Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Most jól érzem magam, nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
undorító lila majmok
MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS!!!!!!!
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
szalazért várakoztunk,mert a lila majmok törtek zuztak,autokat boritgattak...azt déli pályaudvarnál meg ott vagyunk olyan 200an meg 100 készenléti..és odajön 6lila balhézni😄😄😄😄nah szépen agyonlettek verve nem mondom !!!szal ennyit a nem tudni vesztésröl és erröl a mocskos undorito társaságról !!!
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
CSAK A FRADI!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Zambrotta nem érdemes felhúzni magadat ilyen embereken.
Hajrá Ferencváros! KITARTÁS!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
BOCS minden normális fórumozótól a megnyílvánulásért
98' nem ma volt, viszont ma mi történt????? hohohohohohohohohoohohohohoho
még hány év kell hogy nyerjetek vmit????? elárulom: te a kis szánalmas, jelentéktelen életedben már nem éled meg!!!!
Jól láttam, h gólem sírt?????
VIszlát fasz!!!!!
MINDÖRÖKKÉ ZÖLD FEHÉR!
FRADISTA MINDIG újpesti SOHA
ha már így visszatértünk a témához. kovács zoli ma még csúnyább volt… pont mint egy ordító kopasz kis újszülött. 😄DDdd
BUDA > miskolc.
lila majmok tényleg elhitték??????? de vicces
Gyûlölöm a lilákat és a lákit szintén, úgyhogy egyik szemem sír a másik nevet! Szánalmas volt egész meccsen a lila csûrhe!!!
Jövõre ünnepelni szeretnék!!!
Csak Ferencváros!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
azta, nem semmi 😮
újpesten nem a stadiont kell bezárni , hanem a szurkolókat
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
de állítólag megy a törés-zúzás a népstadionnál. vidi szurkolók még a stadionban vannak mert a lilák randalíroznak folyamatosan odakint... na remélem ezekután kapnak egy komolyabb büntetést, és mondjuk a 2. helyüket is elveszik. szvsz megérdemelnék...
nso szerint.
Bocs mukika de nem tudtam h ilyet nem lehet írni.
kiv vagyok mit talanak ki a lilak miert nem nyertek, a tippem rajczi piros lapja ^^
BUDA > miskolc.
hogy egy kis ON legyen, eddig X a tatabánya kispest meccs. 😊
\"Never say never!\" W Churchill
játszott meccset!!! Örüljetek csalók, a Fradi szart se ér 😊)
1 év múlva az Üllõi úton lesz legalább ekkora ünneplés! 😄
CSAK FERENCVÁROS KÛZDENI KELL!
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
ott az ütés

ööö ma mindenki egy napig legyen fehérvár drukker. nehogymár a lilák nyerjék a bajnokságot... inkább ismét legyen bajnok a láki(bár õket sem szeretem). de ugyebár én úgy vagyok vele, hogyha nem mi vagyunk a bajnokok akkor legyen világvége, és ennyi... 😄 de ez nem fog ma teljesülni úgy érzem, salz MOCSKOS LILÁK!
ja és skristof neked is sok sikert továbbra is. 😊 és köszönöm a jókívánságokat. 😊
mondjuk énis nézegettem tv-ben a meccset, hát a pálya katasztrófális volt, kíváncsi vagyok holnap mi lesz az arnymeccseken, milyen pályák.
a meccsre visszatérve azt kell mondjam reális az x, de nagyban befolyásolta a dolgokat a talaj...
muki neked meg továbbra is jobbulást, érettségire meg.. khm, kalappal 😊
football without ultras is nothing
football without ultras is nothing
Holnap Tatabányának nem szabad nyernie!
HAJRÁ FERENCVÁROS!
sajnos nem vagyok a helyszínen és a meccset sem látom