Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erre csak annyit: csicska magyar rendõrség álé

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

most néztem vissza a FRADI-újpest meccs összefoglalóját és eszembe jutott mit éreztem akkor...........
Most jól érzem magam, nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

undorító lila majmok

MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS!!!!!!!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Oncsi
Fehérvári emberként felmentem puskás stadionban megnézni ,hogy szopik a lila bagázs..szép számmal jöttek a lilák(kár volt)nekünk mecs után másfél orára bezártak minket egy vassal körbevett helyre ,mint a disznokat..aztán többb lovasrendör meg rendörkocsi hajtott át köztünk..közbe kommandosok meg rohamosztagosok iylesztgettek és hajtottak el mellettünk..egy rendörautos direkt belement pocsolyába és lefröcsköltek minket is(szegény Tápai Szabinát is mellettem):S
szalazért várakoztunk,mert a lila majmok törtek zuztak,autokat boritgattak...azt déli pályaudvarnál meg ott vagyunk olyan 200an meg 100 készenléti..és odajön 6lila balhézni😄😄😄😄nah szépen agyonlettek verve nem mondom !!!szal ennyit a nem tudni vesztésröl és erröl a mocskos undorito társaságról !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

bmffm856
én is gratulálok a fiúknak! nagyon szép tavaszi szezont produkáltak...😊 jövõre mint újdonsült bérletes leszek jelen a meccseken (reményeim szerint), és a "gyõzelembe hajszolom" a többiekkel együtt a csapatot!

CSAK A FRADI!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

ember??? egy lila???? ::😊))

Egy nagy Gratula az idény végére a fiúknak kijár, mert tavasszal nagyon jól teljesítettek, igaz becsúszott egy két pontvesztés, de hát még fiatal a Csapat. Nyári erõsítéssel köv idényben hozhatjuk a bajnokságot és a kupát is! Már nagyon várom a csütörtököt, mert akkor valszeg eldõl a sorsunk.
Zambrotta nem érdemes felhúzni magadat ilyen embereken.

Hajrá Ferencváros! KITARTÁS!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

ha csak a tavaszi eredményeket nézzük, hogy állunk, tudja vki

húzz anyádba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bár nem lepõdöm meg rajtad, te is csak egy lila vagy.....

BOCS minden normális fórumozótól a megnyílvánulásért

98' nem ma volt, viszont ma mi történt????? hohohohohohohohohoohohohohoho
még hány év kell hogy nyerjetek vmit????? elárulom: te a kis szánalmas, jelentéktelen életedben már nem éled meg!!!!

Jól láttam, h gólem sírt?????

VIszlát fasz!!!!!

MINDÖRÖKKÉ ZÖLD FEHÉR!
FRADISTA MINDIG újpesti SOHA

mukika
amúgy 3-1 lett a végeredmény. 6.-ok lettünk, de ezt legalább megérdemeljük. nem vertük egész évben a nyálunkat mint ahogy a lilák tették, hanem küzdöttünk, és sikerült egy jó eredményt elérnünk. õsszel nem gondoltam volna ezt. ez egy nehéz, vízelválasztó év volt. a jövõ csak jobb lehet! 😊

mukika
te vagy szánalmas a többi fotel társaddal együtt. remélem Gabber ad még pár büntit neked... felesleges ilyen ostobákkal vitatkozni. és nem is tudom ki volt utoljára 98'-ban bajnok...

ha már így visszatértünk a témához. kovács zoli ma még csúnyább volt… pont mint egy ordító kopasz kis újszülött. 😄DDdd

buta fasz py 😊

BUDA > miskolc.

DjDano
te vagy szánalmas a nyomorék klubbodat már többször is a csõd szélérõl rántották vissza, de egyszercsak elfogynak a támogatók, hinni lehet, de a fradi nem lesz bajnok még 10 évig legalább 😉

legszebb öröm a káröröm

lila majmok tényleg elhitték??????? de vicces

Gyûlölöm a lilákat és a lákit szintén, úgyhogy egyik szemem sír a másik nevet! Szánalmas volt egész meccsen a lila csûrhe!!!

Jövõre ünnepelni szeretnék!!!

Csak Ferencváros!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mukika
Rendõrök-szurkolók összecsapás a Stefánia úton - na legalább nem hallgatják el a dolgokat.

gabber_saviola
<#sir><#sir><#sir>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mukika
nso-ra már 3-1 van kiírva. :C

gabber_saviola
2-1 😞

azta, nem semmi 😮
újpesten nem a stadiont kell bezárni , hanem a szurkolókat

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mukika
bár mondjuk ez már a rendõrség dolga, de akkor is...

mukika
még mindig! 😊

de állítólag megy a törés-zúzás a népstadionnál. vidi szurkolók még a stadionban vannak mert a lilák randalíroznak folyamatosan odakint... na remélem ezekután kapnak egy komolyabb büntetést, és mondjuk a 2. helyüket is elveszik. szvsz megérdemelnék...

gabber_saviola
akkor legyen 1-1, az is jó eredmény 😊

mukika
igen 😊

G.: Filó (35.), ill. Csobánki (36.)

Tatabánya 1 - 1 Kispest Honvéd
nso szerint.

Ezaz, remélem így is marad, mert akkor megvan az ötödik hely! 😄
Bocs mukika de nem tudtam h ilyet nem lehet írni.

gabber_saviola
40' Tatabanya 0 - 0 Kispest Honved

buta fasz 😊<#wave>
kiv vagyok mit talanak ki a lilak miert nem nyertek, a tippem rajczi piros lapja ^^

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
gyerünk Kispest 😊

mukika
flémet ne plz, hagyjuk az ostobákat. veszteni tudni kell...

hogy egy kis ON legyen, eddig X a tatabánya kispest meccs. 😊

JackDaniels
Az ilyen baromnak meg látogatói jogot.😄DDDDDDd ÚÚÚÚÚÚúúúristeeeeeeeeeen.😊))

\"Never say never!\" W Churchill

zaki
BRUU-UUUUUUUUUU-HAAAA-HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA <#vigyor1>

DjDano
Azért kellett az Újpest bukásához az is, hogy a Fradi direkt elbukta a Debrecennel
játszott meccset!!! Örüljetek csalók, a Fradi szart se ér 😊)

Hát ez van 😄
1 év múlva az Üllõi úton lesz legalább ekkora ünneplés! 😄
CSAK FERENCVÁROS KÛZDENI KELL!

mukika
<#hehe>

vehehe

BUDA > miskolc.

bajnok a láki!

Na a láki-pápa meccsnek vége.

de jó látni azt az 1:2 -t a retek klubbon 😄DDDDDDDDD

2:1 a vidinek

BUDA > miskolc.

gabber_saviola

ott az ütés

mukika
eddig pozitív, de nagyon kíváncsi vagyok mikor ítélnek egy alibi büntetõt majd az újpestnek, vagy mikor állítanak ki majd egy fehérvári játékost! DE ADD ISTENEM, hogy nézhessem 10ezer lila leégését!!!!!!!!!!!!!!!!! <#mf1><#gonosz1>

Teljesen egyetérek veled! Ma én is a vidinek szurkolok majd (sztem a többi Fradissal egyetembe 😄) Elvégre ha már Mi nem vagyunk ott, akkor a lila majmok se legyenek bajnokok 😊 Nekünk meg maradt a következõ szezon, amiben akár dulpázhatunk is ha sikerül erõsíteni! HAJRÁ FERENCVÁROS!

mukika
ja vannak fura dolgaim. 😛

ööö ma mindenki egy napig legyen fehérvár drukker. nehogymár a lilák nyerjék a bajnokságot... inkább ismét legyen bajnok a láki(bár õket sem szeretem). de ugyebár én úgy vagyok vele, hogyha nem mi vagyunk a bajnokok akkor legyen világvége, és ennyi... 😄 de ez nem fog ma teljesülni úgy érzem, salz MOCSKOS LILÁK!

ja és skristof neked is sok sikert továbbra is. 😊 és köszönöm a jókívánságokat. 😊

ejj ejj ejj.. sajnálom 😞 mondjuk te sem vagy százas... szerencsére
mondjuk énis nézegettem tv-ben a meccset, hát a pálya katasztrófális volt, kíváncsi vagyok holnap mi lesz az arnymeccseken, milyen pályák.
a meccsre visszatérve azt kell mondjam reális az x, de nagyban befolyásolta a dolgokat a talaj...

muki neked meg továbbra is jobbulást, érettségire meg.. khm, kalappal 😊

football without ultras is nothing

mukika
nem... nem volt kocsi, a lábam meg mostanság nem olyan, hogy beválaljak vele egy vonatos túrát. a héten szó szerint lezúztam a lábam csöppet(kedden berúgtam, és beáltam pogozni. kicsit véres lett az egész lábfejem, a seb miatt ugyebár... és szerdán is hasonló események történtek velem. 😛), így fáj meg minden. meg az idõjárás sem volt szimpi. 😞

mukika mégsem mentél el?

football without ultras is nothing

mukika
1-1. a szokásos utolsó pillanatban kiegyenlítenek, sõt még majdnem meg is fordítják a meccset. 😞

Az elsõ félidõben hajtott a Csapat, de a másodikra viszont magunkra húztuk a sopront. 😞 Meg a talaj is elég rossz volt a mi térfelünkön.
Holnap Tatabányának nem szabad nyernie!
HAJRÁ FERENCVÁROS!

így gázos lesz az 5.hely

bmeg, ezt nem hiszem el...

mi történt
sajnos nem vagyok a helyszínen és a meccset sem látom

mukika
szokásos... Kistelekit, meg a lilákat nem szabad szídni. de minket szídni szabad. pfff