Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
budó fosni volt, azért "vált ki"? 😄D
football without ultras is nothing
3 pont megvan, és ez a lényeg. tipikus vasárnapi 2. félidõt láthattunk… majd szombaton megmutatjuk! 😊
Budo hasmenése meg loál! 😄d
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Taki, jössz velünk Fradi-Vasasra? (az a mi, az Láma meg Én 😛)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
néha nekünk is lehet. meg azért az elsõ 15-20 perc nem kicsit a miénk volt. kellet volna még egy gól...
viszonylag jó hangulatú délelõtti meccs(ehh de bánom, hogy nem tudtam menni). a 2. félidõ elsõ negyed órájában kell még egy gól és nyert ügyünk van. nagyon nem szimpi a diósgyõr ezzel a sok kis szabálytalanságával.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
2 után estem haza
Nyugodj békében Simon Tibor!
A Derby. Az egész bajnoki szezonban a Megyeri és az Üllõi úti összecsapást várja a legjobban a két õsi rivális fanatikus szurkoló tábora. A többi mérkõzés csak felkészülés az év eseményére. A Derby hangulata egyedülálló, egyetlen más mérkõzéshez sem hasonlítható. Számunkra ebben a bajnoki szezonban keserû élménnyel zárult mind a két rangadó. De nem azért, mert a pályán mutatott jobb teljesítményükkel gyõztek le minket a lilák, hanem azért, mert mindkét meccsen a játékvezetõ segítette õket a három bajnoki ponthoz. Õsszel 1:1-es állásnál, az utolsó percben - a hazaiak csatára lerántotta Sorin Botist, majd belõtte a gyõztes gólt. A nyilvánvaló szabálytalanságot a média is elismerte. Puff neki, ettõl nekünk még nem lett jobb! A most vasárnap rendezett Derby kísértetiesen hasonlított az õszire, azzal a különbséggel, hogy most a 96. percben született meg a lilák gyõztes találata. A tévéfelvétel alapján egyértelmûen bebizonyosodott, hogy az egyik újpesti csatár lesen állt és azóta már azt is bebizonyították, hogy tétlen lesrõl szó sem lehetett! A korrektség kedvéért meg kell említenem, hogy a játékvezetõ nem volt biztos a dolgában, ezért a partjelzõjére hagyatkozott. Persze ettõl még nekünk keserû maradt a szánk íze. A média napok óta tárgyalja az ominózus jelenetet, de egy "apróság" elkerülte a figyelmüket. Kovács közeli lövésébe óriási bravúrral sikerült belevetõdnie Kemenes Szabinak, majd felpattant és megpróbálta kiütni a kapunk felé perdülõ labdát, de a lilák egy másik játékosa - Lucas - ebben meggátolta! Sõt, a lilák egyik honlapjáról "kicsempészett" fotón jól látszik, hogy az újpesti játékos egyszerre akadályozta a hárításban kapusunkat és Botist is! Ez azért nagyon fontos, mert ha a játékvezetõ nem volt biztos a lesállásban, akkor legalább a nyilvánvaló kaputámadásért kellett volna szabadrúgást ítélnie a Fradi javára! Egy szó, mint SIDE - ebben a bajnoki szezonban kétszer kaptunk ki az Újpesttõl – bírói tévedés miatt! - írta: Simi(7side)
de sajnos jelen állás szerint az ute nagy valószínûséggel bajnok lesz. pedig bíztam a kispestben... (fehérvár pedig szopik skristoféknál)
BUDA > miskolc.
majd jövõre!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Egy hiányzóval kevesebb!
Úgylátszik valakinek sok volt a szabadideje, és kényszerbõl bele kellett valakikbe akasztania a bajszát 😄DD
Blikk: Rajong a Fradiért a kókuszos reklámfiú
<#ijedt>#ijedt><#wow3>#wow3><#wilting>#wilting><#guluszem1>#guluszem1><#vomit>#vomit><#wow2>#wow2><#mf3>#mf3><#duma>#duma><#ijedt>#ijedt>
Megvan a kislányverõ zsidó neve - De térjünk a lényegre! A kokárdafóbiás szélsõséges neve: Fok Balázs, lakcíme: 2083 Solymár, Kökörcsin u. 27., telefonszáma: +36-26-362-504. A telefont mostanság csak édesanyja veszi fel (F. Balázs állítólag szombatig külföldön van, talán jobb volna, ha ez az állapot örök idõkig szólna), aki szerint fia nem hajlandó bocsánatot kérni, hiszen "nem õ ütött, hanem õt rugdosták" (sic!)
nem másolom be, mert nem szép dolog, de annyi szent, hogy nem komplett a srác. 😊
#6482: pont azt fújom amit a média, hogyne, kedvencem, minden nap megnézem, imádom. nem te vagy az aki támad, áhhhh.... már nem tudsz mit írni, és mi vagyunk a szar szemét begyöpösödött drukkerek, és hogy az istenbe képzeljük ezt. nem tudom még mindig, hogy mire fel vagy JANI, mert ha nem nézed, akkor nincs mirõl vitázni, beszélgetni. csak azt fújod, amit olvasok, illetve hallasz a tévében, haveroktól, aputól, salz hagyjuk. jobb ez így. de akkor is egy fasz vagy, én meg egy primitív legalja maradok ennyi.
mostantól pedig szemét módon kihasználom házigazda jogaimat, és a következõ üzijeidet, ha lesznek, törlöm.
peace & love