Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hány éve játszuk ezt?
nevezni meddig lehet?
football without ultras is nothing
Sajtóhírek szerint csütörtökön egyeztetésre került sor az Üllõi úti 6+2 hektáros terület ügyének szereplõi, azaz a KVI, a Hi Grupo és a Ferencváros között.
A 100%Fradi a fejleményekrõl kérdezte Ináncsy Miklóst, az FTC elnökét.
- Azt szeretném leszögezni, hogy nem egyeztetésre, nem tárgyalásra került sor, csupán tanulmányoztuk a pályázatot, és ez tovább folytatódik a következõ idõszakban. Természetesen jó lenne minél elõbb eredményt hirdetni, de azt tudomásul kell venni, hogy a KVI-nek 30 nap áll a rendelkezésére, hogy eredményt hirdessen, és abban is csak õk dönthetnek, hogy eredményes vagy eredménytelen a pályázat.
A kiszivárgott hírek sajnos nem igazán pozitívak. Ön az?
- Ameddig nincs eredmény, én töretlenül bizakodó vagyok, úgy is fogalmazhatok, hogy nincs rá okom, hogy ne lássam optimistán a dolgokat.
Ezt csak a kincstári optimizmus mondatja Önnel vagy a pályázati anyag láttán bizakodó?
- Ha nem látnám optimistán a dolgokat, akkor nem ezt mondanám. De bõvebb tájékoztatást csak a KVI adhat az ügyben.
forrás: www.ftc.hu
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
ígéretekkel pár éve már tele a padlás, nem?!? ^^
reméljük a legjobbakat!
MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a fõváros az fõváros 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ha ez mind összejönne... Jégkorong stadion hab a tortán. <#finom>#finom>
jól érzi itt magát , teljes angol válogatott szerelésben közlekedik a városban(jó csávó), minek menne vissza?
ott úgyis pad vár rá
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
csak teljesüljenek, ugyanilyen intenzitással mint ahogy ígérgetnek
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Lisztes hazajöhetne!!! Pepe is 29-30 volt mikor végleg hazajött, ha jól emlékszem.
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Mint ismert, múlt csütörtökön a 100%Fradi számolt be arról elsõként, hogy a spanyol Hi Grupo nyújtotta be az egyetlen pályázatot az Üllõi úti 6+2 hektáros területre. A színes hetilap természetesen folyamatosan kereste a kapcsolatot a cég felsõ vezetésével, hogy a létezõ legtöbb információt megtudja a spanyol befektetõ szándékáról.
A Hi Grupo részérõl Pedro Valencia Moro, a cég ügyvezetõ igazgatója közleményben az alábbi tájékoztatást adta a 100%Fradinak, illetve levelében jelezte, hogy több információt csak a pályázat elbírálása után tud a közvélemény tudomására hozni:
A HI Grupo Kft. egy Magyarországon bejegyzett gazdasági és ingatlanfejlesztési tanácsadó cég, amely többek között annak a tradicionális spanyol üzleti csoportnak a képviseletét is ellátja, amely 2006. június 8-án ajánlatot nyújtott be a KVI által kiírt, az FTC pálya és környezete vagyonkezelési jogának megszerzésére vonatkozó pályázatra. Ennek a pályázati kiírásnak egyik feltétele volt, hogy az ajánlattevõnek kötelezettséget kell vállalnia arra, hogy megvásárolja a Ferencvárosi Labdarúgó Zrt-t.
Tekintettel arra, hogy a média által jelentõs érdeklõdés mutatkozott a pályázattal kapcsolatban, megelõzve a találgatásokat, az alábbi közleményt tesszük közzé. A pályázó társaság filozófiája kettõs.
A sport területén a céljaink :
- Garantálni az FTC Labdarúgó Zrt. mûködésének folytonosságát.
- Biztosítani a labdarúgás jövõjének pénzügyi fedezetét, annak érdekében, hogy az FTC hagyományainak megfelelõen szerepeljen az európai labdarúgásban.
- Szükség esetén a spanyol labdarúgásban szerzett tapasztalatok felhasználása a szakmai munka elõsegítésére.
- Teljesíteni a pályázatban megfogalmazott, az UEFA elõírásoknak is megfelelõ stadion-felújítást.
- A labdarúgó stadion közvetlen közelében létrehozni egy olyan sportcentrumot, amely kultúrált sportolási és szórakozási lehetõséget kínál. Ennek érdekében a labdarúgó stadion környezetét a pályázatban elõírt birkózócsarnokon kívül egy új jégstadion megépítésével is bõvíteni kívánjuk, valamint tervünk szerint biztosítjuk az ehhez szükséges mennyiségû parkolóhely létesítését is.
- Erõsíteni szeretnénk Puskás, Kubala és Kocsis örökségét, amely hozzájárult a két ország sportjának nemzetközi elismeréséhez.
Az ingatlanfejlesztés területén a céljaink:
Összekötni a sportberuházást egy ingatlanfejlesztéssel, mely életben tartja, és életképessé teszi a sporttevékenységeket. Mindehhez a beruházó az ajánlatában a következõ szempontokat javasolta:
- Olyan ingatlanfejlesztést kívánunk létrehozni, amely példaértékû lehet úgy a IX. kerület, mint Budapest számára. A beruházás során figyelembe vesszük azt a tényt, hogy a terület, elhelyezkedése miatt, nagy szerepet játszik a városba látogatók Budapestrõl alkotott elsõ benyomásának kialakulásában, tekintettel arra, hogy autópálya-csatlakozás és a repülõtérrõl a városba vezetõ út mentén helyezkedik el.
- A területen szállodát, irodákat, kereskedelmi létesítményeket és korlátozott számban lakásokat kívánunk építeni, amelyek a sportlétesítményekkel együtt egy olyan modern egységet képeznek, amely – néhány európai nagyvárosi stadion környezetéhez hasonlóan – új színfoltot jelenthet Budapest városképében.
forrás: www.ftc.hu
de sztem azér tart ilyen sokáig, mert leellenõrizhetik ezt a céget |talán|
remélem van egy eltitkolt, bõkazû befektetõ is 😄
De most már tényleg jó lenne minél elõbb valami nyilatkozatot kiadni hogy mégis mi a pálya a klub-al és az új befeketetõvel!
Ha elmegy Baja vagy 1-2 csatár akkor mindenképpen meg kéne szerezni Tököli-t!
Bárányos + Kapic tényleg nem kell
Takács remélem nem megy el, végre volt egy nagyon tehetséges (válogatott)játékosunk és a sérülése elõtt is nagyon jól ment neki...
Kapic meg remélem nem jön vissza... jó játékos de ott rohaggyon meg ahol van!
Gellei Imre
Takács Ákos
Aleksandar Bajevski
Balog Zoltán
Bojan Lazic
Sorin Botis
Leandro de Almeida
Tõzsér Dániel - õ 100%, hogy elmegy
LEHET, hogy Jönnek(itt is az anyagi vállság van az 1. helyen):
Lisztes Krisztián - nem hinném, hogy visszajönne...
Tököli Attila - pénz, pénz, pénz...
Bárányos Zsolt - õ nem kell.
Dragóner Attila - marad külföldön 100%
Adem Kapic - õ sem kell.
Jobb topik, jobb csapat! Hajrá FRADI!
viccen kívül