Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
elvileg megyek(de azt még nem tudom kivel)... gyakorlatilag az elmúlt 2-3 meccsre elindultam, és nem érkeztem meg. 😛

bmffm856
megy valaki Sopronba meccsre?

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
ha valakinek kell (feltételezem ugyan, hogy szinte mindenkinek megvan, de azért feldobtam) Fradi zene, szurkolói hangok, meg ilyenek, akkor itt egy RAR fájlban letöltheti 😊

MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS!!!

mukika
sajna nyertek a lilák... ;(

tegnap úgy berúgtam ilyen kerti partin, hogy nem tudtam elmenni a meccsre. kicsit élvezem az érettségi szünetet. 😄

np, elvileg az utolsó pár ezer forintom sopronra költöm. 😊

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Szerintem amúgy a Fradinak meg kéne csinálnia a Ferenváros B-t, vagy mint a németeknél a Ferencváros (A)-t, amely mint önállóan indulna a Nemzeti Bajnokságban, persze NBI-ben soha nem képviseltetné magát, de a Magyar Kupában igen. (Úgy mint az Újpest/Fót, vagy a Debrecen/Létavértes). Van bõven tehetséges fiatal akiket simán lehetne felnõttek között az NBIII (vagy akár NBII) -ben játszatni hétrõl hétre + Magyar Kupa. és mire 19-20 évesen a nagy csapathoz az NBI-be kerül, és nemzetközi kupameccsre lesz nevezve már tapsztaltabb az 50-60 NBII-es, és 5-10 MK meccs után.(akár...jobb esetben)
(A közvetlen utánpótlásnak a 17-21 éveseknek megfelelõen kéne képviselniük a zöld-fehér színeket egy NBII/III-as "B" csapatban is, aki pedig erre képtelen, az úgy se kerülne a nagy csapat közelébe. A késõbb akár amatõr státusz után, a játékosoknak a Ferencvárossal lenne szerzõdésük, és a Ferencváros 1/2 vagy 1 évre kölcsön adná a Ferencváros B-nek, Így csak átigazolási idõszakban léphetne játékos a nagycsapatba, nem sértvén átigazolási szabályokat.

Nem értettem soha miért kezelte a Fradi vezetõsége ezt egy "túl gyerekes" ötletnet....

<#eljen><#eplus2>

gabber_saviola
😄dddddddddd

éreztem, hogy beírod

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
és miért hát az ért hogy:
KISTELEKIII B...D MEG AZ ANYÁD, B..D MEG AZ ANYÁD B...D MEG AZ ANYÁD
😄DDDDDDDDD

Tök jó kép! 😄
Sajnálom hogy csak ez az 1van

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

gabber_saviola
csak ezt az 1et csináltam 😞

csak ez az egy kép van?

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Semmi. Csak kíváncsi voltam mert még 17kor írtál üzenetet nem tudtam hogy mész meccsre. De így érthetö!

bmffm856
😞(((((((((((

azért bízom benne, hogy legközelebb szerencsét hozok 😊))))))9

gabber_saviola
dortmunddal 😊

miaz Barcával nyomtátok? 😛

gabber_saviola
Lipcsei tizije

gabber_saviola
😄DDDdddddddd

Láma!
nos, te többet nem jössz meccsre😄DD
eljöttél, kikaptunk😄DD

Láma!
fél orára lakom a pályától kollégiumban, miért?

egyértelmû

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

bmffm856
hát...kikaptunk...😞 a hangulat azonban remek volt...legalább ennyi...ami nagyon dühítõ, hogy -a kapu mögött legalábbis úgy tûnt- az elsõ félidõben vághattunk volna több gólt is...ehelyett beszoptunk 3-at...😞 ez van...ez a csapat jövõre összeérik, és akár bajnok is lehet! SZÉP VOLT FIÚK! MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS!

Meglátszik hogy még nem vezetett nb1-es meccset!

Ferencváros 2-3 Tatabánya
Gólok: Lipcsei (28.) Bajevski (90.)

Szabó HÜLYE VAGY HÜLYE VAGY!

Kiállítás. Ezt nem hiszem el. Tímár

HAJRÁ FERENCVÁROS!

2-3!!!!

Horváth Dávid, legalább vmi fiatal 😊))

Engem nem érdekel a vasas. inkább tudnánk gólt lõni, aztán egynelíteni. HAJRÁ FRADI!

Vasas <#eplus2><#hehe>

Anyád kiállított szegénységi bizonyítványa te hülye kommentátor!

ez gáz....
(csönben halkan megjegyzem hogy kiesett a Vasas, ámbár van még cirka 10 perc, de 4-1 a Kaposvárnak)

Na még egy utolsó hajrá FERENCVÁROS GYERÜNK FIÚK!!!!!!!!!!!!!

faláb 4ever

A francba!

Jovánczai 😞((

Gyerünk!

Huh. Kaupfa megúsztuk. Talán a kihagyott helyzetek megbosszúlják majd magukat!

tatai kapufa...

bmeg Leandro szabadrúgás épphogy... 😞

Nem hiszem el LEO!!!!!!!

Hajrá Fradi éáé! Hajrá Fradi éáé! Éáéáééáéáé Ferencváros Éáé!

ahhogy halgatom itt nagy csoda kellene hogy egyáltalán gólt tuggyünk lõni .... 😞(((

Gyerünk már! Hajrá FERENCVÁROS!

Kell a francnak az a rohadt komplikált akció Baja, csak szerezzünk gólt!

Persze Igazad van a többiek nélkül nem fog menni.

Lipcsei szabadrúgása szállt éppen hogy csak mellé. Legközelebb már bemegy!

Lipcsei <#szomoru1><#szomoru1>

1ember nem tuggya megfordítani a meccset, remélem a többi játékos is felnõ a feladathoz!