Csapatunk továbbra sem játszott elég harcosan, Rajczi gyakorlatilag nem kapott használható labdát, csak gyötrõdött a magas védõk gyûrûjében."
"Sajnos egyre inkább a tanácstalanság látszódott a játékunkon. Azt pedig végképp nem tudtuk felmérni, hogy Kemenes milyen képességû kapus."
- sehol sincsenek ezek a cigányok! ha nekünk lenne olyan vezetõségünk, és anyagi hátterünk, és egy gólvágónk, simán ütnénk mindenkit. csak sajna ott az a ha. 😞

ja és hogy Simon Tibor emlékét gyalázták vasárnap az újpestiek ahhoz csak gratulálni tudok.... mindenhol azt olvastam, hogy szurkolás területén sehol nem voltak, csak az üres stadion zengett tõlük, de ennyi. egyszerûen senkik. nagyon bánom, hogy nem tudtam kimenni. buzi MÁV, buzi árvíz, egyszerûen buzi mindenki. 😄

Megfogadom a tanácsod!
Legközelebb 2x megnézem mit rakok be! <#buck>
HAJRÁ FRADI!

,,de nem azért mert olyan jó csapat" <#eljen>

mukika
np 😉

ne légy divat. inkább gondolkozz, mielõtt írsz.

Mindegy 😄D

mukika
1; #6430 kiemelt része. mióta mészöly mondja meg hogy mennyit kell hosszabbítani?

2; az újpesti 11-est les elõzte meg. ennyi. és mégis a 11-est fújták be.

sorolhatnám tovább. és ezek csak a vasárnapi meccsen történtek. szvsz idén az újpest lesz a bajnok, de nem azért mert olyan jó csapat. <#levele>

gabber_saviola
nekem ne köszönd, mert Én Budapesten lakom 😄DDddddddddddddd

Kedden egyeztettek a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága elõtt Szûcs Lajos és klubunk képviselõi.
- Az egyeztetésen megállapodtunk korábbi kapusunkkal – mondta Tepszics Ignác a 100%Fradinak. – Természetesen a konkrét részletek a felekre tartoznak, azt azonban szeretném elmondani, hogy Szûcs Lajos nagyon együttmûködõ volt, érzõdött rajta, hogy nem mindegy neki a Ferencváros sorsa, nem akar ártani a klubnak.

A színes hetilap arra is kíváncsi volt, klubunk a sajtóhíreknek megfelelõen valóban óv-e Füzi Ákos hétvégi játéka miatt.
- A Füzi-ügy egy jelenleg is folyamatban lévõ ügy, amelyben már több klub is panasszal élt az arra megfelelõ bizottságok felé. Mi ezt eddig semmilyen formában nem tettük meg, így az a sajtóban megjelent információ, hogy az FTC-nél eldöntött tény az óvás, nem helytálló. A héten egyébként várható egy fellebbviteli bizottsági döntés az ügyben, amely új megvilágításba helyezheti az egész történetet – mondta Tepszics a 100%Fradinak.

Thx. 😄

A következõ mérkõzésrõl hiányozni fognak: Tímár, Botis (fájó pont a védelem szempontjából) valamint Szálkai Zsolt és Leo játéka is kérdéses. Valahogy csak sikerül pótolni õket is. Reméljük.

gabber_saviola
semmi olyat nem mondtál 😛

Most nem értem miért mondjátok hogy a bírók az újpestet támogatják. A kupában is a debrecen ellen 2 meccsen 3 büntetõt itéltek ellenük, meg a vasárnapi meccsen se egyoldalúan fújt. Azt meg nem is érdemes firtatni, hogy miért hosszabbított annyit. A hosszabbításban meg nem törvényszerû gólt kapni (fõleg emberelõnyben). Csak egyszerûen vannak csapatok akik a magyar szokás ellenére végig tudnak küzdeni.
Ezt amúgy teljesen független szurkolóként mondom.

skristof/mukika remélem nincs harag a tegnapi félreértések miatt?

Ilyen a jó felfogás! És ez mostmár realitás is lett! Köszönjük Gellei Imi bá'!
Én sajna csak TV elõtt fogom kiordítani magam, de nagyon remélem hogy nyerünk!
Hajrá Fradi!

2004-ben amikor bajnokok lettünk, akkor is a Puskás Stadionból kellett helikopterrel az Üllõire vinni a bajnoki serleget meg az aranyérmeket.(Már készültek az Újpest bajnokavatására) <#mf3>

mukika
Mi a célkitûzés Diósgyõrben?

- Ez nem lehet kérdés. Úgy vélem, a Ferencvárosnak minden körülmények között gyõzelemre kell játszania. Vannak ugyan gondjaink, ám azokból a játékosokból kell megoldani a problémákat, aki a rendelkezésemre állnak. Nem siránkozni kell, hanem a napi munkában úgy dolgozni, hogy hétvégére felépüljön egy olyan játék, amellyel nyerhetünk. Persze, én is jobban örülnék, ha a Honvéd elleni meccshez hasonlóan újra ideális futballközegben, este léphetnénk pályára, de úgy látszik, nekünk erre nincs lehetõségünk. A vasárnap délelõtti meccs így is egy újabb esély, hogy megörvendeztessük azokat, akiknek a szeretete éltet bennünket ezekben a nehéz napokban is.
<#eljen><#eljen><#eljen>

mukika
Nemzeti Sport: Lila vadász, méla lesen

Saskõy Szabolcs: "Nem hibáztam!"

Valahogy vonzza a drámai végkimenetelû, zûrös meccseket. A 35 esztendõs Saskõy Szabolcs több olyan találkozón bíráskodott, amelynek igencsak intenzív utóélete volt - csakúgy, mint a vasárnapi derbinek.

Tudom, hogy visszanézte a mérkõzést, ezért kérdem: látva a felvételt, hogyan értékeli teljesítményét?
- Elõször is hangsúlyoznom kell, nagy segítség volt a számomra, hogy erre a meccsre külön MLSZ-ellenõrt delegáltak Margitai Zoltán személyében, aki nemcsak a pályán történteket, hanem a lelátói eseményeket is figyelte. Én így a meccsre koncentrálhattam, nem kellett azzal foglalkoznom, ki mit üvölt a nézõtéren.

Szóval, elégedett magával?
- Úgy érzem, nem okoztam csalódást. Óriási megtiszteltetésnek éreztem, hogy rám bízták a rangadót, és visszanézve a meccs felvételét, nyugodt lelkiismerettel kijelenthetem: nem hibáztam. A Fradi tizenegyese egyértelmûen jogos volt, még az újpestiek sem reklamáltak.

Miért kellett hat percet hosszabbítania?
- Emlékezzen csak vissza, hogy két ferencvárosi, Leandro és Laczkó összefejelt, s akkor jól láthatóan felmutattam, hogy három percet hosszabbítok. További három perc pedig azért volt szükséges, mert ennyit állt a játék.

Biztos benne, hogy jól döntött, amikor megadta az Újpest második gólját?
- Most nagyon õszinte leszek: a második újpesti találatnál kiszaladtam a partjelzõmhöz, mert magam is úgy láttam, hogy Rajczi Péter lesen volt, ám Kovács Péter asszisztens azt mondta, az újpesti csatár egy vonalban volt a labdával, s mivel az az ukáz, hogy a támadófutballt segítsük, jogosan engedtük tovább az akciót. Hangsúlyozom, Rajczi Péter a labdával volt egy vonalban.

A meccs végén majdnem tömegverekedés tört ki a pályán. Ön ekkor csupán Kovács Zoltánnak mutatta fel a piros lapot...
- Ezt is többször visszanéztem, és azt hiszem, jól döntöttem, hogy Kovács Zoltánt kiállítottam, a meccset pedig lefújtam. Ezzel akadályoztam meg a nagyobb botrányt! A találkozót követõen egyébként senki egy rossz szót sem szólt hozzám, sem a lelátóról, sem a játékosoktól nem kaptam kritikát. Ez számomra egyértelmû jel: jól bíráskodtam.

A labdarúgás szabálya szerint a leshatár (ami mögött nincs les):
- a felezõvonal
- a labda vonala
- az utolsó elõtti védõjátékos vonala.
Kovács Zoltán lövésénél az utolsó elõtti védóátékos (Sorín Botis) messzebb volt az alapvonaltól, mint a Rajczi Péter, így az újpesti csatár lesen állt a rúgás pillanatában.

Nemzeti Sport: A pokolban - a mennyben

mi meg hétvégén a Fehérvárt fogadjuk... lehet megrakom egy x-ra v hazaira..
nem lennék meglepve. bár megvárom még a bíróküldést, h kit küldenek ide

mukika
csak ne ilyen látványosan csinálnák. <#szomoru1> mind1 10 évente befér 1 lila bajnoki cím is.

figyeljétek meg, ha az utolsó fordulóra marad a bajnok avatás, mennyire fogják nyomni a bírók(szokásosan) az újpestet. (utolsó fordulóban: újpest - fehérvár lesz.)

ja de tegnap az újpesti haverom megmondta, hogy az elmúlt 3 fordulóban ellenük fújtak a bírók, meg ilyenek. érdekes, én ált. belátom ha segítenek nekünk a bírók, de úgy látszik a liláknál ez nem szokás. sõt ellenkezõleg...