Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
RIP 😞

http://goo.gl/gd6Zi5

banok
RIP 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Láma!
RIP <#shakehead>

Fabio Capello
RIP 😞

sb1
Sajnos közben hivatalos lett a dolog ..
R.I.P. Akeem...nem tudok mást írni..<#sir>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

sb1
Rémhír!

Valóság: "Több helyen is terjedt az interneten hétfõn Akeem Adams halálhíre, de mint kiderült, nem volt igaz. Az FTC labdarúgóját továbbra is kórházban ápolják, és jelenleg is küzdenek az életéért – értesült a hvg.hu."

Remélem beperlik végre ez a nyomorult nso-t! Eltörném a kezét aki begépelte a cikket!
Még-ha igaz is, akkor is egy facebook-ra kiírt infó alapján halálhírét kelteni valakinek?? Elmebeteg dilettáns hírhajhász szemét banda...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Moniz Hannoverben jelölt

Félek leírni, de lehet hogy már megváltás lenne neki....

sb1

JimKirk
umad?😊
😊 kell a hokiba na 😊
csak azt hittem focista <#vigyor2><#banplz>

jön egy torzonborz viking a svéd harmadosztályból.....kezdõdik

durva kép, legalább a Fradi mez majd jól mutat rajta...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez jól jellemez egy saját nevelésû generációt
Tóth B, Brettschenider, Bartha...

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

értem
Az hogy nem született Fradista, nem a Fradiban nevelték, nem hûen türközi a Fradista szemléletet.,..viccen kívûl összességében hogy kurva szar játékos, és ráadásul oláh.

mi bajod vele?
Juhéj! A kócos kisromán, Ionescu hazamegy.

😊
😄

www.smart-bus.hu

JimKirk
Megfogadom bolcs tanacsod!
Ahogy "szárad" elmúlik a "szaga" is, viszont, ha mindig birizgálod, akkor még büdösebb lesz... 😊)

www.smart-bus.hu

JimKirk
De hat erzem a szagat!<#ticking>
Nézd levegõnek...

www.smart-bus.hu

Igazad van,benéztem.De azért furcsa hogy csak neked tûnik fel,hogy rossz nevet írtam
Amúgy te értelmezted az adott hozzászólást amire válaszoltál a topikban?

"Fourfourtwo már rég óta így tolja amúgy Magyarországon."

Erre te válaszolsz: "Ja és ki a francot érdekel,hogy mióta "tolja" hazánkban? Szerinted õ egy Fradi szívvel született játékos??Na válaszoljál!"

Akkor most szerinted a FourFourtwo egy játékos?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Elég szomorú
Amúgy milyen az a "Fradi szívvel született játékos"? Nem is tudtam hogy ez már a születéskor el van döntve...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ReszegKoldus
Miért mennyi legyen? Amennyire tudom a vidinél még rosszabb az arány és a lokinál se sokkal jobb.

Én ezt úgy nézem, hogy HA mindig a legjobb játékosokat küldik pályára, a kezdõcsapatokban pedig sok a légiós, akkor ez azt jelenti, hogy a magyarok egy része még a nem túl erõs légiósoknál is gyengébb. És ez még a jobbik eset.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Mor3llo
jól teszed barnuska

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Provokációra inkább nem válaszolok.
Tényleg?Akár a fele?Óriási!
JimKirk
Rad ferne mar egy maszturbalas!
ReszegKoldus
kb a keret fele magyar

Ja és ki a francot érdekel,hogy mióta "tolja" hazánkban?Szerinted õ egy Fradi szívvel született játékos??Na válaszoljál!
Az a röhej,hogy a "njemzet csapatánál",azaz a szeretett klubunknál nagyítóval kell keresni a hazai játékosokat!!
Fourfourtwo már rég óta így tolja amúgy Magyarországon. Azt is könnyû megszokni hogy nagyon nincs új információ náluk.

Csak ezek után miért írják, hogy Bratislava meg Cluj, Pozsony és Kolozsvár helyett, ha egy Zlatan vagy egy Branomir név fordítása nem okoz gondot?
Red Bull Sóvárat meg se említve, de hát a Rapid Bécs vagy a szintén RB Lipcse is ott figyel a Kárpát-medencén túl Brémával, Boroszlóval, Prágával😊
Így viszont inkább szánalmas ez a 90%-os magyarosítás.

Én úgy gondolom, hogy azt gondolom leragadtak a figyelemfelkeltés alsó szintjén szerintem😊))
(szoktatom magam Pinyõhöz is egyben már😛)

[HUN]FaTaL
Szerintem nincs ennél lejjebb 😄DD

JimKirk
Kurva jo!😊
ReszegKoldus
na neee 😄

[HUN]FaTaL
Az összes cikkükben lefordítják a neveket.

Olvasd el ezt a cikket,

link

Vicc. 😄

ReszegKoldus
"Moniz Richárd vezetõedzõ" 😄

JimKirk
Elmehet, szerintem is!
Zenszkij
Elmehet a picsába.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Ráadásul õ nem is hiányozna! 😊

www.smart-bus.hu

Nekem Józsi is csak egy ex-egerszegi zsoldos, akit sajnos senki se akar elvinni. 😊

De, mennék, csak elõtte akkor nem járattam volna a számat. Az a bajom, hogy a nagy szavak nincsenek összhangban a történésekkel.

www.smart-bus.hu

banok
Most komolyan te a helyében nem mennél innen a PL-be? Hülye lenne maradni.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

JimKirk
Szep...