23418
-
fradista91 #10078 Kötelező kihasználni, gólarányjavításra is!
Hajrá, FERENCVÁROS! -
#10077 Jó lenne kihasználni az emberelőnyt.... -
fradista91 #10076 Igen. Amúgy boldog születésnapot neki.
Szerdán mint említettem énis a helyszínen szeretném kiszurkolni a továbbjutást, de előbb győzzük le a Vecsést! Könyörgöm Fiúk, HAJTSATOK, HARCOLJATOK ZÖLDSASOK! -
#10075 ha most nem nyerünk, akkor soha... havernak most lesz 30. szülinapja (mostanában mindenki 30 már :) ) ezért nem mentem ki. majd szerdán. -
fradista91 #10074 45+2 Véget ért a félidő, amely rendkívül gyenge színvonalú játékot hozott. A vendégek masszívan védekeznek, de a Fradi nem igazán izzasztotta meg őket.
A Fradi nagykezdőbetű paraszt nemzetietlensport! -
fradista91 #10073 44 Csillag buktatta Demét, amiért megkapta második sárga lapját, s egyben a pirosat is.
Emberelőny gyerekek, most már belekell döngölni a földbe ezt a szerencsétlen vecsést!
HAJRÁ FRADI, HAJRÁ FRADI, HAJRÁ FIÚK MERT FŐ A GYŐZELEM! -
fradista91 #10072 Sajnos a sárgulás mellett szürkén is játszunk. -
fradista91 #10071 :(
31 Laczkó sodorta el Folmert, amiért ő is sárga lapot kapott. -
#10070 nagyon sárgul a csapat.... :S -
fradista91 #10069 37.percben 0-0
Igyekezni kéne fiúk, ez így megint elég halovány teljesítmény (egyelőre) :(
HAJRÁ FRADI! -
fradista91 #10068 23 Bognár lopakodott előre a jobboldalon, majd - mivel nem támadták - beívelte a labdát Tököli felé. A ferencvárosi támadó azonban óriási helyzetben, a kaputól 9 méterre nem találta el a labdát. -
fradista91 #10067 Lánchíd Rádió - B Közép című műsorában közvetítés a Fradi-Vecsés mérkőzésről.
-
fradista91 #10066 18 Jovánczai kapott sárga lapot reklamálásért. -
fradista91 #10065 13 Fitos csapta be Menyhártot a jobboldalon, majd 17 méterről lőtt, de a kapu jobb felső sarkába tartó lövést Bogdán védte. -
fradista91 #10064 9 Dragóner kapott sárga lapot miután buktatta Menyhértet. -
fradista91 #10063 4 Óriási helyzet maradt ki. A védők közül kilépő Tököli középre passzolt Fitos elé, aki lőtt is a védők szorításában, de a labda elgurult a kapu előtt. -
Csesza #10062 -
fradista91 #10061 Kézilabda: a Ferencváros nyerte a női bajnokság alapszakaszát
A Budapest Bank-FTC nyerte a női kézilabda NB I alapszakaszát, miután a záró fordulóban legyőzte a vendég Vácot.
Budapest Bank-FTC – Vác 38-27 (21-13)
Remélem a meccs után mindenki az Üllői útra veszi az irányt!
SZÉP VOLT CSAJOK!
CSAK ÍGY TOVÁBB!
HAJRÁ FRADI! -
fradista91 #10060 17: 53 A csapatok most fejezték be a melegítést. -
fradista91 #10059 Sztem 3-4-3.
Laczkó semmiképp nem fog védőt játszani.
Cserék: Szabó, Horváth, Fülöp, Nagy S., Bartha, Brettschneider és Zsivoczky
Sérült vagy beteg: Balog Zoltán és Jeremias Buz sérült, míg Csepregi Richard beteg. -
Csesza #10058 Laczkó a védelemben? :O
vagy esteleg 3-4-3?! -
fradista91 #10057 A következő összeállításban lépünk pályára bő negyed órán belül:
Ferencváros: Kemenes- Bognár, Ferencz, Dragóner, Laczkó- Fitos, Lazic, Lipcsei, Deme- Tököli, Jovánczai
Pozitívum hogy Pepe újra a középpályán játszik, valószínűleg nagyban segíteni fogja támadásainkat, és jobb helyzetkihasználás mellett nagyobb gólarányú győzelemet könyvelhetünk majd el.
Nagyszerű főpróba ez a vasas ellen, hisz erőt, lendületet adhat egy szép diadal. -
fradista91 #10056 ...
Én a szerdai kupavisszavágó miatt nem próbáltam felmenni ma.
Azt még nem tudom hogy oldom meg hogy suliba legyen igazolásom arra a napra (szülői nincs) de kitalálok valamit, van egy olyan érzésem hogy nagy meccs lesz.
ui: oda nincs kedved/kedvetek kijönni? -
#10055 :DDDDDDDdddddddd
pont most jöttél volna :P -
Takezó #10054 Én pont ma mentem volna, erre Gabber-tatterék lemondják:( -
fradista91 #10053 Helyes. Remélem sokan lesztek.
Én itthonról figyelem remélem hasonló eredményes lesz mint a Makó elleni második félidő.
Hajrá, FRADIKAAA! -
#10052 FTC - Vecsés... Indulok! -
Csesza #10051 pár héttel ezelőtt is volt róla egy cikk de azóta semmi... -
skristof #10050 megmenekült a Ferencváros
legalábbis tegnap a híradóba eztmondták -.- -
fradista91 #10049 Utólag is BSZ Pepe!
Köszönjük! -
Csesza #10048 BSZ -
#10047 hbd -
Kanál #10046 HBD -
#10045 Lipcsei Péter 35 éves! - HBD!
9-0-ra nyertünk Kőszegen -
fradista91 #10044 Gellei: A második félidőre megnyugodtunk
A mérkőzés után Gellei Imre elégedetten nyilatkozott a 100% Fradinak.
-100% Fradi- - Vasas elleni meccsünk nem múlt el nyomtalanul a játékosokban - mondta vezetőedzőnk. - Az első félidőben nagyon görcsösek és feszültek voltunk, nem is játszottunk jól. A szünetben meg kellett nyugtatni a srácokat, a második félidőben már higgadtabban futballoztunk, és végre a helyzetkihasználással sem volt különösebb gond. Fontos volt ez a győzelem, hogy egy kis önbizalmat gyűjtsünk a folytatásra.
Kolozsvári János főleg az első félidei játékkal volt elégedett:
- Csapatomból többen valós tudásuk alatt teljesítettek, aminek nem tudom, mi lehet az oka - mondta a makóiak mestere. - Voltak lehetőségeink 0-0-nál, ha ezekből egyet értékesítünk biztos másképp alakul a mérkőzés. Döntő volt Tököli gólja, hiszen ellenfelünk ezt követően megnyugodott. Nyert a jobbik csapat, gratulálok a Ferencvárosnak.
Korrekt -
fradista91 #10043 Fradimeccs
Gy. Zolika képei
Itt találsz képeket (egyelőre) a csütörtöki kupameccsről.
Valószínű nemsokára felkerülnek a mai összecsapás fotói is.
hajrá, FRADI! -
zambrotta #10042 képeket hol találok a mai meccsről és a szerdairól? -
#10041 mai kiírás a szurk. részéről: "Egyetlen elvárásunk van: meghalni a pályán!" -
#10040 ez a meccs kötelező volt. jövő héten cigány pisontéknak rúgunk egy ötöst a szentélyben, aztán meg a győzelembe hajszoljuk a srácokat szurkolásunkkal a vasas elleni visszavágón. :) -
#10039 na végre