Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
jo hogy megkédeztél engem is, de persze, megyünk😄

mukika
jajaja, rájött a hasmars. 😛

húdekurvaunalmas meccs vót.. átaludtam javarészt 😊

budó fosni volt, azért "vált ki"? 😄D

football without ultras is nothing

mukika
ná tudom. persze mikor Fradi-zetén a szép sebõköt szidtuk, kétszer is állt a játék... :C szvsz rtlnek tartani kell a mûsoridõt.

3 pont megvan, és ez a lényeg. tipikus vasárnapi 2. félidõt láthattunk… majd szombaton megmutatjuk! 😊

Budo hasmenése meg loál! 😄d

gabber_saviola
Én is dolgoztam volna 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

dolgozom:|
Amugy most a "Lipcsei Peti,te lófejû g..i" beordibálások alkalmával (kb 15 perce csak az szól kisebb megszakitásokkal) miért nem szüntetik be a meccset,meg mondatják be hogy szurkoljanak normálissan?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

gabber_saviola
a mákos gól is gól 😊

Taki, jössz velünk Fradi-Vasasra? (az a mi, az Láma meg Én 😛)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mukika
😉

néha nekünk is lehet. meg azért az elsõ 15-20 perc nem kicsit a miénk volt. kellet volna még egy gól...

nem, a gól😄😄😄 azét nagy mákunk vótxD
mukika
ezt a fasz kommentátort... <#wow3><#mf3>

viszonylag jó hangulatú délelõtti meccs(ehh de bánom, hogy nem tudtam menni). a 2. félidõ elsõ negyed órájában kell még egy gól és nyert ügyünk van. nagyon nem szimpi a diósgyõr ezzel a sok kis szabálytalanságával.

gabber_saviola
micsoda, hogy flashben csináltam meg a gólt ? 😄DDDDDDDDDdddddddddddd

Kaplan
Ez így elég gyengécske, már elõre parázok a 90. perctõl.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ez azét elég durva😄
gabber_saviola

gabber_saviola
a kis humor herold

majd ha eljön a 90. perc 😄DDDDDDDDDDDDDDD

Kaplan
Igen, mindegy, ezért lõni kell még nekik 7 szabályos gólt is. Ne álljunk be!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gabber_saviola
mind1 hogy hogyan a lényeg a GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL 😛

háthát, most mákunk volt, nem vették észre a kezezést

Kaplan
1-0 😊

Bajevsky

góóóóóóóóóóóóól

gabber_saviola
nah akkor hajrá, és szeretnék egy megalázó Dvtk kiütést mára 😛

gabber_saviola
Nyugodj békében Simon Tibor!

jaja, nem volt szar meccs 😊

2 után estem haza

mukika
Április 23-án van az évfordulója annak, hogy távozott tõlünk Simon Tibor. Eme napon mindenki méltóképpen emlékezzen meg a Ferencváros egyik legharcosabb játékosáról, aki korán eltávozott közülünk.

Nyugodj békében Simon Tibor!

mukika

A Derby. Az egész bajnoki szezonban a Megyeri és az Üllõi úti összecsapást várja a legjobban a két õsi rivális fanatikus szurkoló tábora. A többi mérkõzés csak felkészülés az év eseményére. A Derby hangulata egyedülálló, egyetlen más mérkõzéshez sem hasonlítható. Számunkra ebben a bajnoki szezonban keserû élménnyel zárult mind a két rangadó. De nem azért, mert a pályán mutatott jobb teljesítményükkel gyõztek le minket a lilák, hanem azért, mert mindkét meccsen a játékvezetõ segítette õket a három bajnoki ponthoz. Õsszel 1:1-es állásnál, az utolsó percben - a hazaiak csatára lerántotta Sorin Botist, majd belõtte a gyõztes gólt. A nyilvánvaló szabálytalanságot a média is elismerte. Puff neki, ettõl nekünk még nem lett jobb! A most vasárnap rendezett Derby kísértetiesen hasonlított az õszire, azzal a különbséggel, hogy most a 96. percben született meg a lilák gyõztes találata. A tévéfelvétel alapján egyértelmûen bebizonyosodott, hogy az egyik újpesti csatár lesen állt és azóta már azt is bebizonyították, hogy tétlen lesrõl szó sem lehetett! A korrektség kedvéért meg kell említenem, hogy a játékvezetõ nem volt biztos a dolgában, ezért a partjelzõjére hagyatkozott. Persze ettõl még nekünk keserû maradt a szánk íze. A média napok óta tárgyalja az ominózus jelenetet, de egy "apróság" elkerülte a figyelmüket. Kovács közeli lövésébe óriási bravúrral sikerült belevetõdnie Kemenes Szabinak, majd felpattant és megpróbálta kiütni a kapunk felé perdülõ labdát, de a lilák egy másik játékosa - Lucas - ebben meggátolta! Sõt, a lilák egyik honlapjáról "kicsempészett" fotón jól látszik, hogy az újpesti játékos egyszerre akadályozta a hárításban kapusunkat és Botist is! Ez azért nagyon fontos, mert ha a játékvezetõ nem volt biztos a lesállásban, akkor legalább a nyilvánvaló kaputámadásért kellett volna szabadrúgást ítélnie a Fradi javára! Egy szó, mint SIDE - ebben a bajnoki szezonban kétszer kaptunk ki az Újpesttõl – bírói tévedés miatt! - írta: Simi(7side)

mukika
Az EHF Kupa-döntõjében a kézisek - igeeen. <#worship><#worship>

mukika
uhhh ez aztán gólerõs forduló! remélem holnap mi is rúgunk vagy 3at. 😊

de sajnos jelen állás szerint az ute nagy valószínûséggel bajnok lesz. pedig bíztam a kispestben... (fehérvár pedig szopik skristoféknál)

mukika
köszi szépen! 😊

gabber_saviola
jobbulást

minnel hamarabbi felepulest

BUDA > miskolc.

jobbulást továbbra is
majd jövõre!

a füzi ügyrõl meg ennyit...

mukika
olyan boldog vagyok, hogy tegnap megint felvágta a doki a lábam...(van rajta még mindig egy seb ami nem igazán akar begyógyulni, begyulladt, felvágta, kitisztította), mert így a hétvégi túrát megint mondhatom le. ez nem az én évem, bár az elõzõ sem volt az... <#szomoru1>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

,,a nemzeti elkötelezettsége miatt többször meghurcolt Könnyû Károly idõközben infarktust kapott; jelenleg munkaképtelen, felesége ápolja otthon, ahol tartozásaik miatt már az áramot is kikapcsolták." - Jobbulást!

,,a nemzeti elkötelezettsége miatt többször meghurcolt Könnyû Károly idõközben infarktust kapott; jelenleg munkaképtelen, felesége ápolja otthon, ahol tartozásaik miatt már az áramot is kikapcsolták." - Jobbulást!

,,Tegnap már edzettem a többiekkel, nem fáj a fejem sem, minden rendben van. Vasárnap a Diósgyõr elleni mérkõzésen már játszani szeretnék!" <#eljen>
Egy hiányzóval kevesebb!

<#eljen> A számból vetted ki a szót.
Úgylátszik valakinek sok volt a szabadideje, és kényszerbõl bele kellett valakikbe akasztania a bajszát 😄DD

csodálkozom, hogy ez a cikk nem a bulvárNSben jelent meg <#gonosz1><#gonosz1>

gabber_saviola
vannak ilyen arcok, engem a bithumenen talált meg egy ilyen (Palermo topikban olvashatod)

gabber_saviola
finom volt a kókuszgolyó 😄dddddddddddddddd

mukika

Blikk: Rajong a Fradiért a kókuszos reklámfiú

<#ijedt><#wow3><#wilting><#guluszem1><#vomit><#wow2><#mf3><#duma><#ijedt>

mukika
off:

Megvan a kislányverõ zsidó neve - De térjünk a lényegre! A kokárdafóbiás szélsõséges neve: Fok Balázs, lakcíme: 2083 Solymár, Kökörcsin u. 27., telefonszáma: +36-26-362-504. A telefont mostanság csak édesanyja veszi fel (F. Balázs állítólag szombatig külföldön van, talán jobb volna, ha ez az állapot örök idõkig szólna), aki szerint fia nem hajlandó bocsánatot kérni, hiszen "nem õ ütött, hanem õt rugdosták" (sic!)

mukika
ezeket a gyöngyszemeket bent hagyom, mert jó mosolyogni rajtuk. de micsoda privátot kaptam aztakurva... 😄DDDdd

nem másolom be, mert nem szép dolog, de annyi szent, hogy nem komplett a srác. 😊

#6482: pont azt fújom amit a média, hogyne, kedvencem, minden nap megnézem, imádom. nem te vagy az aki támad, áhhhh.... már nem tudsz mit írni, és mi vagyunk a szar szemét begyöpösödött drukkerek, és hogy az istenbe képzeljük ezt. nem tudom még mindig, hogy mire fel vagy JANI, mert ha nem nézed, akkor nincs mirõl vitázni, beszélgetni. csak azt fújod, amit olvasok, illetve hallasz a tévében, haveroktól, aputól, salz hagyjuk. jobb ez így. de akkor is egy fasz vagy, én meg egy primitív legalja maradok ennyi.

mostantól pedig szemét módon kihasználom házigazda jogaimat, és a következõ üzijeidet, ha lesznek, törlöm.

peace & love

gabber_saviola
viszlát