Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak a kapusoknak nehéz
és 0-1 ez is pozitív. 😊
Tisztelt Menyhárt Mészáros László!
Megdöbbenéssel kellett tapasztalnom, hogy az Ön által fenntartott ill. szerkesztett www.netkacsa.hu honlapon 2006. május 29-én terjedelmes cikket jelentetett meg ;,A Fradielnök szennyese, avagy a kisemmizett villatulajdonos esete" címmel. Ebben a cikkben Ön személyhez fûzõdõ jogaimat súlyosan sértõ, megengedhetetlen szóhasználatú, rágalmazó tényállításokat, utalásokat kõzöl. A közöst tényállítások egyrészt teljességgel valótlanok. megalapozatlanok, hamisak, másrészt a valós tényeket hamis színben tüntetik fel, olyan látszatot keltenek, mintha én bûncselekményeket követtem volna el, illetve súlyosan erkölcstelen módon mûködtem volna közre a cikkben részletezett jogügylet létrejötte során.
Fentiekre tekintettel ezennel felszólítom Önt, hogy a valótlan állításokat tartalmazó, súlyosan becsületsértõ, hamisan vádoló cikkét a weboldalról szíveskedjék haladéktalanul (de legkésõbb 3 napon belül) eltávolítani.
Amennyiben ezen felszólításomnak határidõn belül nem tesz eleget, úgy a Ptk. vonatkozó szakaszai alapján haladéktalanul személyiségi jogi és kártérítési keresetet leszek kénytelen Ön ellen az illetékes bíróságon elõterjeszteni, valamint az illetékes hatóságok elrítt feljelentést teszek rágalmazás, becsületsértés ill. hamis vád bûncselekmények elkövetése miatt.
Budapest, 2006 május 30
Tisztelettel,
Dr. Ináncsy Miklós
- és a végén még õ fenyegetõzik is... :CCCCc
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
MEGTISZTULÁST! FRADI VOLT! FRADI LESZ! MÍG A FÖLDÖN EGY MAGYAR EMBER LESZ!
football without ultras is nothing
tegnap volt újpesti haverom szülinapja, nagyon rég nem találkoztam vele, dumálgattunk, és kiderült, hogy õ is az elsõk között mászott be a pályára. kapott is tõlem pár pofont. 😊
Egy érdekel semmi más: A FRADI AZ ÉLETÜNK!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
nem gyengén jó a szemed -.-
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Láma jól látom nincs rajtad semmi zõd sem?!?!?! ülj le egyes. (bár én se nagyon szoktam zöldbe öltözni. 😊 )
vagizom a képpel azért raktam 😛
rólam is van ilyen kép jó sok... bár azokon még nekem is hosszú a hajam. többieknek nem tetszett, le is vágattam. :CCccc kényelmesebb így röviden, de azért egy kicsit megbántam. 😮
Horisz vágja -.-
<#vigyor3>#vigyor3>
Amúgy mien nagy lenne:
: Akkor khm...(magába:sajnos) kapcsolunk Debrecenbe a bajnokavatásra. <#vigyor3>#vigyor3>
emögött amugy mást nem is lehet látni, csak csalást
A debreceni mérkõzést a Sportklub televíziós csatorna, míg a Szusza Ferenc Stadionban megrendezendõ találkozót az RTL Klub közvetíti.
nem levagos....retek klubon eloben, veletlenul pont a lilak amikor aranyat osztanak.. bar lehet csak en nezek mostanaban tul sok osszeeskuvos sorozatot :c
BUDA > miskolc.
football without ultras is nothing
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
FRADI!
8 évesen néztem végig a meccset Apámmal és a szomszédékkal...😊
Egy életre megmarad 😊
jut is eszembe...ez alap...kurva nehezen akadtam rá...érdemes megnézni mit rejt 😊