Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
hehe és mindezt egy paszott ujpestért, ennél nagyobb problémád ne legyen az életben! 😄ASdasdasasdasdasdas

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
13:00:00 kampi elött !!!!!44

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mukika
természetesen. annyira nem szar a lábam, hogy a hazai meccseket is kihagyjam! 😊

Láma!
ez legyen a legnagyobb bajod😄
jössz holnap?

mukika
<#wow2><#eplus2><#gonosz1><#hehe><#vigyor1><#mf1>

baszameg elfelejtettem nézni a dunán... :CCCccCccc

Láma!
😄DDDDDDDDddhttp://www.cheesebuerger.de/images/smilie/frech/h020.gif<#nevetes1><#nevetes1>
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL

Odaírtam hogy elõre is bocs mindenkitõl.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

igazán kell ide a politika, mi?...

Nyugi nem kell egy év és belebuknak a kormányzásba, úgyhogy a következõ parlamenti választásokra nem kell már 4 évet várnunk! HAJRÁ FIDESZ-KDNP!

(Elõre is bocs mindenkitõl, tom hogy ez nem politkai topik, de erre muszáj volt reagálnom)

Nagyon várom már hogy Tökit újra 55-ös Zöld-fehér mezben lássam!

A Diósgyõr ellen a hiányos védelmünk ellenére jól játszottunk. Az elsõ 30 perc, és az utolsó negyedórát Mi irányítottuk sztem. Lehet hogy nem volt olyan szép játék, de most ténlyeg csak a 3 pont volt a lényeg, és az hogy újra 5.-ek vagyunk! Holnap Vasas verés! HAJRÁ FRADI!

gabber_saviola
Ha igaz, akkor nagyon sajnálom Tökit ezért 😞

Oncsi
szemet szemért,fogat fogért--irta Hamurappi a törvényoszlopára !!Van benne valami !<#gonosz2>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Tökirõl azért az tudjátok hogy miért ment el
(egy focista mesélte nekem, szal nem bizti, h 100%, de mendemondánál valószínûbb, és érthetõbb)
Tökinek volt egy cigány felesége, aki szült neki 2 porontyot, majd elvált, agyagilag meg nem vmi jól neki, és kellett a sok zsé a gyerektartásra, na ezért vállalta be németo.-t

ha 4en brutálisan agyonvernek valakit az utcán az már nálam az !!!

szanics
szvsz pedig van neki olyan

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
jah olvastam munkábajövet a sportban, remélem visszajön Töki

ennek a hírnek duplán is örülök.. töki jó befejezõ csatár, és valszeg már tud valamit a jövõbeli anyagi helyzetrõl, mert ép ésszel nem igazolna ide..
és mivel szvsz neki nincs olyan h Fradi szív, valami fülest kaphatott 😊

football without ultras is nothing

mukika
én is rájuk szavaztam, de nem ezért. szerintem ha a halálbüntetést nem is, de minimum életfogytiglant a gyilkosoknak... rablásért szoktak ennyit kapni az emberek, mint amennyit ez a 2 geci kapott.

#6559 - Simi az egyik legnagyobb Fradista volt. olyan dolgokat megtett a klubbért, amiért kiérdemelte, hogy ilyen helyen álljon. ez szégyen ami történik...

#6571 - Tökit mindig is nagyon szerettem... még mindig szomorúan gondolok rá, amikor kapott 1-2 pofont 1-2 fasz szurkolótól. 😞

minõsített eset? Simon gyilkosai miért lennének az???
az ilyen minõsített esetekben simán, Simon gyilkosai, Magda Marinkó, meg az az azeri baltás gyilkos... szal ezeket mind, mind nehogy már az én pénzemen tartsuk õket, etessük,

úgy sem képes senki sem visszailleszkedni a társadlomba 20-25év fegyház után,
1-2 ártatlan meg belefér ( ez most olyan demokrata jenki stilus)

jajjj utólag jutott eszembe h elfelejtettem beleeírni h most a mi alatt a Kaposvárt értem 😊 jó is h rákérdeztél, a félreértések elkerülése végett 😄

a vasas is zsidó?😄
ne menjünk bele, mert ennek nem itt a helye 😊

<#integet2>

np

csak a zöld-fehér
következõ fordulóban itthon fogadjuk a bibsiket.. háhááá <#eplus2>

REALista
Amerikában bizonyitott tény hogy a kivégzett emberek pár százaléka ártatlan!!!Egyébként gratula a Harmadik Útért!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

oksi, ezzel nincs gond: ) én kezdtem offolni, sry

jó szurkolást: )
lehet h számodra furcsán/durván hangzik de én így érzem.. aki elveszi egy ártatlan ember életét az maga is halált érdemel. ártatlan ember fölött senkinek sincs joga ítélkezni..

a példa meg lehet h erõsen elüt, de elvileg ebben az országban demokrácia van, akkor asszem minden ember egyenlõ.. azaz a gyermeked élete ugyanannyit ér mint Simié.. (persze neked személyes kötödésed miatt nem, de jogilag igen)

egy szó mint Side, (hehe, bocsika, ezt loptam) bitófára az összes gyilkost.

Sztem meg könnyen mondod ezt most, esetenként máshogy látnád Te is, ha neked kéne döntened.

Hát a példa meg amúgy erõõõõõõõõõsen elüt Simon Tibiétõl😄😄😄
én pedig vallom a halálbüntetés újbóli bevezetését.. szerintem egy emberéletet nem lehet években mérni. aki elveszi egy ember életét, az megérdemli a halált. és nem akarom hogy elmenjünk offba vagy flémbe, de én pl az elsõ körben a Harmadik Útra szavaztam, és az õ programjuk tartalmazta a halálbüntetés visszaállítását..
egy kissé durva példával élve: ha születik egy gyereked, és azt egy állat megkéseli, akkor te beéred azzal, hogy élete egy (nem is oly nagy) részét a börtönben tölti el?
na de tényleg ne menjünk ebbe bele.. sajnos ebben a "jogállamban" így mûködnek a dolgok

Nem. Szerintem se igazságos, de azért nem kell kivégzésben gondolkozni - félõ, hogy csak Simon Tibi neve miatt akarnak sokan akasztófát a csávónak, pedig.. ümm... hát jóval jobb emberek is haltak már meg nála szomorú körülmények közt.
mukika
de miért szerinted ez így igazságos? eleve 4 éve történt a gyilkosság. most meg elítélik õket 4 és 1 évre... egy drogcsempészt több idõre ültetnek le. õk meg agyonvertek egy embert... bár a magyar igazságügy egy nagy nulla.(a saját bõrömön is érezhetem, a balesetem miatt) jó nem azt mondom, hogy lõjék le õket, de minimum 15-20 év börtön, vagy életfogytiglan.

hat nemtom, sztem buta vagy.XD
mukika

Gyõzelem - Simon Tibiért!

Diósgyõr – Ferencváros 0:1
Diósgyõr, 10 000 nézõ
Féltettük a csapatot a miskolci kirándulástól, hiszen eltiltás miatt ezúttal nem játszhatott a védelem két alappillére - Botis és Tímár. Ráadásul azzal mindnyájan tisztában voltunk, hogy a Derby drámai végjátéka alaposan megviselte ezt a fiatal társaságot. Szerencsére Gellei úr kitûnõ pedagógus, ezért a diósgyõri katlanban egy alaposan feltüzelt Fradi kezdte a találkozót. A szépszámú közönség fantasztikus hangulatot varázsolt a stadionba! Játékosaink valósággal a kapujukhoz szegezték a megszeppent hazaiakat, és az 5. percben akár már két góllal is vezethettünk volna! De ami késik, az nem múlik! A 13. percben Bajevski ugrott ki a rosszul helyezkedõ védõk közül és okos góljával megszereztük a vezetést. A tévéfelvétel alapján úgy tûnt, hogy a nagy lendülettel kapura törõ csatárunknak rápattant a kezére a labda. A csapat nem állt le és tovább rohamozta a hazaiak kapuját, ekkor úgy látszott, hogy akár kiütés is lehet a vége. A miskolci csapat nagyon megroggyant, nem tudtak mit kezdeni a Ferencváros agresszív harcmodorával. A labdabirtoklás 67-33 volt a javunkra! A találkozó 36. percében hatalmasat dörrent a Fradi Tábor, zúgott a Simon Tibi rigmus. A Fradisták így adóztak az egykori elsõszámú kedvenc emléke elõtt. A II. félidõt óriási elánnal kezdték a hazaiak. Az elsõ húsz percben a kapunk elé szorítottak minket, de a védelmünk Balog Zoli irányításával állta a sarat. Ezután kiegyenlítetté vált a játék és a végére teljesen elfáradt Diósgyõrnek nem sikerült az egyenlítés. Kitûnõ hangulatú, nagy iramú meccsen sikerült megszereznünk a három bajnoki pontot. Szeretnénk ezt a gyõzelmet a négy éve tragikus körülmények között elhunyt SIMON TIBInek ajánlani. A mai harcos Ferencváros SIMInek is tetszene!
írta: Simi(7side)

mukika
szvsz tegnap világi keményebb volt a duna tévés arcnál. pedig az sem kutya...

#6548 jól beszélsz!

Oncsi
<#violent><#violent><#violent><#violent>

Oncsi
fal mellé állitani öket és

Láma!
tényleg nem.
inkább kötél, az olcsobb

azért nem kell ien agresszívnek lenni:\
szanics
négy év és hat hónap, illetve egy év és hat hónap, halált okozó testi sértésért.
Kib.szott magyar igazságügy...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

megbánta a tettét a Simon-per elsõrendû vádlottja

....
...
..
.

akkor golyó

no akkor arról a fasz redvaklubbos riporterrõl:

Azt már jó ideje megszokhattuk, hogy olyan emberek közvetítik a mérkõzéseket, akik láthatólag sosem fociztak életükben, nem sokat értenek a taktikához. Az RTL klub sem véletlenül építette bele a stábba a szakkommentátort, aki nem csak arra hivatott, hogy a labdarúgók neveit sorolja a passzok után, hanem képes "látni is a pályán". Az azonban mindenképpen elkeserítõ, mikor a tudósító keveri a játékosokat, nem ismeri fel az elõnyszabályt, fogalma sincsen a szurkolók reakciójának okáról, és a vérzést csillapítani hivatott tampont pedig cigarettacsikknek nézni.

Márpedig Világi Péter a Diósgyõr-Ferencváros meccsén a fent említettek minden elemét magáénak tudhatja. Kezdõdött azzal, hogy Jovánczait folyamatosan Bajevszkinek becézte, végül Verebes Józsefnek, a szakkommentátornak kellett finoman figyelmeztetnie arra, hogy az a csatár talán mégsem az. Világi azonban az elsõ negyvenöt percre nem érte be ennyivel: számos szabálytalanság esetében értetlenkedett, például mikor a bíró elõnyszabályt mutatott, akkor éppen azt hangsúlyozta, hogy a játékvezetõ szerint nem történt semmi. Volt olyan is, hogy lesre hivatkozott, mikor szabálytalanságért fújt a spori, a mélypontot pedig talán Balog ápolása jelentette. A momentumot (egy tamponnal próbálták felitatni a védõ vérzõ orrát) eképp kommentálta: valahogy egy csikk is bekerült a pályára. Világi a szurkolók reakciójánál is képben volt. A diósgyõri tábor véleménye szerint azért fordított hátat a pályának, mert sokáig tartott az ápolás...

A jó formában lévõ kommentátor szakmai elemzéssel is próbálkozott. Szalma megmozdulását így látta: rossz ütemben mozdult ki a kapus, végül az utolsó pillanatban mégis sikerült mentenie. Verebes szakkomentátor József azonban kissé másképp reagálta a megmozdulást: kitûnõ formában játszik a kapuvédõ, ennél a szögletnél is remekül lépett ki, együtt él a játékkal; nagyon tehetséges. Jovánczai földre kerülése is meglepte Világit. Mint fogalmazott, nem tudja, mi is történhetett, Verebes szerencsére ismét megmentette a helyzetet, és elárulta, egy szabálytalanság során préselték bele a gyepbe a támadót.

A tizenöt perces pihi némiképp jót tett Világi Péternek, aki a második játékrészben jóval kevesebbszer vétette észre magát. Azért egy említésre méltó momentuma mégis akadt: Lipcsei Péter sárgalapjának kiváltó okait a Ferencváros csapatkapitányának reklamálásában látta, miközben a játékos a sípszó utáni labda elrúgásáért sárgult be. Láthatólag nemcsak a magyar bajnoki meccsek minõsége halovány, hanem olykor a kommentátoroké is, ugyanis Világi vasárnap délelõtt maximum egy lelkes amatõr színvonalát ütötte meg. Azt is alulról.
(ma.hu)

gabber_saviola
😄DDDddddddd

Láma!
már az sg-t is hamisitod??
eddig csak a pénzröl tudtam!<#wow2>

gabber_saviola
😄DDDDdddddddddddddd

Oncsi
Rendben majd szombaton megkapják !

mukika
ennyi. majd most lehúzzák a 101. bõrt is rólunk... sok ostoba... de inkább hagyjuk a politikát ebben a topicban.

majd jövõ szombaton lesz mit énekelni.

<#vomit><#sir><#rinya><#szomoru1><#duma><#vomit>

Oncsi
MSZP<#falbav><#falbav>