Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a lilák kaptak, mert nekik csak 130 milliós tartozásuk van...
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
football without ultras is nothing
😞(((
😄DDDDDDDDDDDDDDDdd
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
a matek érettségi lesz jövõre is 😄
Fradi BL gyõõzelem vagy érettségi 5ös Matek emelten ??<#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1>
én úgy vagyok vele, hogy minden görbüljön, de magamnak akarok bizonyítani. 2 éves technikumra megyek tovább, semmi pont, semmi nem számít, csak legyen meg az érettségi. |)
várom már a pénteket. jól berúgok, és remélem egy fradi gyõzelemet látok majd. 😊
//off: milyen lett a magyar?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
A Pécs ellen viszont már ott lesz, és nincs kegyelem a Mecsekaljaiaknak, mert Csapatunk megfogja mutatni, nem a véletlen mûve hogy az ötödik helyen áll a tabellán! (Gellei remélhetõleg összerázza Csapatunkat, és egy jobb, támadóbb szelemû taktikával küldi majd pályára õket!)
KÛZDENI KELL! CSAK FERENCVÁROS!
D:
A fiúk többször eljutottak a hazaiak kapujáig, de vagy nem lett belõle helyzet, vagy nem használtuk ki az adódó lehetõségeket. De mostmár mind1, koncentráljunk a Pécs elleni Üllõi úti meccsünkre!
1-0 😞(((((((((
Holnap REAC verés! Hajrá Fradi, Hajrá fiúk mert fõ a gyõzelem!
HBD Ferencváros

107 éves a Ferencváros
HBD-t neki. egy ötössel megajándékozhatnánk a reacot, az lenne az igazi ajándék. <#buck>#buck><#bohoc>#bohoc><#vigyor3>#vigyor3><#mf1>#mf1>
😞((
szerk: idén egy reflektorfényes meccset sem játszottunk. 😞
Az eredeti tervek szerint 12-én, pénteken 19. 00 órakor rendezték volna a Ferencváros–Pécs mérkõzést, amelyet a Duna TV tervezett közvetíteni. Május 14-én,vasárnap pedig 11. 30-as kezdettel az RTL Klub sugározta volna a Sopron-Debrecen találkozót.
Az RTL Klub azonban változtatott a menetrenden, és megcserélte a két mérkõzés közvetítését. Így pénteken a Duna Televízióban 19. 00 órakor a Sopron-Debrecen, vasárnap az RTL Klubon pedig a Ferencváros-Pécs összecsapás lesz látható.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Milyen furcsa a Nemzetisporton csak 3000n. az FTC-Vasason és 5000n. az FCF-DVSC-n
FTC-Vasas (kb) 4800-5000 nézö
FCF-DVSC (kb) 4300-4500 nézö <#vigyor3>#vigyor3>
Jó látni hogy emelkedik a nézöszám!
És Sz. P.-tõl

A forduló többi pozitívuma:
1.) Kikapott a Fújpest! - Legalább vissza vesznek a nagy arcukból!
2.) Kikapott a Sopron! - Jee 4 ponttal vezetünk elöttük!
Ez nem foci de jó hír:
Nõi kézilabda NB1 rájátszás
FTC-DVSC 32-21!
Valaki elmondaná hogyan jutok el leghamarabbb legkönnyebben leggyorsabban Népligetbõl a REAC pályára ??