Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

30 napig még szarakodhatnak.. meg még majd kitolják meg apámfasza
hány éve játszuk ezt?

nevezni meddig lehet?

football without ultras is nothing

Ináncsy: Folyik a pályázat tanulmányozása

Sajtóhírek szerint csütörtökön egyeztetésre került sor az Üllõi úti 6+2 hektáros terület ügyének szereplõi, azaz a KVI, a Hi Grupo és a Ferencváros között.
A 100%Fradi a fejleményekrõl kérdezte Ináncsy Miklóst, az FTC elnökét.
- Azt szeretném leszögezni, hogy nem egyeztetésre, nem tárgyalásra került sor, csupán tanulmányoztuk a pályázatot, és ez tovább folytatódik a következõ idõszakban. Természetesen jó lenne minél elõbb eredményt hirdetni, de azt tudomásul kell venni, hogy a KVI-nek 30 nap áll a rendelkezésére, hogy eredményt hirdessen, és abban is csak õk dönthetnek, hogy eredményes vagy eredménytelen a pályázat.

A kiszivárgott hírek sajnos nem igazán pozitívak. Ön az?
- Ameddig nincs eredmény, én töretlenül bizakodó vagyok, úgy is fogalmazhatok, hogy nincs rá okom, hogy ne lássam optimistán a dolgokat.

Ezt csak a kincstári optimizmus mondatja Önnel vagy a pályázati anyag láttán bizakodó?
- Ha nem látnám optimistán a dolgokat, akkor nem ezt mondanám. De bõvebb tájékoztatást csak a KVI adhat az ügyben.

forrás: www.ftc.hu

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

nem akarok túl negatív lenni, de.....

ígéretekkel pár éve már tele a padlás, nem?!? ^^

football without ultras is nothing

Bizony a legtöbb amit tehetünk hogy bízunk, reménykedünk benne és sikerülni fog. HAJRÁ FERENCVÁROS!

bmffm856
hát ezek nagyon szép tervek..és jó lenne ha meg is valósulnának...én támogatnám, és remélem az illetékesek is támogatni fogják...jövõre bajnokcsapatnak szeretnék szurkolni, és ha már szóba kerültek az igazolások, nos én reális esélyt látok Lisztes Krisztián hazaigazoláasára...Németországban már a kispadra sem nagyon teszik, itthon viszont stabil kezdõ lenne...emellett még ma is az egyik legjobb magyar focistának tartom, és mindenképpen erõsítés lenne...

reméljük a legjobbakat!

MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

mukika
én Káposztásmegyeren az AstaZeneca-ban (vagy már budapesti koriközpontban ) vagy miben, sokat voltam.... esküszöm jobban elveztem néha mint a foci meccseket. 😛 tõlem 30 percre van kocsival a stadion, közelebb mint az Üllõi. de azért az Üllõire természetesen szívesebben fogok járni, ha minden összejön. 😊

gabber_saviola
juj azt nagyon várom, mert szeretem a hokit

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nagy, hallod? 😛

a fõváros az fõváros 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mukika
<#wow2><#eljen>

ha ez mind összejönne... Jégkorong stadion hab a tortán. <#finom>

McFrost
figyelj kicsi!😛
jól érzi itt magát , teljes angol válogatott szerelésben közlekedik a városban(jó csávó), minek menne vissza?
ott úgyis pad vár rá

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
ok mondjam hosszan? 😛

McFrost
nem kellett volna ilyen hosszan😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
jön vissza

McFrost
a Pakson kölcsönben szereplõ Nógrádiról van valami híretek?

gabber_saviola
szép nagyon, sok sikert a megvalósításához

szép tervek...

csak teljesüljenek, ugyanilyen intenzitással mint ahogy ígérgetnek

hálás köszönet

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

A Német-Lengyelre gondolsz? Töltsd le a TVUPlayert (Googleba beírod azt ott megtalálod) és az ESPN2 csatornán nyomják, és nem a Léderert kell hallgatnod. 😄

a ma esti meccset lehet valahol online nézni???!!!!

Lisztes hazajöhetne!!! Pepe is 29-30 volt mikor végleg hazajött, ha jól emlékszem.

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

A Hi Grupo tervei a Ferencvárossal

Mint ismert, múlt csütörtökön a 100%Fradi számolt be arról elsõként, hogy a spanyol Hi Grupo nyújtotta be az egyetlen pályázatot az Üllõi úti 6+2 hektáros területre. A színes hetilap természetesen folyamatosan kereste a kapcsolatot a cég felsõ vezetésével, hogy a létezõ legtöbb információt megtudja a spanyol befektetõ szándékáról.
A Hi Grupo részérõl Pedro Valencia Moro, a cég ügyvezetõ igazgatója közleményben az alábbi tájékoztatást adta a 100%Fradinak, illetve levelében jelezte, hogy több információt csak a pályázat elbírálása után tud a közvélemény tudomására hozni:

A HI Grupo Kft. egy Magyarországon bejegyzett gazdasági és ingatlanfejlesztési tanácsadó cég, amely többek között annak a tradicionális spanyol üzleti csoportnak a képviseletét is ellátja, amely 2006. június 8-án ajánlatot nyújtott be a KVI által kiírt, az FTC pálya és környezete vagyonkezelési jogának megszerzésére vonatkozó pályázatra. Ennek a pályázati kiírásnak egyik feltétele volt, hogy az ajánlattevõnek kötelezettséget kell vállalnia arra, hogy megvásárolja a Ferencvárosi Labdarúgó Zrt-t.

Tekintettel arra, hogy a média által jelentõs érdeklõdés mutatkozott a pályázattal kapcsolatban, megelõzve a találgatásokat, az alábbi közleményt tesszük közzé. A pályázó társaság filozófiája kettõs.

A sport területén a céljaink :

- Garantálni az FTC Labdarúgó Zrt. mûködésének folytonosságát.
- Biztosítani a labdarúgás jövõjének pénzügyi fedezetét, annak érdekében, hogy az FTC hagyományainak megfelelõen szerepeljen az európai labdarúgásban.
- Szükség esetén a spanyol labdarúgásban szerzett tapasztalatok felhasználása a szakmai munka elõsegítésére.
- Teljesíteni a pályázatban megfogalmazott, az UEFA elõírásoknak is megfelelõ stadion-felújítást.
- A labdarúgó stadion közvetlen közelében létrehozni egy olyan sportcentrumot, amely kultúrált sportolási és szórakozási lehetõséget kínál. Ennek érdekében a labdarúgó stadion környezetét a pályázatban elõírt birkózócsarnokon kívül egy új jégstadion megépítésével is bõvíteni kívánjuk, valamint tervünk szerint biztosítjuk az ehhez szükséges mennyiségû parkolóhely létesítését is.
- Erõsíteni szeretnénk Puskás, Kubala és Kocsis örökségét, amely hozzájárult a két ország sportjának nemzetközi elismeréséhez.

Az ingatlanfejlesztés területén a céljaink:

Összekötni a sportberuházást egy ingatlanfejlesztéssel, mely életben tartja, és életképessé teszi a sporttevékenységeket. Mindehhez a beruházó az ajánlatában a következõ szempontokat javasolta:

- Olyan ingatlanfejlesztést kívánunk létrehozni, amely példaértékû lehet úgy a IX. kerület, mint Budapest számára. A beruházás során figyelembe vesszük azt a tényt, hogy a terület, elhelyezkedése miatt, nagy szerepet játszik a városba látogatók Budapestrõl alkotott elsõ benyomásának kialakulásában, tekintettel arra, hogy autópálya-csatlakozás és a repülõtérrõl a városba vezetõ út mentén helyezkedik el.
- A területen szállodát, irodákat, kereskedelmi létesítményeket és korlátozott számban lakásokat kívánunk építeni, amelyek a sportlétesítményekkel együtt egy olyan modern egységet képeznek, amely – néhány európai nagyvárosi stadion környezetéhez hasonlóan – új színfoltot jelenthet Budapest városképében.

forrás: www.ftc.hu

gabber_saviola
köszönöm szépen <#worship><#worship>

mukika
kérésed, számomra parancs. ^^

gabber_saviola
Mukika hallod egyel nagyobb betütípust nem tudnál, mert 1280*800-ban elég kicsik a betük? -.-

Hát az megy ami eddig is... Csak most remélem lesz eredmény is 😄

Láma!
jo lett a topik, tetszik

Én is nagyon várom mi lesz a befektetõvel mert nagyon el kell nekünk... Akkor minden rendezõdne.

jah, tényleg ezt olvastam csak elfelejtettem hogy 8-10nap oda volt írva 😄

de sztem azér tart ilyen sokáig, mert leellenõrizhetik ezt a céget |talán|

eddig is húzták a szurkolók agyát mindenféle hazugságokkal/hülyeségekkel akkor most miért ne tegyék?!

remélem van egy eltitkolt, bõkazû befektetõ is 😄

mukika
itt van, hogy 8-10 nap a kiértékelés... ná értem, hogyha csak 1 befektetõ van, akkor miért kell még ennyit is várni. ;(

ezt nemtudtam, akkor törölva a #7211 -es <#ijedt>

mukika
legkésõbb jövõ héten ilyenkor már okosabbak leszünk, mert addigra kiértékelik a pályázatot....

Erre még csak gondolni sem szabad!

De most már tényleg jó lenne minél elõbb valami nyilatkozatot kiadni hogy mégis mi a pálya a klub-al és az új befeketetõvel!

ez a baj, hogy Lisztes meg Dragóner mind2 játékos nagyon jó lenne, de nem hinném hogy hazajönne a Fradiba, sztem max. 2-3év múlva levezetni!

Ha elmegy Baja vagy 1-2 csatár akkor mindenképpen meg kéne szerezni Tököli-t!

Bárányos + Kapic tényleg nem kell

Érthetõ, hogy amíg bizonytalanság van addig nem megy senki a fradiba. Ezért kéne minél elõbb rendezni a dolgokat. Nemtom mikorra dõlnek el a dolgok, de lehet addigra szétszedik az egész fradit...

<#szomoru1><#szomoru1><#shakehead>

Takács remélem nem megy el, végre volt egy nagyon tehetséges (válogatott)játékosunk és a sérülése elõtt is nagyon jól ment neki...

Kapic meg remélem nem jön vissza... jó játékos de ott rohaggyon meg ahol van!

mukika
LEHET, hogy Elmennek(sokan maradnának, ha rendezõdne az anyagi vállság):

Gellei Imre
Takács Ákos
Aleksandar Bajevski
Balog Zoltán
Bojan Lazic
Sorin Botis
Leandro de Almeida
Tõzsér Dániel - õ 100%, hogy elmegy

LEHET, hogy Jönnek(itt is az anyagi vállság van az 1. helyen):

Lisztes Krisztián - nem hinném, hogy visszajönne...
Tököli Attila - pénz, pénz, pénz...
Bárányos Zsolt - õ nem kell.
Dragóner Attila - marad külföldön 100%
Adem Kapic - õ sem kell.

mukika
az a baj, hogy arról van szó megint 99%-ban, hogy ki megy el, illetve ki maradna esetleg, ha rendezõdnének az anyagi gondok, rendezõdne végre a befektetõ... de arról egy árva szó sincs, hogy ki jön biztosan hozzánk. pedig ha Takács szintû játékosok elmennek, meg Botis szintû játékosok, akkor ránk fér nyáron az erõsítés… 😞

mukika
A legfrissebb átigazolási pletykák, szóbeszédek - Takács Ákosnak nyáron lejár a szerzõdése, és menedzsere mindenáron szeretné õt egy külföldi csapathoz �vinni�. A jelek szerint kevés az esély arra, hogy a szélsõ a továbbiakban is a Ferencvárosban futballozzon.<#szomoru1>

gabber_saviola

Tényleg nagyon jó lett. Thx minden Fraditopik lakó nevében.
Jobb topik, jobb csapat! Hajrá FRADI!

gabber_saviola
:ASD:.dasdasdasd

viccen kívül

Ez természetes hiszen Gabber készítette 😄D

gabber_saviola
azt mondom, hogy a Fraditopiknak van a legjobb bannerja 😊

Jaja észrevettem 😄 Nekem is tetszik! Nem a szokásos Arial, Thimes New Roman...

mukika
Comic sans, a kedvencem. 😛

Nekem is nagyon tetszik 😄 Jó ez a betûtípus 😄 Grat Mukika!

nagyon kiárly lett!!! gratula

<#worship><#eljen><#taps> 😄