Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem kaptunk elsõ körben licencet...!!!
a lilák kaptak, mert nekik csak 130 milliós tartozásuk van...

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

áhh.. ugyanmár.. csak nyitott szemmel kell járni. õt megfogták. rajta kívül még nagyon nagyon sok van 😊 és sokan még a tvbõl is mosolyognak ránk.. ennyit errõl, meg az egész rendszerrõl. SZAR MINDEN!

football without ultras is nothing

ez igaz, és ez nagyon elgondolkodtató

😞(((

Oncsi
Mészöly Géza irodájában ott log a Van Gogh festmény..<#gun>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

mukika
nem csak kínai ruhák, festmények is voltak szép számban. nem kispályás volt a csávó... na ezek után én 100%-ig biztos vagyok, hogy nem véletlenül hosszabított annyit a meccseken, illetve nem véletlenül fújt egy csapatnak, illetve nem véletlenül nem vett észre dolgokat! csaló geci. Magyarosrszág 2006... NC.

ezaza kínai ruhás ügy????

😄DDDDDDDDDDDDDDDdd

Oncsi
Sasköy Szablocs elözetesben !!!!És ilyen ember fuj nekünk találkozokat,ráadásul eléggé ramatyul !!!

Oncsi
<#nezze><#nyes><#nyes>

mukika
természetesen #6681 <#zavart1>

az ilyen kérdés nem kérdés 😊

a matek érettségi lesz jövõre is 😄

Oncsi
Mukika !!!
Fradi BL gyõõzelem vagy érettségi 5ös Matek emelten ??<#ravasz1><#ravasz1>

mukika
nekem is info, közép. de az is jövõhéten van. 😊 a héten nem tudok le mindent, de úgy veszem mintha letudtam volna, mivel elvileg rendszerinformatikus leszek vagy mi a fene. 😛

én úgy vagyok vele, hogy minden görbüljön, de magamnak akarok bizonyítani. 2 éves technikumra megyek tovább, semmi pont, semmi nem számít, csak legyen meg az érettségi. |)

szerintem sem volt nehéz. a szövegértés az vicc volt, mese habbal 😊 mondjuk azt edig is annak gondoltam, nem is csalódtam. nálunk mindenki -köztük én is- az érvelést választotta. én 3 oldalt tudtam írni, kicsit elszámoltam az idõvel, és még át is kellett másolnom piszkozatiról.. matek: én emelten megyek 😊 de fosok is tõle rendesen. magyarra amúgy én egy dekát nem tanultam az elmúlt 8 évben (8 osztályos gimibe vok), töritõl kicsit tartok, az esszékérdés nehogy megfingasson.. jó neked, hogy pénteken már letudhatsz mindent, de mi a választottad? mert nekem az info (emelt) és május 17-én lesz az is.. de aznap este bl-döntõ, kocsmában, óriáskivetítõn <#taps>

mukika
szerintem nagyon könnyû volt. szövegértés iszonyat egyszerû volt, a második részben pedig az összehasonlítást választottam. simán írtam 3,5 oldalt. a matektól viszont félek... matekból hülye vagyok. ígaz eddig csak matekot tanultam, magyart meg törit egyáltalán nem, de akkor is félek. 😊 te mit írtál?

várom már a pénteket. jól berúgok, és remélem egy fradi gyõzelemet látok majd. 😊

megelõztél 😊

//off: milyen lett a magyar?

mukika
#6618 <#wink>

AnuluWork
Ez lemaradt ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDdddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
mégis megyek a meccsre,mert itt leszek.
szalé?

lehet hogy az a cél hogy kiejtsük a vasast....

mukika
nem láttam a meccset, helyszínen sem voltam kint, de ez nem jó ballagási ajándék nekem fiúk. <#szomoru1>

egyedül az a jó dolog benne, hogy a vasas kiesõhelyre került 😊

gabber_saviola
kár a vereségért

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JackDaniels
Majd a Tököli megoldja.

\"Never say never!\" W Churchill

A hülye Sportklubbon nem igazán lehetett hallani sajna a Fradi-tábort, csak a majom reacosokat. (Szinte minden magyar csapat dalait elénekelték átköltve)

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Úgy néz ki ma Lipcsei nélkül nem igazán ment nekünk 😞(((((((((
A Pécs ellen viszont már ott lesz, és nincs kegyelem a Mecsekaljaiaknak, mert Csapatunk megfogja mutatni, nem a véletlen mûve hogy az ötödik helyen áll a tabellán! (Gellei remélhetõleg összerázza Csapatunkat, és egy jobb, támadóbb szelemû taktikával küldi majd pályára õket!)

KÛZDENI KELL! CSAK FERENCVÁROS!

Reac - Ferencváros 1 : 0
D:

A fiúk többször eljutottak a hazaiak kapujáig, de vagy nem lett belõle helyzet, vagy nem használtuk ki az adódó lehetõségeket. De mostmár mind1, koncentráljunk a Pécs elleni Üllõi úti meccsünkre!

banok
ne mááá....

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

jézus istenem...

1-0 😞(((((((((

1-0 reacnak

Remélem pénteken lesz, mert erre a meccsre ha megszakadok is elmegyek.
Holnap REAC verés! Hajrá Fradi, Hajrá fiúk mert fõ a gyõzelem!

mukika
Fradi-Pécs: mégis péntek!<#idiota><#wilting>

nem kell nézni a RedvaKlubot, egyáltalán !!!

gabber_saviola
<#worship><#eljen>

HBD Ferencváros

mukika
nagy mérgemben el is felejtettem!

107 éves a Ferencváros

HBD-t neki. egy ötössel megajándékozhatnánk a reacot, az lenne az igazi ajándék. <#buck><#bohoc><#vigyor3><#mf1>

énis most olvastam, ezt nemhiszem el hogy nem tud leszállni a retek klub a fradiról, sokkal jobbak és hangulatosabbak a reflektorfényes meccsek, és a Duna tv-n meg legalább nem elfogult buta focihoznemértõ kommentátorok vanak

😞((

mukika
ezt már komolyan nem hiszem el.... egyáltalán semmi közünk nincs a bajnoki címhez, mégis minket adnak a legtöbbször vasárnap. <#boxer><#mf3>

szerk: idén egy reflektorfényes meccset sem játszottunk. 😞

szanics
Május 12-én és 14-én, a labdarúgó Borsodi Liga 27. fordulójában felcserélõdik két, televíziós csatornák által is közvetített bajnoki mérkõzés kezdési idõpontja. A változtatások az FTC–Pécs és a Sopron–Debrecen találkozót érintik.
Az eredeti tervek szerint 12-én, pénteken 19. 00 órakor rendezték volna a Ferencváros–Pécs mérkõzést, amelyet a Duna TV tervezett közvetíteni. Május 14-én,vasárnap pedig 11. 30-as kezdettel az RTL Klub sugározta volna a Sopron-Debrecen találkozót.

Az RTL Klub azonban változtatott a menetrenden, és megcserélte a két mérkõzés közvetítését. Így pénteken a Duna Televízióban 19. 00 órakor a Sopron-Debrecen, vasárnap az RTL Klubon pedig a Ferencváros-Pécs összecsapás lesz látható.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Forrás: MTV TXT
Milyen furcsa a Nemzetisporton csak 3000n. az FTC-Vasason és 5000n. az FCF-DVSC-n

Nem tom észrevettétek-e:
FTC-Vasas (kb) 4800-5000 nézö
FCF-DVSC (kb) 4300-4500 nézö <#vigyor3>

Jó látni hogy emelkedik a nézöszám!

Egy két jó kép a MASH-tõl:

És Sz. P.-tõl

Vasas elleni meccsünkrõl: Lehet hogy Baja gólja után többet birtokolta a labdát azangyalföld, de a helyzeteinket Mi használtuk ki nagyobb százalékban, így sztem megérdemelt a gyõzelem és a 3 pont! Hiszen a focit még mindig gólra játsszák!

A forduló többi pozitívuma:
1.) Kikapott a Fújpest! - Legalább vissza vesznek a nagy arcukból!
2.) Kikapott a Sopron! - Jee 4 ponttal vezetünk elöttük!

Ez nem foci de jó hír:
Nõi kézilabda NB1 rájátszás
FTC-DVSC 32-21!

Hát nem jönne rosszul! <#eljen>

Oncsi
Köszi !!!<#worship>

mukika
amúgy nincs messze a Pólus Centertõl... voltam már ott. most a ballagásom miatt viszont kihagyom szombaton. :o)

gabber_saviola
onnétt loptam én is, mivel nem nagyon mászkállok rákosborzasztóra -.-

mukika
link

ha nem hinnél Gabber-nek. 😛

gabber_saviola
Népligben felszállsz a metróra és elmész az Újpest-központig, onnan piros 96-os busz elvisz

Oncsi
Nem vagyok Pesti !!
Valaki elmondaná hogyan jutok el leghamarabbb legkönnyebben leggyorsabban Népligetbõl a REAC pályára ??

JackDaniels
Pontosan itt a gond, hogy elmegy. Olyan emberek kellenének, akikre nemzetközi szinten is lehetne építeni. Ha a fiatalok jó kezekbe kerülnének, akkor velük nem lenne gond. Ezt a Tökölifost hagyjuk, ha lehet.😊

\"Never say never!\" W Churchill