Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
football without ultras is nothing
nem állítólag akarják hanem Balu oda is igazol.. már rég megegyeztek, Rajczi Peti segítségével.. sajnos 😞
Átigazolási pletykák, szóbeszédek
Álitólag Balajcát akarják kaposvárról
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
A lilákat utálom, de szerintem az egyik legjobb magyar edzõrõl van szó, aki inkább kedveli a magyar mint a külföldi játékosokat !! Természetesen a Fradi kispadján semmi helye, jó lesz neki a Vasas is 😊
De azért ennyire nem kéne lehúzni, mert kevés ilyen embert találsz a magyar edzõi társadalomban ! De ismétlem a Fradinak ne kelljen már õ....
Videó
Bár ott van mukika által is támogatott Verebes, aki kifogástalanul végezné a munkáját (max. 4-8.hely 😄)
Több médiumban, így nálunk is olvasható volt, hogy a Ferencváros csapatát kapcsolatba hozták az Újpesttõl elbocsátott vezetõedzõjével, Mészöly Gézával. A hír a jelek szerint nem fedi a valóságot, ezt támasztotta alá a zöld-fehérek sportigazgatója, Tepszics Ignác.
- Cáfoljuk, hogy megkerestük volna Mészöly Gézát - mondta Tepszics. - A Ferencvárosnál június 30-ig Gellei Imre a szakvezetõ, és reméljük, hogy az ajánlatai ellenére a jövõben is nálunk folytatja a munkát.
(sághi)"-nb1.hu
Ennek örülök... de mivel legszebb öröm a káröröm, úgy örülnék ha Verebes a Mágus kerülne a lilák kispadjára. 😄DDDDDDDDDDDDDDDDddd
elsõre azt hittem, hogy kamu 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
egyik újpestes csapattársam kap egy smst...felolvassa.
- Az Újpest FC nõi focicsapata feljutott a nõi NB1-be...
mire a kapusunk, aki Fradista...
- Gratulálunk a nõstény majmoknak.
😄DDDDDDDDDDDDDD
látom sajnos nem páyláztuk meg az Intertotót...pedig talán jó lett volna...
na mennem kell...majd még estefelé benézek...
3...2...1... FRADI! MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
csendben jegyzem meg, az alsóházban mi (Kaposvár) voltunk a nevetõ sokadik.. 😊
abban a stadionban lehet rendezni nemzetközi meccseket ??vagy utaznak..?!<#wow1>#wow1>
trágya MLSZ&MLL
És hogy rólunk is essen szó:
A pályázatnál tényleg eldõl a sorsunk.Vagy megszûnünk,és a következõ idényben már nem indulhatunk,vagy rendezõdkmindn,és akkor ha õsszel nemis,de tavasszal már biztos végigverjük az egész mezõnyt.Ehhez persze az kell,hogy aki nyer a pályázaton,az inkább a csapatban lásson fantáziát,és ne a területben,s a csapat építésével foglalkozzon,ne az irodákéval.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
mi lehet vele???
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
nem is tudom kik balhéznak már 2 hete folyamatosan... ja és nem is tudom ki zsidózott 2 hete teli torokból amikor az mtk (szabályosan) elvert titeket. te is csak egy ostoba lila fasz vagy, de ráadásul fotel is. gusztizmus 4eve!
mi idén akkor sem balhéztunk amikor 12. volt a csapat. mi idén akkor is elmentünk szurkolni a klubunkért amikor nagy szarban voltunk, és kint voltunk 3-4 ezren egy meccsen. elkellet volna menned ma a meccsre. beillettél volna a sok guszti közé akik csak ilyenkor szeretik a csapatot. akiknek csak ilyenkor nyílik ki a csipájuk.
BUDA > miskolc.