Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hülye újpestiek botrányt csináltak mert kikaptak!
ute-mtk 1:2

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

mukika
najó Eger számomra valszeg lefújva... lóg az esõ lába kinti koncert lenne. mivel a sofõr nem jön, vonatozni kéne, így Debrecenbe tuti nem jutnánk le. marad a matiné, vagy, az hogy holnap itthonról indulunk, de kocsi nélkül megvagyunk lõve. 😞

...nemtom...
nekem a jobb szélsõ poszton jobban tetszett a játéka és talán hasznosabb is volt (gól/gólpassz)
de sztem Lazic jó ott középen Lipcseivel párba (elég jól megakadályozzák az ellenfél akcióit)
jobb szélen meg legalább támadóbb lenne a csapat mivel Bognár védekezõ szellemû játékos
majd kiderûl ha teljesen 100%-os lesz hogy hol számít rá Gellei

Sztem majd csak csereként fog beállni. Támadóbb szelemûbb mint Bognár és gyorsabb is de még csak nemrég épült fel. Az a lényeg hogy holnap nyerjünk. Hajrá Fradi!

djemba-djemba
Takácsot én Lazic helyére raknám, ha megfelelõ formába lendülne! A Matthäus által "felfedezett" poszt jobban ízlik szerintem Takinak, mint ez a vonal melletti szélsõ pozíció...<#nemtudom>

Bognár helyett a jobb oldalra Takács kéne és akkor zsíír lenne...

A pénteki tréninget követõen Gellei Imre a következõ, várható kezdõcsapatot adta meg: Kemenes-Balog, Tímár, Botis, Leandro-Bognár, Lazic, Lipcsei, Tõzsér-Bajevski, Jovánczai

Vasárnap matinézok egyet! 😄
Sztem is az lenne a legjobb ha most vasárnap legyõznénk a Lákit, a bajnokság vége meg vhogy így nézne ki:
1. Fehérvár 2. Fújpest 3. Láki 4. mtk 5. FERENCVÁROS!
Ne higgye senki nem a vidinek szurkolok, de inkább õk mind lilák legyenek bajnokok. KÛZDENI KELL! CSAK FERENCVÁROS!

mukika
jaj de várom a vasárnapot, csak érjünk oda... 😊 de ahogy ismerem a társaságot nem fogunk leérni egerbõl hulla másnaposan 11:30-ra debrecenbe. 😞

az a baj, ha nyernek a lilák az mtk ellen, és mondjuk mi megverjük a debrecent, akkor már csak a csoda segíthet azon, hogy ne legyen bajnok az ute. természetesen nem magunk ellen drukkolok, hanem, kivételesen nagyon drukkolok az mtknak (juuj 😄) és a fehérvárnak, hogy hétvégén gyûjtsék be a 3 pontot. és akkor a fehérvár már csak 2 pontra lesz lemaradva az utetól, és ugyebár az utolsó fordulóban még találkoznak. de mi nyerünk, és mindennek másnak is így kell alakulnia, ahogy leírtam. fõ az önbizalom! 😊

jaja hallottam róla 😊

football without ultras is nothing

Ja asszem ezt szét is tépték, kár nem álltam olyan közel. De hoztam volna egy kis darabot belõle. 😄

Akkor sorry! 😄

mukika
mukika
hát elvileg nyáron lesz új lábmûtétem, salz nagyon kérdéses, minden. 😞 de nagyon remélem, hogy mûtét után 1-2 héttel már tudok majd járni, és akkor minden jó lesz. kiveszik a 10 centis fémlemezem, meg az 5 csavarom...

amúgy meg LILA LIGA! 😛P

faja 😉 errõl jut eszembe MagyarSzigetre jössz/tök?

meccs meg véletlen egy kamu 11esen ment el.. szal errõl ennyit ^^

nagyon nyomják a bírók az Újpestet, szegény Kaposvár 😞

szanics
Ez tipikus Huszti.
Ez a gyerek mindig akkor focizik, amikor valahova el akar igazolni, aztán mikor összejön, mintha elvágták volna.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

mukika
remélem ütitek a lilákat, vagy legalább egy x lesz. 😊

mukika
Fejbõr, Titkolt, és Romantikus Erõszak... 😊

óigen 😊

ja hallottam h volt egy kellemes üzi a pécsieknek.. na õket gyûlöljük, szal külön grat érte 😊 majd valami képeket keresek..

én ma pálinkafeszten voltam.. holnap 11.30 :\

milyen koncert lesz?

szép búcsú..

FT Metz Paris S.G.
33' S. Huszti
87' S. Huszti

mukika
😉

szerencsére már régóta nincsen gipszem. be is baszna. 😊

mukika
heh, tegnap elmentünk késve szerenádozni ofõhöz sikeresen úgy berugtam, hogy a meccs félidejében jutott eszembe, hogy hol is kéne már lennem...

mind1, örülök, hogy sima mérkõzés volt, jövõhéten irány debrecen! az is kemény lesz, szombaton koncert egerben, majd onnan hajnalban indulás. lehet oda sem fogunk leérni... 😉

mukika kinn voltál?
Nem tom de mintha láttalak volna. A Fórumozók fényképei közötti képhez hasonló gipszelt lábú Fradista a stadion felé sétált. Lehet hogy tévedtem.

2006-05-13 17:11:02 - Ismét a remek tavaszi formában!
Ferencváros - Pécs 3-1
Üllõi út, 3500 nézõ

A múlt heti siralmas játékunkat követõen nagyon fogadkoztak játékosaink, hogy feledtetni fogják azt a szombat délutánt velünk, szurkolókkal. Ez meg is látszott a csapat játékán, már az ellenfél térfelén letámadtunk az elsõ perctõl fogva és így fél óra után el is dõlt a mérkõzés. A 13. percben Jovánczai egy szemfüles góllal szerezte meg a vezetést, majd rá két percre a "Tanár Úr", Lipcsei Péter lõtt egy okos, rutinos csapatkapitányhoz méltó gólt. A 29. percben ismét tökéletesen kijátszott akció végén, Leandro passzából talált be közelrõl a fiatal csatárunk, Jovánczai és ezzel el is döntötte a három pont sorsát. A Pécs nem jelentett veszélyt a kapunkra, végül Kulcsárnak mégis sikerült a szépítés, de ezzel el is lõtték az összes puskaporukat a mecsekaljaiak.
A tegnapi meccs alapján is értetlenkedve állunk az új szövetségi kapitány kerete elõtt, ami tele van kiégett, motiválatlan, sorozatban hibázó játékosokkal, ellenben egy fiatal játékosunkat sem nevezte ebbõl a tavasszal menetelõ társaságból. Csak remélni tudom, hogy Bozsik Péter nem haveri alapon válogat és a jövõben jobban szétnéz a magyar játékosok körében!
Ez a csapat tegnap ismét rászolgált a szurkolók szeretetére, küzdöttek-hajtottak becsülettel és sok-sok tetszetõs akcióval szinesítették a 90 percet. Menjünk minél többen Debrecenbe és a következõ, utolsó hazai mérkõzésre is jöjjön ki aki él és mozog! Hajrá Ferencváros!!! -írta: Ádám007(7Side)

Nekem tetszett a lelkesedése, tartotta bennünk a lelket!
Amúgy azt hallottam a Duna tvben azt mondták: a Fradi tábor megmutatta egész Magyarországnak hogyan kell igazán szurkolni! 😄

Sok sikert vasárnap a lila majmok ellen!

Irány a börtön,
Balaskó irány a börtön,
...
Kínai piac,
Saskõy kínai piac,
... <#mf1>

Szerencsére sikerült elmennem a meccsre, és nagyon jó volt!!!!! 😄DDDDDDD
Viszont sajnálom hogy mikor megfordultunk lemaradtunk egy gólról. De sebaj!
A meccs utáni metrózás sem volt rossz! Amikor Gyurcsányt keztdük szídni már az átlag ember is röhögött!

reacmeccs bunda vót, saskõyt meg játékevezetõitestület elnökének

gabber_saviola
<#hehe><#hehe><#hehe>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
figyeljetek kurva jo lesz!!!
basszátok meg ezaz!!
a gecibe!!
ezaz bazmeg!!😄DDD

gabber_saviola

figyeljetek 😄ddddddddddddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
kicsit lájtosra??
majdnem bealudtam😄
ha a csávo nem kiabál folyton, hogy figyeljek akkor durmoltam volna😄

gabber_saviola
jó volt a meccs, csak kevesen voltunk kint és a 2. félidõ kicsit lájtosra sikeredett -.-

gratulálok a csapatnak

Vége az elsõ játékrésznek. A szünetben - teljesen megérdemelt - 3-0-ás Ferencváros-elõnyt mutat az eredményjelzõ.

reac ellen bunda volt e :|

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
😄dddsaasdd

<#eljen>

Zöld-fehér

gabber_saviola
:ASDAsdsadasdasdasdasd

McFrost
alig várom😛

nálunk nyomja Nógrádi

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Láma!
😄DDDDDDD
és lefényképezzük😄

gabber_saviola
odaszaladunk pucéron Gerzsonhoz -.-

Láma!
áz

gabber_saviola
Horisszal megyünk

Oncsi
Keretben bocsánat

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Oncsi
EgyFradista sem kezdöben !!!! elmegy a Bozsik is a retekbe !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

juhu, ez kelett nekünk 😊

köszi petya!

Láma!
szép lett az uj válogatott....
sebök, polonkai, kiss, virág, és a többiek...
"Nincsen vasar korvin nelkul valogatott Fradi nelkul!"