23418
-
Csesza #10358 Nagy a mijénk :P -
#10357 Nagy S. nálunk játszik :) -
fradista91 #10356 Nyugi Peti, hagyjuk hogy bizonyítsanak a Srácok, nyíregy ellen úgyis lényegtelen mit játszottunk előtte, akkor és ott győzni kell!
Ez term. nem Grenznek ment :) -
Grenzjager #10355 sárgulnak szépen a tuzsériak:
Cséke (25.), Nagy S. (30.), Dancs B. (31.), Baka (32.)
-
#10354 íme :D
de persze ha neadjisten nem nyernénk akkor storno az egész :) -
#10353 ezt a meccset szerintem hozzuk, de nem szabad messzemenő következtetéseket levonni... hogy miért? index fórum Viking Kaos topikja érdekes tanulmány :) -
fradista91 #10352 ...Hajrá Fradi, Hajrá Fiúk mert fő a győzelem!...
Gyerünk srácok! Mutassuk meg hogy ha akarunk tudunk játszani. -
Csesza #10351 -
#10350 Bartha kapott labdát a jobb összekötő helyén, majd a tizenhatos előterében keresztbe cselezett, majd 22 méterrő ballal a bal alsó sarokba lőtt. 0-1 :) -
fradista91 #10349 Általában csak a gólok számát frissítik, rá 5percre már szöveg is van :P -
Grenzjager #10348 *B*A*R*T*H*A -
Grenzjager #10347 bezony, csak még nem frissített az NS...
ki a gólszerző? -
fradista91 #10346 0-1! :) -
Grenzjager #10345 objektívitás kedvéért.
Tuzsér
1 Nagy Z.
3 Mező Á.
20 Cséke
4 Dancs B.
21 Baka
2 Csobán
14 Szilágyi K.
7 Iván
13 Kóka
10 Mitró
11 Krajnc
Vezetőedző:
Révész Attila
eddig helyzet csak nálunk volt, de azért betévednek a 16oson belülre a tuzsériak is. -
Csesza #10344 HAJRÁ - HAJRÁ!!!
-
fradista91 #10343 Hajrá, FRADI! -
Grenzjager #10342 Helyszín: Tuzsér
Nézőszám: 3 000
Játékvezető: Szabó Zs.
Asszisztensek: Kelemen A., Márton Zs.
Ferencváros
35 Szabó K.
9 Nagy S.
17 Ferencz
26 Dragóner
27 Csepregi
15 Bartha
8 Lazics
6 Lipcsei
18 Laczkó Zs.
55 Tököli
20 Brettschneider
Vezetőedző:
Zoran Kuntic -
#10341 Wolverhampton, április 21., 14.15 A hátvéd ragaszkodik Laurens Ebben gyógykezeléséhez.
Amint már beszámoltunk róla, Gyepes Gábor közös megegyezéssel szerződést bontott az angol másodosztályú Wolverhamptonnal. A szakítás oka, hogy az egy éve sérüléssel küzdő futballista nem volt hajlandó tovább Angliában gyógyíttatni magát, a külföldi kezelésekhez pedig nem járult hozzá a klub.
- Kitölthettem volna sérülten is a szerződésemet jövő nyárig - mondta Gyepes -, ám a lelkiismeretem nem engedte, hogy így döntsek. Ezért vállaltam a szerződésbontást, és elutazom Hollandiába, ahol az Ajax rehabilitációs trénere, Laurens Ebben kezei alatt fogok gyógyulni. Remélem, hogy minél előbb rendbe jön a térdem, és egy másik angol klubnál folytathatom pályafutásom.
(FLV) -
Grenzjager #10340 na én is itt drukkolok majd, mert melózom.... :((( -
#10339 teccik :) -
#10338 még így is jó lenne -
#10337 Kuntic tervezett kezdőcsapata a következő: Szabó - Csepregi, Dragóner, Ferencz, Nagy S. - Brettschneider, Lazic, Lipcsei, Laczkó - Bartha, Tököli. -
#10336 neki sem, meg Rósának sem jött be, ez az angliai kiruccanás... -
Csesza #10335 de egy formánkívüli Gyepes-re is szükségünk van
majd itt talán formába lendül... -
skristof #10334 2006 márciusa óta nem játszott első csapatban.
szerintem visszatér a Fradiba, de eléggé formán kívül lehet. -
#10333 "Gyepes elhagyta a Wolvest"
szerintem nem jönne vissza, de jó lenne -
#10332 huh, hát lehet, hogy életemben először én is kinézek egy fradi meccsre:D -
#10331 :DDDDddd -
skristof #10330 ez kurvanagy :-)
hmm és mot nézem, 30adika az hétfő, jól látom, ugye?
mert akkor kinézek -
Grenzjager #10329
IGEN!!!
VÉGRE VAN VALAKI AKI BEVÁLLALJA EZT !!!!!!!!!!!!!!
-
#10328 Tüntetők fogadták az Eb-delegációt Ferihegyen - háháhá. mondanom sem kell, hogy kik voltak. :p -
#10327 [URL=http://ftc.hu/index.php?action=fansnews&nid=19397&sact=news]500 forintos jegyek a "bajnoki döntőre"[/URL] - "A vendégszurkolók részére a belépők ára egységesen 3.000 forint." visszakapják azt, amit ősszel ők műveltek velünk. :)))))) -
skristof #10326 elkeserítő.. -
Grenzjager #10325 A Fradiból is erősíthet a Dunaferr
http://kezilabda.info/index.php/hazai-palya/noi/2007/04/17/a-fradibol-is-erosithet-a-dunaferr/#respond -
Kemenes meg.... -
Grenzjager #10323 és komolyan Kemenes mit keres az U20-as válogatottban? ... -
Grenzjager #10322 -
#10321 Megtartotta az első edzését a Ferencváros új szakmai stábja. Zoran Kuntic elmondta, voltak olyan játékosok, akiknek a hozzáállásával nem volt elégedett, míg Dragóner Attilát pozitív példaként hozta fel.
- Úgy engedtük ki a játékosokat a pályára, hogy dolgozzanak úgy, ahogyan azt eddig tették - mondta Kuntic. - Az edzés után azonban elmondtam nekik a tapasztalataimat. Voltak olyan fiatalok, akiknek a hozzáállásával nem voltam elégedett. Hét olyan futballista van az első csapat keretében, akikkel ifiben bajnok lettem, ami 12 év után sikerült a Ferencvárosnál. Megmondtam az egyiküknek, akinek a nevét nem szeretném elárulni, hogyha nem változtat a délutáni tréningre, akkor kiteszem az első csapatból. Példát kellene venniük Dragóner Attiláról, aki az edzésen is tiszta szívvel hajtott, annyiszor csúszott be válogatott játékos létére, mintha egy tétmeccset játszana. Ő legalább megizzadt a tréningen, míg voltak olyanok, akik nem. Az nem elég, hogy fiatal vagyok, felveszem a Fradi-mezt, ezáltal Istennek képzelem magam, kimegyek a pályára, biztat legalább nyolcezer szurkoló, és ennyi már elég is ahhoz, hogy megnyerjük a meccset. Itt alázatra van szükség. Aki ezt nem díjazza, vagy nem tudja, hogy mit jelent, annak nincsen helye a Ferencvárosban.
Kuntic elmondta még, hogy a meccseken, a betömörülő védelmek ellen a széleken kell kombinatív támadásokat vezetnie a Ferencvárosnak, fel kell vállalni az egy az egy elleni játékokat, valamint a váratlan megoldásokat, cselsorozatokat.
- A Fradi helyzete túl van dramatizálva - folytatta Kuntic - Még mindig mi vagyunk az elsők, és a játékosok tudnak futballozni. Vannak, akik ezt a nagycsapatban, vannak, akik az ifiben, vagy ősszel bizonyították be. Reális a célkitűzés, igenis bajnoknak kell lennünk.
nb1.hugy
„A Fradi mez sem fut magától” -
#10320 Kuntic: Máris volt, ami nem tetszett - ezt érdemes elolvasni. Kuntic az isten számomra ezután a nyilatkozata után. ez kell ide!!!!!!!!!!!
Ifj. Bene: A munkám alapján ítéljenek meg! - "hogy egy rivális csapathoz kötődöm" . reméljük ez év végére változni fog. :)
-
Csesza #10319
HATALMAS!!!