Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
elvileg tegnap kezdtem, gyakorlatilag elõ sem vettem még semmit... 😉

még van 13 nap, holnap nekifekszek, bevágok vagy 15-20 tételt, és pihenek 2-3 napot. 😄 na jó, lehet már napi rendszerességgel kéne tanulni... de nem tudom rávenni magam.

gabber_saviola
igazán nincs mit

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

sztem is elsõ

mukika: tanulsz már? ^^

football without ultras is nothing

mukika
én az elsõre szavazom! kinek melyik jön be jobban?

Gabber egy isten vagy, nagyon jó lett!!! 😊)))))))))

mukika
kurvajó! 😊))))))))

gabber_saviola

2. verzió

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

paszek<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

BUDA > miskolc.

zsir

gabber_saviola

Életem egyik legjobb bannerjét adom a topiknak

gabber_saviola
Figyelem Uraim 😛

kéne a bannerba vmi jelmonat

mukika
azt raksz bele akit akarsz. 😊

gabber_saviola

megtaláltam, ez a kép kell nekem a bannerba

gabber_saviola
csak fosok, hogy nehogy olyan pléját rakjak bele aki netán távozna 😞

jut eszembe , Buksi mehetne bele nem?

mukika
thy (Y)

Hajrá! 😄

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

gabber_saviola
nájszos, már csak egy új bannert kéne csinálnom

Szebb lett a topik! Gratula! <#eljen>

zsir lett (Y)

BUDA > miskolc.

mukika
jaja menekül a süllyedõ hajóról...

az, inkább ne jöjjön, a kispestiek is azért rühellik mert mint ember szar

sztem Bárányos nem lenne rossz a jobb oldalra...

jó kis játékos csak õ is ilyen pénzéhes f@sz!

de azthittem hogy õ mindenképpen külföldre akar menni

mukika
haladunk a korral mi is. 😛

hogy egy kis on is legyen: A legfrissebb átigazolási pletykák, szóbeszédek - Bárányos szvsz nem kell nekünk.....

Feljutott az elsõosztályba nõi csapatunk<#worship>

Láma!
háhá, az aláirás is zöld😄DD

jó a topig!

😊

Láma!
jaja, ez zsirabb, nme bassza az ember szemét sötétben😊

mukika
😉

kiszedtem a képet így egyenlõre jobban néz ki sztem.

Láma!
hude fura😊

háhhááá zölddel ir!! denagy😄

mukika
kicsit alakítgattam a topikon... most csak ezt a képet találtam ami tetszik háttérnek, de ha van valami szép kis képe valakinek az linkelje be nyugodtan. 😊

itthon is azzal a kísértéses melindával kavart 😄D

😄DDDD

Tõzsérnek annyi puncija lesz Athénban amirõl csak mi álmodozhatunk!!!
szõkésbarna magyar srác a görög fõvárosban?, a sok fekete haju medditerán között?!?!?!?!ffffúúúúú apám, az lehet a zsivány!!! és még 4 évet focizgatsz az AEKban is, cserélnék vele ezerrel 😊

nem sokáig... max 1 forduló

Sajnálom, mert voltak jó megmozdulásai, de nem tudott kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani és így év végére elfogyott. Meglátjuk hogy teljesít, de sztem kispadkoptató lesz.Ettõl függetlenül sok sikert!

Intertotó-kupa: a Sopron képviseli Magyarországot

Nem baj, mert a mi Csapatunk még nem elég érett, és még sok minden nincs rendezve. A Sopronnak meg sok sikert.

gabber_saviola
<#sir> bírtam nagyon

djemba-djemba
No chance...remélem ránk cáfol...<#nemtudom>

elõször pad, utána ligabajnokság... én nem is látok fantáziát a Daniban.. csak a haját tudja jól belõni 😊

Tõzsér Dániel: négy év athénban

1 évet adok neki ott kinn...

Hát nagyon remélem sikerül ez a pályázat, mert ez tényleg a jövõnket is befolyásolja. Ráadásul egy ingatlan cég, aki szeretne kiépíteni Magyarországi kapcsolatot, úgyhogy HAJRÁ!

Leo tavasszal elég jól játszott, remélem nem megye el.
Botis a védelemben tényleg oszlopos tag lett, de a Vasas elleni meccsen megmutatta hogy góllal is tudja segíteni Csapatunkat, tehát sztem õ is nagy veszteség lenne.

mukika
jaja tavasszal meghatórozó ember lett. (nem gondoltam, hogy ezt fogom valaha is mondani 😛)

de viszont medveölõ Botis is maradhatna. 😊

énis remélem hogy lesz annyi eszük hogy nem engedik el a mi kis ronaldinhonkat 😄
amióta vissza jött Braziliából nagyon hasznosan jáccott

pedig azthittem hogy Erõs majd meghatározó játékos lesz a Fradiban Rósa kiválása után, a felkészülési meccseken is õ vitte a hátán a csapatot, de ugyláccik egyik vezetõedzõ se favorizálta a õt, kíváncsi lettem volna hogy mire képes...

Botis meg remélem marad, elég sok hibával játszik de mégis a védelem oszlopos tagja...

Zenszkij
Leot nem kéne elengedni...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

neki a Malév kell és nem a Fradi

Zenszkij
sajnos nincs, pedig egy Abramocics Bt. bejelentkezhetne 😊)

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Erõs távozásával szerintem már ERÕSödik a Fradi <#eplus2>

biztos hogy jobb a semmit tevésnél... mer így aztán semmi se lesz abbõl a pályázatból ha nem ragadjuk meg ezt a lehetõséget... mer más jelentkezõ nincs!