23418
-
#10438 inkább veszek egy jegyet a bérletem mellé, ahogy azt ma is tettem, meg ahogy azt már többször is tettem... nem támogatok ilyen szutykot... -
#10437 elugrottam egy pár jegyet venni, szép kis sor volt, illetve már jópár jegy elfogyott... remélem lemossuk a nyíregyet. nem kell azért őket olyan komolyan venni... ;) -
skristof #10436 patrik köszi az üzit, én sem megyek, mivel most jöttem rá, hogy ma lesz és ugye hosszúhétvégére meg naná, hogy itthon maradok, pláne mert itthon is játszottunk szóval nekem is marad a tv. kiváncsi leszek :)
meg az 500 nyíregyire is -
Kanál #10435 gyaa talizhattunk von :o -
#10434 sok siket, de nekünk többet :P ez a meccs a sorsdöntő, hajrá fiúk !!! -
isi #10433 na indulok Pestre.. Hajrá Nyíregyháza!
kiváncsi vagyok hányrendőr fog kísérni minket. -
#10432 ok kösz -
#10431 keleti csoportból jut fel 1, meg a nyugatiból 1(asszem) -
#10430 Remélem begyüjtjük a három pontot :)
nagyon kell most -
#10429 Hogy is van az NB2-ből való feljutás? Valaki röviden felvázolná? -
Kanál #10428 én is megyek ;| -
#10427 én megyek ki a meccsre, életem első fradi meccse:D...
10es szektorban fogok szurkolni :)
Hajrá Fradi ! -
#10426 Én is majd tv-n keresztül fogok szurkolni. -
fradista91 #10425 Hát igen, onnantól kezdve nem a mi kezünkben lesz sorsunk.
Én bízom a fiúkban, bár ugyanígy hittem a kecskemét elleni feltámadásban is...
Na mindegy, Kuntic remélem feltudja rázni őket, áttudja éreztetni velük azt, mit is jelent a Fradiban játszani. -
#10424 Nyerjük -
Csesza #10423 muszály lesz a 3 pont, mert ha x lesz vagy vereség akkor ennyi volt.... -
fradista91 #10422 A holnapi meccset sajnos csak tvből fogom tudni követni, de lélekben mindenképp a Csapattal, és veletek leszek.
Minden Fradistának jó szórakozást, jó szurkolást, és nem mellesleg 3 pontot :)
Hajrá, FERENCVÁROS! -
#10421 ^^
-
#10420 De reméljük az is valami és a hűn szeretett klubbunk azzal jobban járna ha minél több néző lenne, ergo több pénz. -
#10419 azt inkább hagyjuk. az egy szégyen.... arra szurkoló nem fog menni, és a pénz amit a viasat ad, az alamizsna... -
#10418 A Lúzer FC elleni meccsünkből is lesz bevételünk a szurkolókon kívűl, gondolom, kapunk pénzt amiért elbohóckodunk velük. -
Grenzjager #10417 Buta, mert túl naív az, aki azt hiszi, hogy az MLSZ és kleinteleki csűrhéje mészöllyel az élen bármikor is beengedi a Fradit az NB1be.
pitiáner tetű mlsz... -
#10416 Hát tudod egy több száz millió tartozással rendelkező klub ne is induljon az első osztályban és ezt Fradistaként mondom (írom XD). Idén még a másodosztály is necces volt.... -
#10415 Igen. Fellebezünk, de szerintem megint nem fogunk kapni. Amúgy olvasd el a cikket... Nem azért linkeltem be, hogy a címet olvasd csak.
-
#10414 a következő évre ? -
Csesza #10413 várható volt... -
#10412 MLSZ,elnökségi ülés : Megint nem kapott licencet a Ferencváros
Ezt mostmár direkt csinálják.. -
Grenzjager #10411 Ha jól tudom ő most Kiskunhalason van, nem biztos, hogy halason lesz csapat jövőre, mert necces ott is a lové...
és egyelőre eddig csak az ő nevével lehetett találkozni, még pletkya szinten is -
Csesza #10410 :O
erről nem is hallottam?! -
Grenzjager #10409 amúgy Zsiga Gyula jönni fog a kézisekhez? -
Csesza #10408 persze-persze
mindenfajta eredmény kijöhetett volna ma
-szarrá verhettek volna minket (az elején ugy is tünt hogy ez lesz mert rengeteggel vezettek)
-győzelem is lehetett volna talán ha az uccsó büntetőt nem hagyjuk ki
-sztem a döntetlent minimum megérdemeltük volna mert nagyon jól feljöttek a lányok -
Grenzjager #10407 Ha 13 góllal nyomtak le minket kint, akkor már idehaza is bravúr lett volna agyőzelem.
Továbbjutott az ETO-országi csapat.... -
#10406 pázmeg... -
Csesza #10405 1 góllal kaptunk ki :S -
szmulaihu #10404 A bajnokságot megnyerjük, és kész!! ;)))
Hajrá Fradi!!! -
#10403 Nincs sport 1 em :S -
#10402 nagyon nagy gondok vannak itt... :( -
Csesza #10401 Sport1-en
Fradi - Valcea -
szmulaihu #10400 És nem lett volna fontosabb a győzelem?? -
fradista91 #10399 Erre csak azt tudom mondani: szánalmas lila bagázs...
Kristóf: felkéne menni, héten beszélek szülőkkel, majd dobok privit, mert nincs pénz a telómon.
Hajrá Zöldek!